Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Допоможіть спланувати подорож Вінниця-Львів-Краків
Федченко Костянтин
Новак
*

Зареєстрований: 15-4-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-4-2007 у 07:57
Допоможіть спланувати подорож Вінниця-Львів-Краків

Шановні!
Плануємо в травні (9-15) разом з жінкою трохи розвіятись.
Жінка хотіла десь за кордон, а я запропонував таке:
1. Два дні у Львові.
2. Два дні у Кракові.
3. Як вже зовсім неймовірне два дні у Празі (про те, це мабуть в наступний раз).
Так от, чи не могли б ви допомогти з вибіром хотелю у Львові (а якщо є інформація так і у Кракові) та вибіром якісного туристичного гіда у Львові.
Про хотель: бажано щоб був ближче до центру, але якщо є якісний хотель в іншому місці, і по співвідношенню ціна якість він кращий, то не складе проблем проїхати 20-30 хвилин на трамваї.
Тургід бажано якісний.
І на останок може знаєте які варіанти є добратись зі Львова до Кракова, крім власного автомобілю (ну не хочу я пиляти 350 км з Вінниці до Львову, потім стількиж до Кракова та й таможня, кордони, коротше кажучи цей варіант мене не влаштовує).
На перед всім дякую.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 16-4-2007 у 08:56

Колись була на форумі була тема про мову, здалося б Вам повиправляти русизми і помилки в пості.

Щодо Кракова: їхати можна автобусом прямо з Стрийського автовокзалу до Кракова, автобус від'їжджає 22.00, десь біля 7 ранку він в Кракові. Забронювати квиток можна на http://bus.com.ua. Щодо готелів і решта, дивитися сюди: http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=5297. Можна й інакше, маршруткою з головного вокзалу до Шегинь (8-10 гривень), там пішечки перейти кордон, маршруткою з кордону до Перемишля (2 злотих), і там поїздом до Кракова (біля 45 злотих) (розклад на http://pkp.com.pl). Приємного відпочинку.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 16-4-2007 у 09:30

На мій погляд - якщо їхати на таку к-ть днів, краще взяти путьовку скажімо в Угорщину. Самому їхати щей пару днів там пару там, щей привязуватися до транспорту, та якщо не знаєте маршрутів -важко відпочити та ще й побувати всюди...просто можете не побачити самі всіх хороших місць, знову ж таки бігати шукати гідів...це вже екстрім :)
Приїжаєте до Львова (готель - залежно яку суму хочете викинути, можна навіть просто квартиру зняти) гуляєте, а далі по путівці. Окрім того якщов польщу треба всеодно робити візу через фірму (за такий термін самі не зробите).
Турфірма - я завжди користуюся Пірамідою-туром.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 16-4-2007 у 10:10

Згоден з тим, краще при такому темпі брати путівку - всюди возять, і менше нервів пов'язаних з пересуванням. А в гроші влітаєш майже ті самі.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-4-2007 у 11:10

Я б розбив таку поїздку на 2. Окремо до Львова (можна ще по замках навколо Львова), і окремо до Кракова. А то більше намучитеся в транспортах, ніж відпочинете і щось побачите.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Федченко Костянтин
Новак
*

Зареєстрований: 15-4-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-4-2007 у 12:37

На мій погляд - якщо їхати на таку к-ть днів, краще взяти путьовку скажімо в Угорщину. Самому їхати щей пару днів там пару там, щей привязуватися до транспорту, та якщо не знаєте маршрутів -важко відпочити та ще й побувати всюди...просто можете не побачити самі всіх хороших місць, знову ж таки бігати шукати гідів...це вже екстрім

Завжди саме так і робили, тобто іздили ч/з турфірму.
Але всі мої знайомі пропонують їзди самостійно, мотивуючи це тим, що нема ніяких проблем з хотелем. Тобто що вибрав те й отримав, тай ти є власником свого часу. Ну напрклад сподобалось у Львові залишився ще на добу.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 16-4-2007 у 12:42

не згідний. Адже може бути ситуація що і не буде місця (наприклад конференція в цьому готелі)...а ти приїхав ввечері з сумками...
Я вважаю що будь-які подорожі тре планувати. Не знаю які знайомі так пропонують але я багато вже їздив (з палатками і так просто без планів теж) - скажу що найкраще робити через фірми де в тебе є гарантія того що відпочинеш, ніпрощо не дбаєш, побачиш місця і т.д.
Згідний що якщо їхати в болгарію або в чорногорію - токраще добратися а потім шукати собі місце. Але їдучи в Єгипет чи в туреччину - просто буде вам мінінгіт і не відпочинете. Щождо екскурсійного туру - я вважаю теж краще вже планувати а не їздити тяп ляп.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5341
Реклама: