Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  5    7
Автор: Тема: Хто не осоромив би Україну на "Евробаченні"
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 20-5-2004 у 09:38

З готелями на півдні краще, просто. А шляхи там збудувати все одно треба колись. Зали все одно ніде нема.

А щодо прецедентів, столиця Турції, шановні випускники радянської школи?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 20-5-2004 у 09:47

тю, а в якому місті проводилося?

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 20-5-2004 у 09:50

В Стамбулі.
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 20-5-2004 у 10:19

Й минулого разу була здається Юрмала, якщо не помиляюсь :)

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 20-5-2004 у 10:26

Я, просто, не звернув увагу, в якому турецькомі місті те все було цього року :)
Думаю, що Київ цього ласого шматочка не віддасть нікому :)
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 20-5-2004 у 14:41

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
Мене якщо чесно здивувала найвища оцінка від росіян.:o

Колеги, можливо я помиляюсь, але коли підійшов час голосування Росія вже глибоко спала (у нас вже було північ, а у них то перша година), адже голосувати за "свою" не можна було.
Тому припускаю, що проголосували українські заробітчани в Москві (багатьом з них рано внеділю не треба було нароботу), Сургуті тощо.
Якщо хтось має статистику - скільки людей проголосувало в Росії, повідомте. Але, вважаю, що цифра в межах 50-60 тисяч дзвінків - підтвердження моє думки.
Ось вам і 12 балів:rolleyes:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-5-2004 у 15:07

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
Мене якщо чесно здивувала найвища оцінка від росіян.:o

Колеги, можливо я помиляюсь, але коли підійшов час голосування Росія вже глибоко спала (у нас вже було північ, а у них то перша година), адже голосувати за "свою" не можна було.
Тому припускаю, що проголосували українські заробітчани в Москві (багатьом з них рано внеділю не треба було нароботу), Сургуті тощо

Ми, здається, не спали і о другій, не те що о першій.
До того ж так випливає, що аборігени в Росії ходять на работу по неділях - здоров'я заробітчан бережуть. Доречі, котра година була під час голосування в Сургуті? :D
Тай минулого року чомусь картина російського голосування була не такою оптимістичною.

Мені це інше запитання підказало. Чи не має хто лінку на результати голосування (не тисячи - просто розподіл місць - те що було на екрані) по кожній країні? Сдуру в прямому етері не переписав, а тепер розумію, могло би знадобитися для дослідів.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 20-5-2004 у 15:39

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Ми, здається, не спали і о другій, не те що о першій.
До того ж так випливає, що аборігени в Росії ходять на работу по неділях - здоров'я заробітчан бережуть. Доречі, котра година була під час голосування в Сургуті? :D
Тай минулого року чомусь картина російського голосування була не такою оптимістичною.

Колеги з Росії мені пишуть, що росіяни в більшості таки спали. Саме через те, що не могли нічого вирішити своїми дзвінками. В крайньому випадку лягали, подивившись на "свою".
З мого повідомлення не випливає, що аборигени в Росії ходять на роботу по неділях, а те, що в інший день наші заробітчани ще мусіли б подумати лягати спати чи ні.
А щодо Сургуту і Нового Уренгоя - поспілкуйтесь з кимось звідти. З кимось, хто не був в Україні більше року (на відміну від тих, хто в Москві). Дізнаєтесь, як вони за Україною сумують і зрозумієте, що вони могли б і не лягати.
А вторік ... Ви коли Пономарьова почули, хотіли за нього голосувати? Тим більше, що вторік не було телефонних дзвінків.
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-5-2004 у 15:54

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Мені це інше запитання підказало. Чи не має хто лінку на результати голосування (не тисячи - просто розподіл місць - те що було на екрані) по кожній країні? Сдуру в прямому етері не переписав, а тепер розумію, могло би знадобитися для дослідів.

http://www.mainhill.wallst.ru/eurovision/2004/score.htm

Але обов"язково поділіться висновками :D

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-5-2004 у 16:04

Дякую! Те, що треба. Ще й півфінал на додачу.

Усе мине. Усе мене мине
Ivanko
Дописувач
**

Зареєстрований: 25-4-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 20-5-2004 у 20:03

Я чув, що сьогодні у Верховній Раді підносилося питання про Євробачення 2005 у Києві. Було кілька пропозицій, одна з них мені дуже сподобалася: збудувати сучасний концертний зал на Лівобережжі. Які ваші думки?

Якщо че лише чутка, то поправте мене.
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-5-2004 у 14:44

Російський погляд на наш успіх:

" ... Для нас же победа Русланы имеет особое значение: в который уж раз оказывается, что импортированная из Украины музыка нагло побеждает российскую. Сперва россияне узнали, что рок на украинском может быть ничуть не хуже, а то и лучше русского - когда в Россию привезли "Вопли Видоплясова" и "Океан Эльзы", затем - что украинцы делают отличный рэп ("Танок на Майдани Конго" etc.), а в прошлом году самыми популярными в России поп-артистами стали все та же Верка Сердючка и украинская "Виа Гра". Более того - всерьез рассматривался вариант, что в Стамбул от России поедет кто-нибудь из них. Теперь уже нет причин сомневаться, что Сердючка вполне могла бы занять на "Евровидении" даже и первое место: она делает то же самое, что Руслана, но еще смешней, ярче и увлекательней. И уж точно заметней. Беглый опрос всех, кто смотрел в эту ночь "Евровидение", показывает, что больше других запомнились турецкие участники, сыгравшие развеселый ска, и как раз Руслана. Если это и есть новая европейская мода, то в следующий раз нам нужно непременно слать Сердючку или хотя бы "Дискотеку Аварию". Они уж точно всех сделают. " ("Известия" ) Докладніше

fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 22-5-2004 у 17:18

Ну да. Вони нас "здєлають" на нашій території нашою ж Сердючкою. Ха-ха-ха.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
 Сторінки:  1  ..  5    7

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1167
Реклама: