Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Безвізовий режим з Польщею
Sergi Adamchuk
Академік

Зареєстрований: 29-7-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 1-6-2009 у 20:30
Безвізовий режим з Польщею

Чи є у когось відомості про отримання документів для безвізового перетину кордону громадянами, які мешкають у 30кілометровій прикордонній зоні.

У нас щось нічого не чути, а польських ЗМІ проскакувала інформація, що вже ратифікована угода пра "малий прикордонний рух" і практично все готово.

1. Чи вже видають такі документи?
2. Що є підтвердженням проживання? (місце реєстрації?). Доречі, здаєтсья вимагають не просто проживання, а проживання впродовж останніх 3х років.
3. Ще здається це положення поширюється на членів сімей (тобто якщо дружина прописана у 30кілометровій зоні, а я ні, то чи зможу я безвізово перетинати кордон?)
4. Чи надаються такі документи для неповнолітніх дітей?

У кого є інформація з цих питань, будь ласка поділіться нею.

А то сайт посольства польщі не доступний, луцького консульства теж, на сайті львівського консульства теж нічого немає.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Ірина Матвіїв
Дописувач
**

Зареєстрований: 20-1-2010
Нема на форумі

[*] написано 19-2-2010 у 22:44

З ностальгією згадую ті часи, коли можна було в Польщу просто так "на закупи" покататись, щоправда не хочеться згадувати піший перехід, і все, що з ним пов"язане, але трішки постоявши, можна було за годинок три потрапити до Перемишля, а там є моя улюблена піцерія. Одного разу ми з подругою занадто довго стояли на пішому переході і всі магазини, які там працюють до 16 год. в суботу, були вже зачинені, то ми просто сходили на піцу і поїхали назад :-))) доречі піцу ще й додому привезли, і навіть майже теплу ;)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 7462
Реклама: