Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Проблема Вибору
Х/Б
Заблокований

Зареєстрований: 18-6-2003
Місто: Суми
Нема на форумі

Настрій: нормальний

[*] написано 18-6-2003 у 13:53
Проблема Вибору

Привіт всім, надибав на цей форум і вирішив троха пописати. Є в мене одна проблемка я собі дуже люблю Українську музику, звісно у їїпрофесійному вияві і мені здається що це не пагано. Але є невеличка складність. Справа в тому, що живу я на сході України, а саме в Сумах і тут нормальної української музики знайти наіть "днём с огнём"неможливо, я вже загубив надію на те що хоч коли небудь в Сумах з'явиться музика відмінна від шансону, або щось на зразок "дискотеки аварии...", а то і ще гірше "Верки Серд....." і що мені з цим робити я й не знаю.
Хотілось би дізнатись, як у Львові з цим
Буду вдячний за любу думку висловлену з цього приводу
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 18-6-2003 у 14:00

Йой, як я тебе розумію!!!! В Києві та сама проблема.
У Львові?
Там як раз ти ніколи не дочекаєшся аварії чи Смердючки. Натомість саме там і тусується переважна кількість української музичної еліти.

Може від цього тобі стане легше?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 18-6-2003 у 14:04

В Сумах мають продаватися майже всі альбоми "Плачу Єремії", Марічки Бурмаки, "Скрябін", "Тартак" - невже і цього там нема?
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 18-6-2003 у 14:53

Тай середовищ там україномовних вистачає, що цю музику пропагують. Я добре свого часу знав Олега Медуницю, він очолював там місцеву Спілку Української Молоді. Гадаю, в них не тільки музика знайдеться

Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

thumbup.gif написано 18-6-2003 у 20:45
Хто шукає, той знайде

Цитата:
Першим відправив користувач Х/Б
Привіт всім, надибав на цей форум і вирішив троха пописати. Є в мене одна проблемка я собі дуже люблю Українську музику, звісно у їїпрофесійному вияві і мені здається що це не пагано. Але є невеличка складність. Справа в тому, що живу я на сході України, а саме в Сумах і тут нормальної української музики знайти наіть "днём с огнём"неможливо, я вже загубив надію на те що хоч коли небудь в Сумах з'явиться музика відмінна від шансону, або щось на зразок "дискотеки аварии...", а то і ще гірше "Верки Серд....." і що мені з цим робити я й не знаю.
Хотілось би дізнатись, як у Львові з цим
Буду вдячний за любу думку висловлену з цього приводу

Якщо важко знайти укр. музику в магазинах, та маєш можливість завантажити її з Інтернету. Зараз вже є досить якісних та різносторонніх музичних порталів. Де шукати дивись у темі А звідки ще можна завантажити MP3? .
Головне, щоб був швидкісний канал та бажання :)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 18-6-2003 у 21:31

Та й саме з Вашого міста я вперше отримав концертні записи Братів Гадюкіних, а вже згодом (через рік) вони видали їх альбомом.

Олексіє, в нас так само страшне засилля тої гидоти на нотах, і нераз плююсь в крамницях з музикою, коли питаю що вних новенького...

А от в Тернополі в універмазі є маленький-премаленький відділ на другому поверсі "Свій до свого по своє", де виставлена НАША музика, і аж ніяк не а.рудницька, а дійсно то шо треба, і ТПВГ також є, навіть казали що демки можуть записати на касети...

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 19-6-2003 у 09:43

знайома тема. У нас в Запоріжжі до певного часу проблематично було навіть Скрябіна знайти, не те що "дійсно то шо треба"... Цього року потрошечку стало просочуватися (слава Богу), але такими темпами. З колєгою зайшли і ПОБАЧИЛИ касетку з Гайдамаками. Він купив собі, а я впіймала облизня: їх усього дві-три привезли на рідне Запоріжжя і хлопака забрав останній.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1177
Реклама: