Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  5
Автор: Тема: віл-дисиденти
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 11-6-2007 у 16:07

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Шумин
2 Користувач Олесь
Я розрізняю звичайну застуду і різні вірусні хвороби

Це і є те, що я вас питав на самому початку. Чим викликається "звичайна застуда"?

There is no place like 127.0.0.1
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-1-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 11-6-2007 у 16:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Користувач Олесь[/
ОК, сформулюю питання для вас простіше. Чому, якщо вдома вірусний гепатит А (або грип, вітрянка etc.) і ніхто раніше тим не хворів, то хворі всі, а якщо гепатит В, то ні? :rolleyes:

НЕ ЗНАЮ
я не хворіла такими хворобами, тому не знаю
я ж не казала що я лікар!!! (єдина моя хвороба - кір в 4 класі і ще 3 рази грип і все здається)

можливо щось вірусне, а щось ні
йдеться певно про спосіб передачі хвороби

чи то ви не мене питали? :lol:

www.edicta.ho.com.ua - практичні курси та тренінги
Правила існують, щоб робити винятки
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап Шумин
Академік

Зареєстрований: 19-5-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 11-6-2007 у 16:19

Бачу, ми тут говоримо кожен про своє.
Ната припускає, що СНІД – не вірус (типу невірусна застуда), наводячи при цьому свої аргументи. Відповідно в мене виникло питання як в такому разі пов’язати "СНІД – не вірус" і те, що він, все таки, передається "вірусним шляхом".
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ната Толмачова
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Користувач Олесь[/
ОК, сформулюю питання для вас простіше. Чому, якщо вдома вірусний гепатит А (або грип, вітрянка etc.) і ніхто раніше тим не хворів, то хворі всі, а якщо гепатит В, то ні? :rolleyes:

НЕ ЗНАЮ
я не хворіла такими хворобами, тому не знаю
я ж не казала що я лікар!!! (єдина моя хвороба - кір в 4 класі і ще 3 рази грип і все здається)

можливо щось вірусне, а щось ні
йдеться певно про спосіб передачі хвороби

чи то ви не мене питали? :lol:

Вас питав. Остапа я питав про застуду :lol: Ergo: ви визнали, що не знаєте, що ваші знання в даній галузі обмежені. Втім, ви зробили правильне припущення, що справа в способі передачі хвороби. Дивно тільки, що ви не подумали про роль способу передачі хвороби у випадку ВІЛ-інфекції. У випадку з вірусним гепатитом ви визнали, що вам бракує знань, але у випадку з ВІЛ все було простіше:

Цитата:
це трохи різні речі
на рахунок пташиного грипу - треба знати факти, мати свідків щоб з’ясувати правда чи ні
про озонові дири - треба проводити спеціальні дослідження і мати спеціальні знання
а от про вірус імунодефіциту - достатньо прочитати про природу, ознаки і властивості вірусу, щоб зрозуміти що імунодефіцит не може передаватися вірусним шляхом, бо не має його ознак

Достатньо прочитати про природу і все :rolleyes: :lol: Про озонові діри треба мати спеціальні знання, а от вірус імунодефициту - це так собі :lol::lol: І для чого то кілька років вчити біохімію, біологію... :lol:

Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:25

Цитата:
Ната припускає, що СНІД – не вірус (типу невірусна застуда), наводячи при цьому свої аргументи. Відповідно в мене виникло питання як в такому разі пов’язати "СНІД – не вірус" і те, що він, все таки, передається "вірусним шляхом".

А СНІД і не є вірус. Вірус - це ВІЛ (Вірус Імунодефіциту Людини). СНІД - це хвороба, яка ним викликається (Синдром Набутого ІмуноДефіциту). А імунодефіцитний стан може виникнути і з інших причин.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:28

а ви думаєте віл-дисиденти це хто? це дуже відомі і шановані лікарі, керівники клінік і т.п. і я спираюся на їх слова
ви думаєте вони не вчили хімію і біологію?

у випадку з ВІРУСОМ ІМУНОДЕФІЦИТУ все простіше, бо це задача на логіку - має він ознаки вірусу чи ні? не має
якщо цей вірус інсує, то які в вас є припущення, що його не можуть виростити і виокремити в лабораторії?

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:30

і крім того, я читала про досліждення, які доводять що коли хтось з подружжя хворий на снід і живе статевим життям з іншим з подружжя, то той інший майже ніколи не хворіє на той снід
ну дивний вірус, який не має здатності передаватися
ви ще такі"віруси" знаєте?

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:32

Цитата:

.. ну і як "не вірус" мав би передаватися вірусним шляхом?

Остап Шумин
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:35

2 Користувач Олесь
Значить СНІД - це наслідок ВІЛ, але крім того СНІД може виникнути і з інших причин.
Я правильно зрозумів?
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:35

http://www.holimed.lviv.ua/u_01_problems_009.html

СНІДу немає: люди вмирають зовсім з інших причин *
* (примітка автора) Заголовок не має на увазі спростування аксіоми існування хвороб імунної системи, які в сучасній медицині діагностують як СНІД (Синдром Набутого Імунодефіциту), а мав своєю метою лише залучення уваги читача до обговорення даної проблеми.

Пекельна помилка

У Америці опублікована книга професора молекулярної і клітинної біології Каліфорнійського університету Пітера Дюсберга – одного з головних представників наукового інакомислення в області гіпотези ВІЛ/СНІДу – під характерною назвою: "Інфекційний СНІД: ми були введені в оману?"

У передмові до другої книги П. Дюсберга "Вигаданий вірус СНІДу" лауреат Нобелівської премії, присудженої за відкриття хімічної реакції, яка стала потім використовуватися без відома і згоди автора в діагностиці ВІЛ-інфекції (т.зв. полімеразна ланцюгова реакція PCR) професор К. Мулліс (США), пише: "Я був переконаний в існуванні вірусного походження СНІДу, але Пітер Дюсберг стверджує, що це помилка. Тепер я також бачу, що гіпотеза ВІЛ/СНІД – не просто наукова недоробка: це пекельна помилка. Я говорю це як попередження".

У цій книзі П. Дюсберг, зокрема, стверджує: "Боротьба з СНІДом завершилася поразкою. Починаючи з 1981 року, більше як 500 000 американцям і понад 150 000 європейцям поставили діагноз "ВІЛ/СНІД". Платники податків США заплатили більше 45-ти мільярдів доларів, однак, за цей час не було відкрито ніякої вакцини, ніякого засобу лікування і не розроблено ніякої ефективної профілактики. Жоден пацієнт зі СНІДом не був вилікуваний. "Професор Дюсберг вважає, що СНІД суперечить всім законам інфекційної хвороби. Наприклад, обстежені дружини 15000 "ВІЛ-позитивних" американців чомусь не заразилися вірусом, продовжуючи жити статевим життям зі своїми чоловіками.

Інфекційні хвороби (наприклад, грип, туберкульоз та інші) розповсюджуються серед всього населення, незалежно від статі і віку людей. Тим часом понад 90% "ВІЛ-інфікованих" складають чоловіки – наркомани і гомосексуалісти у віці 20-40 років.

Згідно з не спростованим до цього часу висновком Коха – вченого, який в ХІХ столітті виділив туберкульозну паличку, – щоб визнати який-небудь мікроорганізм (мікроб, вірус та інш.) збудником конкретного захворювання, він повинен бути обов'язково виділений з організму, і після інфікування ним іншого організму в останньому повинно розвинутися точно таке ж саме захворювання.

Опоненти доктрини СНІДу стверджують, що в осіб, яким поставлено діагноз "ВІЛ-інфекція", цей вірус при лабораторній діагностиці ніколи не виділяється. П. Дюсберг прийшов до висновку, що той вірус, який вважається "вбивцею імунної системи", не приводить до СНІДу і є безпечним для людини (так званий вірус-супутник). Смерть від СНІДу через багато років – щось з області ненаукової фантастики: цей вірус має властивість так стрімко розмножуватися, що вже через два тижні з'являється в кожній клітині організму, однак без яких-небудь згубних для нього наслідків.

Після багаторічних досліджень П. Дюсберг заявив, що якби йому сказали, що він ВІЛ-інфікований, то "не переживав би з цього приводу ані секунди". Як вважають опоненти теорії вірусного походження СНІДу, ігнорувалося і зберігалося в таємниці від суспільства те, що ніколи не існувало і досі немає жодного достовірного тесту на ВІЛ. При багатьох хворобах він є позитивним, що вже дає підстави поставити хворому діагноз "ВІЛ-інфекція". Однак це не має ніякого відношення до вірусу імунодефіциту, оскільки тест ніколи не виявляє вірус, а засвідчує тільки наявність антитіл в зразках крові. Ці антитіла виробляє імунна система для захисту від хвороботворних мікроорганізмів – т. зв. антигенів.

Позитивна реакція, що трактується як ВІЛ-інфекція, можлива і у хворих, чиї імунні системи були раніше активізовані і виробляли антитіла при самих різних захворюваннях – туберкульозі, пневмонії, ревматизмі, розсіяному склерозі, стані після щеплень, перенесеного грипу і т. д. Це стосується і людей, яким часто переливали кров – один з самих сильних антигенів, на який виробляються антитіла.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:37

Одним з найбільш послідовних критиків гіпотези СНІДу є угорський вчений лікар Антал Макк (Antal Makk). Він працював в багатьох країнах Європи, Африки, зараз керує клінікою в м. Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати). Виступаючи на одній з конференцій по СНІДу, він підкреслив, що "постійне акцентування невиліковності СНІДу служить виключно тільки цілям бізнесу і отриманню грошей на дослідження і з інших приводів. На ці гроші, зокрема, розробляються і закуповуються токсичні препарати, які не зміцнюють, а руйнують імунну систему, прирікаючи людину на смерть від побічних наслідків".

У світовій клінічній практиці для терапії СНІДу широко застосовують високотоксичні препарати AZT, що виробляються компанією Wellcome. Як підкреслюють А. Макк і інші противники доктрини СНІДу, ці препарати вбивають всі клітки організму без розбору. Пітер Дюсберг стверджував, що зафіксовано вже більше за 50 тисяч летальних виходів, спричинених цими високотоксичними ліками.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:37

Автор книги про СНІД лікар Джон Лоріцен (США) стверджує наступне: "Багато хто з вчених знають правду про СНІД. Але існує величезна матеріальна зацікавленість, укладаються мільярдні угоди, процвітає бізнес, пов'язаний зі СНІДом. Тому вчені мовчать, витягуючи для себе вигоду і сприяючи цьому бізнесу".

Професору П. Дюсбергу неодноразово загрожували вбивством. Було вбито головного медичного статистика, що готував матеріал про те, що ті, хто приймають препарат AZT вмирають швидше за тих, хто його не використовує. Ці ліки принесли компанії Wellcome мільярдні прибутки. Під час берлінського конгресу зі СНІДу група ВІЛ-позитивних гомосексуалістів, яким сплатила їх послуги ця компанія, розгромила виставковий зал одного з швейцарських фармацевтичних підприємств, виробляючих натуропатичні ліки. Гомосексуалісти побили журналістку Джейн Шантон – автора гучного фільму про те, що в Африці ніякого СНІДу немає, а є давно відомі хвороби, які стали прираховувати до СНІДу.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:39

Aids made in USA

У одному з номерів журналу "AIDS" була опублікована стаття лікаря Брайна Еллісона (Bryan J. Ellison) "Закулісна гра навколо проблеми вірусу імунодефіциту людини". Автор стверджує, що ідея "створення" СНІДу належить Центру контролю і профілактики захворювань США (CDC). Щорічно Центр отримував 2 мільярди доларів на боротьбу з епідеміями, мав тисячний штат співробітників і при цьому відрізнявся тенденцією інтерпретувати, при необхідності, спалах будь-якого захворювання як інфекційну епідемію, отримуючи можливість маніпулювання громадською думка і фінансового забезпечення своєї діяльності. Лікар Еллісон підкреслює, що ідея вірусного СНІДу стала одним з таких проектів, розроблених і успішно розкручених Центром і його секретною структурою – Службою епідвідомостей (EIS). Як заявив один з співробітників Центра, "якщо ми навчимося керувати епідемією СНІДу, то це послужить моделлю і для інших захворювань".

Остап Шумин
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 16:54

2 Ната Толмачова
<< .. ну і як "не вірус" мав би передаватися вірусним шляхом?>>
В даному випадку за допомогою ВІЛ.
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 11-6-2007 у 18:47

Скільки вже встигли понаписувати :lol:
Коли я про це вперше прочитав, то на мене публікації теж справили певне враження. Але, якщо почати вивчати проблему детальніше, то виявиться, що "новині" вже років 20.
От, наприклад, публікація з альтернативною точкою зору:
http://demoscope.ru/weekly/2006/0247/lisa01.php
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 11-6-2007 у 18:53

Що за дурацка стаття - вилив слів і ніякої конкретики. Це я про оцю
Цитата:

От, наприклад, публікація з альтернативною точкою зору:

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 20:25

мда... тупорила, вибачте, стаття
і якраз то в ній нема жодних фактів, жодних спростувань зате є купа словоблудства
таки віл-дисиденти переконливіші і наскільки я їх читала - всі оперують фатичними даними, даними досліждень і просто елементарними знаннями вірусології
а тут - аби зробити вигляд критики :mad:

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2007 у 20:57

Цитата:
2 Ната Толмачова
<< .. ну і як "не вірус" мав би передаватися вірусним шляхом?>>
В даному випадку за допомогою ВІЛ.

??? ВІЛ - це і є вірус імунодефіциту
щось я не розумію питання...

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2007 у 09:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.

Цитата:

Як завжди, надзвичайно толерантні оцінки після поверхневого перегляду :lol:

Якби навіть не читали, а лише уважніше подивилися, то зрозуміли б, що це не стаття, а відгук на статтю, посилання на український варіант якої навела Ната, а російський варіант є тут http://analysisclub.ru/index.php?page=miscell&art=2387

У цьому коментарі, зокрема зазначено, що новина ця є з великою "бородою". Вперше Дюсберг оприлюднив свою гіпотезу у 1987 році, а з середини 90-х у науковій пресі ця тема не дискутується. На ній давно вже (10-15 років тому) поставили крапку, залишивши для жовтої преси.

Ось більш зважена публікація щодо Альтернативних теорій походження СНІДу http://ru.wikipedia.org/wiki/Альтернативные_теор...
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2007 у 09:18

Апологетам Дюсберга особливо раджу звернути увагу на розділ критика.
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2007 у 13:14

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Сергій Бєляєв
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.

Цитата:

Як завжди, надзвичайно толерантні оцінки після поверхневого перегляду :lol:

Якби навіть не читали, а лише уважніше подивилися, то зрозуміли б, що це не стаття, а відгук на статтю, посилання на український варіант якої навела Ната, а російський варіант є тут http://analysisclub.ru/index.php?page=miscell&art=2387

1. я бачила що то відгук на статтю
2. я уважно і повністю його прочитала
3. тупорилий відгук.
4. я знаю що новина не щойно з’явилася, там всюди стоять дати

я взагалі-то добре вмію читати, щоб ви знали :mad:

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2007 у 13:56

Цитата:
я взагалі-то добре вмію читати, щоб ви знали :mad:

У цьому я не мав сумнівів, о Міс Досконалість!!! :lol::lol::lol:
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2007 у 15:13

та що ви кажете? :o

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2007 у 16:46

Щодо СНІДУ, якого не існує ще кілька посилань:

Російською:
ВИЧ
http://www.medicusamicus.com/index.php?action=234-14-21-24-26-28-29...

КЛАССИФИКАЦИЯ ВИЧ-ИНФЕКЦИИ (монография)
http://www.rusmedserv.com/aids/rosvma/et.html

История открытия
http://medi.ru/doc/15b1401.htm

СПИД сводка:
http://www.it-med.ru/library/s/spid_1.htm
_________

Англійською:

Учебник по ретровирусам:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/bv.fcgi?rid=rv.chapter.6253

AIDS FAQ:
http://w3.whosea.org/EN/Section10/Section18/Section2011.htm

Current Concepts in Human Immunodeficiency Virus Infection and AIDS:
http://www.pubmedcentral.gov/articlerender.fcgi?tool=pubmed&pub...

Pathogenesis of human immunodeficiency virus infection.

The AIDS virus. What we know and what we can do about it.

Lentiviruses are etiological agents of chronic diseases in animals and acquired immunodeficiency syndrome in humans.

Retroviruses and human disease.
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2007 у 07:45

Цитата:
Оригінальне повідомлення від rost
Нато, дигідрогенмоноксид це не оффтоп, a реальність.
Люди далекі від технології і хімії, не знають що наражаюься на небезпеку щодня, і це значно небезпечніше ніж пропаговані жовтою пресою і вами віл-дисиденти!!!!:baddevil:

... а я пропагую віл-десидентів? :D

Сторінки:  1  2    4  5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5514
Реклама: