Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3
Автор: Тема: 19 жовтня. Рокотека.
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 10-10-2003 у 07:39
19 жовтня. Рокотека.

19 жовтня у Львові в спорткомплексі "Спартак" пройде "Рокотека"
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 10-10-2003 у 09:26

Акція, що достойна бути добродушно саботованою. ]8-]
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 10-10-2003 у 10:08

я вам дам - саботованою! Я з вами побачитись хочу!

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 10-10-2003 у 10:20

О, думаю, щоби побачитись з форумівцями, не обов’язково чекати якоїсь акції! ;) Хіба що в якості "відмазки" на роботі! :)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Нема на форумі

[*] написано 10-10-2003 у 10:24

> Акція, що достойна бути добродушно саботованою. ]8-]

До речі, хтось може кинути остаточний перелік груп, які будуть там виступати? Щоб я теж був на 100% впевнений, що на неї не піду. А не на 98%, як зараз :-)

fish

Ми з тобою побачимось ПЕРЕД рокотекою :-)

N.S.
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2003 у 10:27

P.S. Їхати до Львова аж із Запоріжжя, щоб потрапити на рокотеку... Мені б твій ентузіазм :-)

N.S.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2003 у 10:56

2Чарівник з міста Гамельн
це моя робота і моє покликання.

Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2003 у 11:31

"It's a dirty job, pal, but someone's gotta do it" #)
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 10-10-2003 у 16:51

http://rockbazar.com.ua/new.php?news=93
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 10-10-2003 у 17:31

Ми також дуже хочемо познайомитись з fish.
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2003 у 23:28

Ура! Наступну неділю у мене буде вихідний день: я, нарешті, побачив афішу Рокотеки :-)

Хоча всіх інших можу заспокоїти: дійство буде. Кумар мені пообіцяв, що дупу обов'язково покаже :-)

До речі, якщо хтось має вихід на організаторів фестивалю, то можете переказати їм хорошу ідею: зробити дупу Кумара взагалі символом Рокотеки. Мені здається, це буде з усіх боків символічно :-)

N.S.
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 08:30

Чарівниче,

Думаю, оптимальним варіантом буде, якщо Кумар продемонструє свою дупу під час виступу "Неону". Так би мовити, покаже всім на "рокотеці" справжній рок-н-рол.

Якщо часом буде стовідсоткова гарантія, що так і станеться, тоді я подумаю про те, щоб може й піти на цьогорічну "рокотеку".

X

P.S. "Стань Героєм Чорно-Білих Снів!!"
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 11-10-2003 у 09:34

Хлопці, що за скептика?

До-речі, чому Кумар завжди так жорстоко про Неон, я то за ним давно таке спостерігаю, то одна з його ходових мульок .

До обох - Неон то повна деградація?

Мені не подобається сам Кумар. Ну тобто чувак він веселий і симпатичний, гарно на сцені тримається, але вести концерт у Львові російською то не дуже неформально.

З кого би ви склали цьогорічну рокотеку, враховуючи повне заповнення залу? Чи би самі щось заграли? Ну то може в розділ про загадки.

Люби українське!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 09:56

Скептика в тому, що дупа Кумара - це вже сильніший рок-н-рол, ніж стерильний продукт "Неону", от і все. "Рокотека" і укр-рок потребує принаймні героїв, якщо вже музикантів не передбачається. #) Як у "старі добрі часи".

Музично "Тостер" від "Неону" відрізняється десь настільки ж, наскільки "Nokturnal Mortum" від "Scooter", тобто не дуже-то й сильно відрізняється... але в Кумара і немає ніяких претензій на "стильність(tm)" чи "Дорослу Музику(tm)", тому його діяльність на сцені є настільки універсально симпатичною. Якщо не помиляюсь, принаймні щодо останнього Чарівник з міста Гамельн такої ж думки.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 10:16

тому чуваку що, більше нема чого показати щасливим львівським меломанам, як власну дупу?

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 10:25

Цитата:
Першим відправив користувач Круціфукс.
"Рокотека" і укр-рок потребує принаймні героїв, якщо вже музикантів не передбачається. #) Як у "старі добрі часи".

Ну то може з цього почнем?
І ще про список, чи таки просто нема з кого складати?

І якщо так дійсно зі всіх сторін говорять, може дійсно погодитись? Що все наше - то просто дупа, навіть більше - Дупа Кумара?
Хлопці, ми говорим не про шоу, і не про бізнес, ми ж про музику. Давайте не про рокотеку, а взагалі. Що нікого-нікого нема вартого на рокотеку запропонувати?

Люби українське!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 10:26

Цитата:
тому чуваку що, більше нема чого показати щасливим львівським меломанам, як власну дупу?

Е ні, не все так просто... Сподіваюсь, Чарівник, як з'явиться на форумі, розповість пару-трійку сюжетів про "ПСО".

Чарівниче? Де ти?
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 10:42

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
Ну то може з цього почнем?
І ще про список, чи таки просто нема з кого складати?

І якщо так дійсно зі всіх сторін говорять, може дійсно погодитись? Що все наше - то просто дупа, навіть більше - Дупа Кумара?

Наші/ненаші - це ж зовсім непринципово. В Україні повно прекрасних музикантів. Але шукати їх треба поза рок-сценою. Чомусь практично всі львівські рок-групи, які мені доводилось чути на концертах тоді, коли я активніше цим всім цікавився, брали гітари в руки для того, щоб лабати в стилі, а не для того, щоб грати музику. Відповідно, за рівнем професіоналізму вони ділились на тих, хто ще не вмів грати стабільно, і на тих, хто вже виросли в компетентних відтворювачів мертвих стилістичних шаблонів.

Може ситуація за останні пару років і змінилась? Буду дійсно радий, якщо це так. Але дуже сумніваюсь, бо й у всьому світі віз рок-музики теж не дуже рухається вперед. За винятком, хіба що, Японії.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 10:49

Щось боюсь я того питання, але ж. Що би ви хотіли, щоби грали на умовній рокотеці 2004?
Гарно сказав про грають в стилі.
Негарно сказав про непринципово, для я то дужжже навіть...

Люби українське!
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 10:57

Сюжетів? Про музикантів, в сенсі? О, дуже прошу, мені таке треба, аж горить...

Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 11:37

Цитата:
Щось боюсь я того питання, але ж. Що би ви хотіли, щоби грали на умовній рокотеці 2004?

Тобто, придумати назви неіснуючих груп? :)
Якщо дійсно серйозно говорити, то мені здається, що формат "рок-концерту" - навіть "андеграундного рок-концерту" - вичерпує себе... тримається він хіба що на ретро-ностальгії, або на догмах типу "треба виступати перед широкою публікою"... а публіка приходить туди ради пива і спілкування; група на сцені - це переважно як фон або ритмічний засіб для того, щоб "поковбаситись" перед сценою. Публіка почне звертати увагу на те, що діється на сцені, коли їм влаштують саме шоу - тому маємо "Тостер". "ПСО" на своєму першому концерті довели це все до абсурду, поставивши, мабуть, остаточну крапку на такому принципі взаємодії музикант-слухач в рамках львівської рок-сцени.

Для оздоровлення клімату, принаймні на початковій стадії, треба щоб наші музиканти-початківці освоювали перш за все акустичні інструменти... таким чином вони не зможуть вже ховатись за гучною апаратурою і стандартними гітарними процесорами, і їм самим легше буде бачити межі своїх можливостей. Влаштовувати акустичні концерти в малих приміщеннях. Потім можна додавати і електронну апаратуру - тобто, перехід на електроакустику - але не синтезатори з міді-пресетами, а якісь власні винаходи - навіть послідовність гітарних примочок, підключених до мікрофона, який прикріплений до якоїсь кухонної посудини - або радіоприймачі - або щось інше, можливостей безліч. Більше імпровізаційних ситуацій, більше слухати одне одного - це набагато легше в акустичному варіанті. В принципі, далі продовжувати цю тему немає змісту, бо якщо саме так все розгортатиметься, то новим музикантам, які втілюватимуть це все в життя, однозначно буде видніше, що робити далі, аніж нам.
Цитата:
Негарно сказав про непринципово, для я то дужжже навіть...

Музичність вище національності.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 11:48

Не для всіх.
Принаймі себе я до них не зараховую.

Люби українське!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 11:56

І як це впливає на Ваше сприйняття музики?
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 12:06

Отримую більше за вас насолоди, коли вона переплетена на моїх почуттях любові до українського. Воно є не безпідставне. Мене направду гріє щось мною ще не досліджене, ніби на додаткових резервних джерелах енергії, воно пробачає різні музичні огріхи. Якесь схоже відчуття коли молишся. Кожен має якісь слабинки, смикнувши за які він горить як лід. Я не можу пояснити, що таке чистота і чому мені від неї приємно, і якою її бачу я. Але я її бачу, і тішуся що вона саме українська!
Прохання це перечитувати без скептичної посмішки, і спробувати не зрозуміти, а відчути. То різне.

Люби українське!!!!!!!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2003 у 12:22

Прочитав без всякої скептичної посмішки... якщо продовжуватимемо далі в такому руслі, до дійдемо до "суті мистецтва" і заодно до "сенсу життя". Простих відповідей на ці питання тут ніхто не зможе сформулювати, ні Ви, ні я. Це вже ефемерні сфери, орієнтуватись в них ми не можемо за межами того, чим ми є. Пропоную згорнути цю підтему і повернутись до музики, якою вона є сама по собі.
 Сторінки:  1    3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1726
Реклама: