Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Курці працюють менше ніж не курці. Хто компенсує?
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 24-1-2006 у 10:02
Курці працюють менше ніж не курці. Хто компенсує?

Ось вирішив порахувати по людині яка в нас курить. За годину людина скурює дві сигарети. Тобто це по 5 хвилин або ж 10 хвилин за годину. При 8 годинному робочу дні виходть 80 хвилин. , тобто реально вона працює 6 годин 40 хвилин. Якщо ще порахувати іноді виходи в магазин по сигарети які закінчилися, виходить десь 6,30. Я не палю, але виходить тоді більше працюю. Хто ж компенсує мені ці витрати? Адже просто виходити по 10 хвилин на годину – відразу питають де був? Людина яка курить – де був? На перекур ходив. І все, з нього нічого не питають. Так де ж справедливість?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 24-1-2006 у 14:14

Багато хто свого часу починав курити в армії. Тому що, коли оголошувався перекур, хто курить, той курить, а хто ні, той працює. Така ж логіка і у Вашому випадку - курець має легальну причину недопрацьовувати.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 24-1-2006 у 14:27

Якщо робота "тупо-механічна" (як от в армії) - то дійсно, не-курець працює більше. Якщо вимагає ще якоїсь праці мізків - то їх діяльність не припиняється і підчас перекуру.
Деякі фірми на Заході вже доплачують не-курцям, так що звертайтеся до Вашого профспілкового лідера:cool:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 24-1-2006 у 17:11

Шановні друзі, я сам зловживаю цією звичкою і скажу Вам, шо мої перекури тривають 3 хвилини (але це швидко - переважно у людей - 5), і курю не частіше як 1 на годну (як і більшість) 8*5=40хв в день. В деяких країнах некурцям дають додаткові пару днів до відпустки. Хоча, некурці часто знаходять інші способи гаяння дорогоцінного часу на робочому місці. Знаю по своїй фірмі - тільки шеф за двері - всі засідають за телефони...
Тому думаю, шо все взаємокомпенсоване

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 24-1-2006 у 21:24

..а після цигаркового допінгу у деяких голова працює швидше, так що так однозначно я б про продуктивність праці не судила :-))
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 25-1-2006 у 11:04

Ага, працює, але не довго до наступного звуження судин (від допінгу до допінгу).
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-1-2007
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 14-4-2007 у 12:53

Кількість роботи не залежить від часу перереви на куріння або на ще щось. Одна людина одну роботу робить за годину, а інша за три годиини. Працездатність і здатність швидко думати в різних людей різна, тому треба дивитися на результат роботи, а не на час затрачений на неї. Так що дивіться на результат, а не на процес :)

www.edicta.ho.com.ua - практичні курси та тренінги
Правила існують, щоб робити винятки

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4239
Реклама: