Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: "Гади" Comeback!!!
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 21-9-2004 у 08:17
"Гади" Comeback!!!

:yawn: :yawn: :yawn:
Весь непасивнго-музичний люд гудить від однієї події, що має статися настпного місяця: 31 жовтня в столичному "Палаці Спорту" вперше за останні 9 років гратимуть "Брати Гадюкіни". Анонсується, що "шпі'вати" буде незмінний Кузя, а от хто гратиме - наразі точно не повідомляється. Як пише часослів "ФДР", "рокери бажають, аби на їхній виступ зміг потрапити і старий, і малий, а тому квитки мають бути доступними в ціні". :D

не беріть важкого в голову!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Мартинів
Академік

Зареєстрований: 29-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: антирагульський

[*] написано 21-9-2004 у 08:42

31 жовтня це буде подією номер 2 в Україні :) Звісно, якщо це правда

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 21-9-2004 у 09:44

Цікаво!
Але з огляду на теперішню сепарацію артистів: концерт за кого буде за Януковича чи за Ющенка??? ;-))))))))))))

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 21-9-2004 у 12:50

Цитата:
Першим відправив користувач marco
Цікаво!
Але з огляду на теперішню сепарацію артистів: концерт за кого буде за Януковича чи за Ющенка??? ;-))))))))))))

З будь-якого огляду концерт буде "ні за кого", бо 30-31 жовтня агітацію заборонено :baddevil:
А от щодо "цікаво" і "події №...", то є певні сумніви: в 23-є в ту саму річку? Кузя давно востаннє рокінрол на власні очі бачив? Та й щодо музикантів: дехто з Кузею горшки побив, дехто просто тихо чекав, коли той нарешті ляже до лікарні, тобто ...

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 21-9-2004 у 12:54

Але я чула з надійний джерел що це не будуть ті "Гадюкіни", якібули колись...музика кардинально зміниться, але побачимо:)

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
freewill
Дійсний член

Зареєстрований: 4-9-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 21-9-2004 у 22:23

Гм, дуже цікаво. Наскільки я знаю, 30-го жовтня в тому ж таки палаці спорту гратимуть Deep Purple (інформація в турах на їх сайті, правда Київ чомусь записали в Russian tour). І відразу на наступний день після них збираються "Гади" лабати? На цих же інструментах? :)

В будь-якому випадку шкода, бо я мабуть не попаду туди ні в суботу, 30-го, ні в неділю, 31-го - поїду до Львова виконувати свій громадянський обов"язок. Хіба би на Пурплів пішов, якщо не дуже пізно закінчать, і на поїзд встиг би. Піду, Гілану подзвоню, запитаюся ;)
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 22-9-2004 у 08:37

До речі, от, свіженьке інтерв'ю з "Гадами"

не беріть важкого в голову!
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 4-11-2004 у 14:12

Кияни, чи відбулося обіцяне повернення "Гадів"?
На 5-му каналі зробили невеличкий ролик, де кандидати мелькають під спів "Чуваки, всьо чотко". Файно получилося.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 23-2-2006 у 11:29

Відео з концерту:
ftp://ftp.uar.net/pub/music/Ukrainian/!Incoming/GADYUKINY%20BRASER...

аматорське.
ще кодек треба 146. Там ж є.

Люби українське!
Ростислав Скарбек
Новак
*

Зареєстрований: 22-10-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 25-2-2006 у 01:08

Гадюкіни - класні чуваки. Але я вважаю, що вони МУСІЛИ дати концерт ще й у Львові, ну нє? Не було би Львова, не було би таких пісень. Я почуваюся дуже ображеним. Краще би вони взагалі не виступали. А їхати до Києва, щоб слухати львівську групу, то вже якось не файно. Я дуже поважаю Київ і люблю київські групи та людей.

:)

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3041
Реклама: