Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Вітаю з перемогою в Eurovision song contest!!!
Рідна
Дописувач
**

Зареєстрований: 17-3-2004
Місто: на жаль, не там де треба
Нема на форумі

Настрій: чарівний

2cents.gif написано 16-5-2004 у 10:01
Вітаю з перемогою в Eurovision song contest!!!

Оце, мабуть, й усе :)

Ходжу і сяю, як новенька гривенька, поглядають на мене дивно деякі індивідууми, але мені на то начхати, я щаслива.

Єдине "але" (виключно моє, маленьке і скромне ІМХО) - Дикі Танці могли б співатися виключно українською, пісня б на цьому ще більше вигравала (приклад - Сербія).

Панове!!! Вибачте за, можливо, беззмістовну тему, але мушу з кимось поділитися тими емоціями що переповнюють моє серце :sing: :sing: :sing:

Вітаю :)

Carpe Diem бо життя коротке :)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ivanko
Дописувач
**

Зареєстрований: 25-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 16-5-2004 у 13:36

Приєднуюся до твоєї радості. Я також веселий і всі навколо мене знають чому!
УКРАЇНА перемогла! Вітаю усіх. Слава Україні!!!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 16-5-2004 у 13:37

Ми вчора так вболівали, так репетували, що аж охорона в абщазі прийшла нас попустити :) ну як полякам пояснити, що наступного року Євробачення буде у нас?
от і я серед ночі засіла за комп і давай з усіма ділитися позитивом :) досі плещеться десь під шлунком
Dмитрик
Академік

Зареєстрований: 8-3-2003
Місто: місто Лева
Нема на форумі

Настрій: СХОВАЙТЕ МЕНЕ!

[*] написано 16-5-2004 у 13:38

Героям слава!
Ми найкращі!!!
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 16-5-2004 у 14:29

Просто супер! Ходжу, як літаю! Тішуся неймовірно! Вітаю з перемогою всіх, хто її прагнув, а отже - нас з вами, а найголовніше - тих, хто приніс її Україні, хто подарував нам Свято!!! :)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 16-5-2004 у 18:35

А давайте тепер подумаємо що принесе нам ця перемога? :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dмитрик
Академік

Зареєстрований: 8-3-2003
Місто: місто Лева
Нема на форумі

Настрій: СХОВАЙТЕ МЕНЕ!

[*] написано 16-5-2004 у 22:19

Олексію! Давайте хоч добу побудемо під ейфорією!!! А потім, згодом, будемо думати :D
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 17-5-2004 у 08:05

СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!
Гей, шігі-рігі-да, шігі-рігі-да-да! Руслана, ти - супер! Такого шігі-рігі всій Європі утнула!!! :sing:

Я і гордий страшенно, і засмучений водночас. Гордий чому - зрозуміло, а засмучений... Бо вчора тільки 5-й канал спромігся сказати пару слів про цю подію. Ну і Єврон`юс зробив 2-хвилинний репортажик (правда, його, як звикло на тому каналі, раз десять за день прокрутили), та й то тільки тому, що картинку у Франції готують. Мовчок. Я, звісно, розумію, що ми - велика, геніальна нація, і перемога в якомусь там Євробаченні - це так, дрібничка. Але хоча б насолодитися цією радістю наші правдиві телеканали мали б людям дати! Бо, скажу за себе, я хотів був дивитися це ще раз і ще раз! Таке відчуття! Але це "опасно"! Бо, холєра, мене від гордощів, що я українець аж розпирало! А як, не доведи, усі х_о_х_л_и (це я фільтри обходжу ;) ) ще то відчуют - то ж капут північно-східному братерству!

Ех, молодець, Руслана, вона не стукала, навіть клямку не натискала, вона двері в Європу разом із косяком вивалила! Ще й із кавалками стіни :) І най тепер наші привладні вумніки думають, як їм викручуватися! Най би їх ... !!!

ПС. Як це прикро, що до музики примазується політика. Але... Мого друга, що живе зараз в Голандії голандери (як він тубільців називає) вітали з цією перемогою, знаючи, що він українець! Для усіх нормальних народів перемога в такому конкурсі їхнього співвітчизника - це велика подія. Та вони би ще декілька днів святкували таку подію! І горді були за переможця, за себе, за свою державу! Це ж як нас притлумили деякі ... , що в наступному Євробаченні у нас вбачаються серйозні проблеми певних взаємостосунків, настільки серйозні, що замість відмінити всі трансляції дурнуватих російських попсових концертів і брати інтерв`ю, роздумувати, ще і ще раз показувати мить перемоги, головний приз в українських руках - тиша... Та минулого року про чужі нам "тату", які, як на мене - повний відстій, і то більше говорили... Тьху!

А най їх! Гей, шігі-рігі-да, шігі-рігі-ДА-ДА!!! :sing:
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 08:18

До речі, а ніхто не здогадався записати трансляцію часом? Бо я, скажу чесно, протупив. А дуже шкода!!! Хочу мати запис!!!
Давайте шукати!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 08:20

Не казали, бо, бачте, у нас музика - не формат. У нас політика формат. Україна не готова до перемог психологічно.

Так от, поміркувавши, можу сказати перше:
Натупного року, якщо не буде злочинного зволікання, то вся Європа знатиме як пишеться Київ.
Наступного року в Києві будуть зроблені основні магістралі і буде збудовано велику концертну залу або відремонтовано палац спорту.
Наступного року треба очікувати піднесення рівня УТ-раз. Технічного, звісно.

Хто ще що скаже?
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 08:27

Та ото й бо шок у них, що не викрутишся. Хочеш - не хочеш, а прошу пана до гіляки. А ле ж! Це ж не візит Папи Римського, це ж світська подія! Та на ній такі гроші підняти можна! Але це крок до Європи, а не від, як би деяким хтілося.
Але супер. Якщо ще деякі події, що чекають нас незадовго, пройдуть так, як дуже я сподіваюся, то разом з Євробаченням... Ой, боюся загадувати... Тссс...
Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 08:58

Цитата:
Першим відправив користувач jaguara
ну як полякам пояснити, що наступного року Євробачення буде у нас?
от і я серед ночі засіла за комп і давай з усіма ділитися позитивом :) досі плещеться десь під шлунком

Польською не пробувала? Ніби розуміють :)

Головне щоб той позитив що плещеться не перетворився в негатив що ....нє, не буду, бо занадто прозаїчно :) ти головне тримайся, ягуаро :)))

Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 09:07

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Не казали, бо, бачте, у нас музика - не формат. У нас політика формат. Україна не готова до перемог психологічно.

Готова, давно готова, тільки зневірена, без підтримки...тому й перемоги такі рідкісні. Але надіюся, що незабаром усе зміниться :)

А ось про "що Євробачення нам принесе".....якщо дійсно "відбудують і піднімуть", то все ок...але боюся думати на що буде подібен той конкурс якщо Україна не спроможеться зібрати необхідну сумму? Латвія позаминулого року влетіла в чималу копійчину, і майже нічого на цьому не заробила, а в Латвіі (вже звиняйте за імхо) економична ситуація все ж краща ніж в нас.....

Ото сиджу і нервово вистукую пальцЯми по клаві, а все Ваша, Олексію, провина...... :(

Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 09:14

А все ж, цікаво мені почути думки шановного панства про пісню Желька Йоксимовича "Лане моя". На мою думку він є достойним противником. Голос в нього глибокий, чистий, ідея з флейтою і скрипкою мені до душі.
Але то моя думка :saint:
Отож якщо Вам не тяжко....

fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 17-5-2004 у 09:51

Учора всіх друзів вітала з Днем перемоги :)

Європейці почули трембіти і їх проплющило, і врешті, що з того, що півпісні англійською? Нам на психології шість років товкмачили: зроби півкроку в такт, а тоді сміло веди за собою - підуть тільки так.

З гордщів аж лопаюся! Стрибала уночі так, що кицька під канапу втекла!

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 09:57

Україні легше віднайти гроші аніж Латвії, бо порівняно із Латвією у нас ці витрати меньше гривень на дужу населення аніж у них.

Інша справа що треба починати готуватись вже зараз. А де ЗАРАЗ взяти гроші, коли восени цеє.... Цікаво коли на рахунок УТ-раз надійдуть кошти - до виборів чи після? Від цього, думаю, багато залежатиме.
Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 17-5-2004 у 10:02

Так перемога то класно. Але підтримую Олексія в його прагненні проаналізувати все. Ейфорія то класно, але...
Хоч приємно що тоді коли перед нами закривають кордони (маю на увазі ЄС) ми все одно про себе заявляємо!!! :)

Остап_М.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 10:35

Не можу стриматись :)
Ось декілька суперових світлин!

http://www.ukrcenter.com/images/gallery/eurovis/ruslana02.jpg
http://www.ukrcenter.com/images/gallery/eurovis/ruslana03.jpg
А це те, що, напевно, зовсім зачарувало Європу - http://www.ukrcenter.com/images/gallery/eurovis/ruslana45.jpg :)
http://www.ukrcenter.com/images/gallery/eurovis/ruslana49.jpg
http://www.ukrcenter.com/images/gallery/eurovis/ruslana53.jpg

Усі фото можна подивитись на http://www.ukrcenter.com/ruslana.asp
Asmera
Академік

Зареєстрований: 29-11-2003
Нема на форумі

Настрій: сяючий

[*] написано 17-5-2004 у 10:46

Воно, звичайно приємно, але...
рада я, але...
По-перше, Євробачення - то подія політична, і перемогу присуджують найчастіше тим, кого найсильніше "попустив" чи "турнув" євросоюз...А це була Україна..
По-друге, звукорежисера, що слідкував за звуком, коли вона перший раз співала - вбити мало...ХАлтура...

А загалом...ТАки так - тре думати, що принесе ця перемога

Перепрошую, якщо когось засмутила чи розізлила:rolleyes:

Слова відлітають, написане залишається
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 11:24

ну, Asmerо, це повна маячня. може до цього року так і було (???) але наразі ти ж бачила, журі не було, перемогу визначали глядачі. І трошки сенсу я не розумію. А за шо Євросоюз "турнув" Швецію багато років тому чи Польщу небагато років тому? Якщо це у них така традиція...

Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 17-5-2004 у 11:32

Цитата:
Першим відправив користувач Рідна
А все ж, цікаво мені почути думки шановного панства про пісню Желька Йоксимовича "Лане моя". На мою думку він є достойним противником. Голос в нього глибокий, чистий, ідея з флейтою і скрипкою мені до душі.
Але то моя думка :saint:
Отож якщо Вам не тяжко....

Як на мене, то це справжні переможці цьогорічного конкурсу. Й мені приємно, що мій вибір збігся з вибором європейців.
А що стосується Руслани, то вона отримала результати своєї пі-ар компанії, звабивши Турцію та Грецію, завдяким чиїм голосам й перемогла.
Тому для мене вона зайняла місце перед переможцями. Як от на фотоплівках кадри 0, 00, А...., а потім йдуть основні кадри.
А відносно Євробачення-2005, то де ми це весь натовп селити будемо? ;)

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 11:37

//А це те, що, напевно, зовсім зачарувало Європу

Ага, он у що вони там дмухали... добре й не розгледіла

Рідна
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 11:38

Цитата:
Першим відправив користувач fish
Учора всіх друзів вітала з Днем перемоги :)

Європейці почули трембіти і їх проплющило, і врешті, що з того, що півпісні англійською? Нам на психології шість років товкмачили: зроби півкроку в такт, а тоді сміло веди за собою - підуть тільки так.

З гордщів аж лопаюся! Стрибала уночі так, що кицька під канапу втекла!

Я також радію, fish, але попри все бачу рівень Русланиної англійської досить тверезо. Багато хто взагалі не зрозумів що пів пісні співалося "інглишом", бо вимова кривала. Знову повторююся, я нікого не хочу образити, не хочу зачепити чиїсь почуття, я просто висловлюю свою думку.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 11:42

Те, що у Руслани бед інглиш, могли зацінити на Британії, і це все. У всіх інших країнах ця мова не є у національному вжитку. Так що тут це зауваження недоцільне. Хто знає англійську - змість збагнув, хто ні - ні. Все просто.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 11:50

Справжній переможець цьогорічного Євробачення - Руслана. А якщо комусь більше сподобались інші виконавці, то так і треба казати - "мені більше сподобався ...". Бо так виглядає в такому викладенні, ніби якась фальсифікація була.
Далі, усі учасники займалися своїм пі-аром, а те, що Руслана в цьому досягла значного успіху - це їй в "+", а не в "-"! Це шалені затрати, як матеріальні, так і психологічні! А ще й підбір слів - "звабивши". Я так розумію, що краще було б, якби вона без жодної попередньої підготовки поїхала на конкурс, де її ніхто би не знав і зайняла місце десь там, нижче в списку? О, так, ми би гордилися - Руслана увійшла в десятку, молодець! (до речі, вам, панове, не здалося, що ведучі саме для такої ролі і готувалися? бо мене ця думка не полишала - вони не знали, що робити з перемогою) Ну чому ми так себе не любимо? Якесь просто почуття неповноцінності! Біда чорна...
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2615
Реклама: