Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Сало - дієтичний продукт
Андрій Пелещишин
Адміністратор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 9191
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

smile.gif написано 5-4-2008 у 12:25
Сало - дієтичний продукт


Натрапив на інтерв'ю українського дієтолога, д.м.н., професора Анохіної.
Сподобалося додатня оцінка сала дієтологом :) - нема холестерину, багато не з'їш.

Так що можна їсти сало на здоров'я! Правда, напевно таки після посту :)




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 5-4-2008 у 13:28


І без інтерв'ю знав, що сало дуже корисна і смачна страва. Вживаю регулярно (окрім посту). А як дуже хочеться в піст, то в суботу чи неділю можна?



Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Горват Корнелія
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 603
Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі

Настрій: Задовільно-задоволений

[*] написано 22-8-2008 у 15:51


Греко-католицька церква не забороняє у піст їсти скоромне по вівторкам, четвергам, суботам і неділям.




Ми - те, що думаємо про себе.

Найчастіше багато що сходить з рук тому, хто встигає їх умити, заздалегідь добре погрівши. Е.Севрус
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Марія Вибранівська
Дійсний член
***



Повідомлень: 281
Зареєстрований: 19-2-2008
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 26-8-2008 у 07:59


Сало смачне і нешкідливе навіть для людей з не дуже міцною печінкою (на собі перевірила). Тільки сире (а не копчене, жарене чи печене).
Я привожу сало з Київщини, воно там значно смачніше, ніж наше. Думаю, що свиней вигодовують здебільшого зерном, смалять соломою і зразу бісля розбирання туші (ще тепле) солять. Тому воно таке ніжне і смачне.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Уляна Дідич
Дописувач
**



Повідомлень: 86
Зареєстрований: 2-5-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 18-12-2008 у 12:04


До речі, смажити на салі теж добре. Там значно вища температура утворення канцерогенів, ніж, наприклад, в олії.

Тут цікава табличка є http://xenia-mikhailov.livejournal.com/550603.html#cutid1, може, комусь стане в пригоді.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Марія Вибранівська
Дійсний член
***



Повідомлень: 281
Зареєстрований: 19-2-2008
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 19-12-2008 у 09:48


Ще смакота: розрізати добре миту нетереблену картоплю по-половині, трохи вишкрябати серединку, покласти туди кусочок сала, посипати часничком, - і в духовку.

Тема, як для періоду посту - якраз. Борімося з спокусами!!!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

  Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006



Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6400
Реклама: