Юрій Сєров
Модератор
Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі
Настрій: оптимістичний
|
|
Шашлик. Маринування м'яса.
Цікавлять рецепти та способи маринування.
Особисто користуюся найпростішим.
М'ясо (найкраще свинина, з підгорля непогано виходить) ріжеться, солиться,
перчиться, складається в літрову банку шарами по черзі з цибулею, туди
доливається оцет.
Банку закриваю кришкою і в холодильник на добу.
Виходить незле, але може хтось поділиться іншими рецептами.
|
|
Андрій Пелещишин
Адміністратор
Повідомлень: 9191
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі
Настрій: Настрій не вказаний
|
|
Добре маринувати кефіром
|
|
Остап Шумин
Академік
Повідомлень: 342
Зареєстрований: 19-5-2006
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: Настрій не вказаний
|
|
Цитата: | Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
М'ясо (найкраще свинина, з підгорля непогано виходить) ріжеться, солиться,
перчиться, складається в літрову банку шарами по черзі з цибулею, туди
доливається оцет.
Банку закриваю кришкою і в холодильник на добу. |
Роблю те саме, тільки замість оцту лимонний сік (і самі видушені лимони). Що
головне, м’ясо можна населяти на шомпол вже за декілька годин після початку
маринування.
|
|
Соломія Федушко
Модератор
Повідомлень: 1910
Зареєстрований: 7-7-2009
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: щаслива
|
|
Цитата: | Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
М'ясо (найкраще свинина, з підгорля непогано виходить) ріжеться, солиться,
перчиться, складається в літрову банку шарами по черзі з цибулею, туди
доливається оцет.
Банку закриваю кришкою і в холодильник на добу.
Виходить незле, але може хтось поділиться іншими рецептами. |
Все теж , аде для особливого смаку можна додати сухі базелік і майоран або ж
спеціяльні спеції для шашлику.
Але улюблений рецепт - маринувати у вині
|
|
Катерина Слобода
Модератор
Повідомлень: 1245
Зареєстрований: 29-9-2008
Нема на форумі
Настрій: є...точно є...
|
|
Також дуже добре виходить якщо маринувати в мінеральній воді- м'ясо тоді дуже
смачне.
Або в майонезі також непогано.
|
|