Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Бумер 2 (Boomer 2)
ich /Віталій Бондаренко/
Дописувач
**

Зареєстрований: 2-2-2005
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: супер

[*] написано 10-3-2006 у 20:15
Бумер 2 (Boomer 2)

[color=darkred]Бумер 2[/color]
[color=darkblue]Boomer 2[/color]

Режиссер Петр Буслов
    В ролях: Владимир Вдовиченков, Светлана Устинова, Андрей Мерзликин, Сергей Сельянов, Денис Родимин и др.
    Год выпуска: 2005

[color=darkred]Огляд від Джона Сільвера[/color]
http://www.kino.orc.ru/js/soon/2006/bumer2.shtml

Бла... бла... бла...
    Кто же виноват в том, что Кот снова встал на тяжкий путь отмщения?
    И приведет ли его эта тернистая дорога в рай?

Не дивився першого фільму, але на другий піду. Ну хочеться вже нарешті взнати про що співають мобілки в маршрутках.
Пацанячий напевно фільмец, о чіста панятіях і всйо такоє...
Хтось вже подивився?

Ціна квитків у кінотеатрі "Кіно" 12-18 грв.
(с) Медіаклуб
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 11-3-2006 у 12:02

Цитата:
Оригінальне повідомлення від ich /Віталій Бондаренко/
Пацанячий напевно фільмец, о чіста панятіях і всйо такоє...

Точно можу сказати що перший пацанячий. Хоча ні, як я розумію, є пацанячий фільм, є гангстерська драма, а є кіно про відморозків. О! Перший "Бумер" - кіно про відморозків.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
ich /Віталій Бондаренко/
Дописувач
**

Зареєстрований: 2-2-2005
Нема на форумі

Настрій: супер

[*] написано 22-3-2006 у 23:29

Я шел на фильм с ожиданием чего-то в стиле Бригады. Бригаду я слава Богу не смотрел, но увы несколько серий (местами) удалось увидеть. Потому ожидал от фильма канкретной дружбы с чиста кльовой безбашенной житухой в бабле и с крутымии тачками. Пиф-паф, девушка само-собой (одна на всех) и музыка, душевная такая и очень крутая, настоящее пацанячее "ух ты" - короче говоря.

Но не было "ух ты", ни капельки. Добротно сделанный фильм, о трагедии людей по каким-то причинам вылетевших за пределы общества. Ни бандиты, ни бизнесмены, ни "при делах", просто никто. Остатки героев 90х прошлого столетия, заблудшие и готовые к вымиранию души. Впереди у таких людей только смерть, никаких других вариантов.

Вот такие они последствия окончание распределения капитала в Российской Федерации, да и слава Богу. Затрахала уже эта бандитская страсть к шальной жизни, наконец-то "кино" буду делать...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4364
Реклама: