Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4
Автор: Тема: Вітаю з перемогою в Eurovision song contest!!!
Рідна
Дописувач
**

Зареєстрований: 17-3-2004
Місто: на жаль, не там де треба
Нема на форумі

Настрій: чарівний

[*] написано 17-5-2004 у 11:58

До речі, Кіпр також показав клас, 16 - річна дівчинка, трохи не впевнена в собі, але голос дійсно чарівний.
Згідна з коментаторами - вона наступна Страйзанд :)

Carpe Diem бо життя коротке :)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 17-5-2004 у 12:00

Росте, тільки не треба на критиків бочку котити, ок? :)
Ну їм не сподобалась наша перемога, ну то й що? :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 17-5-2004 у 12:01

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Ну чому ми так себе не любимо? Якесь просто почуття неповноцінності! Біда чорна...

Все-таки любимо незважаючи ні на які обставини.
Просто ейфорія пройшла й залишилась тиха радість. А опитувальні перегони були дійсно напружені й останні країни поставили вірішальну крапку.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Asmera
Академік

Зареєстрований: 29-11-2003
Нема на форумі

Настрій: сяючий

[*] написано 17-5-2004 у 12:06

Цитата:
Першим відправив користувач fish
ну, Asmerо, це повна маячня.
може і маячня...:rolleyes:

Слова відлітають, написане залишається
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:07

Проблема лише в тому, що критикувати тут не дуже доцільно - що б вона не зробила, вона перемогла пу престижному конкурсі. Крапка.
Все інше деталі і ні на що не впливають. Так що заводити дискусію "Чому хтось не сприйняв це як перемогу" - офтоп :)
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 17-5-2004 у 12:09

Олексію, я бочки ні на кого не кочу. Це критика критики :)
Але таки дійсно від такої позиції сумно стає. От і висловив...

2 Captivitas
Ти теє, не ображайся :) А останньої крапки не було, всі ж одночасно голосували. Просто зачитували в певному порядку, ну і так співпало, що саме ті, хто дав нам найбільше балів, були ближче до кінця списку. А взагалі, виходячи з темпераменту націй, вони, ну, турки з греками, мали першими проголосувати :)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:11

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
Все-таки любимо незважаючи ні на які обставини.
Просто ейфорія пройшла й залишилась тиха радість. А опитувальні перегони були дійсно напружені й останні країни поставили вірішальну крапку.

Між іншим, після голосування всі дані йдуть до центру. Так що далеко не випадково в перерві брали інтерв`ю у Руслани. Турки, звісно, вже все знали.
А перегони - для нас, глядачів :)
Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:12

Мені здається що я ні разу не показала що мені більше до вподоби інші виконавці,[i/] Олексію , і я абсолютно не критикую Русланине чудове шоу. Просто знаю, що виконуючи пісню на чужій мові голос даремно напрягається. Як результат -звучить різкіше. Прослухала "Дикі Танці" декілька разів і знов ж таки, імхо, мовою солов'їною звучить чарівніше.

Назар Куций
Дописувач
**

Зареєстрований: 17-5-2004
Нема на форумі

Настрій: бачив гори

[*] написано 17-5-2004 у 12:20

Мені ведучий сподобався - наш хлопака. Ви тільки згадайте - як він яскраво коментував Росію. Замилуватись можна, ніхто б не проголосував.Молодець. Ну, голосом троха кривить - але зате каже він діло.
Подія радісна, я святкував з 2 до 5, а далі "броцик" і у гори!
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:21

Без сумнівів, що чарівніше. Але треба було врахувати специфіку конкурсу. Руслана не мала можливості зробити пробний вистріл, а мала лише статистику попередніх років. Я так думаю.

До речі, (в контексті), дуже сумно слухати Іру Білик, коли вона співає російською. Звучить неприродньо. Так і хочеться, щоб вона перейшла на рідну мову, але ...
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:23

Офтоп. Назаре, ти що, в горах пароль забув? :D
Назар Куций
Дописувач
**

Зареєстрований: 17-5-2004
Нема на форумі

Настрій: бачив гори

[*] написано 17-5-2004 у 12:26

Та ні маю вдома десь записаний,але наразі буду новий бренд розкручувати:) Це вже у горах прийшло:)
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 17-5-2004 у 12:32

NetGuy, щодо попередньої суперечки - повністю поділяю твої думки.

А щодо нетойвотної англійської - ну, тут нічо сказати не можу, аннлійської "на вухо" я не знаю зовсім, бо вчила трошки тільки за підручниками. Ну що ж, значить Европа думатиме, що українська дуже подібна на англійську...

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 17-5-2004 у 12:35

А я що до англійської згодна з Олесем. "Королівською" англійською навіть у Великобританії розмовляє близько 4% населення. Я не скажу, що Руслана належить до цих носіїв, але звучало непогано. І - головне - РЕЗУЛЬТАТ!!!

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:36

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Без сумнівів, що чарівніше. Але треба було врахувати специфіку конкурсу. Руслана не мала можливості зробити пробний вистріл, а мала лише статистику попередніх років. Я так думаю.

До речі, (в контексті), дуже сумно слухати Іру Білик, коли вона співає російською. Звучить неприродньо. Так і хочеться, щоб вона перейшла на рідну мову, але ...

Ото ж бо й воно, і не тільки Білик. Багато голосів так спаклюжилося, на превеликий жаль.

А про специфіку конкурсу....гм, напевно так воно й є, звиняйте, що сама не додумалася :saint:

Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:40

Наталко, тих 4 відсотки в Британії це королівська сім'я "со товарищи". Та не вела я розмову про ТАКУ англійську...

Все, погнала, ввечері допишу, бо прикро що мене шановне панство зприймають в штики.

Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:46

2 Рідна
Є такі капці, з гумовими шипами, щоб масувати стопи. Теж ніби "штики", але корисно! :)
Так прошу вважати нас саме таким масажером :)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:47

Так, як традиційний антибагнетник, прошу пані Рідну повірити - ніхто її в багнети не сприймає. Просто на її власну думку почали так само висловлюватись інші. :)

Але тут можна хоч на голові ходити - результат є.
Що він нам принесе?

Нова думка - депресняк Руслані. Приїхавши додому вона побачить що тут нічого не змінилось. Бо країна у нас інертна, бо влада у нас політична.... Згадайте латвійців - їх переможці стали ледь не національними героями. Руслана такою навряд стане. Депресія, думаю, точно буде :(
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 12:53

2 Олексій
Не думаю, що вона на те здатна. З її то енергією!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 13:02

Знаєш, дивлячись на її щиру радість після перемоги, з огляду на заяви "я - Україна", вона дуже сподівається на підтримку.
Бо бачить, що насправді зробила велику справу, хоча й комерційну, хоча й заробить на цьому, але Руслана - єдиний учасник, що виступав з національним прапором, що на радощах співав свій гімн.

Якщо її не зустрічатимуть в Україні і не зроблять з цього помпу, якщо не запрошуватимуть на ТБ аби взяти інтерв`ю, тобто якщо це зійде на "само собою", думаю їй буде складно. Бо вона, насамперед, звичайна жінка.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 13:12

Коли її взяли, я собі подумала: а це ідея, фрагменти world music - це те, що може пробити. Навіть не то, що наша аутентика, а взагалі.
А зараз слідом за вами думаю оце...
Бути не таким як всі, контрастним, на Євробаченні не так уже й складно, здебільшого тами нарід доволі однотипний, будь-які виходи за рамки - вже привертають інтерес. Може штука в тому, щоб потрапити між контрастом і "ще форматом"?

Властиво, про що я думаю: а кого ж на наступний рік?

fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 13:20

Олексію, не може бути, щоб усе так глухо пройшло. Зараз я від кожного буквально, хто й не цікавився музикою особливо, чую: Руслана перемогла, Руслана перемогла! Буде помпа чи ні, люди дуріють з радості і гордості за неї цілим народом.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 13:22

Я б випустив когось із рокоригінальних, як то робили Турки.
Перемоги не буде, але пристойне місце - так.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 13:24

Руслана має хорошого чоловіка, а це для жінки важливо перш за все. Та і, надіюся, що таки будуть запрошувати. Ну та, поживемо - побачимо.

А на наступний рік добре було б молодь. Талановиту. Аби тільки гроші.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 13:32

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Я б випустив когось із рокоригінальних, як то робили Турки.
Перемоги не буде, але пристойне місце - так.

Точно, аби тільки не "прилизаних", як то багато хто зробив. Типу британського хлопця, хоч і з голосом, але такого типового, чи шведської "бебі". Але і не надто оригінальних :)
 Сторінки:  1  2    4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2615
Реклама: