Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Шашлик. Маринування м'яса.
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 5-7-2008 у 17:23
Шашлик. Маринування м'яса.


Цікавлять рецепти та способи маринування.
Особисто користуюся найпростішим.
М'ясо (найкраще свинина, з підгорля непогано виходить) ріжеться, солиться, перчиться, складається в літрову банку шарами по черзі з цибулею, туди доливається оцет.
Банку закриваю кришкою і в холодильник на добу.
Виходить незле, але може хтось поділиться іншими рецептами.




Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 9191
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-7-2008 у 18:27


Добре маринувати кефіром



Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап Шумин
Академік
****



Повідомлень: 342
Зареєстрований: 19-5-2006
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-7-2008 у 19:24


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
М'ясо (найкраще свинина, з підгорля непогано виходить) ріжеться, солиться, перчиться, складається в літрову банку шарами по черзі з цибулею, туди доливається оцет.
Банку закриваю кришкою і в холодильник на добу.

Роблю те саме, тільки замість оцту лимонний сік (і самі видушені лимони). Що головне, м’ясо можна населяти на шомпол вже за декілька годин після початку маринування.




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Соломія Федушко
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 1910
Зареєстрований: 7-7-2009
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: щаслива

[*] написано 10-5-2010 у 12:36


Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
М'ясо (найкраще свинина, з підгорля непогано виходить) ріжеться, солиться, перчиться, складається в літрову банку шарами по черзі з цибулею, туди доливається оцет.
Банку закриваю кришкою і в холодильник на добу.
Виходить незле, але може хтось поділиться іншими рецептами.

Все теж , аде для особливого смаку можна додати сухі базелік і майоран або ж спеціяльні спеції для шашлику.

Але улюблений рецепт - маринувати у вині :)




WebStyleTalk - дослідження Інтернет-комунікації

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Катерина Слобода
Модератор
******



Повідомлень: 1245
Зареєстрований: 29-9-2008
Нема на форумі

Настрій: є...точно є...;)

[*] написано 10-5-2010 у 13:30


Також дуже добре виходить якщо маринувати в мінеральній воді- м'ясо тоді дуже смачне.
Або в майонезі також непогано.




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

  Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006



Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6696
Реклама: