Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  ..  8
Автор: Тема: дамський топік :-)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 21-6-2004 у 08:42
дамський топік :-)

...дівчатка!... давайте поговоримо про парфуми, рюшки і нові
обцаси :-)) щось мені вже дуже тоскно від футболу та авто....
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 21-6-2004 у 08:52

Якщо милі дами будуть активиними, можна буде навіть подумати, щоб відкрити окремий, гмм... будуарчик такий собі ;) І тобі ми будемо заходити до вас в гості і задавати каверзні запитання :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Asmera
Академік

Зареєстрований: 29-11-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: сяючий

[*] написано 21-6-2004 у 08:59

Каверзні запитання? наприклад?

Слова відлітають, написане залишається
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 09:01

...гм... взагалі я мала на увазі подискутувати на більш широку тему – що визначає жіночу *жіночність* і
чоловічу *мужність*.... :-)) а сама йду погуляти на цілий день, у мене сьогодні вихідний.
Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 21-6-2004 у 11:11

2 Tempika:
"що визначає жіночу *жіночність*"..... це щось гендеро-феміністичне чи що????

Остап_М.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 11:19

Давайте-давайте, коліться, милі дами, що воно таке, ота жіноча жіночість, через яку ми, мужні чоловіки, чинимо стільки нелогізмів :)

А щодо каверзних питань - зачекайте, дійде і до них :)
Aleksandra Fink-Finowicka
Дійсний член

Зареєстрований: 18-5-2004
Місто: Warszawa
Нема на форумі

Настрій: кохаю свого мужа!!

[*] написано 21-6-2004 у 11:30

Цікаве правило цього форуму - якщо питання про жінку, дівчину (див. тема "щоб біля мене жінка себе почувала жінкою... ", або "запитаня для дівчат" або саме ця тема) - завжди перший відповідає якийсь із чоловіків:-))))
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 21-6-2004 у 11:56

просто що не роби, а жінки цікавлять чоловіків більше за авто, як правило :)

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 12:16

Ну, ви ж пам`ятаєте про ту фотографію, на якій треба було знайти машину, яка займала весь передній план. Але дехто машину не знаходив взагалі, дехто через тривалий час - і все через дівчину, зображену на задньому плані ;)

Ви, милі дами, не відлинюйте! Перші відповідають чоловіки, бо ви не відповідаєте. От і доводиться якось до того спонукати :)
То як щодо жіночості? :)
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 13:21

ОК... Жіночість. жіночість буває різною, а відтак і атрибути її різні. Ага, ще на мою думку, є стандарти жіночості, які є того ж самого кшталту, що й стандарти красивого, тобто під дією часу можуть змінюватися.
Тож види жіночості. Я б виділила два межові типи -- жіночість умовно слабкого чи сильного (як не сказати мужнього) типу, і щось посередині -- змішаний, зустрічається найчастіше (основна характеристика --використання власної жіночості для досягнення певної мети :) ) Перший вперто асоціюється з Кисельними баришнями, охами-ахами, серенадами, втратами свідомості від вигляду щура, вередуванням, інфантильністю і т.д. мда, щось не дуже гарне вийшло, як на мене... Мужні баришні -- різноманітні втілення Ксени принцеси-воїна. При цьому не обов'язково мати її мускулатуру. І не обов'язково відкрита авторитарність чи ще там щось. Щось таке на левиць схоже -- прихована сила, але така грація, що відмовити їй у приналежності до Жінок ніяк не можна. Ще є просто Самиці (в хорошому значення) -- дами, які за визначенням одного мого знайомого, випромінюють здорову сексуальність не залежно від одягу. Ага, це наштовхує на думку, що жіночість насправді визначається все ж не зовнішніми чинниками, хоч звісно якусь бомжичку важко як правило назвати жіночою, а внутрішніми. Бо жінка, яка не відчуває себе Жінкою як особливим видом, навіть якщо через якісь обставини натягне обцаси з вечірньою сукнею і т.д., через відчуття їх неприналежності до неї навряд справлятиме враження прикладу жіночості -- радше нагадуватиме слона у магазині посуду. Знову ж таки, хай феміністки мене затопчуть, але я переконана, що Жінка не може бути без чоловіка. Не в сенсі, що конче паруватися, кохатися, протистояти, а тупо як нема протилежності, то ні про яку жіночість як рису, притаманну Жінці, не може йти мова. Бо тоді немає з чим порівнювати і є просто жінка та її біологічні характеристики з повадками включно :D. Але при цьому жіночість не є скерованою на чоловіків, вона є протиставленням їм як інше природнє начало. Банальний приклад -- безумна білизна носиться не для спокушання чоловіків, це лише її принагідна функція, а призначення -- ще раз підтримати в носії (носійці радше :) ) оте відчуття жіночості і впевненості у собі.
Ну це так, для затравки ;)

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 13:22

...взагалі я хотіла б спитати саме чоловіків, – що є на їх думку справжньою *жіночністю*... :-)
а сама б розказала, що є, на мій погляд, ознаками *мужності*... :-)))
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 13:24

2 Tempika: от-от, мені теж цікаво... ;) але ж фіґ вони нам зізнаються

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 13:54

...тоді й ми не зізнаємося, ягуара, так?.... :-))
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:03

Ну чому от так одразу - фіг :)
Як влучно підкреслила Ягуара, жіночість - це вираження суті жінки. Тому справжня жіночість - це перш за все щирість. Але сумно, що наш світ так сильно протистоїть щирості, заганяючи усіх за надумані маски.
Ділити ж на оті слабкі, сильні і щось_посередині типи я б не став в контексті жіночості, бо це інші речі, мені здається. Наприклад, принцеса-воїн. Це так привабливо виглядає на екрані, а в житті воїн - це щось зовсім інше і бути привабливим по-жіночому воїном неможливо. Та і в принципі воїн - це мужчина. Жінка, будучи воїном, стає більше мужчиною, а це вже якщо і привабливо, то не по-жіночому :)

А взагалі, говорити про "чоловіче" бачення не коректно, бо чоловіки - це теж люди і вони різні :) До вашого відома :)
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:14

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Ну чому от так одразу - фіг :)
Тому справжня жіночість - це перш за все щирість.
бути привабливим по-жіночому воїном неможливо. Та і в принципі воїн - це мужчина.
А взагалі, говорити про "чоловіче" бачення не коректно, бо чоловіки - це теж люди і вони різні :) До вашого відома :)

- А як щодо кокетства? Кокетство не завжди є абсолютною щирістю, тож це не є ознакою жіночості? Тільки чомусь риса вважається типово жіночою, навіть у виконанні чоловіка
- "воїн" не йшлося буквально про амазонок. Йшлося наприклад про таких собі пробивних по життю бізнес-леді, яка всіх порве як Бобік тряпку, і є тим, що називається "сильною особистістю". Вона що, за означенням не може вже бути жіночою?
- Невже? Люди та ще й різні? :))))) ніколи б не подумала. як приємно, люблю різноманітність у житті :)) і чоловіків насправді теж

Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:31

Чому кокетство нещире? Мотиви можуть бути нещирими. А кокетство - це частина сексуальної поведінки, притаманна жінкам :)

Бізнес-леді, яке рве усіх, як Бобік шматку - не є жінкою. Поки є бізнес-леді. Вірніше, в ті моменти, коли вона є бізнес-леді. Вона може бути жінкою, якщо оте "бізнес-ледіювання" не перейшло в феміністичний заскок і якщо стати бізнес-леді цю жінку заставила необхідність, а не щур в голові :)

Цитата:

- Невже? Люди та ще й різні? )))) ніколи б не подумала. як приємно, люблю різноманітність у житті ) і чоловіків насправді теж

Давай без сарказму
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:36

...а ось шерон стоун або ніколь кідман, які на шляху до олімпу рвали багато кого *як бобік шматку* (тре
запам*ятати соковитий вираз :-)) – жіночні чи як?...
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:41

Не знаю. Я ж з ними не спілкувався, чи ти пропонуєш за фільмами судити? :)
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:49

2 NetGuy: ну що ти, то не був сарказм, чесно, то я насправді розплилася у надзвичайно доброму виразі обличчя -- прирівняй то до дружніх обіймів і тріпанню за вухо.
ага, про б-леді: а як тобі розклад, коли така дамочка в певній чисто діловій ситауції вмикає увесь свій шарм і чогось досягає саме ним? хоч могла б і порвати, просто зараз жіночість ефективніша?
ну так що там про особистий погляд на жіночість?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 14:50

...я гадаю, особистість не можна приховати... вона світиться в очах, відображається в рухах... і навіть в
лукавих словах вилізає правда :-)) то як з шерон стоун?
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 15:12

Ягуаро, ми говоримо про жіночість, чи про її емуляцію? Це як з ... ну, нехай, яблуками. Лежать на прилавку два яблука - одне правдиве, вирощене без усіляких хімій, а інше тою хімією просто нашпиговане, бо так простіше їх вирощувати, менше мороки.
Так от, щоб пізнати, котре яблуко справжнє, достатньо посто надкусити. Хоча на вигляд - обидва просто супер.

А з Шерон Каменюкою ніяк. В її ролях здебільшого я бачив фальш. Як і в Кідман. От в чиїй грі є щирість, так це в Мела Гібсона. А жінок-актрис таких я щось не пригадую. Тре добряче напружитися, а ліньки :)
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 15:20

Стає вже цікаво -- будемо надкусювати жінок :D шютка. Ні, звісно ми говоримо про справжню жіночість, і ось так я починаю доходити до питання, чи включає жіночість в себе слабкість з чоловічої точки зору? і чи жіночість це переманентна якість, яка інколи може свідомо приховуватися? і чи можливо її приховати, якщо вона є?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 15:29

...слухай, так ж не будеш всі яблучка на базарі надкушувати? :-)))
то тільки мільйонер може.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 15:42

Я тут пригадав одну книгу, де було "... він кусав жінок тільки з благородними цілями" :)

А чи можна приховати щось - це залежить від кого ховаєш. Якщо людина зріла, то не дуже і поховаєшся. В крайньому разі, як не побачить з першого погляду істини, то фальш, тобто, намагання приховати, видно одразу. Кумедно спостерігати за молоддю, як вони грають ролі і думають, що всі їх саме такими сприймають :)

А слабкість - чи є складовою жіночості? Ну, є напевно. Тільки на награна, знову ж, а природня. Тобто, коли жінка грає інфантильність, то це не дуже приємно, чесно кажучи.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 15:47

....дійсно слабкі жінки лишаються старими паннами :-))
...а щодо шаронихи, то я її бачила в *якщо б стіни могли розмовляти-2*, і вона мені не видалася
ані неприродньою, ані фальшивою... щодо інших ролей тяжко сказати, бо ж усюди режисери
експлуатували її сексапіл і фізичну привабливість :-)
 Сторінки:  1    3  ..  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2724
Реклама: