Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  ..  7
Автор: Тема: Хто не осоромив би Україну на "Евробаченні"
3003
Новак
*

Зареєстрований: 17-6-2003
Місто: Харків
Нема на форумі

Настрій: Хороший

mad.gif написано 17-6-2003 у 10:00
Хто не осоромив би Україну на "Евробаченні"

Україна на "Евробаченні" осоромилася по повній програмі. Якби Пономарьов заспівав якусь хорошу українську пісню, а Европа його не сприйняла і засудила. ми б його оцінили і пошанували. А так він виконав погану англа-іспаномовну пісеньку і якби не сусіди, опинився б повними нулями.
Чи є в Україні нормальна сучасна українська поп-музика (про рок і альтернативу, не говорю, бо це окрема історія)?
Хто може представляти українську Україну в світі. Дуже симпатизую Ані Лорак, але її музика - чужа і невиразна. Музика Білик ближча, але в ній вже немає характера. З співачок справжню українську ідею в сучасній формі несуть, як на мене, Руслана і Анжеліка Рудницька. Їх танці - "Дикі танці" і "Танець ангела" - повноцінна об"ємна демонстрація української перспективи.
Що стосується хлопців, то ані Віктор Павлик, ані Лері Він, ані Діма Клімашенко, ані Андрій Кравчук нічого в плані українскості собою не являють.
Отже, хто осоромить нас на "Евробаченні" наступного року?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 17-6-2003 у 13:08

Океан Ельзи...
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 17-6-2003 у 13:29

Океан Ельзи може нас осоромити погірше Тату. Якщо вірити тим, хто з ними працював у студіях - таких скандалістів та понтово-розпальцатих ще пошукати треба. Невже ми хочемо аби про українську естраду казали як про понтову бездарь?

Якщо пустити Руслану з її "карпатським" вбранням, то вся Європа подумає що в українських горах живуть індіанці.

Рудницька... а що, вона співати вміє?

Як на мене, Сашко нормальний співак. Тільки дійсно українською співати треба було.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2003 у 14:28

Євро-бачення не є чимось екстра - це низькопробний продукт.
Працюючи на "Дзизі" та перечитуючи технічні райдери та вимоги групи, дійсно Океан Ельзи ставить круті вимоги порівняно з іншими українськими групами, коли в мене буде настрій я колись вам їх надрукую.
Гайдамаки, було б класно, але їх шкода на таку попсу як Євро-віжин розмінювати.
ВВ - колоритні, на них би також повелися...
3003
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2003 у 18:07

Даремно ви так про Руслану. Етнічна поп-музика в світі дуже популярна. Подивіться, що робиться з латаноамериканцями та турками!!!!
Та й що ви присікались до Анжеліки - у неї найприємніший в україні тембр, а хто з світових зірок кричить. Мабуть, ви шанувальники Бужинської та Власової.
"Океани" - супер! Це Юрко Юрченко нової доби. Простенькі мелодії для дівчаток - підлітків, хоча, безумавоно, якісніші, бо стільки років не минули марно.

3003
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2003 у 18:18

В Анжеліки рудницької найприємніший термін. Ой! Тримайте мене, бо впаду!
Вона ж не співає, а шипить, вокал її автотюном підтягують.
Ви бачили, щоб вона на живо хоча би на одному концерті виступила?
До 3003 - з чого це ви вирішили, що ми шанувальники Бужинської та Власової?
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2003 у 20:34

Я б на характеристику "Юрко Юрченко нової доби" насмерть образився. Підбирайте слова :)
Музика в Океану добра. Поведінка дурна. Якщо ви дивились Євробачення, то мали помітити що таке там не дуже полюбляють.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
3003
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2003 у 11:02

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
В Анжеліки рудницької найприємніший термін. Ой! Тримайте мене, бо впаду!
Вона ж не співає, а шипить, вокал її автотюном підтягують.
Ви бачили, щоб вона на живо хоча би на одному концерті виступила?

Слухай, Одарко, а чи не заздриш ти Рудницькій. Чи може вона коли відмовила твоєму "Далі" в ефірах? Якось ти вже занадто агресивна. Як на мене, це не дуже співпадає з зазначеним настроем.
Що стосується мене особисто, то я вважаю, що головна поразка української присутності на "Евробаченні" в тому, що учасник тупо призначився його дружиною, а не пройшов справжній об"єктивний конкурс. Якби і на ньому переміг Пономарьов, можна було б звинуватити жюрі в поганій роботі, а так у невдачі винні лише сам Пономарів та УТ-1 (Олена Мозгова). Оце і прикро, що пара людей виставили державу на посмішище.

3003
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2003 у 11:12

Ні, як там не кажи, але Рудницька навіть на карикатуру співачки не тягне. Голосу в неї і справді нема та ніколи небуло.
Так що кому-кому, але їй Євробачення точно не світитиме.
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 18-6-2003 у 12:36

"Заздриш - не заздриш" це не аргументацiя. То ви чули, шановний 3003, Рудницьку наживо? Бо я - не чула. Хотiла дiзнатися вашу думку. Те, що я чула у запису - це аматорство при повнiй вiдсутностi голосу.

Менi вже, їй-Богу, Пономарьова шкода. Ото вже, бiдному гикається! В двох темах розiбрали по кiсточках! I - хоч ви мене бийте! - я не вважаю Евровiжн надвеликою подiєю в музичному життi, i не вважаю також, що Пономарьов там так жахливо осоромився. I - чесно - я майже хочу, щоб туди потрапила Рудницька. Наступного року. Це буде вiдповiддю на останнє питання теми, заявленої 3003.
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2003 у 15:45

Я не агресивна і ніколи в житті ще не заздрила нікому крім мого кота, який спить, їсть і гуляє, бо я також так деколи хочу.
Щодо моєї грпи "Далі" ми ще не рвалися на телебаченні, тому Рудницька нас аж ніяк не могла туди не пускати.
Я дійсно вважаю, що вона погано співає...
Скільки тобі років 3003, бо твої заявочки дуже смішні, твоя зневага до мене також - просто безпідставні!!!:D:saint:
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 18-6-2003 у 16:11

Якби ще існували "Брати Гадюкіни" всіма руками та ногами підтримував б їх на Євробаченні. А так - дійсно нема кого; можливо "Друга ріка".
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2003 у 16:14

Андеграунд (Гади) на Євробаченні? Це супер... Світ би похитнувся :)
3003
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 15:49

"Гади" могли б щось показати, але їх би туди не пустили, а "океанів" би пустили, але вони б там нічого не показали, бо такої музики в Европі багато. Карпаться вбання Руслани - лише іммітація, бо ніяке воно не карпатське. Просто, неопанк чи неохіппі. Рудницька теж не перемогла б, бо музика в неї занадто пристойна і окрім останніх пісеньок мало етніки. Коротше, ніхто не може перемогти від України в "Евробаченні"

3003
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 16:11

А ще коротше, ніхто не переміг би тому, що в Україні майже відсутній власний шоу-бізнес (може і слава Богу).
Якщо б в нас були виконавці, що розкручені не тільки в Україні, але й в Європі, можливо можна було б на щось сподіватись.
Проте зараз наша естрада - майже цілковите аматорство абож "копіювання" відомих груп або їх стилів. Виключення складають напівфолькові гурти (Мандри, наприклад), але кому ми потрібні в європейському шоубізі зі своїм фольком?
14k
Новак
*

Зареєстрований: 19-6-2003
Нема на форумі

Настрій: cпати хочу

[*] написано 19-6-2003 у 16:19

Фолк - дуже модно в Європі, особливо не сам фолк, а його іммітації - "Мандри", "ВВ", Сердючка (хоч як це дивно). У Руслани забагато фолку. Його має бути трошки, як у росіян - ТАТУ, ЛІНДИ, ГЛЮКОЗИ. Фолк тільки позначений, але його не надто. Чітку межу між фолком і попсою проходить Рудницька в "Танці Ангелу" та "Буваю" і ТНМК в кількох піснях. Є вдалі етнопопсові компіляції і у Павліка та Білик - особливо раніше.
А щодо перемог - перемоги в цьому конкурсі питання великої політики і бізнесу. Турки цього року отримали компансацію за антиамериканські настрої, а прибалти в минулі роки - за антиросійські настрої. Поки у україни немає ролі у світі не буде й перемог.

Олександра
Новак
*

Зареєстрований: 14-7-2003
Нема на форумі

Настрій: червоне вино

[*] написано 15-7-2003 у 12:59

Не осоромила б Україну Марічка.Вона єдина загальноукраїнська співачка,за яку не соромно.Всі решта...хочеться очі у Сірка позичати.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-7-2003 у 12:59

Доречі ми тут жартуємо з вами, але 10 днів тому пан Поплавський висловив бажання представляти Україну на Євробаченні 2004.

Бідна Європа....
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-7-2003 у 16:26

Вона давно бідна та Європа...бо щось я не бачила на Євробачені, щоб там нормальні співаки чи музиканти виступали
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 15-7-2003 у 16:40

На моїй пам’яті яскравих виступів та нормальних співаків дійсно не було. :) Чоловік казав, що колись "АББА" взяла на Євробаченні перший приз - чи він щось плутає? Але то, як і було, то давно і неправда...
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-7-2003 у 17:40

ABBA - дійсно єдина група, яка стала відома завдяки Євробаченню, але більше ніхто, уявіть собі за стільки років. Наскільки я знаю, що воно не дуже поважається у світі.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-7-2003 у 05:06

Там можна перемогти або фолком або якимсь приколом.
Якщо приколом, тоді, як на мене, треба туда запустити якогось дурачка типу того, що витупав від Австрії. Вєра могла би бути... і Поплавський :)
Якщо фолк, то Мандри, Гайдамаки, можливо Друга ріка. Руслана могла би бути.
А найліпше "Далі" з піснею "Стежечка вузенька" ;)

З.И. Якщо в Анжеліки є голос, то Ірина Білик=Монсерат Кабальє :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Markijan
Новак
*

Зареєстрований: 20-6-2003
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 16-7-2003 у 13:18

На жаль, вирішальне слово належить політиці.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-7-2003 у 13:21

Ти мав на увазі гроші?
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 16-7-2003 у 13:28

а "Кому вниз" туди б попали, а? :)):D

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
 Сторінки:  1    3  ..  7

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1167
Реклама: