Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Я скучаю за Анжеликой и ее "Территорией"
Принцеса Анна
Новак
*

Зареєстрований: 9-5-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

yes.gif написано 9-5-2003 у 15:11
Я скучаю за Анжеликой и ее "Территорией"

Все пошло прахом. Украинские звезды - не звезды без "Террритории А", без Анжелики Рудницкой. Новых имен больше нет. Старые чахнут и умирают. Каналов музыкальных много, но они отдельно от Украины и от жизни!!!! Ни одного певца, разве что Вакарчук, который мало чем по-сути от Юрченка отличается. Певицы, де вы? Билык - в эммиграции (духовной), Повалий и Могилевская в шансоне. На плаву держатся только та же Анжелика Рудницкая (я долго не могла согласиться с тем, что она стала певицей, но теперь помалкиваю) и ее подружка Анни Лорак. Даже эти прибацаные "Таврийские игры", что убивали "Территорию А", признал, что в этом году награждать некого. Доцарствовались!

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 9-5-2003 у 15:50

Слухай, тобі нема що робити? Територія А - це низькопробний продукт, який показував барахло і реально нищив українську культуру. я щаслива, що того вже нема. там крутили лишень тих, хто був друзями продюсера та платив величезні гроші за це.
чому б просто не придумати дійсно чогось вартого, як MTV, але українська.
Для принцеси - не страждай фігнею!!!!
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 9-5-2003 у 18:28

Анно! У правилах Форуму чітко було сказано про те, що Форум є виключно україномовним. Настійливо прошу дотримуватися.

marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 9-5-2003 у 20:47

Ніколи не сприймав манер ведення програм Анджелікою, як і зрештою більшістю наших псевдоукраїнських ведучих. Їхню надуманість, показову манірність і штучну українську мову. Якщо вона для Вас щось значила, то "скучати" можна, але повірте шкодувати за нею як ведучою і її програмою абсолютно не варто.

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Принцеса Анна
Новак
*

Зареєстрований: 9-5-2003
Нема на форумі

[*] написано 11-5-2003 у 13:44
Вибачте за російську мову!

Нещодавно я була у Львові і була вражена, що вся молодь говорить російською, ваш "Люкс" зросійщився до межі, на місцевих FM - російський коктейль. Руслана від Вас втекла, Анжеліка Рудницька для вас псевдоведуча, які для всієї іншої України - взірець і гордість нації. Ваша псевдопатріотичність мене вражає, як і те, що моя російська мова здивувала тільки адміністратора сайту. Не здивуюсь, якщо ви невдовзі випередите Донецьк. Замисліться, шановні, яка пропоганда засіла у вас у голові стосовно усього, в т.ч. і "Території А". Усім привіт!!!!!!!:sing:
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 11-5-2003 у 14:07

Люкс зросійщився ? Де, коли ?
Наскільки мені відомо він у Львові з принципу не крутив російської музики. Невже почав ?

Рудницька як на мене така собі посередня ведуча... Як і більшість тих хто є зараз наприклад на M1, і інших молодіжних каналах і програмах. Ті які думають що чим більше скажуть , тим собі балів більше наберуть. Не замислюючись над змістом своїх розмов. Наразі зі всіх ведучих Львова, мені найбільше імпонує Гєник, однак коли вже навіть його бачу у всіх програмах Люкса, на змаганнях Вірастюка, біля політеху з акціями, то вже трохи починає набридати...

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
bobik
Новак
*

Зареєстрований: 5-5-2003
Нема на форумі

Настрій: непоганий

[*] написано 11-5-2003 у 15:35

На радіо Люкс, я особисто ще не чув ні онією російськомовної пісні, але щодо реклами то вони стали не такі категоричні і я на власні вуха багато разів чув як на улюбленому радіо крутять рекламу на маскальській мові. Це доволі сильно обюрює, не знаю як інших але мене навіть дуже обурює.
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 11-5-2003 у 16:35

Люкс, Хвиля повністю зкомерціалізувалися!!
...А зара ше Ніко лихоманить - крутять замість нормальної музики ефір ТК "НБМ"!!!
Повар'ювали всі, чи шо?!
Чи то такий "прі-і-і-і-ко-о-ол"!
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 12-5-2003 у 09:48

Факт. Прикрий, але факт. Львів значно зросійщився останнім часом. Це відноситься найбільше до чіста правільной молодьожі, яка внаслідок інтелектуального і культурного обмеження попадає під вплив промосковських заходів, скерованих на винищення всього українського і перетворення України на росіяцьку колонію.
Угараздило ж нам мати під боком такого манстра! :mad:
Ще добре, що росіяки мають багато природніх ресурсів, типу нафти, газу. А то були б вони давно світ завоювали, як монголи в свій час з голодухи... Вони ж ніфіга працювати не хочуть. І це не голослівні закиди, це факт, який признавали багато моїх знайомих росіян, що живуть в різних кутках Росії.
Руслана нікуди не тікала, просто вона птиця високого польоту, а бізнес у Львові зачах. Ну а кому потрібен незалежний український капітал? З цієї ж причини пробитись нагору молодим виконавцям, що співають на українській мові, надзвичайно важко. Взагалі щось справжнє українське тепер можна, за рідким винятком, побачити лише у виконанні юнацьких та дитячих колективів, що довів вчорашній день матері (може хто був в Шевченківському гаю, то мав можливість це спостерігати).
На чому базуються закидди в "псвевдопатріотичності"? Львів все ще є духовним і національним центром України.
Ваша російська мова здивувала не лише Андрія Пелещишина, але робити зауваження і слідкувати за дотриманням правил - це права виключно адміністрації сайту.
А щодо пропаганди по відношенню до "Території А" - не розумію. Цей проект завжди був парадом посередностей. Не знаю, чи краще "хоч таке, ніж ніяке"...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-5-2003 у 12:31

Дорогенька Принцеска на горошині!!!
По-перше - Руслана від нас не втікала, а поїхала до Києва, тому що там крутяться більші гроші!!!!
По-друге - є багато україномовних виконавців, які вартуюють уваги. Відкрий свої очка та вуха і не зациклюйся тільки на Поваліях, Біликах, Лорікаках і т.д. і т.п.
По-третє так Львів дійсно зрусифікувався, але це не страшно поки є такі люди, як на цьому форумі - Львів залишиться Львовом - українським Львовом!!!
По-четверте - нам нема чого боятися, бо ми впевнені в тому, що ми робимо.
Нема чого львів'ян звинувачувати.
Ви краще б написали до нашого Татуська або до директорів радіостанцій, що ви хочете слухати виключно українську музику. можливо вони вас послухають, але я сумніваюся. В Україні не має законів, які б захищали українську мову в медіа-просторі. Можливо, коли будуть закони, тоді буде українська музика і з'явиться більше професійних виконавців.
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 12-5-2003 у 13:18

Цитата:
Першим відправив користувач Принцеса Анна
Ваша псевдопатріотичність мене вражає, як і те, що моя російська мова здивувала тільки адміністратора сайту. Не здивуюсь, якщо ви невдовзі випередите Донецьк.

Ну на рахунок псевдопатріотичності це Ви шановна "загнули". Ми добре розуміємо, що українською в Галичині розмовляли і розмовлятимуть, а дял того щоб нею розмовляли/співали/освідчувались в коханні/писали на форуми/тощо потрібнощоб 20-30 осіб нагорі перейшли на українську так би мовити на "людях" Список цих осіб можемо сформувати. але він і так усім відомий. Мова навіть не про осіб а про посади. Туди ж обов'язково включити провідних київських шоу-менеджерів (чи як вони там звіться) і все буде окей. І за Донецьком справа не постоїть
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 12-5-2003 у 17:46

Стримаюсь коментувати все, що сказано у цьому розділі.
Смішно, і разом з тим таки є якийсь ажіотаж.
Я його вбачав в самій назві теми як простий Пі-Ар ходик і чекав на з"яву героя визволителя, але чомусь про нього поки що не згадують, мабуть він з"явится після третього послання чи то дикрету шановної королівської особи, ну що ж почекаємо хеппі-енду.:D
Я таки думав, що на форум наклали руки, бо перестали видаляти повідомлення...:lol:

Люби українське!
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2003 у 09:13

О, бачу, бачу обличчя зі запіненими устами...
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 6-6-2003 у 12:30

Ну, на мiй упереджений погляд, «Територiя А» має такий же стосунок до музики, як страус – до птахiв. Птах? Птах, без сумнiву. Тiльки лiтати не може.
Що до зросiйщення Львова – так, це продумана i послiдовна полiтика, проте, Ганно, всi змiни слiд починати iз себе. Бо тi, що в своєму оцi колоди не бачать, а в чужих очах i смiтинку помiтять, у мене поваги не викликають. Втiм, не думаю, що вас це турбуватиме. Скажу лиш, що 90% киян розмовляють росiйською, а я – рiдною, вони розуміють мене, а я їх, i нiчого, хвалити Бога, жива. А те, що наш татусько з поплiчниками свiдомо роблять з України росiйську губернiю, так то вже iнша тема.
I ще класно:
«я долго не могла согласиться с тем, что она стала певицей, но теперь помалкиваю»

Отаке! Сподiваюсь, Рудницька в курсi, що ви були не згоднi?

«Даже эти прибацаные "Таврийские игры", что убивали "Территорию А", признал, что в этом году награждать некого».

В деяких випадках, велика честь саме в тому, що тебе не нагородили, як менi ввижається.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 6-6-2003 у 13:22

Знаєте, а легка провокація в Гані вийшла - подивіться, всім, що тут висловились, болить поросійщення Львова, ось і почалася сварка-невеличка. Хоча для мене це справді дивно - де як не у вас пишатися своєю ще незабутою культурою?
Artem
Новак
*

Зареєстрований: 5-6-2003
Місто: .UA
Нема на форумі

[*] написано 6-6-2003 у 14:35

давайте все таки не просто балакати, а аргументувати -- от наприклад "Таліта Кум" -- суперова групка і музика гарна.
Принцесаб ти її слухала?
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-6-2003 у 15:13

Щодо "Таліти Кум", якщо ви бачили інтервю Юлі на Новому каналі, то вона казала, що скоро буде мати проект з Газмановим, бо він прекрасна людина і вона ним захоплюється зх дитинства. Що ви про це думаєте?
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-6-2003 у 16:13

Важко сказати, який стосунок має особисте захоплення кимсь, як "прекрасною людиною", до творчостi, та Газманова я слухати не буду, навiть якщо з ним заспiває сер Пол Маккартнi, а духи покiйних Харрiсона та Леннона пiдспiвуватимуть.
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 9-6-2003 у 13:03

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Цiкаво, на якiй мовi ця ляля пiдбирала собi нiк?,

Таке враження, що відбувається полювання на відьом.
Можна, зрештою, толерантніше висловлюватись про окремих персон.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-6-2003 у 13:55

"Можна, зрештою, толерантніше висловлюватись про окремих персон"

Можна. Але толерантнiсть породжує толерантiсть.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-6-2003 у 14:02

Вибачте, так розхвилювалась, що почала помилки в словах робити. :)
А ще менi здається, що навряд чи толерантно iгнорувати правила Форуму стосовно мови спiлкування, i називати «Таврiйськi Iгри» прибацаними, навiть якщо це так i є.

Якщо я когось образила – даруйте. Я не ставила це собi на метi.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 9-6-2003 у 17:42

Модератори не завжди встигають ловити всякі негарні вислови (хоча, дякувати Богу, їх справді небагато). Але якщо щось "проскакує" - кнопка "Звіт" - і адміністрація отримує повідомлення про некоректність на Форумі

3003
Новак
*

Зареєстрований: 17-6-2003
Місто: Харків
Нема на форумі

Настрій: Хороший

[*] написано 17-6-2003 у 10:21

Усіх шкода. Звичайно, найпомітнішою була смерть "Території А" (бо вони найбільше робили), але й НХП шкода, і БІЗТВ, і, навіть, "Таврійськіх ігор", які теж практично померли.
І музичних українськіх каналів шкода - безхарактерні і мляві.

3003
14k
Новак
*

Зареєстрований: 19-6-2003
Нема на форумі

Настрій: cпати хочу

[*] написано 19-6-2003 у 16:04

Принцесо! Напиши мені. Ти найрозумніша в цій компанції.

Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 16:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від 14k
Принцесо! Напиши мені. Ти найрозумніша в цій компанції.

Мабуть, лишається тiльки порадiти за компанiю :)
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1021
Реклама: