Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3    5  ..  7
Автор: Тема: Хто не осоромив би Україну на "Евробаченні"
Станкевічас Сергій
Дійсний член

Зареєстрований: 24-1-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Casablanca

[*] написано 29-1-2004 у 12:41

Цікаво, хто дасть найбільше балів Україні - поляки, євреї, чи росіяни? :)

Без коментарів
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 29-1-2004 у 13:18

Поляки. А за данилка я справді щасливий. Най їде, представляє.
Вчора мені сказали що по всіх російських каналах постійно українці крутяться. Коли я сказав що усілякі Данилки то не є українці - дуже здивувались....
Воістину аби стати українцем єврею тре переїхати в ізраїль...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 29-1-2004 у 14:02

Цитата:
Першим відправив користувач Станкевічас Сергій
Цікаво, хто дасть найбільше балів Україні - поляки, євреї, чи росіяни? :)

Турки, яничари :lol:

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 29-1-2004 у 14:54

Цитата:
Першим відправив користувач Asmera
Аха...і не з останньою програмою...

Саме в тому лахмітті, і саме з "Дикими танцями".
Причому половина пісні українською, а половина англійською (приспів).

А перед тим очікується шикарний тур Європою (для ознайомлення).

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Asmera
Академік

Зареєстрований: 29-11-2003
Нема на форумі

Настрій: сяючий

[*] написано 30-1-2004 у 17:51

ТА вже знаю...Це знання прийшло разом із знанням про Данилка -тому невесело.

Але ж. Чула таку заяву, що РУслана нібито їде за свої гроші - бо Україна не має можливостей фінансувати витуп оч когось на цьому конкурсі. Тому спочатку тур потім інше. І тому ж Данилко їде від Росії...У росіян, бачте, гроші є :(

Слова відлітають, написане залишається
Asmera
Академік

Зареєстрований: 29-11-2003
Нема на форумі

Настрій: сяючий

[*] написано 30-1-2004 у 17:54

Цитата:
Першим відправив користувач Станкевічас Сергій
В лахміттях шансів запам'ятатися значно більше:))))
То лише якщо під тим ламіттям є що показати:rolleyes:

Слова відлітають, написане залишається
freak
Дійсний член

Зареєстрований: 6-2-2004
Нема на форумі

Настрій: Краще всіх

[*] написано 12-2-2004 у 12:25

Океан Єльзи
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-2-2004 у 15:14

По телебаченню прой шла інформація, що Росію не будуть представляти "українські" виконавці - тобто ані ВІА ГРА, ані СЕРДЮЧКА на Євробачення НЕ їдуть.

fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 16-2-2004 у 16:49

логічно

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Станкевічас Сергій
Дійсний член

Зареєстрований: 24-1-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Casablanca

[*] написано 16-2-2004 у 20:15

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
По телебаченню прой шла інформація, що Росію не будуть представляти "українські" виконавці - тобто ані ВІА ГРА, ані СЕРДЮЧКА на Євробачення НЕ їдуть.

Не здивуюсь, якщо наступного року вони поїдуть від України. Ось побачите...

Без коментарів
Святослав Шеремета
Дійсний член

Зареєстрований: 14-11-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 4-3-2004 у 22:27

Океан Ельзи, ВВ, Руслана. Думаю Руслана цього року покаже пристойний результат.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 5-3-2004 у 08:40

А Руслані хоч завтра на Євробачення
28.01.2004 | Д. Король
Взято звідси: http://www.ukrop.com/ua/culture/music/42738.html

У надзвичайно впевненому та піднесеному стані з'явилася Руслана на першій прес-конференції, присвяченій Пісенному конкурсу Євробачення 2004, що відбулася 28 січня. Але до 12 травня, коли українська співачка має вийти на сцену найпопулярнішого у світі телевізійного Конкурсу, ще треба багато чого зробити.

Євробачення – погляд в історію

Пісенний конкурс Євробачення народився навесні 1956 року – тоді пройшов перший конкурс у Швейцарії (Лугано). У 1957 подію робила в себе західна Німеччина, а з 1958-ого вона стає щорічною і проводиться у країні, що стала переможницею попереднього року. З 1965 року Конкурс почали транслювати по телебаченню і згодом він отримав повне право називатися також і телеконкурсом. Тепер до участі допускаються країни, телекомпанії яких є членами Європейської Мовної Спілки. В Україні членом ЄМС є Національна Телекомпанія України , яка у 2002 році подала заявку на участь у Конкурсі. Таким чином під час Євробачення 2002, що відбувався у Талліні (Естонія), Україна була пасивним учасником – без участі свого артиста тільки транслювала конкурс. У 2003-ому Україна отримала право виставити і свого виконавця. Однак через великий наплив нових країн-претендентів на участь та небажання конкурсу відмовляти давнім учасникам, Україна могла знову стати “пасивною”, як вдруге стали Албанія, Білорусь та Югославія. Проте активна позиція НТКУ таки виборола місце для свого виконавця – нагадаємо, ним став Олександр Пономарьов – серед фіналістів Євробачення 2003, що відбувся 24 травня у Ризі (Латвія).

Таким чином у 2004 році Національна телекомпанія України бере участь у Конкурсі втретє, а виконавець, що представляє Україну, вдруге.

Цього року обличчям країни на Євробаченні стане Руслана.

Євробачення № 49

Сорок дев'ятий за рахунком Конкурс відбуватиметься цього року в Туреччині (Стамбул), представниця якої - Сертаб Еренер - перемогла у минулому Євробаченні. І формат ПКЄ змінюється. Відтепер конкурс складатиметься з двох частин – півфіналу та ґранд-фіналу. Це зроблено з метою залучення до участі якомога більше країн-учасників. Цього року 36 країн братиме участь у ПКЄ. Після Євробачення-2003 14 країн автоматично отримали право потрапити до ґранд-фіналу. Це – Туреччина як країна організатор конкурсу у 2004 році, чотири країни, що традиційно роблять найбільші внески до бюджету Конкурсу – Франція, Іспанія, Велика Британія та Німеччина, а також 9 країн, які набрали найвищі бали у минулому році, - Австрія, Бельгія, Ірландія, Ісландія, Норвегія, Польща, Румунія, Росія та Швеція. Інші 10 країн визначаться за результатами півфіналу. До складу учасників півфіналу ввійшли: Албанія, Андорра, Білорусь, Боснія-Герцеговина, Хорватія, Кіпр, Естонія, Фінляндія, Македонія, Греція, Ізраїль, Латвія, Литва, Мальта, Монако, Нідерланди, Португалія, Сербія і Чорногорія, Словенія, Швейцарія та Україна.

Тож, спочатку Руслана змагатиметься у півфіналі за місце у фіналі. Визначатиме переможця як у півфіналі, так й у фіналі, уже традиційна для Євробачення процедура теле-голосування: протягом 5-6 хвилин, які триває пісня, телеглядачі всього світу зможуть зателефонувати і віддати свій голос за того чи іншого виконавця.

Чим "братиме" Руслана

Зараз Руслана активно готується до конкурсу. Як вона зізналася на першій прес-конференції, присвяченій Конкурсу, для неї – це була мрія одразу після Слов’янського базару.

Щодо себе, то Руслана прямо заявила: “Я в такому зараз стані і настрої – що хоч завтра на Євробачення! Ми проїхали тур Україною – 40 живих концертів, так що я відчуваю себе готовою.”

Щодо Євробачення, секретів успіху на якому, як відомо, ніхто поки не знає, співачка сказала: “Думаю, на конкурсі змагатися буду, навіть, не я. Змагатися буде Пісня, Енергія. Зірки повинні правильно стати над нами, щоб все пройшло успішно”. А ще, впевнена вона (почула Руслана це в Лондоні), змагатися буде “продюсерська ідея”. А це – оригінальність її стилю. “Ми близькі до Балканів і єдине, кого я боюся, це – Балкани.”

Проте сміливості і впевненості у собі для руху вперед Руслані не позичати: “Напевно, кінцева мета, для мене – це не перемога на Конкурсі, а перемога в Європі. Якщо “Дикі Танці” з’являтимуться в європейських магазинах, на радіо, MTV, - це буде успіх.”

Допитливі  журналісти не залишили осторонь грошову сторону справи. Навівши “смєти” білоруських колег із тисяче-доларовими цифрами, поцікавилися, у скільки обходиться Руслані та Національній телекомпанії підготовка до конкурсу – якісний запис пісні, костюми, шоу, створення кліпу, тощо. Для самої Руслани, здавалося, це не вимальовується у проблему. “У мене вистачає своїх потужностей зробити в Україні більшість роботи. В Англії, скажімо, - абсолютно ті ж самі послуги, тобто, рівень не набагато вищий, а коштують дорожче.” З розмови стало зрозуміло, що в бюджеті НТКУ гроші та це взагалі не передбачені, будуть використані якісь власні “заощадження” НТКУ, але основні витрати бере на себе співачка: “А жаліти на це на я не буду.”

Перемога для Євробачення закладається у лютому. Тоді презентується пісня, з якою Руслана представлятиме Україну. Це буде композиція, написана співачкою (та всією карпатською культурою), яка не ввійшла до “Диких танців” 1, а ввійде до наступного альбому – “Дикі танці-2”.

Минулого року Олександр Пономарьов робив ставку на англомовність своєї “Hasta la Vista”. Руслана іде іншим шляхом. Вона хоче, щоб світ почув мелодику української мови. Тому частина тексту буде виконана українською мовою із збереженням карпатського колориту, а приспів – англійською. Пісня, що називатиметься “Дикі танці”, поки не має кінцевого саунд-вирішення. Чистова версія буде представлена через якийсь час, але співачка заявляє, що у будь-якому разі композиція стане результатом найбільш вдалих рішень стилю  “Диких танців”.

Шоу, яким Руслана збирається представити Україну на конкурсі, стане за участю балету “Життя” (2 хлопці та 4 дівчини - уже з Русланою). Основою постановки стануть найяскравіші рішення із двогодинного шоу, створеного для всеукраїнського туру на підтримку платинового альбому.

Кліп на пісню буде виконаний також в іміджі Руслани, що означає: в ньому знайдуть відображення древні містичні гуцульські ритуали та види Карпат. Як відомо, кліп є важливою частиною промо-кампанії співачки перед конкурсом. Але у розмові про важливість у такій справі вдалої промо-кампанії, Руслана виразила сумнів, що промо – це найголовніше. “На мій погляд, головніше – ідея, оригінальність, щось свіже. Я роблю ставку на свіжі рішення. Коли ми виступаємо в Британії чи Німеччині, люди не розуміють, про що ми співаємо, але вони в захопленні”. Думка президента НТКУ Олександра Савенка об’єднала значення промо та оригінальності: “Повинен бути вибух ефекту - з одного боку, та момент пізнаваності – з іншого,” – підсумував він.

“Ми зробимо все, що від нас залежить! Буде і промо, буде й ідея, буде й вокальна форма, і фізична!” – дала фінальну установку всім Руслана.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Святослав Шеремета
Дійсний член

Зареєстрований: 14-11-2003
Нема на форумі

[*] написано 6-3-2004 у 20:51

А ще я думаю, що наступного року добре б було, якби Україну на Євробаченні представляв Тарас Чубай і гурт "Плач Єремії". Я думаю, як би вони заспівали " Лента за лентою", то вся Європа була б в шоці!!!!!!!
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-3-2004 у 01:17

Навіть якби його туди запросили думаю він би не поїхав.

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 27-3-2004 у 12:53

Цитата:
Першим відправив користувач pit
Їздити на евробачення треба, але посилати молодь, це їм, принаймні, дасть досвід, а Европі нагадуватимемо про своє існівання. А зіркам нашим нема чого туди їздити і себе ганьбити!

Важко не погодитись з цією думкою, тим більше що вся Європа здається так і робить, от тільки Росія, а тепер і ми, практично прагнемо "підставити" своїх виконавців, які заробили хоч якесь ім"я в рідній країні. Адже Евробачення це дійсно посередній конкурс, який однак має найпотужніший промоушн. Причому ми знаємо, що конкурс цей часто буває політичним, або фінансовим. То чим ми переймаємось? Місцем, яке посяде виконавець з України, чи тим, як він буде об"єктивно виглядати? Сашко Пономарьов з неукраїнською пісенькою ще й виглядав, м"яко кажучи не дуже.
Тому, щоб не червоніти за своїх, треба посилати талановиту молодь. От тільки одна велика біда - чесний відбір талановитої молоді і канал УТ-1 - речі несумісні...

P.S. На момент відправлення мого повідомлення за результатами цього обговорення вийшла от така статистика:
Ані Лорак - 3 позитивних відгуки, 2 нейтральних, 1 негативний (однак такий, що стосується немузичних моментів - продюсера)
Ірина Білик - 1 нейтральний
Руслана - 3 позитивних, 2 нейтральних, 2 негативних (обидва не музичні, а критика її вбрання)
Анжеліка Рудніцька - 1 позитивний, 2 нейтральних, 5 негативних
Віктор Павлик, Лері Він, Діма Клімашенко, Андрій Кравчук - по 1 негативному
Океан Ельзи - 6 (!) позитивних, 1 нейтральний, 1 негативний (не щодо музики, а щодо понтів)
Гайдамаки - 2 позитивних
ВВ - 2 позитивних
Друга ріка - 2 позитивних
Далі - 1 позитивний
Мандри - 1 позитивний
Євгенія - 1 позитивний
"Плач Єремії" - 1 позитивний
Андрій Данилко - купа негативного

Виходить так, що треба було посилати Океан Ельзи, але не зараз, а в 1999 році, коли вони ще не стали "скандалістами" і "понтово-розпальцованими"...
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 27-3-2004 у 18:54

Олександре, поясніть мені - що таке позитивний/негативний.
За якими критеріями, і де це налічується? Хто лічить і чим мотивується?

Люби українське!
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-3-2004 у 19:38

Я так зрозумів, що це аналіз обговорення у даній дискусії. Так би мовити акумуляція думок.

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 29-3-2004 у 08:21

Дякую, Андрію. Абсолютно вірно. Це саме своєрідна статистика даної дискусії - позитивних, негативних чи нейтральних висловлювань учасників.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 29-3-2004 у 09:57

Дякую.
Я просто випустив, що то в контексті даної теми такі у нас склались оцінки, бо в інакшому для Плачу "1позитивний" то занадто мало для нашого форуму:)
Нам (Україні) дійсно нема кого, оглядуючись на минуле, виставити на конкурс. Це не означає, що не можемо, тут просто необхідний якийсь невідомий ще сплеск когось.

Люби українське!
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2004 у 12:49

Цитата:
Першим відправив користувач Юра
Навіть якби його туди запросили думаю він би не поїхав.

Правильно думаєш!:D

я так довго мовчав
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2004 у 16:12

були чутки, що УТ-1 буде проводити реаліті-шоу: "Допоможи Руслані". Тобто була така ідея, щоб глядачі допомогли зробити остаточну версію виступу.
:)

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2004 у 16:35

Руслана це поки що найкращий варіант...але ..хто його знає

я так довго мовчав
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 29-3-2004 у 17:40

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
були чутки, що УТ-1 буде проводити реаліті-шоу: "Допоможи Руслані"... :)

Ведучі шоу - диктори УТН. :)

Де реаліті-шоу, а де УТ-1 ? :)

Нас багато, але посад нам малувато:)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 00:33

Швидше треба провести шоу - "Допоможи дикторам УТ-1"
А відносно Євробачення - на сьогоднішній день Руслана - ідеальний варіант.
На другий рік можна Таліту Кум.

fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 30-3-2004 у 10:14

мабуть, я згідна, що Руслана - досить вдалий вибір, World Music все-таки.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
 Сторінки:  1    3    5  ..  7

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1167
Реклама: