Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3    5  ..  8
Автор: Тема: дамський топік :-)
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 21-6-2004 у 17:36

2 Tempika: з приводу ніяковості старих панн - то просто результат закладених стереотипів про необхідність парування... це нам трохи простіше вже не рватися одразу після універу заміж, а паннам трохи старшого покоління тяжче це переживати. згадується одна моя знайома, їй всього бл. 30, але вона сама -- при цьому шалено красива, розумна і талановита, але має один недолік -- забагато говорить із чоловіками, замість того, щоб час від часу дозволяти краплю фізілології... (тепер вже я пошлю... це мабуть тема така, що тягне на похабності :) ) так от -- вона теж насправді страждає від відсутності когось поруч. може це просто з часом буття самою приходить?

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 17:39

вичерпного складника нема -- є комплекс, і здається його ми і намагаємось тут з'ясувати :)

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 21-6-2004 у 17:47

власне комплекс :-)
я напевно страждаю від того, що не можу не бути самотньою... мене дуже напрягає постійна присутність когось...
ось якби був замок на 300 кімнат, і деколи між нами могло б бути їх принаймні 139, то я б деколи могла б витримати
свою половину (якщо такий звичайно існує, бо швидше всього це просто байки)... а ось щодо невіддільності від статі...
зара розкажу кумедний випадок.. коли я тусувалася на андернеті, то якось на ченелі виникла провокаційна тема –
*чи змінив (змінила) б ти стать за мільйон долярів?*... один пацан-бізнесмен аж затремтів від такої можливості і сказав,
що вже б виставив свою стать на ebay, якби тільки знайшовся покупець :-)) мені, наприклад, не прийшло б і в голову такого,
нізащо б цього не зробила... певно, так і визначається *справжня* жіночність або мужність... :-)))))
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 21-6-2004 у 17:58

Ото прочитала назву теми, - ну, думаю, зараз буде про оті детальки жіночого гардеробу на бретельочках, які мають тенденцію звужуватися до розмірів смужки. Аж тут така серйозна і цікава дискусія!
Так от, я ладна підписатися під усім, що висловила Tempika. Дякую, Таню!
Самотність примушує жінку заховати свою жіночність, як невитребувану річ. Але ж це не означає, що вона її (жіночності) позбавлена! Жінка - завжди жінка, які б машкару на себе не чіпляла. Навіть жінка, абсолютно позбавлена кокетства, як-от я.
Безумовно, що світ належить розкутим, впевненим у собі жінкам, яких живописала Jaguara. О так, жінка-валькірія безумовно притягальніша! Але ж не всім такими бути, правда?
Ви будете сміятися, але я впевнена, що в мені загинула найвідданіша дружина, просто нікому це не було потрібно... Як не крути, на жінку дивляться через фройдівські окуляри, і нема на то ради.
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 18:00

тобто виходить, що жіночість/чоловічість визначаєьтся тим, чи подобається особі належати до своєї статі? можливо, але чи це тягне за собою якості, які визначають твою жіночість/чоловічість для інших?

jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 18:07

Сумній: не знаю, про валькірій я писала, бо просто було цікаво думку почути, я наприклад теж до них не належу. І ще: я зовсім не певна, що світ належить таким жінкам :) боюсь, таки комусь протилежної статі, не зважаючи на увесь сексизм, із фемінізмом включно. хоч з іншого боку -- хто часто керує чоловіком, як не ота слабка, ніжна і податлива, якій часом можна пообіцяти все на світі? і які ж завжди пам'ятають про обіцянки, і змушують їх виконувати :) Що маємо? Світ належить ніжним :D

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 18:35

...цей світ чоловічий, і так має бути... нас створено, щоб любити чоловіків :-)) і вся фігня виникає тоді, коли
девальвується їх мужність... так тяжко стає їх любити... і ми тоді шукаємо себе в кар*єрі, у творчості, у
фемінізмі, навіть у одностатевих стосунках... це я так, фігурально, про всіх жінок докупи... :-)) в мені теж
померла дружина, мама (в дитинстві я була впевнена, що у мене буде трійко дітей як мінімум)... а все
пішло наперекосяк... замість сили у протилежній статі я зустрічала насилля, замість доброти - зверхність
і поблажливість, замість розуміння - бажання використати, замість соціального партнерства - чорт знає
що... :-))) у мене мама росіянка, вільна жінка... мене не виховували для *попрати, поприбирати, народити
і .... самі знаєте що :-))*... виявилося, що я завжди шукала чоловіка не для гнізда, а для польоту... я не
відповідала тому образу жіночності, який передавася з покоління у покоління тут, на західній україні :-)
бути водночас рабинею домашнього побуту і *сірим кардиналом* цього ж сімейного багаття... для мене
все було надто складно... вдавати покірну овечку і тримати *благовірного* під каблуком?... прийняти як
факт, що кохання помре через 2 роки і почнеться біганина наліво або за чаркою?... така фальшива
жіночність мене не влаштовувала... приходиться її шукати заново, відновлювати в собі, і навіть
відстоювати право на *свою* жіночність... :-)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 18:55

Уууууууууу, баришні, як все запущено... що одна, що друга стверджує, що все вже повмирало, і ніколи вам дітей не рожать, і дружиною не бути... те що мужики часто казли, це відомо, але ж бувають і хороші. Я правда такого бачила одного чи двох, і то зі своїми недоліками, але ж сам факт! Мало чого в житті буває цьому. часу для кохання маєте до останнього свого дня. Кохання може й помирає за пару років шлюбу, нічого не можу сказати, не пробувала, але ж залишаєтся любов! Це точно знаю.
так от. оте попрати-поприбирати, то не образ західноукраїнської жіночості, а стереотип правильної жінки-дружини як соціального інституту, назвемо це так. і він мені теж не подобається. а знаєте чому? бо насправді то чоловіки створені, аби нас прекрасних любити. а від перевантаження побутом краса псується, тому вони мають якось це вирішувати. для свого ж блага, бо їм же насправді приємно, аби кохана залишалася гарною і коханою.
Інше питання, якщо вам вже не хочеться жодного кохання і Чоловіка. То вже важче. Тоді просто треба одразу живого підходящого, хто б на практиці переконав, що все ОК. Є і буде.
схоже на допис в "Розарій", правда?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 19:06

...думаю, не рожать і теде :-) пішов поїзд, і файно... не будуть тепер відволікати своїми *брачними играми*
від справи мого життя.... :-) не все так сумно... ну нема пари, то й нема... зате є рівновага, улюблена справа,
свобода і мрії...
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 19:11

Тю на Вас! :) Подивлюся я, як Ви за років так 5 дитя хреститимете і що казатимете, втупивши щасливий погляд у ноги
але це інше, може давайте краще чоловікам кістки поперемиваємо?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 19:24

...та нє, золотце, вік не той... :-)) а дітей б не хрестила, я сама не хрещена, до речі... а, то вже офтопік.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 21-6-2004 у 20:00

Щось чоловіки примовкли... Мо', шукають вбивчі аргументи? Чимось ми їх, одначе, налякали.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 20:14

...ну.... вони дійсно ведуться на ніби-то обговорення *двох шлєйок і клаптику тканини*, а бачать тут серйозну
дискусію про місце кобіти в сучасному світі і... мо й дійсно поговорити про штруделі (як я божественно випікаю
яблучний, то ваще :-)) або про в*язання?.... :-))) ...а якщо серйозно, то як з нами пофліртувати після таких
розмов?... певно, ми видаємося їм розчарованими, втомленими жіночками з атрофованою фізіологією... а вони
не принци, на башту з слонової кістки фіг полізуть... ну ще б було нам по 18 років та й башта була висотою метрів
зо два, а так... :-)
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 20:36

йой, а я в'язати майже не вмію! зате тортики я роблю не фігові і ще маю купу достоїнств :) хоч і не 18 мені вже трохи... але фізіологія ніби ще того -- на місці :)
думаю, то вони просто вже повсідалися перед телевізорами, пиво хлищуть і їм не до розмов -- робочий день закінчився :)

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 20:54

...та куди дітися від тої фізіології... все на місці... :-)) ось сидить за мною в пазіку дядько і нагло розглядає мою
розкішну *фізіологію* (оглянулася через плече і ледве не засміялася на весь набитий мокрими лобами автобусік),
а вступити місце фіг... я собі висю, ледве дотягаючись до того патика зверху, і думаю, виглядає з джінсів рюшка
чи не виглядає... що за джінси тепер пішли, а?... в транспорті просто неможливо розслабитися... :-))

хотілося б спитати дівчат, чи подобається їм бути *об*єктами бажання*?.... бо усім вже ясно, чого вас роздивляються,
але відчуття кобіт при цьому ще ніхто не дослідив :-))))
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2004 у 21:25

у мене під настрій -- буває коли від початку зла, то наводжу марафет, аби всі слиною захлинулися, що як правило і відбувається, тоді я тішуся від думки "хотіти не шкодить". Іноді, коли я спокійна, мене це може вивести з рівноваги, особливо якщо ще починають казати "дєвушка..." тоді можу сама почати знайомитися... і тоді ми міняємося ролями -- погано стає вже не мені :)
насправді я люблю бути бажаною для того, для кого хочу такою бути
а з рюшками я вдома репетирую -- вилізе чи ні, якщо я в транспорті почну приймати еротичні пози і відповідно їх підлаштовую :D:D:D

Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 22-6-2004 у 08:22

Ну все я вже тут і вже пишу... :)
Щодо розглядання в транспорті, то я наприклад тим не займаюсь. Хоч звичайно приємно, як симпатична панянка кидає в твій бік приємну посмішку чи якийсь "запитальний" погляд.
А еротичні "пози" в транспорті це як???
:lol::o

Остап_М.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 08:33

...еротична поза номер 1... кобіта висить на на шесті або верхній перекладині, умудряючись тримати всі
свої сумочки і кульочки подалі від ока кишенькових злодіїв, і їй вже все рівно, що то й же топік задерся вище
нижньої білизни, а штанці сповзають нижче найризикованішого декольте... а якщо на дівчинці міні-спідничка
та ще й панчохи, то ця дівчинка відчуває себе як мінімум стриптизеркою в лас вегасі... :-)) а кругом сидять
дядьки і пацани, ласо оглядають молоде тіло, але встати їх не змусіла б навіть сандра балок у купальнику... :-)
Остап_М.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 08:51

Цікаво...
А №2 ????

Остап_М.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 09:06

..гм... ну ти ж користуєшся громадським транспортом, так?... :-)
Остап_М.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 09:11

Сумно зізнатись, але користуюсь....
Щоправда так як ти я б не описав точно........
Але транспорт транспортом, а що то ми про фізіологію вже не балакаємо??? :)

Остап_М.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 09:12

...ми й не балакали про фізіологію, мабуть :-)
йшлося про *жіночність* і *мужність*... хто що під цим розуміє...
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 11:18

ну от, "доки ти спав", дискусія можна сказати пожвавилася.
поза номер 2: я, у легкій сорочці, защепленій на грудях, ноги не відомо на якій ширині, зігнуті в колінах, руки закинуті за голову/спину у німому жесті "візьміть мене, але спершу заберіть з тих рук наплечник+пакет+куртку у які стало жарко", спина теж небезпечно вигнута, бо під ногами стоять чиїсь торби, а стояти рівно не виходить, бо з усіх боків тиснуть решта баришень у не менш спокусливих положеннях :lol:
покатить?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 11:47

...та ні, нічого щось не пожвавлюється :-) хоча ось, згадалася мені й поза номер три:
...ти лежиш всіма своїми бедрами, животіками і тим, що вище, на комусь, поклавши сумку йому на голову,
бо по проходу пробирається, як динозавр, хтось з сумками, мішками, кульками, ногами, руками і
величезним тілом... ти чуєш, як рвуться на його шляху панчохи, перекручуються спіднички, як зойкають
дівчатка у босоніжках *підошва-два шнурочки*, як твоя сумочка на довгій шлєйці губиться десь серед натовпу...
починаєш думати, чому у нашому транспорті нема верхніх полиць, де можна затаїтися і злитися з проминаючим
за вікнами пейзажем... :-)))
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2004 у 11:52

і "Камасутра-камікадзе" не попадає :)

Сторінки:  1    3    5  ..  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2724
Реклама: