Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6
Автор: Тема: Огляд альбомів українських виконавців
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 12-11-2003 у 19:02

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
І до речі, скажіть щось в тему, дуже цікава гостра критика...:rolleyes:

Мені би послухати "Світло і сповідь"... от як візьму в Чарівника з міста і т. д.!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 12-11-2003 у 21:28

Я ще не знаю, як у мене з часом в п'ятницю - але все одно дякую!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 12-11-2003 у 23:35

2 Наталка:
"Тобто хочеться альбому "Live in the Kiev-city"?"
Ні, Наталочко хочеться повернутися у ту атмосферу, от і все (не хочу тут розпилятися про серця, душі і сповіді). Як на мене в емоційному плані концерт був якіснійший за альбом. Це, доречи не свідчить що альбом неякісний. Просто там Тарас співав нам а тут таки в мікрофон.

2Назар і Круціфукс
Можна розглядати альбоми які "підняли" гурти, можна згадувати альбоми над яким гурт більше всього працював.
Я ж ладен завжди розглядати найбільші здобутки, які пам'ятають. У Нірвани це анплагд. Фактично цей концерт "легалізував" не тільки Нірвану, але й ґрандж загалом. Цим альбомом Кобейн довів що робить таки музику а не просто забавляється з тінами. ІМХО (і не тільки моє)

2Назар
"Останній пункт про " в супроводі". То не так, принаймі Плач Єремії в то не такий зміст вкладав, і я думав до сьогодні, що це очевидно всім.
І таки вірю в те, що ти так само думаєш, але створюєш штучний кисень в кімнаті, тепер можеш Тікати."

Та ну тебе. Я не збираюсь доводити що не верблюд і втретє розповідати не хочу. Можеш вважати що хочеш, проте я отримав задоволення від прослуховування обох альбомів.
То мій смак сформований на власному емоційному досвіді і мабуть що не варто його тут обговорювати, навіть якщо більшість дописувачів вважає цей смак зіпсованим.
Мені сподобався альбом Грін Грею.
Мені сподобався альбом Чубая.
Сподіваюсь, нікого не зачепило що вони мені сподобались за один тиждень і я написав про це в одній темі.
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 13-11-2003 у 11:03

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
2 Наталка:
"Тобто хочеться альбому "Live in the Kiev-city"?"
Ні, Наталочко хочеться повернутися у ту атмосферу, от і все (не хочу тут розпилятися про серця, душі і сповіді). Як на мене в емоційному плані концерт був якіснійший за альбом. Це, доречи не свідчить що альбом неякісний. Просто там Тарас співав нам а тут таки в мікрофон.

Олесю, розпилятися тут (а чом би й не тут?) про серця, душі і сповіді, то моє право і моє бачення. Жодний концертний запис Не передасть блиску очей, затамованого дихання, і хвилі тих емоцій, що бушували в залі. І я просто не можу втямити, про що ти говориш! Як, знову ж таки, на мене, на альбомі Тарас співає не до залу, а до кожного слухача окремо - і це набагато цінніше, набагато вартісніше! Я не чекала цього альбому, як повторення концерту, бо таке просто не можливо повторити. А ти, здається, чекав!

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 19-4-2004 у 12:00
Новий альбом Anno Domini

Anno Domini (Харків) випустили свій наступний альбом - "У фокусі часу". (лютий 2004р.)

1. У фокусі часу
2. На початку ХХІ ст.
3. Вершник
4. На відлунні
5. Крок
6. Івана Купала
7. Пройде день
8. Три хвилі часу
Live:
9. На відлунні

Групу засновано подружжям Мариною та Борисом Захаровими.

Детальна інформація на нещодавно створеному офіційному сайті.

У мене є трилогія "Три хвилі часу" на диску "Харків-Хайфа-2002". Дуже цікавий міжнародний проект, бо частина учасників проживає у Ізраїлі.
Про вокал Марини Захарової згадувалося у темі "Жіночий вокал".

"Хвилею зітхає море хиже,
ковтає подих цей тиша,
і час зупиняє
і на нас чекає –
секунда найцінніша –
Секунда самоти."

(с) Анно Доміні
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 5-6-2004 у 15:47

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
альбом Тараса Чубая "Наш Івасюк"...

Струнний мікс "Водограю" малює в уяві оркестри Версалю, бали, а "Червона Рута" вийшла настільки ліричною, настільки чарівною, ніжною, щемною, що в іншою я її нині і не уявляю. Я згадала лиш дві пісні, але чи не найбільша перемога Тараса Чубая, як мені бачиться, в тому, що на такому РІВНІ весь альбом. БРАВО!

Як завжди відстаю від життя, бо цей альбом трапився мені лише зараз. Тільки зараз розсмакував "Червону руту" - усю її ліричність й навіть інтимність.
та й увесь альбом слухається на одному диханні - це 40 хвилин зачаровують.

Ти - моє крило
Я - твоє крило
Щастя більшого не треба
 Сторінки:  1  ..  4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 819
Реклама: