Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Руслана. Дикі танці
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 3-7-2003 у 15:23
Руслана. Дикі танці

Купив щойно. Сиджу, насолоджуюсь. Гарно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 3-7-2003 у 15:35

Я про аудіо-диск.
Його Руслана робила на, зараз... о, REAL WORLD Studio (United Kingdom).
А кліп - таки так, було щось таке. Напевно, немає у нас достойних. І фільм "Різдв`яні легенди" теж робився з участю російського режисера.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 3-7-2003 у 18:50

Диск дійсно добрий, але якби там менше було електрики - це ж все ж таки - гуцули...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 4-7-2003 у 07:16

Це не гуцули, це Руслана косить під гуцулів - різні речі ;)
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 4-7-2003 у 10:13

Але ж вдало "закосила", як на мене. Диск хороший. Дійсно створуює літній настрій. :)
Зіронька
Дійсний член

Зареєстрований: 23-5-2003
Нема на форумі

Настрій: вересневий

[*] написано 14-7-2003 у 23:48

От лише б хто мені розказав, чи дійсно гуцули такі ммм... несучасні? Бо музика дійсно дикувата, але це не заважає їй бути музикою. Та й просто свіженькою.
І ще питання. Руслана це від "ЩИРОГО СЕРЦЯ" робить?
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-7-2003 у 09:45

"Руслана це від "ЩИРОГО СЕРЦЯ" робить?"

А що мається на увазі? З самої любові до гуцулів? Не думаю, але чи така вже добра безкорисливість у шоу-бізнесі? Людина повинна заробляти гроші, це нормально, і Руслана впіймала хвилю. Я насолоджувалась гуцульскими ритмами - дуже колоритно. А взагалі, Руслана - людина складна. Я її не знаю особисто, це моє перше враження. Тому, я думаю, кожний свій крок вона прораховує. Крім того, у неї є фінансова можливість робити такі речі, бо більшість наших талановитих музикантів просто не має грошей навіть на те, щоб диск записати, не кажучи вже про мега-кліпи та про Лондон. :( Та це вже інша тема.
TheLORD
Новак
*

Зареєстрований: 1-8-2003
Нема на форумі

Настрій: задумливий я..

[*] написано 1-8-2003 у 14:26

Привіт!!
А ніхто не хоче поділитися? :) викласти десь на ФТП, наприклад %) з бітрейтиком під 256 kbit
буду вдячний... можу залити англомовних пісеньок... найсвіжіших :) наперед вдячний
Injust
Дописувач
**

Зареєстрований: 20-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 1-8-2003 у 14:52

Альбом непоганий,але з автентичною гуцульською музикою спiльного не так багато.Стиль,ритм,вимова...трохи iнше.
А назагал я бiльш полюбляю лемкiвських пiсень :-):sing:
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-8-2003 у 15:12

Цитата:
Першим відправив користувач Injust
Альбом непоганий,але з автентичною гуцульською музикою спiльного не так багато.Стиль,ритм,вимова...трохи iнше.
А назагал я бiльш полюбляю лемкiвських пiсень :-):sing:

На жаль, я мало чула лемківських пісень - на пальцях перерахувати можна. :( Але одного разу, в будинку Вчителя, на вечері пам’яті патріярха Мстислава почула хор "Лемки Києва". Враження - СУПЕР!!! Тепер збираю про нього інформацію. Якщо можете - допоможіть :)
Injust
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 2-8-2003 у 12:17

Наталко,нажаль про зазначений Вами гурт нiколи не доводилося чути.А взагалi то лемкiвська пiсня та традицiї то величезна i ,нажаль,маловiдома спадщина.Я б дуже радив послухати пiснi Аннички Чеберенчик,вона файно змогла вiдродити лемкiвську пiсню додавши їй модернiшого звуку.Крiм того є такий,здається, польський гурт Kyczeria ,якi теж нещодавно випустили вдалий альбом з лемкiвською пiснею.А ще в "Українськiй книгарнi" на Академiчнiй у Львовi продається науковий двотомник про iсторiю,традицiї та побут лемкiв.Я собi ще в травнi купив,але нiяк немає часу взятися за читання.
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 4-8-2003 у 08:12

Гуцули "усучаснюються". Недавно у Верховині "насолоджувався" Міськом Шуфутинським
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 4-8-2003 у 09:23

Цитата:
Першим відправив користувач Зіронька
От лише б хто мені розказав, чи дійсно гуцули такі ммм... несучасні?

Що значить несучасні??? І зовсім навіть сучасні. Такі як треба.

Якщо чесно, то найбільш гуцульські райони давно вже набули цивілізованого вигляду, хоча подекуди трапляються і веслля за гуцульським звичаєм, і носіння одностроїв і не тільки до церкви у неділю.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2003 у 12:46

2 Injust: Дякую за цікаву інформацію.
2 Зіронька: Так, змушена погодитись з дописувачами - я теж була в Закарпатті, щоправда, не на Гуцульщині, але "сучасності" у вигляді низькопробної попси там стільки, що аж нудить. В якійсь передачі Руслана сказала, що автентичних гуцульських звичаїв і традицій лишилось дуже мало :(
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2003 у 12:54

Цитата:
Першим відправив користувач Injust
радив послухати пiснi Аннички Чеберенчик,вона файно змогла вiдродити лемкiвську пiсню додавши їй модернiшого звуку.
Дозвольте з Вами не погодитися щодо Аннички...Вона жахливо їх виконує...там не має душі, автентики, чогось справжньго.
Наталочко приїдеш у Львів ми з Тарасом їх тобі купу заспіваємо.
Доречі Піккардійці готують альбом лемківських пісень:D
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2003 у 13:49

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Наталочко приїдеш у Львів ми з Тарасом їх тобі купу заспіваємо.
Доречі Піккардійці готують альбом лемківських пісень:D

Фіксую передвзятість відношень до певних членів форуму :yawn:

А МЕНІ, МЕНІ ЗАСПІВАЄТЕ??? Я ТЕЕЕЕЖ ХОООЧУ!!!! :(

А на альбом чекатиму:D

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2003 у 14:29

Хоча до жовтня ще далеко, я вже побігла за квитками до Львова :D Таке заохочення :rolleyes:

2 Olexiy: А заздрість - смертний гріх :saint:
Injust
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2003 у 20:27

Одарцi: я вважаю,що як раз таки саме у пiснi Аннички вкладено душу,до того ж вихiд її альбому i пожвавив iнтерес то лемкiвської пiснi.До цього часу в нас можна було знайти хiба що "Лемкiвське весiлля" та Плач Єремiї зробив таку спробу однiєю пiснею в альбомi "Як я спала на сенi".
А пiсня "пiд облачком" ,як на мене,повнiстю розкрилася лише у виконаннi Аннички.Навiть Бурмакiвська версiя не йде в жадне порiвняння.
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-8-2003 у 12:43

Не подобається мені Анничка і все. я вже пояснила чому. До лемківських пісень інтерес завжди був, я це з малечку памятаю. Всі хористи та студенське братство, різні молодіжні організації завжди співали лемківські пісні. Мені Бурмаки Под облачком також не подобається - воно пахне російським романсом. А от коли Тарас чубай співає цю пісню - то є зовсім інша, краща історія. Анничка ні, дякую. Вона друга Марія Шалайкевич.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-8-2003 у 21:18

Скажіть, якщо ваша ласка - "Гоп-шіді-ріді", яку молоді націоналісти на "Пісневирі" співають (як вміють :lol: ) - лемківською вважається чи ні? Бо вони мене переконували, що так, а я не впевнена. Грайлива така пісенька - я нею свою колежанку юну Марічку піддражнюю ;) "Бо за тою Марічкою всі легіні б’ються" :D
pit
Новак
*

Зареєстрований: 5-8-2003
Нема на форумі

[*] написано 6-8-2003 у 09:48

У всіх випадках сьогодні все більше виконавців, які на думку одних паразитують на нашій спадщині, а на думку інших - розвивають її в пвднімають, як прапор.
Добре це, чи погано! Якщо виходити з тези Яку постійно повторює Поплавськи - хай хоч що говорять, аби не мовчали, добре! Принаймні люди знатимуть, що українська музика була і раніше, що не все почалося з Віа Гри та Сердючки.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-8-2003 у 11:43

Боюся що цими шановними проявами української культури починається нова культурна епоха - українське безкультур"я

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

cool.gif написано 7-8-2003 у 09:49
Справи Кепських

Є такий серіал польський - Справи Кепських. Таке собі - нічого особливого, проте іноді цікавенько було подивитися.
Нагадаю одну з серій:
На нашу планету з безкрайнього хижого і агресивного всесвіту прилетіла страшна інопланетна істота, прилетіла аби запліднити людину - для продовження свого злісного роду прилетіла, сволота. І запліднила головного героя - Кепського-старшого. Сама вона втілювалася у його оточення - то у сині з"явиться, то у бабці. Прийде, хтиво так подивиться і скаже "Це я - Умця-Умця". Ще її звали Бара-Бара. Багато було імен у падлюки. Вона забороняла пити носію її плоду пиво, жити активним життям - присікалась як могла, хтива потвора. І пану Кепському то обридло - побачив він у газеті об"яву одного професора - той обіцяв позбавити проблем із іноземними потворами. Пан зазвонив і коли приїхав той професор - зімлів навіть. Вчений повідомив йому що Умця-Умця, або ж Бара-Бара - страшне створіння-паразит, що підсаджує свій плод у людину а коли той народжується, то носій:
1. Абсолютно лисіє
2. Перестає цікавитися протилежною статтю
3. Не може пити алькогольних напоїв. Навіть ПИВА!!!!

Пан Кепський ледь не вмер від такого страху - чи то жарти все життя бути лисим і не пити пива?

Проте був і вихід - Умця-Умця, як виявилося, страшенно боїться дзиги. І її було вигнано. А аборт панові зробили задопомогою ПИВА, ну і ще чогось там.

Умця-Умця в Україні!!!!

Начувайтесь, бо вона вже тут. Умця-Умця, що прилетіла до нас з безкрайньої північної галактики, вразила неостанню людину НАШОГО шоубізу - вона вразила Руслану. Помітьте - я не кажу що альбом поганий - ні, він дуже добрий і мені до вподоби, проте як я не вслуховувався у його мелодії та ритми, чув лишень одне - умця-умя, умця-умця, бара-бара, умця-умця...
Навіть електрогітара та труба були спотворені цією страшною хворобою...

Співвітчизницю треба рятувати!!!! :baddevil:
Покажіть їй Дзигу! Відведіть її туди! Ну-мо всім українським небайдужим світом зберемо по 10 гривень і купимо їй якщо не Фендера, то бодай Ямаху і вона розквітне - лише одна гітарна партія в кожній пісні, просто непригнічена умцею гітара може врятувати талановиту дівчину! І трубу звільніть! Приглушіть краще синтезатор - ви почуєте справжні ритми, справді захочеться танцювати! Покажіть Умці-Умці Дзигу і хай та забирається геть - ми хочемо кохатися і пити пиво, ми хочемо носити волосся, ми хочемо чути МУЗИКУ:sing:
Гриця
Дописувач
**

Зареєстрований: 18-5-2003
Нема на форумі

Настрій: Співаю!

[*] написано 7-8-2003 у 10:06

Ото ти понаписував!я аж 10 гривень почала діставати.....
Руслана ШТАМПУЄ, обрала собі такий імідж і заробляє гроші. ЦЕ НЕ ТВОРЧІСТЬ!!!!!!!!!!!! це противно слухати, коли знаєш, що за тим криється - штамп задля грошей. одна пісенька, другатретячетвертагрошігрошігроші
а ви бачили в уінці кліпу Коломийки той знак реперський, який вона показує????то ж повна каша, змішання носорога з табуреткою.......куди там до гуцульської коломийки такі заходи! то інтерпритація, знаю, але і її тре робити зі смаком.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-8-2003 у 12:47

Шось тут подумалось... А гайда її на Євробачення - сама хоч-нехоч добавить драйву, гроші вже вкладені, то ж чого марнувати нагоду? Най їде. Принаймні поляки проголосують - точно.
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1232
Реклама: