Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6    8  ..  10
Автор: Тема: Вибори Президента України
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

mad.gif написано 14-10-2004 у 07:37

Цитата:
...містом пройшов “беркут” з автоматами. Підприємствами, школами, садками. Всіх попередили, щоб не йшли на мітинг із “ющенківцями”. А не послухаються – звільнення з роботи або невиплата зарплати.

...Міліція нам розповіла, що спеціально на час нашого приїзду призначено футбол і на нашу машину буде напад. Що начебто п’яні шахтарі, повертаючись із футболу, закидатимуть камінням автомобіль, екран з Ющенком.

http://www.gazeta.lviv.ua/2004/10/14/NewspaperArticle.2004-10-13.20...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
rost
Академік

Зареєстрований: 14-2-2003
Місто: Canada
Нема на форумі

Настрій: оптимальний

[*] написано 14-10-2004 у 09:03

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Карашівський
Останні заяви з приводу можливого отруєння Ющенка "біологічною зброєю" дійсно можуть мати неабиякі наслідки для України. В першу чергу - на що одразу звернули увагу провладні канали - це може спричинити санкції та перевірки зі сторони ЄС та США.

Це є "геніaльний" хід. Мовляв, навіть, якщо тебе отруїли, будь вище цього, бо кинеш тінь на свою країну.

Але держава для замаху на життя одної людини не дуже і потібна. Якщо, зловмисник когось напр. отруїть токсином виділеним з блідої поганки, то ніхто не називатиме це застосуванням ні біологічної ні хіічної зброї. Бо між зброєю і просто отрутою величезна, часто недосяжна дистанція. Болгарського дисидента колись вбили в Лондоні, штрикнувши парасолькою. При розтині, в місці уколу, випадково знайшли маленьку кульку з слідами ріцину. Якби не та кулька то так і ніхто ніколи б не дізнався від чого помер той бідака. Але той же ріцин, який стосунково легко виділити навіть в більш менш обладнаній домашній лабораторії не надається до бойового застосування. Тому навіть "успішне" застосування зловмисником бактеріальних чи хімічних препаратів в одиничних випадках немає прамого звязку з біологічною чи хімічною зброєю.

В Росії було кілька випадків "успішного" застосування секретних хім. препаратів для адресного вбивства бізнес конкурентів. Розкриваються такі речі дуже складно, як правило, коли попадаються речові докази, бо самі препарати діють так опосередковано, і в таких зникомих дозах, що знайти їх традиційними методами криміналістичної експертизи практично неможливо. В одному з випадків мікродози активної отрути знайшли на поверхні мікрофона телефонної трубки, після того, як загинули троє людей, що користувалися цим телефоном. Як би зловмисники вчасно підмінили цю трубку, після здіснення злочину, ці три смерті списали б на трагічний збіг обставин. А скільки таких смертей і списано на інсульт, серцевий напад, смертельний астматичний приступ, бо речових доказів ніколи не знайшли?

Тому, хоча, вищезгадані речовини не надаються для масового застосування і не відносяться до бойових, це однак не заважає застосовувати їх для індивідульно заточених замахів. А оскільки просочилися вони навіть в кримінальні середовища, то навіть спецлужби не обов"язково задіювати, для організації замаху на конкурента.
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-10-2004 у 07:20

Вчорашні вечірні новини на першому путінському. Сюжет про вибори в Україні. Аналіз розподілу потенційних голосів за ознакою "мовності" виборців (тобото що розподіл голосів за кандидатів серед україно- і російськомовних одинаковий до навпаки). Поступово перехід до того, що за Ющенка голосуватимуть націоналістично налаштовані громадяни і відразу перехід до повідомлення про дефіляду ветеранів УПА у Львові в стилі "ви сєбє прєдставляєтє, ва Львовє празднавалі гадавщіну павстанчєскай арміі", яка - цитую - "УПА вхаділа в састав войск СС (!), а послє аканчянія вайни єщьо дєсять лєт убівала мірних житєлєй. Сєчяс власті хатят уравнять іх в статусє с вєтєранамі вайни". Асоціятивний ряд простий - Ющенко - націоналісти - УПА - СС - Ющенка виберуть і УПА тут же почне "убівать мірних житєлєй".
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 15-10-2004 у 08:34

Думка.

Для чого технічні кандидати? Відповідь: кожному техкандидатові можна мати двох спостерігачів на дільниці.

що ми маємо робити? Відповідь ясна: забити ці місця.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 17-10-2004 у 16:28

Вчора, на одній з під'їзних доріг до Києва (напрямок - з Вишневого) - мій колега-телеоператор спостерігав довжелезну колону військовослужбовців на автівках. Точну кількість солдатів він не зміг визначити, але той факт, що колона рухалась не менше ніж 15-20 хв лише через один відтинок автошляху вказує, що їх було не 100 і не 200 осіб. Щонайменше - кілька тисяч. Цього ж дня сталася дивна подія біля офісу "5 каналу": до Рибальського півострова, де той розташований, підплили якісь катери, висадили "десант" і в прилеглому Парку Слави розпочалась шалена стрілянина (вочевидь - холостими набоями, та все ж). Ані міліція, ані інші "компетентні" органи не визнали цього факту і сказали, що їм про подібне нічого не відомо.

не беріть важкого в голову!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 19-10-2004 у 20:45

Не знаю, чи хто бачив, але мені з колегами знову стало сумно
http://www.ugroza2004.narod.ru

Поділіться думками з цього приводу...

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Лучишин Роман
Заблокований

Зареєстрований: 14-6-2004
Місто: Львів(Жидачів)
Нема на форумі

Настрій: просто чудовий

[*] написано 20-10-2004 у 12:56

#jaguara
Це тільки й те, що треба владі.

Windows - криво зрозумілий UNIX
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2004 у 13:06

2 Роман: що саме? Аби мороз по шкірі йшов від їх методів?

Лучишин Роман
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2004 у 13:22

Гірше. От це воно мені настрій "підяняло". Від такого хочеться на АП бомбу кинути. А яника або медведчука чи когось іншого з тої банди особисто радий би застрелити за таке.
Це ще добре що це виплило. Якщо це вже сталося, то я не думаю що здійсниться. Але сам, що АП таке планує означає, що вони нас вважають за м'ясо, а Україна для них зона. :baddevil:

Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 20-10-2004 у 14:23

Не знаю чи вже було тут таке нафорумі, але пропоную пану Пелещишину зробити своє голосування.обимо з поетами..хто найкращий. то давайте так зробимо з з кандидатами в презеденти. Хай це, можливо буде нова тема, але тільки так ми зможемо побачити кого підтримує більшість:)) І який у кого рейтинг... Пане Андрію ви згідні?

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 20-10-2004 у 17:38

Думаю, це пушка. Тобто в аспекті, що вибухи будуть саме в Донецьку. Нонсенс.
опозиція працює на випередження, вірить всьому, що їй підкинуть. з такими заявами можна легко лоханутися. тобто їх же ж самих зараз звинуватять у провокаціях...
вони постійно роблять такі заяви, не показуючи документи на підтвердження і шифруючись. це розводняк.

Є інша інформація. Валютні обмінники отримали нерукописну вказівку НЕ ПРОДАВАТИ "у.битих е.нотів". Нацбанк продовжує викидати на ринок великі суми доларів, штучно стримуючи офіційний курс долара. За прогнозами голови бюджетного комітету П. Порошенка, до кінця року валютний резерв України через це зменшиться на 1 млрд. грн.
Укрзалізниця дала таку ж негласну вказівку не продавати квитки на 22-23 жовтня, щоб не пустити в Київ приїзду людей для акцій протесту.
На автошляхах, що ведуть до Києва, ДАІ шманає всі машини. Знайомі поки доїхали, 8 разів "спирались" вуйками в кашкетах, заплатили чималеньку суму грошей, щоб їх пропустили далі.

не беріть важкого в голову!
Лучишин Роман
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2004 у 19:22

Тепер коли це стало відомо, то вибухів не буде (99%). Але мал що вони ще можуть придумати.
На рахунок у.е. то у Львові я вже замічав цікаву ситуацію коли я обмінював е.ноти на гривні. Біля обмінного пункту стояла жінка я дивилися чи часом не здають американські. Я тільки мені видали гривні, вона тут же з проитилежним запитом.

Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 21-10-2004 у 11:35

Доброго дня, .

Ось, читайте. Такі сигнали нині йдуть звідусіль. Ні однієї публічної заяви. Такі випадки
вже
зафіксовані в Одеській, Полтавській, Сумській областях і дуже масово
- в
Київській області. Це тільки те, що я знаю. Те, що сигнали ідуть
звідусіль,
свідчить про системну підготовку масових фальсифікацій.

++++++++++++++++++
Цитата:
Ходил я недавно на избирательный участок и наблюдал интересную
картину ...
Меня в списках нет, родители указаны неправильно (ИО), год рождения
друзей
неверен, имена знакомых изменены. Председатель участка объясняет это
неточностями в составлении списков, однако говорит о том что в статье
34
закона о выборах Президента говорится: если данные указанны неверно,
то на
участок пришёл другой человек, а так как его в списках нет, то
голосовать он
права не имеет, а может обжаловать после выборов в суде своё
избирательное
право. Поэтому кто-то смотрит футбол, кто-то общаеться в форуме ,
пьет пиво и
кушает жевачку не подозревая что получит поджопник в день выборов. Я
долго
живу на одном месте, многих знаю, но редкая семья указанна без
ошибок...

P.S. Проведайте свой участок до 29.10.2004 можно будет ещё исправить
корявую
руку нечисти.

Ага, надо будет проверить статистику этих "ошибок" по
кандидатам. То-то
теперь вспоминаю, как вечерами ходили какие-то робкие, заикающиеся,
краснеющие дамочки "от ВАЮ" без удостоверений ("ну я
забыла сегодня...";) ,
чего-то спрашивали... Главное, что их интересовало - за кого намерен
голосовать клиент.
++++++++++++++++++++++++

У мене на дільниці така ж фігня. Кілька днів тому по квартирам ходили
якісь
стрьомні хлопчики, типа агітували за Ющенка. Без документів. Навіть
якісь
газетки роздавали. Не так агітували, як намагалися випитати - за кого
збираються голосувати мешканці будинку? А вчора бачу оголошення біля
свого
під`їзду. Типа, всі списки виборців, складені раніше, оголошуються
недійсними
(!?) А хто хоче запобігти непорозумінь в день виборів, може прийти з
паспортом на виборчу дільницю та перевірити свою наявність у нових
списках.
Психологічний розрахунок тут простий і дуже точний. Мало хто захоче
пертися с
паспортом на дільницю та перевіряти. А в день голосування їм замість
бюлетенів покажуть болт і скажуть: "Самі винні - адже вас
попереджали, все по
закону..."

Я так розумію, така байда готується у тих регіонах, де сильні позиції
Ющенка.
Багато його виборців банально не зможе проголосувати, тому що їм
просто не
дадуть бюлетені. Зате дофіга буде "мертвих душ" та лівих
бюлетенів.

Ну, я взяв паспорт та пішов. Зрозуміло, мене в списках не виявилося.
І не
було багатьох моїх сусідів, які живуть у будинку по 30 років і завжди
ходять
на усі вибори. Зате я встиг побачити прізвище своєї сусідки, яка вже
кілька
років в будинку не живе. Ну, я звичайно шухєр підняв. На місцевому
рівні. Але
моя дільниця - це крапля в морі. Потрібен масовий контроль.

Усі, кому не байдужа доля виборів:

1) Не лінуйтеся, сходіть на свою дільницю та перевірте наявність у
виборчих
списках себе і своїх близьких. А також правильність усіх ваших даних
(ім`я/по-
батькові, рік народження, адреса і т.д.) Це можна зробити до 29
жовтня.

2) Посилайте в жопу усіх "агітаторів", які питатимуть, за
кого ви плануєте
голосувати.

Розкидайте це повідомлення по форумах, які знаєте.

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 21-10-2004 у 15:27

Звернення
представників творчої інтелігенції України до громадян України

Шановні співвітчизники!
Більшість із нас далекі від політики. Але сьогодні, коли на багато років уперед вирішується доля України, ми не можемо й не маємо права мовчати.
Ще не так давно ми були певні: незалежність України означатиме не лише добробут її громадян, а й культурний розквіт, формування суспільства по-справжньому вільних, духовно багатих людей, господарів на своїй землі. На жаль, дійсність не справдила цих сподівань.
Йдеться не тільки про те, що переважна більшість українців досі живе в бідності й безправ'ї. І не лише про те, що українська література, театр, кіно, музичне виконавство виявилися непотрібними державі, владці якої є в суті своїй людьми низької культури.
Значно гірше, що від певного часу в душі людей став знову заповзати страх - той самий страх, якого ми начебто позбулися 13 років тому. Сьогодні ми дедалі частіше боїмося вільно говорити, щоб не втратити останнього, що маємо, - роботи й шматка хліба. А замість затишного європейського дому з його заможним життям і повагою до закону знов пропонують євразійські простори і навислий над ними грізний привид деспотії й варварства.
Стає очевидним: дорога, якою вело нас дотеперішнє керівництво держави, - це дорога в глухий кут, у минуле в його найбрутальніших формах. Тому ми прагнемо змін і віримо, що вибори 31 жовтня принесуть нам ці зміни. Тому ми рішуче не приймаємо Віктора Януковича - кандидата від чинної влади, який обіцяє нам "спадковість курсу", а отже - дальший розквіт безкарного чиновницького свавілля, духовний та моральний занепад нації.
Під загрозою тисячолітня культура великого європейського народу, який віками боровся за свою свободу, пережив війни, голодомори та масові репресії - і зумів подарувати людству Олександра Довженка і Леся Курбаса, Максима Березовського і Миколу Лисенка, Олександра Архипенка і Казимира Малевича, Соломію Крушельницьку й Івана Франка, Тараса Шевченка і Лесю Українку. Сьогодні випадкова корумпована верхівка знову хоче повернути нас назад у рабство, відібравши мову і душу, пам'ять і гідність.
Україні загрожує перетворення на одну з жалюгідних диктатур "третього світу" - безликий ринок дешевої робочої сили і гарматного м'яса для вжитку злочинних владців.
Бажаючи добра й гідного життя собі, своїм дітям та онукам, ми повинні, незважаючи на свої політичні уподобання, згуртуватися навколо Віктора Ющенка, -єдиного кандидата, який сьогодні має шанс перемогти представника кримінальної влади.
Ми віримо в демократичне, європейське майбутнє України. Але вибороти його можемо лишень своєю свідомою позицією на виборах 31 жовтня.
Усіх діячів культури, хто поділяє нашу позицію, закликаємо поставити свої підписи під цим зверненням.

Марія БУРМАКА
Володимир ГАПТАР
Василь ГЕРАСИМ'ЮК
Людмила ДЕМЕНТЬЄВА
Анатолій ДІМАРОВ
Віталій ДОНЧИК
Василь ЗАБАШТА
Галина ЗАБАШТА
Оксана ЗАБУЖКО
Олена ЗВАРИЧ
Михайло ІЛЛЄНКО
Ігор КАЛИНЕЦЬ
Ірина КАЛИНЕЦЬ
Віталій КАПРАНОВ
Дмитро КАПРАНОВ
Євген КАРАСЬ
Олександр КОВАЛЬ
Валентина КОВАЛЬСЬКА
Євгенія КОНОНЕНКО
Роман КОРОГОДСЬКИЙ
Михайлина КОЦЮБИНСЬКА
Ніла КРЮКОВА
Таїсія ЛИТВИНЕНКО
Роман ЛУБКІВСЬКИЙ
Сергій МАРЧЕНКО
Іван МАРЧУК
Ніна МАТВІЄНКО
Марія МИКОЛАЙЧУК
Дмитро ПАВЛИЧКО
Атена ПАШКО
Сергій ПРОСКУРНЯ
Лесь СЕРДЮК
Євген СВЕРСТЮК
Наталя СВИРИДЕНКО
Олег СКРИПКА
Євген СТАНКОВИЧ
Галина СТЕФАНОВА
Кирило СТЕЦЕНКО
Марія СТЕФ'ЮК
Максим СТРІХА
Федір СТРИГУН
Дмитро СТУС
Тарас ФЕДЮК
Валерій ФРАНЧУК
Тарас ЧУБАЙ

Остап_М.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 21-10-2004 у 18:13

Чи міг би хтось прояснити, який зв'язок між Сівковичем і самогубством Мар'яни Чорної?
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 21-10-2004 у 22:34

Перевиставив Щойноотримане по темі
(в оригінальнім варіанті)

Привіт!
надсилаю без коментарів вони тут зайві - ми самі вирішуємо

ПИСЬМО
Добрый день.
Я хочу начать это письмо с ледующим образом. В Украине насчитывается всего 800 тысяч пользователей итернет. А само население Украины составляет 48 миллионов человек. Другими словами, нас меньше, чем 1.7% от всего населения страны. Все люди, с которыми вы общаетесь, также, скорее всего, принадлежат к этой очень узкой прослойке. То есть, та информация, которую мы способны получать, не доходит до 98.3% населения Украины.

...

- - -
з огляду на нижчеприведену корекційну вказівку бургомістра -- хвостовик листа викинув.

(зденервовано) ретельнІйше форум, Сергію дивитися тра! :(

З повагою, Сергій.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 21-10-2004 у 22:58

Гарний лист. Але вже був на Форумі. :)

dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 21-10-2004 у 23:53

ммм... знацця запрацювався я щось останным часом і навіть недодивлююся і ту обмежену кількісьб інтернетоджерел, що собі залишив :( .

(приоказійно- таки і не дастся зробити "перегляд на день назад" - лише Сьогоднішні дивитись льзя?)

З повагою, Сергій.
marco
Академік

Фотографія користувача

Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

info.gif написано 22-10-2004 у 00:05

Цитата:
Першим відправив користувач сумна
Чи міг би хтось прояснити, який зв'язок між Сівковичем і самогубством Мар'яни Чорної?

Дещо з того, в т.ч. передсмертну записку Мар'яни Чорної можна прочитати в публікаціях:
[url=http://www.obozrevatel.com/?r=news&id=158437]
Сивкович - расконсервированный агент КГБ?[/url]
Сивкович - расконсервированный агент КГБ? Часть 2. Самолет с догрузкой
Сивкович - расконсервированный агент КГБ? Часть 3. Тайна смерти Марьяны Чёрной (Мирославы Алехиной)
Об уколах для омоложения, добрых олигархах и крысах с табличками "лев"

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Sergi Adamchuk
Академік

Зареєстрований: 29-7-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 22-10-2004 у 08:46

Вчора були теледебати між С.Комісаренком та Вітренко, як на мене Комісаренко сам по собі непоганий кандидат, можна сказати ідеальний, але в ідеальних умовах, реальність вказує, що альтернативи Ющенку насьогодні нема, тому Комісаренку варто було б зняти свою кандидатуру на користь Ющенка. Якщо хтось на форумі підтримує цю думку, висловіть своє побажання на гостьовій книзі Комісаренка: http://www.komisarenko.kiev.ua/guestbook/guestbook.php?act=show

Там зараз всього 33 повідомлення, тому можна сподіватись, що це дасть результат.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 22-10-2004 у 11:02

Ще один кандидат під питанням (Василь Волга може трансформуватись у Я.)
http://www.korespondent.net/main/31053

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-10-2004 у 15:41

Досить символічно, що вибори припали на Helloween. Як відомо, в навечір'я Дня всіх Святих нечиста сила виповзає на світ і розгулює по вулицях, але потім повертається до своїх темниць. Сподіваюся, що так воно і станеться в Україні, нечисту силу буде переможено і добро запанує надовго.
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 26-10-2004 у 18:01

Скоро дізнаємось,

нормальних і здорових людей все таки більше, чим тих , хто заважає їм жити?.

Нас багато, але посад нам малувато:)
jaguara
Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-10-2004 у 20:56

Сьогодні мала досить бурну дискусію в асьці зі своїм добрим знайомим з Харкова. Він російськомовний і працює в міськвиконкомі. Так от, видав він мені досить неприємну серію реплік (скорочено): "я б проголосував за Ющенка, але мені не подобається його оточення... нагадує комунізм, тільки навпаки... мене не пре його заява, що він змінюватиме повністю апарат, до робітників рад і виконкомів включно, "на своїх". Ми що, гірші спеціалісти лише через те, що не ідеально володіємо рідною мовою? Я не хочу втрачати роботу через це".
От вам і аргументи... одразу кажу, що у націоналізмі він Ющенка і його команду не звинувачує, навіть якщо місцями так виглядає. Так я і не знаю, за кого ж він голосуватиме, бо "бандюкович далеко не подарунок"...
а ще мій знайомий у черговий раз продемонстрував, що далеко не всі вірять неприроднє у отруєння Ющенка...

saLAVado
Дійсний член

Зареєстрований: 1-5-2004
Нема на форумі

Настрій: Супер

[*] написано 27-10-2004 у 06:59

За опитуванням громадян України, 60 відсотків українців вважають, що колишній зек не може бути президентом. Як же Я. набере більше 40 відсотків? Буде бити, палити, у тюрми садити, ми знаємо, може він навіть труїти...

Dulce bellum inexpertis
 Сторінки:  1  ..  4    6    8  ..  10

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2772
Реклама: