Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Добре морозиво
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

question.gif написано 24-6-2010 у 22:27
Добре морозиво


Чи є якесь зараз добре морозиво-пломбір?
Я про таке, що у відерках/сосисках.




Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 9191
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 24-6-2010 у 22:30


Самому зробити можна. Тоді буде добре



Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор
*******

Фотографія користувача


Повідомлень: 3710
Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 25-6-2010 у 08:59


Добре є в Індії. А в нас одна хімія тепер. В мене он для експерименту лімо в відерку другий тиждень на столі стоїть. Не тане.



Рост
http://www.rost.lviv.ua
_________________

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Соломія Федушко
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 1910
Зареєстрований: 7-7-2009
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: щаслива

[*] написано 25-6-2010 у 09:57


Якби ж тільки хімія була б, а то й смак жахливий, якийсь водянистий без шоколаду чи варення їсти його нереально. І немає різниці який виробник - вже перевірила давно :) Та й про те, що молоком в теперішньому морозиві навіть не пахне теж не секрет. Ось яке морозиво було в моєму дитинтві, зараз про таке тільки мріяти можна. Одне, радує, що наїлась його тоді вдосталь :)
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Самому зробити можна. Тоді буде добре

У вас, мабуть, є хороший рецепт?;)




WebStyleTalk - дослідження Інтернет-комунікації

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 25-6-2010 у 09:58


Цитата:
Самому зробити можна. Тоді буде добре

Діліться рецептом.

Цитата:
Добре є в Індії.

Навряд чи хтось імпортує.




Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 9191
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 25-6-2010 у 10:23


Цитата:

Діліться рецептом.

Зроблю - поділюся. Зараз маю технічну проблему - діти попростуджувалися. Виздоровіють, тоді зроблю і на них відтестую.
А рецептів в WWW просто неміряно :)




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 1500
Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 25-6-2010 у 13:28


Для того, щоб домашнє морозиво було добре - потрібно щоб одночасно відбувалися два процеси: охолодження і перемішування. От з перемішуваням в морозилці - не дуже уявляю як здійснити.



Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Домін
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 373
Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 1-7-2010 у 18:32


раніше купляв геркулес та ласку, але все тепер - гмо. знайомий робить смачні коктейлі: молоко, морозиво, варення чи шоколад змішує у блендері. супер. а те, що в магазині по декілька місяців лежить - отрута. ще подобається морозиво, що роблять на вулиці. м'яке, ніби свіже. купляли в київі, але у львові не бачили
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор
*******

Фотографія користувача


Повідомлень: 3710
Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 1-7-2010 у 22:14


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Домін
але все тепер - гмо.

Проблема не в ГМО. ГМО - це все рівно природній продукт. Мічурін теж генні модифікації робив, тільки розтягнуті у часі. А що таке виведення якогось сорту? Взяв представників породи за певними ознаками, схрестив, знову взяв, знову - і так, поки не вийде очікуване. Генна інженерія робить те ж самі, тільки швидко, прямо в ДНК. Я не маю однозначного відношення до генної інженерії, тому що не знаю все зсередини достатньо. Зрештою, вважаю, що нам цього не потрібно. У нас така природа, такі землі, що на одному перегної можна і себе, і всю Європу кормити. Тільки нензи у нас при владі, забашляла їм Європа, щоб не конкурували ми з їхнім нікчемним сільським господарством, от і стоять наші чорноземи, лісом заростають.
А нам підсовують одну хімію - от в чому проблема. Скоро ми, як в Європі, будемо їсти помідори і огірки без смаку. Зате як гарно вони виглядають, ні одного хробачка! Так хробаки не дурні! Це ми дурні.
Просто смішно читати на "маслі", яке в рот брати не хочеться, бо гидота, що воно "без ГМО". А нащо хімії генні модифікації?




Рост
http://www.rost.lviv.ua
_________________

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Домін
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 373
Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 3-7-2010 у 18:17


так, згоден. гмо - це для мене просто огидне слово, що характеризує огидні продукти. не маю нічого проти генної інженерії - а що ще робити, коли стільки ротів, а картоплю саджати ніхто не хоче? але продукти у нас вже настільки неїстівними стали, що це вже небезпечно. не знаю в якому морожені є молоко, та яке воно взагалі має бути. нам молоко від корови подруга жінки привозить, а в магазині вже давно не купляємо.
про те що Європа забашляла, щоб не конкурували - наврядше. куди нам. своїми руками все знищили, втопили чернозем у пестицидах та накрили Чорнобильским пилом - хто винен? але самі можемо все виправити: ні в яких союзах не приймаємо участь, можемо сіяти та продавати що захочемо, якщо захочемо. якщо всі захочуть. я не правий?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Іван Андрєєв
Дійсний член
***

Фотографія користувача


Повідомлень: 227
Зареєстрований: 14-3-2010
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 4-7-2010 у 21:43


Цікава стаття, якраз з цього питання:
Як журналісти шукали справжнє морозиво.

P.S. Нажаль, зараз багато фірм роблять свою продукцію вкрай нечесно: пишуть ДСТУ 4733:2007, але продовжують додавати рослинні жири (часто навіть в більшій концентрації від молочних).
Останнім часом я більш-менш задоволений морозивом від Житомирського маслозаводу (Рудь). Це не реклама, бо до Житомиру я відношення не маю аж ніякого. Це моє IMHO. Найбільш до вподоби мені їхній Пломбір №1.




Я не згоден ані з жодним Вашим словом, проте я готовий померти за Ваше право висловлювати свою думку. © Вольтер
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Домін
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 373
Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 4-7-2010 у 22:25


що це за мода така пішла - хвалити все радянське без розбору: і ковбаса смачна, і морозиво справжнє, і водка - супер. що вже забули про туалетний папір у ковбасі? а коли в стаканчику замість пломбіру лід був? я пам'ятаю. навіщо озиратись та говорити що раніше краще було? живемо сьогодні, так треба робити краще сьогодні а не згадувати минуле крізь рожеві окуляри. це я про журналістські розслідування. яка користь мені узнати, що я їм погані харчі, якщо ніякого виходу ніхто не пропонує і ці розслідування ні до чого не призводять?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Іван Андрєєв
Дійсний член
***

Фотографія користувача


Повідомлень: 227
Зареєстрований: 14-3-2010
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 4-7-2010 у 23:09


За часів совку була чітка градація продуктів харчування. Так, наприклад, вищезгадана Вами ковбаса могла бути вищого ґатунку, могла бути першого чи навіть другого. І в ковбасі вищого ґатунку "туалетного папіру" просто не могло бути (проблемою був лише дефіцит). А лід в ГОСТівському морозиві радянських часів міг бути лише при порушенні умов зберігання: коли воно кілька разів тануло та знов замерзало (це вже провина продавців, що залишали його в реалізації).
Зараз же взагалі безлад: я хочу заплатити дорого та мати якісний товар. Але я не можу бути впевненим в тому, що за 150 грн/кг я не куплю ту саму сою, що й в ковбасі за 30 грн/кг, бо в нашій постсовковій державі ще майже всі хочуть працювати на 500% прибутки. Коли ж нарешті ціна буде відповідати якості? Хтось хоче заплатити 1,50 за морозиво з пальмовою олією - будь ласка, ось твоя цінова категорія товару. А хтось хоче в 5 разів більше, але щоб відчути там смак реального молока і ніяких консервантів! Але заплативши 6-7 грн. за ріжок я ніяких суттєвих відмінностей від дешевого не відчуваю. Це виробники з нас глузують?




Я не згоден ані з жодним Вашим словом, проте я готовий померти за Ваше право висловлювати свою думку. © Вольтер
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 4-7-2010 у 23:41


Мало того! Іноді буває, що дешевше - краще. Напр. хліб "Формовий" (цеглинка), пиво "Опілля".



Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Катерина Слобода
Модератор
******



Повідомлень: 1245
Зареєстрований: 29-9-2008
Нема на форумі

Настрій: є...точно є...;)

[*] написано 5-7-2010 у 09:18


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Мало того! Іноді буває, що дешевше - краще. Напр. хліб "Формовий" (цеглинка), пиво "Опілля".

За пиво не знаю:saint:, але той хліб справді ще має смак хліба...




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Станкевічас Сергій
Дійсний член
***



Повідомлень: 212
Зареєстрований: 24-1-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Casablanca

[*] написано 5-7-2010 у 18:13


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
.... діти попростуджувалися. Виздоровіють, тоді зроблю і на них відтестую.
А рецептів в WWW просто неміряно :)


В домашніх умовах все рівно не настільки смачне :P




Без коментарів
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Домін
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 373
Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-7-2010 у 19:27


згоден. в домашніх умовах не виходить такий красивий майонез та морозиво, як у рекламі. не вистачає загустителів, підсилювачів смаку, ароматизаторів, до яких ми вже так звикли.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 2732
Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 5-7-2010 у 21:31


деколи роблю домашній майонез - з магазинним не порівняти, настільки смачний.



...i am a little bit ironic, don*t you think?...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Домін
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 373
Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-7-2010 у 21:52


а як його робити? в блендері? чомусь дуже рідкий та постійно розділяється на составні частини
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 9191
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 7-7-2010 у 10:37


О, якраз стаття на тему якісного морозива зявилася.
http://life.pravda.com.ua/problem/4c342ef7ea0f3/




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 7-7-2010 у 10:40


Вони читають наш форум :)



Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лінда Коваль
Дійсний член
***



Повідомлень: 121
Зареєстрований: 25-7-2009
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: замислений

[*] написано 7-7-2010 у 13:09


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Домін
а як його робити? в блендері? чомусь дуже рідкий та постійно розділяється на составні частини

Бачила в продажу морозивниці спеціальні. Ось такі:
http://www.ekomaster.com.ua/morozhenitsyi/morozhenitsa-trisa-tr-771...
Хочу купити, як розживуся :) Кортить спробувати.




Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 2722
Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 7-7-2010 у 13:48


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Мало того! Іноді буває, що дешевше - краще. Напр. хліб "Формовий" (цеглинка), пиво "Опілля".


О пиво Опілля на розлив то дійсно жесть! Тільки б не споганилися...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 2722
Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 7-7-2010 у 13:50


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
деколи роблю домашній майонез - з магазинним не порівняти, настільки смачний.

А яйця? гірчицю Олію Ви теж самі робите? Чи це все натур продукт :)
Справа в тому що для себе ви кидаєте більше дорожчих продуктів -самі яйця олію - тому і виходить смачніше - бо концентрація більша, а менше води і всього такого.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лінда Коваль
Дійсний член
***



Повідомлень: 121
Зареєстрований: 25-7-2009
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: замислений

[*] написано 7-7-2010 у 20:45


У домашньому майонезі всього такого точно менше, а саме - немає крохмалю модифікованого, барвників, ідентичних натуральним, ароматизаторів, ідентичних натуральним (як "гірчиця з медом" у Торчина), та іншої гидоти. Крім того, в купованих майонезах немає яєць взагалі. І причім тут "самі яйця робите?" - я так і не зрозуміла.
Майонез роблю не з гірчиці, а з гірчичного порошку. Теж дуже смачно :)




Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  2

  Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006



Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 8202
Реклама: