Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Проблема з ІЕ. Може, хтось щось порадить...
Нормалайзер
Академік

Зареєстрований: 27-9-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 10-2-2004 у 12:25
Проблема з ІЕ. Може, хтось щось порадить...

Ситуація така.

Ні з того, ні з сього деякі сторінки вантажаться як about : blank. При використанні іншого бравзера (Мозілли, припустімо) - все вантажиться нормально.

Як боровся і що робив (читаючи ото - рекомендується не сильно сміятися, бо я з тих користувачів побутової техніки, що свято вірять, що, коли якусь непрацюючу річ розібрати а потім більш-менш зібрати - вона запрацює)

0.Виключив в адвансах показ малюнків - завантажилось, я включив - завантажилось нормально, а потім - знову те саме...
1.Зніс ІЕ, стягнув і переставив.
2.Зніс і переставив ХР, з форматуванням
3.Доставив Джава Віртуал Мешін

При всіх отих новаціях проблема спочатку ніби вирішувалась, а за деякий час з"являлась знову. :baddevil:

Що помітив: перший раз та єрунда з"явилася, як перервало конект, а сторінки вантажилися...

Буду вдячний за поміч... Не дайти в нервах порубати комп

:(

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
http://drymba.net/
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 10-2-2004 у 12:39

Можна застосувати кардинальний спосіб вирішення.
Знести ХР і поставити 2000. Знести ІЕ, чи, принаймні, забути про нього і поставити Оперу.

Але, чесно кажучи, з таким глюком я ще не зустрічався.
А в якому випадку завантажує сторінку, як чисту?
1. Клікаєш по лінку - замість сторінки вантажиться чиста.
2. Клікаєш по лінку правою кнопкою і робиш "відкрити у новому вікні" - вантажиться чиста.
3. Набираєш посилання у стрічці вводу адреси, тиснеш Enter - і вантажиться чиста.
4. Вибираєш посилання з "Фаворитів/Журналу" - і вантажиться чиста.

Коли саме?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 10-2-2004 у 13:10

Я зустрічався з таким глюком. Виникає в усіх випадках. З часом минулося. Маю підозру, що це якісь глюки, коли Експлорер забагато сміття (типу локально збережених сторінок) набирає

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-2-2004 у 13:17

А може бути (щодо сміття)!
Бо в мене час від часу виникає глюк - коли на картинці правою кнопкою клікнути і зробити "Save As...", то він відмовляється зберігати її в будь-якому форматі, крім bmp. Допомагає лише видалення тимчасових файлів. І допомагає, власне, на певний час - до наступного переповнення.

Тому пората така - Tools/Internet Options і в розділі Temporery Internet Files тиснути кнопку Delete Files.
Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-2-2004 у 13:43

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Тому порада така - Tools/Internet Options і в розділі Temporery Internet Files тиснути кнопку Delete Files.

Дякую. Дійсно - ніби витягло... Воно дійсно якось дивно і спонтанно глючило, ніяк не міг спіймати - коли починається... До речі - по всіх отих позиціях, що ти вказував... От тільки неясно, чому воно завше вибирало тільки певні сторінки... Може, ті, що найчастіше вантажу?

Значить, з того я зрозумів, шо тре час від часу то діло звідти терти...

Ще раз всім дякую.

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-2-2004 у 15:54

Знову зарано зрадів: той самий глюк після перегрузки "ожив" - от зараз сюди зайшов тільки з відключеними малюнками... Один раз порада НетГая допомогла, а другий раз - вже ні...

Я так думаю - може воно десь кешується чи що... (ще раз прошу не сміятися з моїх версій... Просто не можу зрозуміти, шо ся діє...)

Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-2-2004 у 23:45

мда... знаєте, як я вийшов з положення?

Апдейт. Сенкс Марійці :)
(стукаю по дереву, тричі закидую мишку через ліве плече...)

Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-3-2004 у 00:27

трабли повернулись...
я здався...
поставив Мозіллу...

Daos
Новак
*

Зареєстрований: 18-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Гарний :)

[*] написано 2-4-2004 у 03:32

Даремно здався!
От у мене прикол був. (Давніше)
Переставив 98 з форматуванням, всі дрова (материнки, відяхи і т.д.). Інсталюю віртуалСіДі4 і бац... вишибає з критичною помилкою доступу пам'яті! Хоча раніше працювало. І саме цікаве, що вибиває сам інсталятор (сінгл-файл), ще перед установкою... Знов формат Ц:, знов сетап 98, знов всі дрова, знов та сама проблема.
Втретє формат-сетап а тут починаю ставити старі дрова, старий ВІА4ін1, стару НВідія, старий Маусвар. Раз - і ВіртуалСіДі4 - став без проблем!!! Логіка: якісь нові дрова "сируваті" (хоча жодної бета версіїне ставив!). І так, вбивши майже цілий день, локалізував проблему - виявилося, що новий МаусВар її викликав, правда досі не розумію ЧОМУ, але точно переконаний ЩО саме він.
А з експлорером краще не рвати зовсім, все-таки в світі добряча половина кучеряворуких веб-дизайнерів (і студій) оптимізують свої твори саме під оного.

Порада:
1. Спробуй переставити вінду і ще на сирій (без офіса, утиліт різних, тільки з самими необхідними дровами).
2. Можливо допоможе якийсь твікер для ІЕ.
3. Нарешті постав старішу версію ІЕ (5.5 наприклад).

P.S. Пардон за такий багатослівний вступ

Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-4-2004 у 00:01

ну уж нє... після мозілли - знов до ІЕ? Нє.

(в форумі, до речі, проскакувала інфа, шо , здається, в о.Руслана трабли з ІЕ. Цікаво, чи такі ж?)

root
Заблокований

Зареєстрований: 16-3-2004
Нема на форумі

[*] написано 3-4-2004 у 05:50

А як нащот звернутисі до саппорту падєлки?
Чи може в Bас воно не ліцензійне?
Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-4-2004 у 12:34

А в Вас і воно, і решта прогів - абсолютлі ліцензед?

Пояснюю: трабла була не на одному компі.

Ігор+
Дійсний член

Зареєстрований: 5-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 3-4-2004 у 16:20

Забудь про Мозіллу, став Firefox. Навіть у версії 0.8 дасть фору всім іншим.
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 3-4-2004 у 16:25

Я дурію!!! у мене давно вже був цей паршивий глюк - не працює View Source і все. Тільки зберігай на диск - а тоді дивися. Навіть наші продвинуті хлопці мене, юзера маленького, врятувати не змогли. Спробувала варіант Пелещишина і NetGuy - пішло, як діти в школу!

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
root
Заблокований

Зареєстрований: 16-3-2004
Нема на форумі

[*] написано 7-4-2004 у 13:02

> А в Вас і воно, і решта прогів - абсолютлі ліцензед?
Ага - я ж root :-)
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2004 у 15:46

Ну, звісно - рут, він і в лінуксі рут, а там то вже точно все ліцензійне ;)
В о.Руслана був трохи інший глюк, але пов`язаний з конкретними причинами. Щоб не тратити часу на виявлення глюкових діток ;) , бо воно ж одне за інше чіпляється, а в тому компі навіть ручками реєстр не правився вже, не те що автоматичними клінерами, я просто переставив вінду.
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 19-4-2004 у 16:02

Ну от, тепер і в мене щось подібне. IE 6.0. Пишу адресу, наприклад misto.ridne.net, вантажиться, але показує чисту сторінку. Причому сама сторінка завантажена, бо у view source вона є. Стираю тимчасові файли - сторінка зображається нормально. Закриваю IE, запускаю знову - те саме, поки не зітру тимчасові файли. Почалося все нині, ні з того, ні з сього.
Громов Сергій
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 27-1-2003
Місто: Львів кут площі Ринок
Нема на форумі

Настрій: Вже краще

[*] написано 17-11-2004 у 17:52

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь
Ну от, тепер і в мене щось подібне. IE 6.0. Пишу адресу, наприклад misto.ridne.net, вантажиться, але показує чисту сторінку. Причому сама сторінка завантажена, бо у view source вона є. Стираю тимчасові файли - сторінка зображається нормально. Закриваю IE, запускаю знову - те саме, поки не зітру тимчасові файли. Почалося все нині, ні з того, ні з сього.

Було таке і в мене, але не зовсім порожня сторінка - малюночок абстрактний .....
З'ясував, що на С: бракувало місця під своп. Тоді я:

1) - збільшив пристрій до 3Г
2) - пошукав-таки звіриків
3) - поставив "надбудову" - Maxtron, що може при виході видаляти темпери

Одним словом, вже як тиждень - порядок !

Maluy
Дійсний член

Зареєстрований: 24-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Супер!!!

[*] написано 18-11-2004 у 13:25

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
Ситуація така.

Ні з того, ні з сього деякі сторінки вантажаться як about : blank. При використанні іншого бравзера (Мозілли, припустімо) - все вантажиться нормально.

Як боровся і що робив (читаючи ото - рекомендується не сильно сміятися, бо я з тих користувачів побутової техніки, що свято вірять, що, коли якусь непрацюючу річ розібрати а потім більш-менш зібрати - вона запрацює)

0.Виключив в адвансах показ малюнків - завантажилось, я включив - завантажилось нормально, а потім - знову те саме...
1.Зніс ІЕ, стягнув і переставив.
2.Зніс і переставив ХР, з форматуванням
3.Доставив Джава Віртуал Мешін

При всіх отих новаціях проблема спочатку ніби вирішувалась, а за деякий час з"являлась знову. :baddevil:

Що помітив: перший раз та єрунда з"явилася, як перервало конект, а сторінки вантажилися...

Буду вдячний за поміч... Не дайти в нервах порубати комп

:(

Знаю з власного досвіду, даю, більш ніж 89%, що то був вірус. Потрібно було проcканити машинку на віруси а після того руцями удалити вміст папочок в Local SettingsTemporary Internet Files i Local SettingsTemp. І це ще не кінець..... Потім в реєстри б заглянути і там глянути чи вірусяка не сидить далі!!!

А то що Ви вінду міняли і знов то все ставалось, то через то, що файл є інфікований і лежить він на іншому логічному диску який Ви можливо і не форматували ;)

Завжди ваш *** maluy ***
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2201
Реклама: