Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Друк на компактах
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

question.gif написано 12-1-2007 у 10:38
Друк на компактах

Підкажіть, хто знає, де друкують на компактах.

Суть задачі: фірмі потрібно кілька тисяч чистих CD-R, але, щоб зверху був свій малюнок. На сьогодні я знайшов кілька варіантів.
1. Завод Росток, який робить компакти. В них гарна ціна (в районі 2 грн.за 1CD), але дуже багато народу нарікають на якість самих компактів.
2. Є багато фірм які друкують на компактах, але вони хочуть орієнтовно 2-3 грн. за друк + вартість носія – получаєтсья дуже дорого.

Може хтось знає, ще якісь заводи, де штампують компакти, або сам друкував на нормальній фірмі.
Місце розташування заводу (фірми) ролі не грає.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Вікторія Котлярова
Дійсний член

Зареєстрований: 25-12-2006
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: радію життю

[*] написано 12-1-2007 у 10:46

Цитата:

1. Завод Росток, який робить компакти. В них гарна ціна (в районі 2 грн.за 1CD), але дуже багато народу нарікають на якість самих компактів.

Десь півроку назад ми теж шукали, але нам потрібні були СД-Р в вигляді візитки, такі прямокутні. Зупинились все-таки на фірмі "Росток". Зробили нам досить швидко (десь за 5-6 днів) і якісно, так що наріканеь немає.

А коли та партія закінчилась - просто поїхали на радіоринок, закупили в два рази дешевше тих же дисків і надрукувати до них чохли з нашою корпоративною символікою. Тобто диск без зображення, зате все написано й намальовано на чохлі. Вийшло набагато дешевше й гарніше/солідніше :)

Робота в Києві - я тут живу :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 12-1-2007 у 16:08

Росток навіть не бери. Летять, тріскають, не записуються нормально.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап Бандрівський
Новак
*

Зареєстрований: 17-12-2006
Місто: Львіф
Нема на форумі

Настрій: Тверезий

[*] написано 13-1-2007 у 04:57

Є сд-приводи за допомогою яких можна штампувати на дисках малюнки! В колєги такий ;) десь понад 200 грн заплатив за нього... Тому думаю дешевше буде купити кілька таких приводів і на них повипалювати малюнки ;)
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-1-2007 у 10:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Бандрівський
Є сд-приводи за допомогою яких можна штампувати на дисках малюнки! В колєги такий ;) десь понад 200 грн заплатив за нього... Тому думаю дешевше буде купити кілька таких приводів і на них повипалювати малюнки ;)

Приводи є, і я про них знаю. Але також знаю, що компакти до них - дефіцит. По-друге, ви правильно помітили - повипалювати малюнок. Це не зовсім те. Цікавить повноколірне, нормальне зображення.
Вже тоді краще купити струйний прінтер, який друкує на компактах.

Але цим всім не буде бавитись велика фірма. При такому підході їм треба наймати людину для того, щоб вона сиділа і дрюкала кілька тисяч цих компактів. І в результаті вони зекономлять 300-500грн. Це не гроші для нормальної фірми.

На разі знайшов фірму у Київі, яка за компакт +шовкотрафаретний друк бере 2,5 грн. Якщо нічого не знайду іншого, то будемо замовляти в них
Остап Бандрівський
Новак
*

Зареєстрований: 17-12-2006
Місто: Львіф
Нема на форумі

Настрій: Тверезий

[*] написано 14-1-2007 у 18:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Гулка

Приводи є, і я про них знаю. Але також знаю, що компакти до них - дефіцит. По-друге, ви правильно помітили - повипалювати малюнок. Це не зовсім те. Цікавить повноколірне, нормальне зображення.
Вже тоді краще купити струйний прінтер, який друкує на компактах.

Але цим всім не буде бавитись велика фірма. При такому підході їм треба наймати людину для того, щоб вона сиділа і дрюкала кілька тисяч цих компактів. І в результаті вони зекономлять 300-500грн. Це не гроші для нормальної фірми.

На разі знайшов фірму у Київі, яка за компакт +шовкотрафаретний друк бере 2,5 грн. Якщо нічого не знайду іншого, то будемо замовляти в них

Тепер понятно де собака зарита ;) ну шо ж в такому разі я можу тільки побажати успіхів ! Нажаль нічим по тій темі більше помогти не взмозі...
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 15-1-2007 у 20:48

Цитата:
Десь півроку назад ми теж шукали, але нам потрібні були СД-Р в вигляді візитки, такі прямокутні. ...

А коли та партія закінчилась - просто поїхали на радіоринок, закупили в два рази дешевше тих же дисків

Хто підкаже, де такі купити у Львові, бажано +футляр?

А то надоїло тягати зі собою круглий ключ для клієнт-банку.:(

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-1-2007 у 21:07

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor Narasson
Хто підкаже, де такі купити у Львові, бажано +футляр?

А то надоїло тягати зі собою круглий ключ для клієнт-банку.:(

Колись бачив в центрі в Юнітрейді.
Володимир Ковалик
Новак
*

Зареєстрований: 14-2-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 27-2-2007 у 19:33

Я бачив в подажі наклейки на компакти на які можна за допомогою струйного чи лазурного принтера нанести потрібне зображення високої якості
Альтернатива це диски під друк орієнтовна ціна до 2 грн.
Але звичайно враховуючи потрібну тобі кількість варто шукати виробника дисків.
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2007 у 23:40

Закінчилось тим, що керівництво вирішило, що для початку можна обмежитись меншими партіями і ми таки купили струйний принтер Epson R200 (використовує 6 фарб, а не 3), який вміє друкувати на компактах. Компакти беремо по 1.2 грн. Якість друку супер. Але якщо потерти мокрим пальцем то таки трохи розмузується, але не сильно і терти треба добре. До принтера взяли систему безперервної подачі чорнила. Тобто чорнило поступає напряму із банок і не треба заправляти картиджі. Поки всі задовлені (крмі менеджерів, які мають зайву роботу - дрюкати на компактах :) )

Вирішальним при виборі в сторону принтера було те, що у Львові таких фірм не знайшли, а з Київом вирішили не зв'язуватися
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 2-3-2007 у 02:26

А друк на "самоклейці" не пробували - тут вже можна розігнатися до величеньких форматів одночасного задруку, а потім висічка, форма явно не складна, залишиться лише вручну почіпити то на диски... впринципі практично кожна друкарня мала б справитися... можу посприяти пишіть в у2у...

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Володимир Ковалик
Новак
*

Зареєстрований: 14-2-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 21-3-2007 у 18:52

Друк на наклейках має суттєву ваду: якщо наклеїти нерівно, ( точно наклеїти важкувато буде), то диск в приводі буде вібрувати під-час зчитування/запису з непередбачуваними наслідками.
Чув диски після друку покривають спеціальним лаком, для стійкості фарби.
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-3-2007 у 21:28

Цитата:
Чув диски після друку покривають спеціальним лаком, для стійкості фарби.

Залежно який друк - якщо звичайним прінтером - то ні. Та й нема сенсу. Пробував розтирати пальцем - не стирається, хіба дуже добре помочити. Колись як шукав, де друкувати, то бачив на якомусь сайті таку послугу - покриття лаком після фарбування.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5100
Реклама: