Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  48    50    52  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 16-10-2008 у 22:53

Морозов і Москалець... Чи треба ще коментувати? Всю програму слухав, затамувавши подих. Причому мені здається, що такий же стан міг би виникнути навіть в людини, яка сьогодні вперше почула прізвище Морозов. Бо справа не стільки в тому, що говориться, але ЯК. Пану Віктору однозначно треба йти працювати на радіо, він має якийсь магічний, світлий вплив на авдиторію. Під час програми, звичайно, найбільше потішив прикол з кактусом (це вже не від Морозова, а від Москальця, який був телефоном). :lol: Дуже люблю "Ти втретє...", але навіть не здогадувався про ТАКУ :o передісторію її написання. Хоча для Олі це, мабуть не було аж дуже великим відкриттям ( читайте не лише цю гілку нашого історичного форуму, шановні меломани. :mad: ;) ). Та й у цьому нема нічого дивного, адже фактично Олю можна назвати одним з творців "Магії світла" ( хто слухав, зрозуміє).

П.С. Не можу не похвалити людей, відповідальних за програмну сітку "Променя". Як невиправний критикан, роблю це дуже рідко, але якщо заслужили... :saint:. Поставити "Важку ділянку" майже одразу після УРнР - це класне рішення! :cool: Мої дві улюблених музичних програми ще років так з 15 - ти. Вони ідеально доповнюють одна одну! От сьогодні в "Ділянці" розповідали про "Армію світла", а також про книжечку "Мазепа : крок до правди" ( навіть поставили "Жахи - шляхи"). Звичайно, ще краще було б поставити "Ділянку" не на 23.35, а зразу після новин, проте сердечно дякуємо і за те, що є.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 17-10-2008 у 09:35

Було таке враження ніби програма тривала хвилин з десять: тільки розпочалася розмова, а тут уже Ви кажете “настав час прощатися”.:o Останній раз щось подібне було в передачі з “Садом”. Після такого починаєш вірити у “теорію відносності” (а тут ще й розмови про матрицю:lol: ).
Якось само собою виникло запитання: чому так мало людей знає про таку музику? (точніше чому так багато не знає). Маю на увазі не конкретно Морозова, а взагалі музику формату УРНР (точнішого визначення я не знайшов, але сюди я відношу не лише ті групи які колись побували у Вас, а й ті які я можу уявити у цій програмі).
Мені здається що тут справа не так у відсутності подібної музики на переважній більшості радіостанцій, як у невмінні (небажанні?) людей СЛУХАТИ. Маю враження що багато хто не може розрізнити музику від непотребу (чи може точніше – багато кому подобається непотріб).
Мені здається, щоб отримати від музики задоволення, її треба відчути, навіть не зрозуміти а саме відчути. А відчути можна тоді коли хтось в неї вложив свою душу. І саме цікаво що музичні стилі тут ні до чого (я так і не навчився їх розрізняти), просто є музика, а є казна-що...
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 09:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв

П.С. Не можу не похвалити людей, відповідальних за програмну сітку "Променя". Як невиправний критикан, роблю це дуже рідко, але якщо заслужили... :saint:. Поставити "Важку ділянку" майже одразу після УРнР - це класне рішення! :cool: Мої дві улюблених музичних програми ще років так з 15 - ти. Вони ідеально доповнюють одна одну! От сьогодні в "Ділянці" розповідали про "Армію світла", а також про книжечку "Мазепа : крок до правди" ( навіть поставили "Жахи - шляхи"). Звичайно, ще краще було б поставити "Ділянку" не на 23.35, а зразу після новин, проте сердечно дякуємо і за те, що є.

От блін! Зовсім забув вчора про "Важку Ділянку":o:o:o Це по вині Морозова:lol:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 17-10-2008 у 10:51

Цитата:
ukrrock{ песик }gmail.com.ua - для письмових роздумів.

Можливо, все ж таки без ".ua"

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 11:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Цитата:

Олю, Сєров має рацію. ;) Ніякої ua там немає і близько (щойно перевірив). А потім скаржаться, що ніхто не пише. :P

П.С. До речі, Олю, навіщо ви прибрали адресу мейлу зі свого профілю. Дарма, ой дарма. Я саме в такий спосіб колись знайшов стежку до вас навіть до реєстрації на ФРМ. А тепер як бути новим шанувальникам? :(

smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 17-10-2008 у 13:28

Цитата:
Морозов і Москалець... Чи треба ще коментувати? Всю програму слухав, затамувавши подих....

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
Було таке враження ніби програма тривала хвилин з десять: тільки розпочалася розмова, а тут уже Ви кажете “настав час прощатися”.:o ...

ех, ви обоє слухали і жоден не подзовнив і написав під час ефіру :(
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 13:44

Цитата:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Цитата:

Олю, Сєров має рацію. ;) Ніякої ua там немає і близько (щойно перевірив). А потім скаржаться, що ніхто не пише. :P

ой, ну звичайно без ".ua" !!! це мене часом збиває з толку офіційна (робоча) адреса, а там те саме тільки з розширенням gov.ua. Але впевнена, що той хто хоч трошки в ін-ті розбирається і сам може здогадатися, тим паче, що лист на неправильну адресу відразу повертається. Вже не кажучи про те, що раніше я вказувала вже тут свою адресу (чи може й тоді помилилася :rolleyes: )

Цитата:
П.С. До речі, Олю, навіщо ви прибрали адресу мейлу зі свого профілю. Дарма, ой дарма. Я саме в такий спосіб колись знайшов стежку до вас навіть до реєстрації на ФРМ. А тепер як бути новим шанувальникам? :(

:o :o :o а оце вже й для мене новина :(
нічого я не прибирала, точно пам'ятаю, що я міняла стару адресу на нову... навіть не знаю як це сталося :(
щойно паралельно зайшла у профіль, там вказана адреса. у графі "зробити E-Mail адрес доступним для перегляду іншим?" стоїть 'пташка' ... це мабуть питання до адміністраторів.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 13:54
ФОТО З ЕФІРУ

точніше після нього ...

Morozov_Sm.JPG - 16kB
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 14:29
повернімося до нашої розмови про 'Вовчі ягоди' і Марину Одольску

знайшла згадану плівку із записом "На перехресті осені й зими" :D чиєюсь рукою закреслано "вовчі ягоди" :o ... поруч ще дві плівки - теж Одольської і теж зимової тематики :rolleyes: - "Йде зима" та "Сіра зима". На одній із них (якщо вірити написаному :rolleyes: ) вона разом із групою "Острови".

З огляду на нові (призабуті старі) факти визнаю - Одолська з "Вовчими ягодами" таки не співала, а якщо і співала то я про це нічого не знаю. От. :saint:
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 15:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar

Навіщо псувати таку гарну програму своїми дурацкими питаннями??? У мене рука не піднялася на такий вандалізм! Чому Ви вважаєте що чим більше слухачів дзвонить тим краще? Ваші запитання зазвичай значно цікавіші.:)
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2008 у 15:47

Цитата:
знайшла згадану плівку із записом "На перехресті осені й зими" :D чиєюсь рукою закреслано "вовчі ягоди" :o ... поруч ще дві плівки - теж Одольської і теж зимової тематики :rolleyes: - "Йде зима" та "Сіра зима". На одній із них (якщо вірити написаному :rolleyes: ) вона разом із групою "Острови".

З огляду на нові (призабуті старі) факти визнаю - Одолська з "Вовчими ягодами" таки не співала, а якщо і співала то я про це нічого не знаю. От. :saint:

Я уже остаточно заплутався... А взаглі були оті "Вовчі ягоди"? Може це також назва якоїсь пісні Одольської?
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 17-10-2008 у 17:27

Цитата:
Я уже остаточно заплутався... А взаглі були оті "Вовчі ягоди"? Може це також назва якоїсь пісні Одольської?
Хіба дитячої. У дорослої я таких не пам'ятаю.
Зважаючи на нові (призабуті старі) факти:
Цитата:
На коробочці рукою Батьковського було написано – «Вовчі ягоди»
- це, швидше, Батьковський на коробці із плівкою нашвидкуруч рецепт для тещи записав:saint:

Усе мине. Усе мене мине
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 18-10-2008 у 09:21

Цитата:
Цитата:

Навіщо псувати таку гарну програму своїми дурацкими питаннями??? У мене рука не піднялася на такий вандалізм! Чому Ви вважаєте що чим більше слухачів дзвонить тим краще? Ваші запитання зазвичай значно цікавіші.:)

Повністю підтримую. Якщо телефон не розривається від дзвінків, це не значить що по той бік приймача, себто тепер вже комп"ютера, ніхто не сидить. Цю передачу слухав з особливим задоволенням.

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 18-10-2008 у 09:28

А ось ще одни віртуальний гість ефіру

Фото звідси http://ptaxa.livejournal.com/169219.html

ми такі які ми є, ми всередені червоні
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2008 у 07:45

Цитата:

ні-ні-ні. "Мухі отдєльно, котлєти отдєльно"
"Вовчі ягоди" не скасовуються, кажу ж що є дві фонограми -'Північні хмари" і 'Коломийка'.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Зважаючи на нові (призабуті старі) факти:
Цитата:
На коробочці рукою Батьковського було написано – «Вовчі ягоди»
- це, швидше, Батьковський на коробці із плівкою нашвидкуруч рецепт для тещи записав:saint:

Ви знайомі з екс-тещою згаданого пана :rolleyes: що маєте підстави так стверджувати :mad:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2008 у 08:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
Цитата:
Цитата:

Повністю підтримую. Якщо телефон не розривається від дзвінків, це не значить що по той бік приймача, себто тепер вже комп"ютера, ніхто не сидить. Цю передачу слухав з особливим задоволенням.

річ у тім, що особисто я можу пережити відсутність дзвінків, зрештою свою сатисфакцію я отримую від спілкування із цікавим гостем (у випадку посереднього гостя мені не образлива байдужість слухачів, хоч практика показує що їм то якраз і дзвонять найбільше). А от гостю все ж таки важливо, знати що його творчість зачіпає слухачів. Пригадую, як колись пані Ніна переживала, що ніхто не дзвонить і коли я в ефірі не витримала й попросила не бути байдужими, тоді подзвонила одна розумниця і сказала те саме що й ви "слухаю-не можу наслухатися не хочу перебивати" (чи щось таке у тому ж дусі), ну і тоді вже пішло ... подібна розмова колись давно у мене також була із Лесею. на моє - "Лесю, ну коли ж ти запишеш альбом?" вона мені сказала "Оль, а кому це все треба?". На заперечення "Як кому, слухачам!", почула "Я їх не бачу, не чую і нічого про них не знаю." Я розумію, що можливо то був період депресняку, але знаю точно (вважайте це багаторічним досвідом) що артисту (чи письменнику) вкрай важливо мати двосторонній зв'язок, якщо йдеться про прямі ефіри. Не буду оригінальною, якщо скажу, що від позитивних відгуків (просто зацікавленості) вони заряджаються... а потім слухачі питають «звідки береться натхнення?» а звідти і береться - у тому ж числі від спілкування зі своїми шанувальниками ...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2008 у 08:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв ... Та й у цьому нема нічого дивного, адже фактично Олю можна назвати одним з творців "Магії світла" ( хто слухав, зрозуміє).

Максиме, не вводьте громаду в оману! альбом називається "Армія Світла", а згадана композиція, до якої за легендою Віктора Морозова, я стала причетною :rolleyes: має назву "Наливайко". :P
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2008 у 11:43

Цитата:
Цитата:
це, швидше, Батьковський на коробці із плівкою нашвидкуруч рецепт для тещи записав:saint:

Ви знайомі з екс-тещою згаданого пана :rolleyes: що маєте підстави так стверджувати :mad:
Ні, просто припустив:saint::saint: Але як згодом надибав префікс екс-, то вже й злякався трохо.
Ну, я жартуюю. Я ніде не зазначав, що то було для власної тещі:)

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2008 у 13:01

Цитата:
гостю все ж таки важливо, знати що його творчість зачіпає слухачів. Пригадую, як колись пані Ніна переживала, що ніхто не дзвонить і коли я в ефірі не витримала й попросила не бути байдужими, тоді подзвонила одна розумниця і сказала те саме що й ви "слухаю-не можу наслухатися не хочу перебивати" (чи щось таке у тому ж дусі), ну і тоді вже пішло ... подібна розмова колись давно у мене також була із Лесею. на моє - "Лесю, ну коли ж ти запишеш альбом?" вона мені сказала "Оль, а кому це все треба?". На заперечення "Як кому, слухачам!", почула "Я їх не бачу, не чую і нічого про них не знаю." Я розумію, що можливо то був період депресняку, але знаю точно (вважайте це багаторічним досвідом) що артисту (чи письменнику) вкрай важливо мати двосторонній зв'язок, якщо йдеться про прямі ефіри. Не буду оригінальною, якщо скажу, що від позитивних відгуків (просто зацікавленості) вони заряджаються... а потім слухачі питають «звідки береться натхнення?» а звідти і береться - у тому ж числі від спілкування зі своїми шанувальниками ...
А вам не здається, що "артистів (чи письменників)" тощо останнім часом розбестили всіма цими інтерактивами? Тобто я пригадую часи, коли не було (майже) прямих етерів або були, але не було телефонів у студії ... та багато чого не було. І ніхто від цього в депресняк не впадав. А тепер сподобалося.
З іншого боку, якщо артист головним джерелом інформації про рівень своєї популярності вважає прямі етери на радіо, то мені шкода його кар'єру. Нехай натомість або він сам, або його менеджмент, абохто краще подумає, як доносити в маси інфу про себе та завойовувати ніши. Це тепер називається промоушн. Або на крайняк друзів порозпитує. Та сама Леся (Герасимчук?) могла у своєї колєжанки Поволяєвої поконсультуватися - та ще не так давно досить вдало себе піарила. А то спочатку їм халявний етер, а потім вони ще ображаються.
З третього боку, а пп. артистам байдужа цілісність програми, витримування концепції розмови (і купа інших грамотних різних слів)? Їх не дратує, коли якийсь "лівий" дзвоник руйнує логіку бесіди? Мене, наприклад, дратує.
Якщо їм так кортить почути думку про себе, нехай організують (чи напросяться на) чат-конференцію, де їх, коханих, порозпитують хто-попало і про що-попало, без будь-якої логіки та послідовності.
Не пригадую, чи вже розповідав - історія трохи іншого кшталту (без гостей), але як ілюстрація на цю тему: радійна й із дзвінками.
Якось Олексій Коган заготував програму, присвячену Пату Метені. Планувалося, що буде мало слів і багато музики. Але саме під час цієї передачі слухачів як прорвало (а телефони Коган принципово ніколи не вимикає), причому нехай би питали по темі, а то все - загальноджазові та загальномузичні балачки. Я ледь не матюкався в приймач. Коган чесно і ввічливо спілкувався, але наприкінці другої години дещо так сумно сказав, що "ось, нажаль, не все, що хотілося, вдалося послухати. Але... так буває".

Коли заводиться про необхідність активної слухацької участі в етері, мені чомусь постійно пригадується цей випадок.

Усе мине. Усе мене мине
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2008 у 10:04

Вчора десь у 7:20 випадково почув Вас в ефірі, Ви знову розповідали про "Армію світла". На жаль до кінця дослухати мені не вдалося (за браком часу), але дуже зацікавило що то за програма, і чи довго вона ще тривала?
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2008 у 10:07

Цитата:
Цитата:

ні-ні-ні. "Мухі отдєльно, котлєти отдєльно"
"Вовчі ягоди" не скасовуються, кажу ж що є дві фонограми -'Північні хмари" і 'Коломийка'.

Можна було у Нечитайла запитати, він же ветеран місцевої сцени, може щось і прояснив-би (подумав я через два тижні після ефіру :D ).
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2008 у 10:11

Цитата:
подзвонила одна розумниця і сказала те саме що й ви "слухаю-не можу наслухатися не хочу перебивати" (чи щось таке у тому ж дусі),

Да це не відмазка, тут суть в іншому. Програма була про альбом “Армія світла”, а я тільки під час ефіру дізнався про його вихід, до цього не чув з нього жодної пісні. Ну які можуть бути запитання? Та тільки ті, які Ви і без мене поставите!
Спочатку треба альбом послухати повністю кільканадцять разів на протязі кількох місяців, добре розслухати, пороздумувати, тоді може і виникнуть якісь серйозні запитання, які були б достойні того, щоб задавати їх в ефірі.
Ну і справді ж розмова дуже цікавою була, навіщо збивати її ритм питаннями на кшталт “А скільки разів Ви можете підтягнутися?” чи “Яка каша Вам більше подобається: гречана чи рисова?”.
P.S. До речі, Ви дуже гарні на фото з Морозовим! :)
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2008 у 10:17

Цитата:
З третього боку, а пп. артистам байдужа цілісність програми, витримування концепції розмови (і купа інших грамотних різних слів)? Їх не дратує, коли якийсь "лівий" дзвоник руйнує логіку бесіди? Мене, наприклад, дратує.

Золоті слова!
Цитата:
Не пригадую, чи вже розповідав - історія трохи іншого кшталту (без гостей), але як ілюстрація на цю тему: радійна й із дзвінками.
Якось Олексій Коган заготував програму, присвячену Пату Метені. Планувалося, що буде мало слів і багато музики. Але саме під час цієї передачі слухачів як прорвало (а телефони Коган принципово ніколи не вимикає), причому нехай би питали по темі, а то все - загальноджазові та загальномузичні балачки. Я ледь не матюкався в приймач. Коган чесно і ввічливо спілкувався, але наприкінці другої години дещо так сумно сказав, що "ось, нажаль, не все, що хотілося, вдалося послухати. Але... так буває".

Коли заводиться про необхідність активної слухацької участі в етері, мені чомусь постійно пригадується цей випадок.

А буває ще гірше – коли подзвонить слухач-свиня. Яскравий приклад чотирирічної давнини: УРНР присвячений сольному проекту Фоззі, з нетерпінням чекав програму, і з самого початку вона почала виправдовувати усі сподіання. Аж раптом дзвонить якийсь “фрукт” – Олексій із Запоріжжя, викладач одного із місцевих ВУЗів (шкода не сказав якого), 28 років (тоді було, отже зараз десь 32) і починає відверто хамити у прямому ефірі. Жалівся що прихильники “Тартака” не дали йому послухати його улюблену групу “Рефлєкс”, котив бочку на “сучасну агресивну культура”, а в кінці вижував що Андрію Запорожцю (з групи “П’ятниця”) з його обличчям не у кліпах зніматися а в тюрмі сидіти.
Ну а потім до кінця програми всі кому не лінь вважали за необхідне сказати все що вони думають про цього “індивіда” (я подумки теж побажав йому “усіляких гараздів”).
Тобто я веду до того що в цьому випадку теж була маса дзвінків, але навряд це комусь було довподоби.
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2008 у 13:45

Цитата:
Надяскравий приклад - радіо Культура. Знаєте, я вже часом починаю заздрити тим, хто не може приймати це шикарне радіо, бо майже кожна інтерактивна програма там - маленький нервовий розлад. Тобто гості і теми часто бувають дуже цікаві, але робота зі слухачами організована жахливо і цим псується все. Почнемо з того, що для зручності додзвону в студію є цілих 5 телефонних ліній. Починається розмова. Гість тільки рота розкриє, а ведуча вже "у нас 5 дзвінків. Давайте приймемо усі, щоб не змушувати наших слухачів чекати, а потім будемо на всі відповідати." І починається... авдиторія на УР - 3 ( частина, звичайно, не всі) досить нахабна, кожен на своєму коні, кожен вважає себе страшенно розумним. Виголошують довжелезні монологи, ставлять по два - три питання. Поки доходять до відповідей, забувається, про що питали. Гість відповідає на пару запитать, а тоді знову 5 дзвінків. При цьому на тему розмови часто не зважають взагалі. Якось прийшов у студію фахівець з історії козацтва, мали говорити про Хмельницького та куди там. Слухачам того не треба. Вони давай питати про рідну віру, про Путіна і т.д. Зрештою в історика здали нерви і він подякував слухачам за те, що зірвали програму. Отаке спілкування. Слухати це все просто неможливо. Тому останнім часом УР - 3 слухаю все рідше... Я розумію, що програми робляться для слухачів, але ж не варто ототожнювати всіх слухачів з десятком штатних "додзвонювачів", які завжди рвуться до телефонів, бо їм треба вкотре повторити ті самі тези. Подумали б як почуває себе слухацька армія по той бік приймача.
До чого я це все пишу? Олю, мені, звичайно, не лінь подзвонити і поставити питання. Але який сенс? Ви все спитаєте і без мене та зробите це набагато професійніше. Програма лише виграє. А мені зі свого боку цікаво послухати людину, музику і отримати задоволення, а не стирчати біля телефону. Адже в останньому випадку програму я якраз не слухаю. Відсутність дзвінків ще не означає відсутність інтересу, часто навпаки. А щодо музикантів, то я цілком солідарний з Дмитром. Радіопрограма - не показник. Хай частіше організовують концерти. На крайняк можна кидати їм лінк на цей форум. ;)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2008 у 14:32

Про ФоРуМ думав згадати (поруч із чатами), але доки писав отой здоровезний текст, вже забув. Оля неодноразово в програмах згадувала про наявність ТУТ і про те, що ТУТ її гостями цікавляться. Але щось за весь час жодне, палко прагнуче свого слухача, створіння сюди не завітало і не поцікавилось, що про його креативчик нарід думає. Так хто їм дохтур?

Я уявив: виказати повагу до художника - це не просто прийти до нього на вернісаж, а і домалювати ріжки портрету його коханої. Продемонструвати, так би мовити, непідробну увагу до творчості мистця:rolleyes:

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1  ..  48    50    52  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: