Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  5    7  8
Автор: Тема: дамський топік :-)
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 25-6-2004 у 16:54

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Добре, на короткі запитання короткі відповіді:
Для мене, як для чоловіка пріорітети такі:
1. розум
2. тіло/емоції

Виняток, який тільки підтверджує правило. Більшість чоловіків думає не так, тобто тіло в них чуть-чуть вище. Правда, публічно про це говорити не прийнято - стидно, коли така інтелегентна і поважна людина, а віддає перевагу земному, а не небесному.

Нас багато, але посад нам малувато:)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 25-6-2004 у 17:08

...я зроблю припущення, що олексій настільки впевнено відчуває себе і свій інтелектуальний потенціал,
що жодна розумна кобіта його не зіб*є з толку... :-)) а це приємно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 25-6-2004 у 21:44

Tempika - 25-6-2004 в 10:07 ну типу шукаєш собі вигідне кріселко з необхідними параметрами – потрібної висоти спинка, щоб сидіння не надто м*які, не надто тверді, щоб підлокотники якраз по довжині рук...
угу! :) тут, здається, мене згадали/наїхали :))
все так, тільки тут є 2-складовість:
-1- на сидженні тому довгенько сидіти прийдеться (бажано без заміни до кінця життя)
-2- але ж і підбираєш таке, щоб і не роздавити його ж, а зАтим ремонтуєш для справності.
тільки тут є одне Але. То може нормальні люди так підбирають "інтернетно". Просто читаючи оті придуркуватого типу текстики, що потенційними кадрами написані
(покупіть же ж, люде, кріселко велюрове, з Підйомником, підлокітники регульовані.)
а от що ти, Тетяно, сказала би про
Взаємну синхронізацію осіб з більш розгорнутими анкетами
(як "вхідним протоколом" для контакту)
і дальшими спробами синхронізації (хай навіть і і-нетної).
Котра (синхронізація) ще може і зірватися,
але Початися-то без отого "вхідного протоколу"
(хоча б що ото є кріселко Велюрове, а не табурет)
їй (синхронізації) напевне важко.

NetGuy - 25-6-2004 в 14:00
Тобто, будувати співжиття на ідеалах не можна, треба враховувати цілком життєві, може десь примітивні аспекти.
Але надто часто нас або не виховують в цьому плані взагалі, залишаючи все на "самостійну роботу", або виховують в якомусь збоченому плані, типу "ідеального подружжя" і т.п.

а як виховають, то різні дівчата починають ганити за відсутність віри
у бренд "Першопоглядове Кохання без занудних Прорахунків майбутнього"
і закиди про недоречність наших тез "про надмірну комерціалізацію" того бренду.

Grabchuk - 25-6-2004 в 16:54
quote: Olexiy пріорітети такі: 1. розум 2. тіло/емоції
Виняток, який тільки підтверджує правило.
(уочнююче-запитально кахикаючи у куточку) е-е... а 2 винятки (і мене до гурту допишіть)
ще не тягнуть на виокремлювання у самоістнуюче підправило??

З повагою, Сергій.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 22:13

...сірьога, а якщо нормальним текстом, то що воно ото означало? :-))
я в принципі проти кріселок взагалі-то.... я по-дитячому хотіла б просто
мліти від чийогось подиху поруч... :-)) у мене ніколи не було ніяких інтернет-
романів і тири-пири, я надто узалежнена від реальності, яку можна відчути
лише фізично... сотні листів електронною поштою не здатні замінити мовчазної
присутності Його поруч... :-)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 25-6-2004 у 23:33

> я зроблю припущення, що олексій настільки впевнено відчуває себе і свій інтелектуальний потенціал,
що жодна розумна кобіта його не зіб*є з толку... :-)) а це приємно.

Нє, неправильне припущення :) Олексій розставив пріорітети "співпадіння". Це не значить що чим розумніша дівчина тим більше вона подобається :) Як казав Жванецький:

- Я сказал себе: Сигизмунд! Она конечно хорошая девушка, но умная - угнетающе!!!

Але я не можу відповісти СУПЕРмодераторові чому. Можливо тому, що порозумітися з людиною, яка на голову тебе вища чи нижча дуже важко.

До Троліна: А на "сірьогу" (с) я б образився.
Bullet
Дійсний член

Зареєстрований: 17-9-2003
Місто: Фастів(Київська обл)
Нема на форумі

Настрій: ееххх.........

[*] написано 26-6-2004 у 00:12

2 NetGuy:
А в чому дискомфорт? Через амбіції? Чи через страх втратити/не_відповідати_вимогам/...

ага, як правило СВОЇМ вимогам і нормам...

Легше загасити в собі світло, ніж розсіяти накволо себе темряву.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2004 у 01:19

Tempika 25-6-2004 в 22:13 ...сірьога, а якщо нормальним текстом, то що воно ото означало? :-))
ну... може колись таке слово "модем" чула?
- то ото десь так або приблизно так вони і працюють.
якщо то на біологічно-соціальну термінологію перевести.
А враховуючи, що ти той текст читаєш приєднавшись модемом (ну нехай виділенкою, але в принципі, - нехай модемом) - то знацця така метода досить непогана...

Olexiy 25-6-2004 в 23:33 До Троліна: А на "сірьогу" (с) я б образився.
ну взагалі-то можна би і. Але Tempika не переучиш — як привикла років зо (задумливо) 10? а може і 14??? тому — то так вже і... Хоча - зівсно то не є так вже надлюб'язно...
Але як вже людина (тільки якщо приємна, підкреслюю, людина) йменувати так привчилася...
Ну ("трудно";) - будемо вважати то суб-ніком, виділеним у Спеціальне, Приватне користування для "Tempika" :))

З повагою, Сергій.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2004 у 07:50

...ну не можу я його називати тролліном, і все тут :-)
...сергій, а якщо застосувати для конекту більш класичні, випробувані людством методи
контакту, – візуальний, за допомогою голосу, а також жестів?... піти в рибні місця, де
тусуються майбутні чиїсь *рибоньки*, *зіроньки*, *зайчики* і, прислухаючись до свого
серця (та й решти тіла), спробувати віднайти половинку... бо у нас надто вже малий
процент людей, що шнурком підключені до глобальної мережі... чому аж настільки
звужувати вибірку?... ти ж як фізик-експериментатор (дуже на це надіюся), знаєш,
що так не робляться справжні експерименти... :-))) тим більше ті, на яких залежатиме
усе твоє життя.
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2004 у 09:26

2Tempika

-1- троллінойменування
... нє, а шо? нормальний змістовний нік.
офіційний, фактично :)
просто то нАрід (влвстиве- Olexiy) був прореагував на форму, сприйнявши твоє "сірьога" як форму зневажливу від "сергій", в той час, як ти - щиро, а навіть (принаймні поки я тя не достану _вщент_ ) -- з приємністю :)

Загалом-то,
згідно закликів непоодиноких поважаного мною Адміністраторіала
(рівно ж як і натяків деяких інших, _значно_ менш поважаних мною осіб, що карним кодексом ніковолодарям загрозливо помахують замість щоб у диспути безсторонньо вступати)
можна було б і під реальним йменням, але тоді пропадатиме змога на інших форумних площадках само-знаходитися.

-2- прецизійне експериментопроведення...
угу-угу. :-/
репрезентативність вибірки при виході в реал зросте.
незмірно. :-|
Тільки от тут є одне але: Часу катма :(
МАю 2 місяці для покладення на стіл читабельного варіанту докторської.
тому єдине на що можу собі дозволити -то
~година листописання у мережі + читання/реагування на ("www.livejournal.com/users/dr_trollin/friends" + "misto.ridne.net";)
і так з френдів повикидував/поневставлював купу цікавих осіб :(

З повагою, Сергій.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 09:59

...сірьога, якщо в тебе нема часу на пошуки половинки, то звідки знайдеться час на сімейне життя?... :-)
ти знаєш, кобіти потребують часу і уваги, а дітей (ти тільки собі уяви!!) треба навіть виховувати.... :-))

а тепер перейдемо від топіку до оффтопіку, тобто хотілося б взнати думку читачів форуму про моду
цього літа – білі короткі штанці *в цвіточок*.... :-))))
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 10:25

1. Я не проти ніяких ніків. Просто згадується "Мамо, я люблю сусідського Сірйожу.... Тьху ти господи, так він же м.о.с.к.а.л.ь!!!!" (с) Нічого особистого, властиво коли мене кличуть на Альоша, так само згадується "І ти, Альоша, налітай...." (с) :D

2. Мода? Та то просто!!!! В 2001 році мода була така:
http://www.pereplut.net/img/19_b.jpg - це я :D
Думаю, в 2004 можна знову повернутися до червоних ситцепих портів в біленьку квіточку :)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 10:47

...а мені сірьога дозволив себе так назвати :-)) якщо модератор заборонить, то підкорюся, а так...
а зара як раз в моді білі штанці в величезні розочки.... не знаю, що й робити.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 11:11

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
а зара як раз в моді білі штанці в величезні розочки.... не знаю, що й робити.

«Побачивши мене такою, чоловіки захвилюються. Вони затремтять. Вони йтимуть за мною на край світу, заїкаючись від кохання. Але я буду холодною. Хіба вони варті мене? Я — найвродливіша. Такої елегантної кофтинки немає ні в кого на земній кулі».

Тобто "хо-хо" :saint:
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 12:12

Tempika "...а мені сірьога дозволив себе так назвати"
а шо делать??? (с)
(реалістично) оту о-о ж не переробити!
(правдивоуточнююче) зате віршики Україньською розповісти втне!
(екстатично) та й (люде ви таки не повірите) але ж і Пісенку заспівати патріотичну (під власного акомпонемента на піанінах) втне.
(в сумнівах) якщо ще за комповою клавою не відвикла від клави піанінової (цебто ще не забула, жи там Shift ногою витискувати тра)

З повагою, Сергій.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 13:25

...не хотілося б перетворити *дамський топік* у мій особистий... дівчата, хто тут є живий, приєднуйтеся :-))
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 07:00

А нема дівчат...

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 07:24

...а чому нема?... :-)) де поділися?
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 07:47

а ти підійми РЕЙВАХ.
ото так десь:
ДІВЧА-а-а-аАТА ви ДЕ Поділися?

(задумливо) правда є ризик, що подумають, же таки вже Цілком ота о Згубилася на просторах інтернету...

З повагою, Сергій.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 08:33

...сірьога, ну допоможи пошукати, га?... :-)
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 11:04

Хлопці тута якісь не цікаві, тому і дівчатка купами не ходять :)

сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 9-7-2004 у 18:36

Ну що за закономірність така - як політична тема, то вкінці зсувається на якісь "розборки", а як "за жизнь", то обов'язково сповзає на жарти.
Будьте серйозні, я вас благаю!
Білі штанці у квіти - то прикольно, але невже це останній аргумент у нашій темі? (Ви скажете - ні, є ж іще шорти, вдяганки на шнурівках і т.п., і будете праві!) :-)
Ото перечитала сказане повище тай думаю: все залежить від того, у кого який апетит. Одному треба багато, а другий задовольниться малим. Одному треба ідеал, а другому досить, якщо поруч взагалі хтось є, тоді не так страшно.
Пригадуєте із класики - "Переведи мене через майдан". Бо на цьому майдані людині справді дуже і дуже незатишно. І навіть бути в ролі "зручного кріселка" не здається аж так кепсько - все ж комусь небайдужа. Просто потрібна робота душі, бажано щоб обопільна.
Але з часом ... накопичується втома, і вже хочеться мати все без зусиль зі свого боку. Хіба ні? Ех...
:(
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-7-2004 у 19:50

...мені все частіше здається, що любов – це товар... є пропозиція, є попит... має бути відповідна
упаковка і хороший набір функцій... ти – мені, а я – тобі... валютою є кохання... ну а щоб воно не виглядало
вже дуже цинічно і по-споживацьки, то прикривається *високими * почуттями і мільйоном розочок, у
які намагаються перетворити хіть і егоїстичне бажання отримати максимум кайфу від партнера... :-))
а я все більше думаю, що ми живемо не тільки для того, щоб хотіти щастя, і як ті наркомани, узалежнюватися
від того, є це щастя, або його нема.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-7-2004 у 06:06

...ну наприклад яка справжня якість тепер на ринку не рекламується?... хіба батон хліба.
але хто хоче бути хлібом??? всі ж тістечка, чоколядки і все таке. :-))
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-7-2004 у 14:28

...здається, ми на *ти* не переходили... :-)
ніким я не хочу стати.
я просто розказала загальноприйняті думки щодо отого всього кохання.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-8-2004 у 07:19

...а така класифікація насправді більше говорить про пацана, який класифікує... :-)))
воно вочевидь відображає його світ і філософію... чи то той велш, що *трейнспоттінґ?...
кіно забавне, але скушне :-(( я краще приведу лінк на одного дійсно *ґе*, який провів
більше детальну клясифікацію... поділіться думками ті, хто зміг то дочитати до кінця,
бо я не змогла, у мене стався приступ нудоти: http://zhurnal.lib.ru/k/kot_b/acquaintance.shtml
:-))))))
 Сторінки:  1  ..  5    7  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2724
Реклама: