Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Місця для шашликів, відпочинку, пікніка...
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 3-6-2010 у 13:45
Місця для шашликів, відпочинку, пікніка...

Хотілось би почути де хто відпочиває/їздить на пікнік на день - де можна зробити шашлик, покупатися або просто відпочити недалеко від львова.
Мої улюблені місця:
- Замок в Свіржі (можна гарно відпочити, зробити шашличок, рибку половити..) Бажано приїхати рано щоб були місця - бо там є пару хороших місць під деревом.
- База Узлісся - було 50 грн за день але дуже гарно, тихо, велике озеро, мало людей - що для мене важливо - не люблю бухти вікінгів, Оселі і т.д. ізза натовпу.
- ще знаю одне місце дуже гарно глибоко в Брюховичах - там гарна поляна, майже ніколи нема людей і завжди чисто.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Домін
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 3-6-2010 у 18:22

скажіть, будь ласка, до Свіржа зручно дістатися громадським транспортом? так розумію, що всередину замку не заходять? а місця для пікніка - платні?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 4-6-2010 у 08:16

Громадським транспортом - так собі, треба сідати на АС-5, там питати хто їде на Свірж, маршрутки їздять але не часто, особливо треба пильнуати коли назад їде - краще спитатися в місцевих.
В середину заходять за "добровільні пожертви".
Місця безплатні і людей нема багато.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 8169
Реклама: