Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Куплю ВАЗ або Таврію
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 28-3-2006 у 13:34
Куплю ВАЗ або Таврію

Уже скільки шукаю машину, не можу знайти, або погана або перекупщики по довіреності. Якщо хтось знає хто б продав щось наразі до 2000у.о. (ВАЗ2104-2108 від 90-их) або Таврію (не старше 2000р.) підкажіть. Але так щоб спочатку не сидів під нею а була на ходу і без недоліків.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 28-3-2006 у 14:30

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Уже скільки шукаю машину, не можу знайти, або погана або перекупщики по довіреності. Якщо хтось знає хто б продав щось наразі до 2000у.о. (ВАЗ2104-2108 від 90-их) або Таврію (не старше 2000р.) підкажіть. Але так щоб спочатку не сидів під нею а була на ходу і без недоліків.

За ці гроші 08 після 90 р в хорошому стані без недоліків не знайдеш однозначно - можна навіть не шукати.
Реально знайти 06 з 85-86рр.

От в нас на форумі подібна тема, теж один шукає таку машину:
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=1116

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 28-3-2006 у 15:36

Я вже був на вашому форомі, доречі оф топ я зареєструвався а підтвердження на мейл не прийшло, повторна реєстрація - каже що такий адрес вже зареєстрований, увійти не можу.
Щодо тої трійки - то вона старенька вже їй же 30 років...
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-3-2006 у 16:12

Цитата:
Я вже був на вашому форомі, доречі оф топ я зареєструвався а підтвердження на мейл не прийшло, повторна реєстрація - каже що такий адрес вже зареєстрований, увійти не можу.

Активував. Борцюни зі спамом з укр.нету, mail.ru і деяких інших служб трохи перестаралися.

Цитата:

Щодо тої трійки - то вона старенька вже їй же 30 років...

Ну.. Зате за 2000$ і БМВ :)

Реально 08 в хорошому стані за 2800-3000 можна знайти. Рік буде 90-92. В Франківську на автобазарі такого плану машин (з дешевих) величезний вибір. Не порівняти з кривчицями.

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 28-3-2006 у 16:20

Я на кривчиці їзжу недавно таврію оглядав - все було добре а як загнали - виявилося був удар, зроблена - так собі є зміщення геометрії кузова - відмовився.
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-3-2006 у 16:46

Цитата:
Я на кривчиці їзжу

Вибір маленький. Та й ціни чуть вищі чим в Франківську.

Цитата:

недавно таврію оглядав - все було добре а як загнали - виявилося був удар, зроблена - так собі є зміщення геометрії кузова - відмовився.

Ну так.. Такого краще небрати..

Vlotsk
Дописувач
**

Зареєстрований: 23-1-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 28-3-2006 у 17:35

Цитата:
... а як загнали - виявилося був удар, зроблена - так собі є зміщення геометрії кузова - відмовився.

А можна поцікавитися, яким чином перевіряли? Бо мене теж цікавить питання тестування стану б/в самохуда, як і де це краще зробити у Львові (не маючи знайомих "спеців")?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 28-3-2006 у 23:43

Цитата:
Куплю ВАЗ або Таврію

ІМХО, треба бути дуже добрим майстром + любителем позиції "знизу"

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2006 у 09:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Vlotsk
А можна поцікавитися, яким чином перевіряли? Бо мене теж цікавить питання тестування стану б/в самохуда, як і де це краще зробити у Львові (не маючи знайомих "спеців")?

Робив діагностику на сервісі з підйомом (знайомі), вимірявши просто лінійкою вже було видно зміщення, далі мова не йшла.
Раджу спочатку самому оглянути -
- подивитися кузов на порогах, багажнику, лонжеронах в салоні на іржу.
- стиснути на крилах (машина має піднятися опуститися і піднятися), або можливо в руках під час поштовху будуть відчутні стукіт амортизаторів.
- підняти домкартом почерзі колеса, порухати їх по сторонам та зверху-знизу (руками) , перевірити люфти.
- подивитися уважно на покраску чи нема де вздутин і чи не перемальовувался машина.
Якщо того нема то можна їхати на діагностику інакше - відмовляйтеся.
Список можна продовжити і по перевірці мотора і ще багато чого але то вже треба бути троха спєцом, яким я теж не є наразі. Але потроху вчуся.
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 31-3-2006 у 16:38

Чи була машина бита легко магнітом перевіряється. Практично кожен нормальний сервіс має мати.

А відносно років, то пораджу брати таку машину середини 80х.
Vlotsk
Дописувач
**

Зареєстрований: 23-1-2003
Нема на форумі

[*] написано 6-4-2006 у 13:24

Досвідчені воділи сказали, що персонал на діагностиці все одно навряд чи скаже правду про виявлені дефекти, побоюючись помсти продавця.
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2006 у 08:04

Але якщо персонал на діагностиці знайомі- то інша ситуація.
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 7-4-2006 у 13:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Vlotsk
Досвідчені воділи сказали, що персонал на діагностиці все одно навряд чи скаже правду про виявлені дефекти, побоюючись помсти продавця.

Я сам діагностику робив на сервісі, ніхто нічого не боїться, головне добре домовитись ))))

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4418
Реклама: