Львівська пивоварня хвалиться, що налагодила випуск квасу "Тарас".
Хто вже його пив і де його можна купити? Бо я ще його в продажі не зустрічав.Юрко Ничик - 2-6-2008 у 12:05
буквально кілька днів тому купив пляшку. на пиво схожий Ярема П. - 2-6-2008 у 17:18
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрко Ничик
на пиво схожий
Хи Hanor Narasson - 2-6-2008 у 20:23
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрко Ничик
на пиво схожий
Хи
Цитата:
...таварисчи, пейте пиво - оно приятно и на цвет красиво!
Цитата:
Пейте пиво пенное - морда буде здоровенная!
Павло Жежнич - 3-6-2008 у 08:56
Це напевно поцукроване безалкогольне пиво назвали квасом!Богдана Курилюк - 3-6-2008 у 15:49
Дивна назва у того квасу - Тарас. Цікаво чому його саме так назвали?Остап Шумин - 3-6-2008 у 15:55
А як би Ви назвали свій квас?Ярема П. - 3-6-2008 у 16:09
"Богдана", які ще пропозиції можуть бути?Hanor Narasson - 3-6-2008 у 18:48
"Ярема"
або "Наливайко"
Офтопік.Колись до мене у гості, коли я ще мешкав у Львові, приїхав давній колєга з
Москви. Ну, ми звичайно "козу поводили", і в якийсь момент він сказав: "Ну ты
посмотри, ну почему же в Москве нет улицы с таким правильным названием!? Маросейка есть, а Наливай-ка - нету!" Ярема П. - 3-6-2008 у 21:19
Мушу сам його попробувати, квас - супер напій, мені найбільше припав до смаку
Львівський і той, що наливають в Пузатій хаті, Ярило вроді...Андрій Пелещишин - 3-6-2008 у 21:31
Найкращий квас - саморобний. Ото справді смакота.
Після того, як я почав сам робити квас, пляшковий уже не смакує.Остап Шумин - 4-6-2008 у 08:02
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Найкращий квас - саморобний. Ото справді смакота.
Після того, як я почав сам робити квас, пляшковий уже не смакує.
А рецептом не поділитесь?Андрій Пелещишин - 4-6-2008 у 08:06
Чесно кажучи, базовий рецепт я взяв з пачки сухого квасу Львівського хлібзаводу.
Вони сушені крихти для квасу пакують і продають, але це на жаль, тепер рідкість.
Я рецепт точно не памятаю, по памяті дав одному форумчанину. Дочекаюся, як він
зробить, тоді опублікую.Богдана Курилюк - 4-6-2008 у 08:06
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Шумин
А як би Ви назвали свій квас?
Чесно кажучи, не знаю, бо не думала про свій "квасовий" бізнес...
Але впевнена, шо не називала б Тарасом чи Богданою.... Остап Шумин - 4-6-2008 у 08:33
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Богдана Курилюк
Чесно кажучи, не знаю, бо не думала про свій "квасовий" бізнес...
А взагалі як на мене назва "Тарас" досить непогана. Та й просто так новий бренд
Тарасом ніхто б не назвав - тут люди добре подумали.Катерина Задорожна - 4-6-2008 у 08:40
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Шумин
А взагалі як на мене назва "Тарас" досить непогана. Та й просто так новий бренд
Тарасом ніхто б не назвав - тут люди добре подумали.
Пригадую, коли з"явився сир під назвою "Ситий Тарас" - сміялася довго. Тепер квас
"Тарас". Не знаю, чи вважати це новим брендом... Крім того, що у продажу такого квасу
не бачила - вперше почула саме тут, на форуміОстап Шумин - 4-6-2008 у 08:56
Поживемо - побачимо, але прийміть до уваги, що квас випустили не невідомо хто, а ті,
кому належить чи не половина пивного ринку України. Хорошого квасу в нас бракує,
так що "Тарас" має всі можливості стати нашим улюбленим квасом якщо, правда, не буде схожим на мівіну від Олімпії брррр...Юрій Сєров - 4-6-2008 у 12:06
Вже пробував. Можна пити. Але не сказав би що значно ліпший від квасу Першої
Приватної чи РадомишлянськогоЯрема П. - 5-6-2008 у 15:53
Де можна кинути рецепт квасу? Якщо не тут, то прошу перенести в інше місце. Власне
опробував квас "a la Peleshchyshyn", рецепт робочий, сьогодні вже попробував зранку - ще
живий Квас вийшов досить непоганий на
смак, залив ще наступну порцію. Сам рецепт (відредагований мною оригінал):
Брати десь пів склянки крихт засохлих, кип’ятиш 3 літра води, коли кип’яток трохи
остигне (градусів 70) засипаєш хліб, він тіпа трохи відпарюється , виходить
каша-малаша, її проціджуєш (або просто зливаєш, але тоді втрат рідини більше),
кидаєш туда склянку цукру і десь чвертку малої пачки дріждів, коли кидаєш, то
важливо щоби вода не була гарячою - десь не більше 30 градусів, бо дріжджі здохнуть,
десь так грам 20 дріжджів треба, але не кидати куском, а відлити в стакан рідини і в
ній розбовтати, розбовтав і залив, перемішав, і дав спокій. Можуть бути проблеми
наступні: не збродив - або захолодна рідина, можна акуратно легесенько трохи
підігріти, або захолодно в приміщенні; скис - ну значить забагато дріжджів; не
смачний - значить подивитися якого смаку бракує чи забагато: варіанти - хліба
(забагато, замало), цукру (забагато замало). Якщо вперто не бродить можна ще дріждів
бахнути, вони можуть бути старі менш ефективні. Коли скисне до бажаного смаку (у
кожного це своє, солодше чи кисліше), треба акуратно відлити, щоби дріжджі внизу
лишилися, а відлите - вживати і в холодильник бо скисне. Залишки рідини з дріждами
вживати як дріжджі для наступної порції.Demyan - 6-6-2008 у 10:25
Звідки інформація що це Львівська пивоварня?
Даю гарантію 100% що це не львівська пивоварня.
Щйоно взнав випуск здійснює Славутчи київський - до складу якого і входить
львівьска пивоварня. У львівських пивних лініях квас не робиться!JumpingRat - 6-6-2008 у 13:18
"Славутич", "Львівска пивоварня" і т.д. - це все суб’єкти холдінгу BBH (що входить до
складу Carlsberg Group). Відповідно, те що розливається на заводах "Славутича" - буде
розливатись на львівському заводі і навпаки.Demyan - 6-6-2008 у 13:46
Де що розливатися буде, вирішувати вже не нам. Обовязковості тут не має. Є цілий
ряд продукції яка розливається в Києві, а не розливається у Львові і навпаки.
Все це вирішується дослідженнями рентабільністю і т.д.
Тому, а швидше так і буде, квас у Львові розливатися не буде.Юрій Сєров - 12-6-2008 у 10:57
Ось якби вони знову живе пиво почали робити...
Може якийсь флеш-моб організувати?Ярема П. - 12-7-2012 у 22:59
така хохма була
вчора на фастфуді піходить британець і каже
пліз, а боттл оф кбак тапак
я думаю - бутилку чого?
соррі?
а он - кбак тапак, юкрейніан дрінк
і показує пальцем
на КВАС ТАРАСАндрій Пелещишин - 13-7-2012 у 10:20
Британця можна зрозуміти. Яка би хімія не була в тому квасі, усе рівно він значно
смачніший за їхні коли.Юрій Сєров - 16-7-2012 у 04:41
Цитата:
Яка би хімія не була в тому квасі, усе рівно він значно смачніший за їхні коли.Яка
би хімія не була в тому квасі, усе рівно він значно смачніший за їхні коли.