Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Відпочинок в Острозі
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 1-2-2006 у 15:19
Відпочинок в Острозі

Збираюсь за тиждень на два-три дні поїхати до Острога. Зіткнувся з проблемою, - ніде в Інтернеті не можу знайти інформацію про готелі або квартири на добу... Можливо хтось має певний досвід у цих питаннях і зможе допомогти, поділившись ним.

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 27-2-2006 у 16:55

Оскільки ніхто нічого не написав, то напишу я. Навчений досвідом...
У Острозі є аж 1 готель, який крім прямих функцій виконує функції офісного центру. Там можна знайти представництва таких актуальних на наш час контор як НСНУ та Партія Регіонів. На одному поверсі через троє дверей :P Живуть наче дружно.

До самого готелю. Ціна двомісного номера на добу - 56 гривень. Совок абсолютний! В номерах, правда є умивальники. Інші вигоди - на поверсі. Коли на рецепції (чи можна її так назвати?) я поцікавився за душ, то мені сказали, що подумають, що можна зробити, але так нічого і не придумали. Загалом, якшо перекантуватись одну ніч, то це ще припустимо.

А саме місто явно варто побачити. Хоча для цього достатньо і одного дня.

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4257
Реклама: