Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Можна зловтішатись. Про Крим.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 6-10-2011 у 20:45
Можна зловтішатись. Про Крим.

Крим - сезон збитків

Чого і слід було чекати.
Не належу до людей, які рахують чужі гроші, чи тішаться з чужих невдач, але кримчанє таки зажерлись, при чому уже давно, чомусь вважаючи, що російські брати будуть возити їм гроші вічно. Ну, нас то вони там за людей вже давно не вважали.

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-10-2011 у 21:15

Я був у Криму у відрядженні минулого року в цю пору, фактично - в кінець сезону. Чув у транспорті розмови місцевих про те, що "Росія" цього року не приїхала... Ще пару таких років, і кримчани стануть націоналістами :D
І що характерно, на відміну від попередніх років, місцеві на ПБК вже не витріщалися на українську мову, а навіть інколи старалися підлаштуватися.
А що ще запамяталося, то те, що підслухана мною розмова велася в автобусі, який в той момент в'їзджав в Ялту і став на зупинці, з такою горою сміття, що навіть у Львові не зустрінеш.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 6-10-2011 у 22:13

Цитата:

І що характерно, на відміну від попередніх років, місцеві на ПБК вже не витріщалися на українську мову, а навіть інколи старалися підлаштуватися.

Як то кажуть, про характер людини можна судити з того, як вона поводить себе з тими, хто нічим не може стати їй в нагоді...

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Sashko Nedoviziy
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-2-2009
Місто: Файне місто Львів
Нема на форумі

Настрій: ...ergo sum

[*] написано 11-10-2011 у 15:04

Сподіватимемось на зміни на краще. Я б з задоволенням махнув в Крим, а не рихтував візи та іншу лабуду для "закордону"... Цікаво всюди, аби було приємно, нє?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 11-10-2011 у 16:06

Я зловтішаюся. Я після кількох проб кримського сервісу зарікся туди їздити. Вони вже дійсно зажерлися.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 8854
Реклама: