Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6    8
Автор: Тема: дамський топік :-)
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 25-6-2004 у 13:12

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
А в якийсь день в житті з`явиться людина, що ближча до тебе в цьому плані і легко замінить тобі половинку саме в цьому аспекті. Ось чому.

Тобто, особистісно зацікавлений підхід має вирішальне значення? В кожен момент життя треба мати поруч ту/того, який тебе в цей момент краще зрозуміє і зуміє найкраще розрадити? А здатність просто сердечно співпереживати, навіть не розуміючи суті, але будучи "рідною душею" і відчуваючи стани близької людини - до уваги не приймається?
Тоді виходить, що спільність інтересів (відчуття (фізіологія), емоції, ментальність) обов`язково накладає відбиток на усі інші аспекти життя. Але інтереси міняються, емоції теж, фізіологія... Що, постійні зміни жінки/чоловіка?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:14

Ще ось додам - а відповідальність перед зобов`язаннями, а просто зрілість, коли пошук розради не обов`язково скеровується на близьких людей?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:18

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
...можна роз*яснення терміну *рівень свідомості*? :-)))....

Об`єм знань, досвід (відчуттів, почуттів, переживань, коротше кажучи) який поміщається в свідомості та є рушійною силою в житті. Певний аналог слова "зрілість", хоча дещо ширший.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 25-6-2004 у 13:24

"Що, постійні зміни жінки/чоловіка?" а що, ні? Здається це і називається - розвиток.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 25-6-2004 у 13:32

...та ні, розвиток зовсім не в тому, якого *клясу* партнер зараз біля тебе... :-)
бо те, як я зрозуміла, що є *рівнем свідомості*, насправді всього лише (ого-го лише :-))) відбиток
того соціуму, у якому росте і розвивається людина... пробиваєшся до вищого соціального прошарку –
або половина підтягається до тебе, або лишається у минулому... так ніби не має бути, а як?
тоді прийдеться дискутувати на тему *що є душа* і *в чому полягає спорідненість душ*... боюсь,
що ми, з нашим ще *совковим* підходом до життя (зробити з жінки служницю, а з чоловіка –
спонсора), не зможемо дуже політати в тих високих філософських сферах.... :-))
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:36

...звичайно, не можу не схилитися до романтичного *злиття душ*.... але життя моїм же досвідом
говорить, що все не так просто... :-)) брек!
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:36

Цитата:
"Що, постійні зміни жінки/чоловіка?" а що, ні? Здається це і називається - розвиток.

А як же:
Цитата:
Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Казочки про одинакові рівні, рука в руку і т.п. не розказуйте, таке рідко трапляється.

Цього треба прагнути :)

Ти суперечиш сам собі.
Прагнення бути разом - на чому воно тоді базується?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:37

..та на любові, чорт би її побрав... :-)))
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:37

Я мав на увазі, що люди змінюються, бо розвиваються. І якщо вже люди вирішили побратись, то, як на мене, розвиватись вони далі теж будуть разом.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:39

...олексій, а я думаю, що у кожного свої думки щодо того, куди розвиватися, і якими темпами...
тоді шлюб – це узалежнення в стилі *кто не успел, тот опоздал?*... еххх.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:43

Друзі, давайте не вдаватися в надто високі матерії, бо вся біда від "вумнічання" :)
Просто, по-земному, дайте відповідь на мої запитання, будь-ласка. З точки зору особистості - тіло/емоції/розум. Якщо вважаєте це для себе допустимим за рівнем відвертості.

Отже, що є вирішальним для жінки, що, все таки, зробить її більш щасливою поруч із мужчиною?

Можна продовжити, при бажанні, перетворивши цей топік в дамсько-чоловічий :)
Що є вирішальним для чоловіка в жінці, яка поруч?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:53

....*більш* щаслива чи менш.... :-)) гм-гм... як на мене, можна бути або щасливою, або нещасною...
не знаю, що робить жінок... а я була щасливою навіть тоді, коли й не поруч... не знаю... я пас. :-)
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 14:00

От тільки розмова стає подібною на відверту, одразу усі в кущі :)

Я чого про особистість, без зважання на духовні аспекти.
Просто, як показує мені мій досвід, духовність має опиратися на особистість (ну, чи навпаки). А коли домінуючим є щось одне, то виходить казна-що, а не щасливий шлюб...
Тобто, будувати співжиття на ідеалах не можна, треба враховувати цілком життєві, може десь примітивні аспекти.
Але надто часто нас або не виховують в цьому плані взагалі, залишаючи все на "самостійну роботу", або виховують в якомусь збоченому плані, типу "ідеального подружжя" і т.п.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 14:06

...вітаю з тисячним постом :-)
ну чому *всі*?... може хтось і зважиться, і розкриє душу... але від кобіт не сподівайся :-))
мусі бути *загадка*, ти хоч стріляйся.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 14:21

Тоді це подібне до копання собі ж ями, в яку потім упадеш.
Ну, не траплялася мені в руки книжка, де б було чорним по білому написано: чоловіче, усі твої уявлення про жінку - це просто супер, але збери їх гарненько в купку, склади в мішечок (їх продають усюди, 4 грн. за 60 штук) і винеси на смітник. Виніс? А тепер послухай сиди. Усілякими охами-ахами можеш розбавити це за власним смаком, але є ось які речі, які треба буде зробити... До всього допераєш сам, а може бути (коли допреш) уже надто пізно :(
От взяли б жінки, і розказали - оце і оце ви мусите зробити, а все решта опціонально, за смаком :) А то виходять забавки в романтіку. З летальними наслідками...
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 14:29

...гадаю, жінки різні і хочуть різного :-)) ти б дружину розпитав, чого вона хоче і як собі уявляє
гармонію у стосунках... деколи вистачає манюньких дрібничок, як зі мною ділилися колєжанки...
...а насправді кожна людська істота прагне уваги, турботи і довір*я...
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 14:41

Ну добре, щось усе звелося до діалогу :)
Може ще хтось вилізе з кущів та щось розкаже.

Те, що я почую від дружини навряд чи почує форум :) А як же інший чоловічий контингент? Та й неусвідомлені речі можуть мати місце...
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 15:35

Добре, на короткі запитання короткі відповіді:
Для мене, як для чоловіка пріорітети такі:
1. розум
2. тіло/емоції
До речі, а що значить "емоції"?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 15:38

...тобто хай кобіта буде розумна, а нічого, що негарна і холодна, як лід? :-))
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 15:48

>тобто хай кобіта буде розумна, а нічого, що негарна і холодна, як лід? :-))

Так, ДЛЯ МЕНЕ краще нехай розумна ніж гарна і я про це на форумі вже пишу не вперше. Що ж до холодна - я не дарма перепитав що таке емоції.

Це можна здолати.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 15:59

Хм, ну скажемо так - емоції - це як олива в двигуні :) Якщо забагато - сальники видавить, якщо замало - двигун заклинить :)
Тобто, це життєва змазка.
Bullet
Дійсний член

Зареєстрований: 17-9-2003
Місто: Фастів(Київська обл)
Нема на форумі

Настрій: ееххх.........

[*] написано 25-6-2004 у 16:00

я ось вирішила бути чесною з собою і маю зізнатись: доволі неприємно себе почуваю, коли розумію, що я глупіша за чоловіка, з яким маю стосунки. Саме глупіша, набір знань тут ні до чого... Я не спец в психології і не знаю, як то назвати коректно - може, не така мудра... Але саме після такого розуміння ситуації намагаюсь пускати в хід зброю стереотипу "жіночності".... Виходить вкрай погано і фальшиво. Але ж така наша природа. Принаймі, декого з нас :)

Легше загасити в собі світло, ніж розсіяти накволо себе темряву.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 16:05

Молодець. Чесність це класно.
Bullet
Дійсний член

Зареєстрований: 17-9-2003
Місто: Фастів(Київська обл)
Нема на форумі

Настрій: ееххх.........

[*] написано 25-6-2004 у 16:11

Цитата:
Молодець. Чесність це класно.

Але вилазить боком. ЗАВЖДИ.

Легше загасити в собі світло, ніж розсіяти накволо себе темряву.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 16:21

А в чому дискомфорт? Через амбіції? Чи через страх втратити/не_відповідати_вимогам/...
 Сторінки:  1  ..  4    6    8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2724
Реклама: