Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Потрібні програмісти
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 9-5-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

exclamation.gif написано 7-2-2008 у 16:42
Потрібні програмісти

ІТ-компанії, в якій я працюю, потрібні програмісти. Оголошення нашого HR можна прочитати нижче. Від себе скажу лише, що в основному орієнтуємось на пошук студентів-випусників + студенти 4-го курсу (досвідчені програмери звісно wanted). В конвертах нічого не платиться, але це не заважає вже зі старту отримувати пристойний прибуток, якщо періодично їздити у відрядження до Польщі. (треба бути готовим на початках поїздити до Польщі на проекти - 38 баксів добових це великий плюс). Робота цікава. Більшості речей з якими ми працюємо вчимо самі, тому вимоги до кандидатів не надто високі. Головне - вміти думати.

Шукаємо ПРОГРАМІСТІВ для роботи за кордоном в проектах Ericsson (програмування GSM мереж)

Наші вимоги:
1)базові навики з алгоритмування
2)базові знання принаймі однієї з таких мов програмування : Assembler, Pascal, C/C++ чи інших.
3)володіння англійською мовою

Ми пропонуємо:

Офіційна зарплата на випробувальному терміні:
для працівників без досвіду – від 250 уо
для працівників з досвідом – від 350 уо

Після проходження випробувального терміну заробітна платня становить 350уо + %, який залежить від результатів фінальних тестувань.

При поїздці за кордон фірма оплачує:
1)проживання
2)квитки на поїзд/автобус в обидві сторони
3)оформлення шенгенських віз
4)страхування на весь термін перебування
5)добові у розмірі 38 уо на добу

Відпустка згідно законодавства України : 28 днів.

КОНТАКТ - idiveyev вухо gmail.com

The best is yet to come
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
popTAB
Дописувач
**

Зареєстрований: 6-8-2003
Нема на форумі

[*] написано 7-2-2008 у 18:04

Щось у вас зависокі зарплати, як на ІТ сферу, особливо для працівників з досвідом! :lol:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-2-2008 у 18:21

Це зарплата після 3-х місяців випробувального терміну. Після року роботи цілком реально отримувати 700-800 і більше. Але головна фішка у відрядних - 38 уо. на добу при відрядженні на 50 днів ... це немало зі старту отримувати 1100 уо на місяць + звичайно зарплату. Ще одна річ. Попередній досвід корисний, але оцінюється головно здатність швидко вчитись. Це специфіка нашої фірми. Програмуємо GSM-ноди Еріксона, а програмерів саме з таким досвідом негусто. Тому проводяться тренінги для нових працівників.

The best is yet to come
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 8-2-2008 у 11:39

Не думаю що у відрядних головна фішка....ці відрядні підуть на багато чого і стільки у.о. не залишиться це гарантовано.
Якщо ви так кажете то розпишіть
1. де людина буде проживати (відстань і вартість добирання)
2. Харчування.
3. Витрати на засоби особистої гігієни.
А те що реально отримувати це не значить що практично. Тут проводять тестування робітника якщо фірма не бажає - то завалить будь-якого спеціаліста і потім доказуй. На такі фішки ведуться молоді працівники але особисто мені доказувати те що через рік будете заробляти 700-800 у.о. не потрібно :P цього ітак не буде
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-2-2008 у 12:25

Добре, давайте розпишемо.
1. Проживання оплачується фірмою. Відстань нормальна. У Кракові я жив за 40 хвилин пішки. 40 хв. центром Кракова і над Віслою ... мені це подобалось. Можна було і трамваєм добиратись. Він їхав 18 хв. Другий раз я жив за 10 метрів від офісу. Умови проживання нормальні. В Лодзі умови ще кращі. (в готелі дають мило, шампунь і ще якісь дрібниці) Але мені Краків більше подобається.

2. Харчування, паби і т. д. - за рахунок працівника.

Але ви ж на те саме тратились би і у Львові, правда? Так, у Польщі харчування дорожче, але з 1100 відрядних на місяць залишається 700 чистими (при повноцінному харчуванні і відпочинку).

Про то що когось завалять, то я не зрозумів про що ви. Навіщо комусь вас завалювати? Все залежить від вашої праці в проектах, від відгуків про вас людей, з якими ви працювали, від вашого бажання нарешті. Зарплата переглядається у бік збільшення 2 рази на рік.

Щодо росту зарплати ... я не лукавлю, а кажу як є. Працюю тут не перший рік. Що тут ще доводити? Приходіть на співбесіду, якщо не вірите, поговоримо.

The best is yet to come
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-2-2008 у 13:19

Я вірю вам і нічого проти не маю я говорю те що знаю за такого роді фірми, і те з чим я стикався і стикаюся.
Бачите в описі вже виявилася цифра 700 чистими, адже студенту ніхто не пояснить що треба харчуватися і 1100 він не буде мати чистими, а стундети наівні і як правило думають що це буде їх з/п, а про те що буде розхід більшість замовчує.
Реально з/п переглядається 1 раз на рік, причому пройшовши тести ви отримуєте не обіцяну суму - причина ви погано пройшли тетси, або погані відгуки...все це витягується з того що керівництву не вигідно піднімати з/п адже краще на наступний рік взяти знову студента з аменші гроші...тому в таких фірмах відбувається постійний потік кадрів.
Іноді замість обіцяного відпуску отримуєш лише 2 тижні - причина є замовлення і т.д. не погодишся - при перегляді з/п відчуєш це.
А головне - вже якщо людина їде за кородон у відрядження і якщо щось не подобається їй то вже важче вернутися і мусиш там бути.
Я вважаю що потрібно скласти договір в якому буде чітко вказанощо через пів рокумоя з/п збільшеться на ---- % процентів, при тому звісно умови - що я плідно працюю...але нажаль ніхто такого не зробить. Будуть відмазки мол якщо ви нам не підійдете і т.д. Але вибачте якщо людина працює і виконує роботу то досвід буде і збільшиться її рівень....тому для чого переглядати з/п? треба відразу говорити про те що буде на стільки і стільки а не обіцяти.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-2-2008 у 14:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Я вірю вам і нічого проти не маю я говорю те що знаю за такого роді фірми, і те з чим я стикався і стикаюся.
Бачите в описі вже виявилася цифра 700 чистими, адже студенту ніхто не пояснить що треба харчуватися і 1100 він не буде мати чистими, а стундети наівні і як правило думають що це буде їх з/п, а про те що буде розхід більшість замовчує.

Чудово. Але давай не чесати всіх під один гребінець. Що значить "такого роду фірми"? Я говорю за компанію, в якій сам працюю і що бачу, те і говорю. А наші студенти не такі вже і дурні. Дехто просто бере і з собою везе в Польщу їжу на місяць вперед :) так що ніхто нікого не дурить.

Цитата:
Реально з/п переглядається 1 раз на рік, причому пройшовши тести ви отримуєте не обіцяну суму - причина ви погано пройшли тетси, або погані відгуки....

Зарплата переглядається 2 рази на рік за результатами роботи у сторону збільшення.

Цитата:
все це витягується з того що керівництву не вигідно піднімати з/п адже краще на наступний рік взяти знову студента з аменші гроші...тому в таких фірмах відбувається постійний потік кадрів.

Ну і що в результаті такої схеми ми отримаємо? Некомпетентних працівників. Постійні витрати на навчання. Зірвані проекти. Звільнене керівництво. Насправді твоя праця оцінюється за багатьма параметрами і багатьма людьми. В результаті виходить більш-менш об"єктивна оцінка. Ворожнечі з керівництвом нема. Є нормальний діалог щоб всі були задоволені.

Цитата:
Іноді замість обіцяного відпуску отримуєш лише 2 тижні - причина є замовлення і т.д. не погодишся - при перегляді з/п відчуєш це.
А головне - вже якщо людина їде за кородон у відрядження і якщо щось не подобається їй то вже важче вернутися і мусиш там бути.

Відпустка - це святе. Бажано попередити заздалегідь про приблизну дату і тривалість. Але можна і за тиждень попередити і нема проблем. Принаймні не було за моєї пам"яті. Якщо поїхав у відрядження на місяць - то так, треба добути до кінця. А як інакше? якщо екстренний якийсь випадок, то все можливо, всі ми люди.

Цитата:
Я вважаю що потрібно скласти договір в якому буде чітко вказанощо через пів рокумоя з/п збільшеться на ---- % процентів, при тому звісно умови - що я плідно працюю...але нажаль ніхто такого не зробить. Будуть відмазки мол якщо ви нам не підійдете і т.д. Але вибачте якщо людина працює і виконує роботу то досвід буде і збільшиться її рівень....тому для чого переглядати з/п? треба відразу говорити про те що буде на стільки і стільки а не обіцяти.

Якщо буде фіксований відсоток, то не буде мотивації праці. Подумайте про цю свою ідею трохи і ви зрозумієте, що вона кульгає на дві ноги.

The best is yet to come
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-2-2008 у 15:08

Щодо з/п ідея не кульягає а ідея нова - а піднятя з/п згідно тестів - це нове і кульгає.
Дуже просот все робиться є працівник дається задача, відомий час за який він має рішити (середній рівень), якщо працівник протягом року справляється а бо виконує швидше - піднімаємо на %, не справляється не піднімаємо. Все просто все прозоро, і будуть старатися. Питання - кому така схема не вигідна? :) відповідь знаєте самі.
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-2-2008 у 23:35

Кулькає-кульгає. :)
Насамперед тому, що випливає з недовіри і конфлікту між роботодавцем і найманим працівником. При цьому не знімається проблема об'єктивної оцінки роботи працівника, яку в будь-якому разі має здійсники керівник. За вашою ж логікою підлий кровосос-експлуататор-редиска-керівник може так само сказати, що ти не справляєшся, тому відсоток не отримаєш і не гребе, а ще іди помий мені машину, бо звільню і візьму на твоє місце студента... Крім того ви не можете передбачити всього. А якщо завтра інфляція 30%? А якщо у фірми кращі/гірші фінансові результати? А якщо всі гарно справляються, але хтось один врятував проект від провалу? Або якщо у когось просто більше відповідальності і обов'язків? Хіба вони не мають оплачуватись відповідно? Тому працює це по-іншому. Працює ринок. За скільки можеш продати свою працю - стільки і маєш. Це ефективніше і цікавіше як на мене. Принаймні у сьогоднішніх умовах. А якщо про ідеї, то у мене теж є одна. Зарплати нікому не платити, а магазини закрити як непотрібні, бо торгівлі нема. Все необхідне людина бере просто так і працює у своє задоволення. Щоправда це також сьогодні не спрацює. Бо така схема не запрацює поки є брехня, жадність, захланість, лінощі і ще сто гріхів. Тому вона кульгає на всю голову разом із вашою.

The best is yet to come
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2008 у 21:24

Слухав чергові плачі про кризу по BBC і подумав, що варто підняти цю тему. :) Ми продовжуємо набирати людей. Якщо хто хоче і може програмувати - запрошую до нас. Один із способів ізолювати себе від загальної "кризової істерики" - загрузитись цікавою роботою. Я от аську включив сьогодні вперше десь за півтора місяця - не було часу на балачки.

The best is yet to come
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 17-12-2008 у 21:51

я посилала резюме - ноль реакції :-)

...i am a little bit ironic, don*t you think?...
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2008 у 22:41

Куди і коли ви посилали резюме? Може в адресі помилились? Бо в моїй скринці нічого не було і нема... :(

The best is yet to come
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 6-4-2009 у 09:19

Перед новим роком выдсилала резюме... недавно теж заходила, отримала выдмову.

...i am a little bit ironic, don*t you think?...
Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2009 у 10:30

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
Перед новим роком выдсилала резюме... недавно теж заходила, отримала выдмову.

Сходив спитав HRа про вас, Тетяно, - каже що є ваше резюме. Тепер розумію, чому я про нього не знав - бо ви вислали прямо на мило фірми, а не на моє. В HRів свій графік роботи з резюме і співбесід за різними критеріями, тут вже нічим не допоможу. Дякую що підняли тему.

The best is yet to come

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6235
Реклама: