Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Проект готелю на пл. Міцкевича
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 22-3-2010 у 22:36
Проект готелю на пл. Міцкевича

З'явилася інформація на ЗІКу про те, як виглядатиме готель по сусідству з Укрсоцбанком на пл. Міцкевича.

http://zik.com.ua/ua/news/2010/03/22/221662

Важко щось про нього сказати, якщо чесно. По-перше, що він не виглядає аж так монструозно, як колишній обговорюваний шлакоблок на Вірменській. По-друге, може він справді якось врівноважить неоковирну будівлю Укрсоцбанку. Поскільки стара забудова й так брутально порушена, то що там вже втрачати...

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 9-5-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 22-3-2010 у 22:54

завісити пускові установки по боках якоюсь травою - і майже нормально :)

The best is yet to come
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 23-3-2010 у 02:41

А, власне до теми, побував я у Вроцлаві, мені заімпонувало, як органічно вбудували там будівлю банку в куті площі ринок і кілька кам’янець. Що скажете? (Для довідки - Вроцлав в 2 світову здався найпізніше після капітуляції, там добряче пошкодили місто гітлерівці і совєти, і ці сліди ще й досі видно - серед старої забудови раптом відкривається незабудована поляна на місці зруйнованого в війну будинку, або навпаки забудовано типовим сірим совковим будинком).

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 23-3-2010 у 09:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
А, власне до теми, побував я у Вроцлаві, мені заімпонувало, як органічно вбудували там будівлю банку в куті площі ринок і кілька кам’янець. Що скажете?

Органічно вбудовано, але не в повністю стару частину міста - на фото лише один старий будинок, решта ні.
А щодо пропозиції готелю на пл.Міцкевича, то це ще один маразм, який має підкреслити доцільність будівництва будівлі Укрсоцбанку. Якщо таке пройде, то це буде вагомий привід і надалі знущатися над центральною частиною міста, але вже у більших масштабах. Вільних ділянок ще трохи є, а якщо і їх не стане, то можна буде існуючі будинки валяти.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 8001
Реклама: