Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  3    5    7  8
Автор: Тема: дамський топік :-)
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 24-6-2004 у 12:39

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
...хто ссавець, а хто боже створіння... :-)

Не зрозуміла протиставлення. :)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 24-6-2004 у 12:46

...йдеться не про протиставлення, а про переважання у кожній людині певного начала...
у кого 50/50 – таке буває дуже рідко.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 24-6-2004 у 13:30

2Bullet "мені чомусь стрічаються переважно персони чоловічої статі, які холчуть бачити тільки кісейних баришень..."
знацця не везе тобі на Персон :(

З повагою, Сергій.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 24-6-2004 у 13:32

А що мається на увазі під кисейними паннами?
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2004 у 14:03

2Tempika полювання на чоловіків – це здобуток 20 століття ... ну що ж, я тоді
з 19 століття, мабуть
...
(щелепопідбирально)????? 8-0
хіба би то було 20 століття з ери перед нашою ерою. Геологічною.
і не у сапіенсів, котрі Гомо...

Або я з іншої гілки історичної реальності...

З повагою, Сергій.
Bullet
Дійсний член

Зареєстрований: 17-9-2003
Місто: Фастів(Київська обл)
Нема на форумі

Настрій: ееххх.........

[*] написано 25-6-2004 у 08:36

не віриш і правильно робиш :)
Насправді, будь-який догляд за собою зверх звичайної гігієни є ніщо інше, як залицяння :)
Я б дуже хотіла стати на сторону Tempika, але все проаналізувала і вирішила, що таки то є насправді бажання привернути увагу . і увагу саме протилежної статі (важко мені далося це надрукувати...)
і ще: у поляків більш влучно звучить те "пускання бісиків" -= вони говорять про "курвіки в очах". Не хочу сказати , що то є добре чи погано, але більш влучно, однозначно :)
Бо ж скільки б не було жінок у чоловіка, він все одно роздивлятиметься інші жіночі істоти. То хто сказав, що жінки повинні докорінно в цім відрізнятись від чоловіків :))))

Легше загасити в собі світло, ніж розсіяти накволо себе темряву.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Bullet
Дійсний член

Зареєстрований: 17-9-2003
Місто: Фастів(Київська обл)
Нема на форумі

Настрій: ееххх.........

[*] написано 25-6-2004 у 08:45

Цитата:
Першим відправив користувач dr.Trollin
2Bullet "мені чомусь стрічаються переважно персони чоловічої статі, які холчуть бачити тільки кісейних баришень..."
знацця не везе тобі на Персон :(

Насправді, більшість говорить, що хоче бачити щирих і чесних людей, але з часом на поверхню виглядає те ж саме: хочете ви, щоб жінка була "жінкою" - в чомусь слабкою, в чомусь глупою, в чомусь ще якоюсь, але на щабель нижчою за чоловіка...
Дивина вся в тім, що коли чоловік починає бачититільки щирість, він перестає бачити і жіночність..
Хе, я заговорила саму себе.. бачте, які протирічя...

Легше загасити в собі світло, ніж розсіяти накволо себе темряву.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:07

Думаю, тут дещо інше. Кожен хоче бачити СВОЮ жінку. А оскільки у багатьох уявлення жінки співпадає із певним суспільним усереднення, то і ймовірність зустріти таких поціновувачів доволі велика.
Тим більше що ті, хто шукає щось особливе, здебільшого шукають не через Мережу. Хоча я можу у всьому тут і помилятись.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 25-6-2004 у 09:15

Шановні пані та панночки! Повторюю сказане НетГаєм в другому повідомленні цього треду. Я відчуваю, що широкий спектр тем, що були підняті у цій дискусії, можуть бути виділені в окремі теми. Якщо є таке бажання, я можу створити окремий розділ Форуму. Пропонуйте назву.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:20

...*ридикюль львівської панянки*.... :-))))) а якщо ширше, то *адам і єва*... :-)
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 25-6-2004 у 09:39

Думаю, що мало хто дійсно чесний навіть перед собою. Люди - майстри самообману, які завжди намагаються виглядати краще, ніж вони є. Бо як подивишся на себе, такого, як ти є, це ж можна і перелякатися! Так що такії справи.
Виходить, що, все таки, більше від нас, мужчин, усе залежить. Треба прийняти, як аксіому - хочеш мати поруч Жінку - забезпеч для жінки відповідні умови і вона нею стане. Хоча тут, хоч не хоч, але висновок напршується - рівень свідомості чоловіка має бути, якщо не вищий за жінки, то, хоча б достатній для розуміння цього факту. І сили повинно бути достатньо, щоб це усвідомлення в життя перевести. А це вже рівень вище егоїстичного, самолюбивого.

От цікаво, скажіть мені жінки, якщо жінка свідоміша за чоловіка - як вона до цього відноситься? Поставте себе на таке місце, будь-ласка. Які враження у вас від ситуації, якщо ви розумніші, чутливіші, швидші, тобто, свідоміші за свого обранця?
Коли ви комфортніше себе почуватимете - коли він свідоміший, чи коли ви?
Казочки про одинакові рівні, рука в руку і т.п. не розказуйте, таке рідко трапляється.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:45

Не мудрствуючи лукаво пропоную: Мужчина і жінка :)
Зара феміністки набіжать і почнуть казати, що має бути Жінка і мужчина :)
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:45

Olexiy Тим більше що ті, хто шукає щось особливе, здебільшого шукають не через Мережу
тут ти таки трохи милишся.
Я, принаймні - так і шукаю
(шкода, що модератори зносячи розділ "реклама" і моє саморекламувальне інфо знесли),
бо -1- на реал часу мало -2- заким такий об'єм, як у тому моєму "саморекламувальному" пості видаси/обміняєшся... -часу пройде забагато.

Bullet Дивина вся в тім, що коли чоловік починає бачититільки щирість, він перестає бачити і жіночність...
нэ так всё было (с)
(задумливо) а щиро попробувати бути щиро жіночною ?
- це я до того поста про Мерилін, трохи раніш викладеного (треба таки доперекласти другу частину. може до вечора то зроблю) - властиво у Другій частині - то є відмічено/підкреслено. Щирість, власне.

З повагою, Сергій.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:48

Ні, пропозиція Тані таки краща - Адам і Єва :)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:52

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Казочки про одинакові рівні, рука в руку і т.п. не розказуйте, таке рідко трапляється.

Цього треба прагнути :)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 09:53

...у мене жахлива підозра, що жінка завжди свідоміша чоловіка, доросліша і частіше готова на самопожертву,
бо так тре... поставити себе свідомо на другий план, вдавати залежність, знаючи, що залежать більше на тобі,
на тому, який тил ти вибудуєш навіть для найдобрішого, найрозумнішого і найсвідомішого у суспільному житті
чоловіка... дійсно слабкі жінки приречені на самотність.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 10:07

...а сірьозі скажу, що ті, хто шукають половинку у мережі, мені видаються покупцями у супермаркеті –
вони роблять прагматичний вибір на основі певного набору критеріїв, що вони собі заклали... ця
заглупа, ця зарозумна, ота захуда, а ця надто пишна... і теде... ніякого шансу першому погляду,
спонтанності почуттів, несподіваному осяянню, що тобі так добре і затишно поруч саме з цією
людиною... мені видається, що саме циніки (яких хтось назвав розчарованими романтиками)
погрязають ось в такі дивні і часто егоїстичні пошуки зручної собі людини... ну типу шукаєш собі
вигідне кріселко з необхідними параметрами – потрібної висоти спинка, щоб сидіння не надто
м*які, не надто тверді, щоб підлокотники якраз по довжині рук... :-))
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 11:00

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
...у мене жахлива підозра, що жінка завжди свідоміша чоловіка, доросліша і частіше готова на самопожертву,
бо так тре... поставити себе свідомо на другий план, вдавати залежність, знаючи, що залежать більше на тобі,
на тому, який тил ти вибудуєш навіть для найдобрішого, найрозумнішого і найсвідомішого у суспільному житті
чоловіка... дійсно слабкі жінки приречені на самотність.

Не зовсім. Внаслідок своєї конституції жінка більше включається, вживається в ситуацію, обставини жінку більше затягують. Тому вона завжди приймає рішення, діє, виходячи не з особистої точки зору (завжди = як правило :) ), а з точки зору ситуації, яку вона прийняла за свою.
Чоловік же, теж в силу своєї конституції, в обставини так не вживається, тому зіскочити з поїзда йому значно простіше, його менше тримає.
Скажімо так, жінці зіскочити не дає те, що вона прийняла ситацію, вже ситуація її тримає. Чоловікові - може не дати зіскочити хіба усвідомлення. Тут твої слова в десятку - для жінки: "бо так тре". А чоловік має прийняти свідоме рішення.

То все ж таки, милі пані та панянки, як вам більше комфортно:
- бути свідомішими за мужчину, який поруч (тут рідко який мужчина погодиться жити з цим усвідомленням, тому, напевно, доведеться грати в якусь гру, що вже призведе до внутрішнього конфлікту, як мені здається);
- бути менш свідомою, бути "при чоловікові" (за будь-яких обставин, аби тільки чоловік був, чи при умові відповідного відношення чоловіка до вас - якого?).

_________
Олексію.
Ти впевнений, що саме до цього треба стремитися? Чому? Тільки при наявності повної рівності у всьому можна мати гармонійні, щасливі стосунки?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 11:19

...як свідчить мій досвід, усе ж більшість чоловіків згідні з тим, що вони не *ведучі* у стосунках, і роль
*голови сім*ї* відіграють, бо того вимагає їх *чоловічий* статус... бути для когось стіною, опорою,
розрадою?... ой, ні... це лякає, змушує до якогось емоційного напрягу, зобов*язання, ніжності і
чутливості... це ж не просто *поклав гроші на холодильник* і *я сказав, зробимо так-то й так-то, а
взагалі вирішуй сама* :-)) ... правильно бути при чоловікові, але це ж вимагає не лише матеріальної
підтримки, а чогось глибшого у стосунках?...
...я знов, мабуть, не зрозуміла запитання... :-))
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 11:30

Росте, не перекручуй. Я не казав про рівність у всьому. Я казав про "Казочки про одинакові рівні, рука в руку і т.п." безумовно люди однаковими не можуть бути, проте рівень "свідомості", як на мене, у них мусить бути однаковим. Врешті, їм же жити РАЗОМ а не "під крильцем" чи "за пазухою".
Така моя думка.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 11:36

...ну так... рівень внутрішньої свободи і культури, інтелігентність, самодостатність, відчуття себе
людиною вільною і без упереджень, – це добре, щоб воно було *однаковим*... :-)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 11:38

Ну, власне, про те і мова що цього треба ПРАГНУТИ
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 12:01

А я про це і казав. Чи потрібен отой одинаковий рівень свідомості, як незаперечний атрибут щасливих взаємин?
Чи може рівень свідомості мужчини бути вищим, і при цьому обоє себе будуть почувати комфортно... Чи навпаки і теж комфортно...
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 12:13

Мені (особисто) важко уявити стійке щастя за умов такої дельти (нічо що я пішов термінами? :)). Просто тому, що тут важко буде бути відвертим до кінця, в якийсь момент виникатиме непорозуміння а в інший "партнер" не зможе розрадити. А в якийсь день в житті з`явиться людина, що ближча до тебе в цьому плані і легко замінить тобі половинку саме в цьому аспекті. Ось чому.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 13:02

...можна роз*яснення терміну *рівень свідомості*? :-)))....
 Сторінки:  1  ..  3    5    7  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2724
Реклама: