Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  3    5    7  ..  14
Автор: Тема: Євробачення. Кому представляти Україну?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 12-3-2005 у 12:00

...у лорак є все, крім репертуару... не тре братися писати пісні, якщо ти
не ірина білик як мінімум...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Луцький
Заблокований

Зареєстрований: 7-9-2004
Місто: м.Нікополь, Дніпропетровська обл.
Нема на форумі

Настрій: Спокійний.

[*] написано 13-3-2005 у 11:11

Чомусь мені здається, що ми або виграємо, або повністю пролетимо, третього не дано.
Стосовно Лорак, то пам`ятаєте Пономарьова на Євро, так би було і з Лорак, місце 14...

Другий - це лише перший серед програвших. (с) Нікі Лауда.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 13-3-2005 у 14:37

Виграти ми точно не виграємо. Хіба може нас... хоча Бог його знає як буде -- може ще в не найпозорнішій середині опинимось.

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Ігор Луцький
Заблокований

Зареєстрований: 7-9-2004
Місто: м.Нікополь, Дніпропетровська обл.
Нема на форумі

Настрій: Спокійний.

[*] написано 14-3-2005 у 11:12

А чому так песимістично? Ти ж Ягуара. Звір :-)

Другий - це лише перший серед програвших. (с) Нікі Лауда.
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 17-3-2005 у 19:00

Визначили логотип Євробачення.
Але непорозуміння між НТКУ та організаторами продовжуються.
http://www.korrespondent.net/main/116921

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 18-4-2005 у 16:40

Стосовно прихильників Ані Лорак і просто білих і блакитних, яких дратують геть усі рішення від нової влади.
Пропоную написати відкритого листа пану Томенкові. Закликаю підписуватися і "провладний" :lol: електорат (я підпишуся).
На предмет:
якщо Лорачка змилується, наважиться і подасть заявку на участь у ЄБ-06, то - у вигляді компенсації моральної шкоди - наказом відповідних міністра, віце-прем'єра і Голови НТКУ допустити її відразу до загальноукраїнського фіналу. Хай дівча не мучається, а виграє без усіх отих різноманітних дурниць: кваліфайну, півфіналу, халявних інтерв'ю від Маши Орлової чи там ротації пісні на телебаченні.

Інша новина.
Букмекерська контора "Фаворіт" (здається, лише вона) прогнозує наших коханих "Зелених [Бд]жолів" на 11 місце, а когось там від Росії - на 5! Як на мене - це відверте знущання над святим - над нашою революцією! :mad:
Висновок, треба ставити на своїх на "менше", а на руських (доречі, хто там від них їде?), мабуть, на "більше".

Усе мине. Усе мене мине
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2005 у 15:58

Шкандаль з голосування Євробачення у Німеччині.
Ми не єдині у своїх проблемах

http://www.korrespondent.net/main/119466

"Подписавшие письмо артисты обвиняют Грацию и ее менеджеров в подтасовке результатов финала немецкого отборочного конкурса на "Евровидение". "

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 10-5-2005 у 10:05
Доба в «євромістечку» коштуватиме ?10

Колеги, може вже час змінити назву треду і залишити просто "Євробачення 2005"? Якщо ні, то новий тред започаткувати - потрібно ж десь обговорювати цю подію. Все-таки вона є важливою для нашої держави і від неї чимало залежить: як не як, а багато молодих європейців складуть своє перше враження про Україну по перебуванню на цьому конкурсі.

А поки - остання новина про Євробачення у Києві:
http://ukr.for-ua.com/news/2005/05/10/095336.html

Мене, чесно кажучи бісить таке ставлення до іноземців:
"Вартість проживання в наметовому містечку «Євротабір: Євробачення-2005» на Трухановому острові в Києві становитиме 50 грн. (близько $10) на добу для громадян України і ?10 - для іноземних громадян."
Кого вони намагаються надурити? 50 грн. - це скоріше ?8 ніж 10 ;). І, що характерно, іноземні мешканці містечка про це дізнаються і ... м"яко кажучи не зрозуміють. Навіщо таку дурню робити?
Чи вони мають інформацію від Нацбанку, що під час Євробачення євро теж "приб"ють":lol:?

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 10-5-2005 у 10:21

Цитата:
овий тред започаткувати - потрібно ж десь обговорювати цю подію

А хто стоїть на перешкоді? :)

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 10-5-2005 у 11:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
А хто стоїть на перешкоді? :)

Та я ж просто хочу порадитись із модератором розділу "Музика" та постійними дописувачами треду - може їм тут затишніше. ;) Може вони звикли і жити не можуть без ціього треду:D?

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2005 у 13:11

Після 6-річної перерви участь у Євробаченні приймають угорці. З того, що вдалося побачити у репортажах, виступ NOX буде дуже оригінальним та цікавим.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 9-3-2007 у 23:45

Маразм переміг: http://www.korrespondent.net/main/182061
Україну представлятиме Вєра Сєрдючька.
Ну що ж можна побажати їй лише перемоги. Може хоч тоді цей конкурс перестануть проводити. :lol::lol::lol:

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 9-3-2007 у 23:47

Яка ницість... :(

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 10-3-2007 у 12:20

Воно було б смішно, як би не так противно :mad::mad::mad:
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-3-2007 у 13:47

"Обличчям України стане Сердючка" - ой не можу, ну і назва статті в УкрПравді:lol: Це ж просто... я ще ніяк оговтатися не можу. Яке класне обличчя в України!

\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-3-2007 у 14:12

Саме смішне, що її сприймуть як трансвестита, а не як успішного шоу(ву)мена :)

Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 10-3-2007 у 20:43

Хоча я вже давно майже "забив" на "Євробачення", проте "це" дещо мене зачепило я представника, жителя країни. Тепер нас що, в Європі будуть називати нацією трансвеститів? Жах. Хоча минуле євро теж нічого хорошого нам не віщувало, як сказав один критик: "...нехай Тіна Кароль робить все що завгодно, лише б не співала."
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-3-2007 у 21:23

Щось про Вєру відгукуються не найкраще :baddevil:
http://www.doteurovision.com/phpnews/news.php?action=fullnews&i...

Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 14-3-2007 у 21:43

Мене здивувала сама процедура вибору. Обираэ 4 члени жюрі і люди, які голосують дзвонячи на відповідний номер. Але хто знав, про цей відбірковий концерт, який проходив не відомо коли на УТ-1 ??? Загальна кількість голосів за всіх виконавців, орієнтовно 17 тис. голосів, з них 6 тис. за Сердючку. Дурня повна. Навіть така попсова програма як Шанс на Інтері збирає по 40-70 тис. голосів щонеділі. Виходить, що 6 тис голосів презентують думку більшості України. Якщо вже хочете зробити публічний вибір, проведіть нормальну рекламу, покажіть на популярних каналах.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 14-3-2007 у 22:21

...не знаю, як на мене, об*єктивна думка в тій статті, ніц поганого :-)
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 14-3-2007 у 22:54

Маєто те що маємо.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-3-2007 у 01:22

Писала людина, яка знайома з есендешним шоу бізнесом і знає як робиться голосування. Я про голосування взагалі нічого не знав, хоча регулярно новини як по ящику, так і інтернету проглядаю. І 17 тисяч нібито глядачів в порівнянні з усією країною... Це в них що, вибірка така? Ут-1 взагалі я не знаю хто дивиться в доброму гуморі, я ще з совєтських часів забив на нього, і до зараз нічого не змінилося. Я на 100% впевнений, що якби зараз провели другий тур голосування, про яке б знали люди, то би чорта з два то одоробло вийшло в фінал.

А найбільше дістала фраза його менеджера чи продюсера "Ми нічєво спєціальна ґатовіть нє будєм, ми пакажем какіє ми єсть".

"Ми" - це хто?????????????????? Це Україна? Це я? Це Ви? Чи це просто "вони"? Це ж вони будуть Україну представляти чи себе? Коротше...

Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 15-3-2007 у 09:13

Хочу зауважити, що (на щастя) обличчя Євробачення - не є обличчям країни. Жоден з нас же не вважає обличчями країни отих потвор, що перемогли минулого року?))))) А Ізраїль всеж не сприймається нацією трансвеститів після перемоги отого трансвестита Дани Інтернешнл з піснею Віва Ла Діва?
Я не за те, що участь у конкурсі ВС - це добре, або боронь Боже правильно, але це питання вже вирішене. І я просто хотіла зробити спробу довести, що нас як націю навряд чі будуть асоціювати з ВС)))))
Вікторія Котлярова
Дійсний член

Зареєстрований: 25-12-2006
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: радію життю

[*] написано 15-3-2007 у 12:53

Я не можу сказати, що я стращенний фанат Сердючки, але, як по мені, це краще, ніж Кароль чи ще там хтось. Як не крути, а Данилко - дуже талановитий, і образ Верки Сердючки й досі ніхто нормально спародіювати не може.

Щоправда, дійсно, Сердючка - це СНД-проект, Європа можливо повністю того приколу й не зрозуміє. Але в будь-якому разі я за Данилка вболіватиму. Бо то талант (імхо)

А щодо участі України в Євробаченні.... Коли Руслана перемогла, в аеропорту по її приїзді її зустрічало декілька чоловік всього лише. В новинах на центральних телеканалах сухо вставили сюжет на 10 секунд і все. Особисто мені було соромно усвідомлювати, що її, як переможницю, навіть толком в країні не привітали, мало того, ще й пішли розмови стосовно того, навіщо нам була та перемога, якщо треба буде під наступне Євробачення приміщення переробляти...(((

Так що нехай їде й виступає))) Бо оно як кричали про Гринджоли, і те, і се, а результат ніякий..

Робота в Києві - я тут живу :)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-3-2007 у 12:55

Асоціювати швидше за все не будуть, бо до того Євробачення ставляться в Європі приблизно так само як і ми. :) Подивилися, а коли почалося голосування вже ніхто не пам'ятає, хто яку пісню заспівав, все зливається в одну велику підтошнюючу попсову композицію. :) З цієї точки зору Вєра навіть матиме перевагу.:baddevil:

Інша річ, що просто якось тупо, що ніхто з достойніших не захотів скласти конкуренцію Вєрі . Ті ж Мандри, Друга Ріка, Гайдамаки, СКАЙ, і т.п. і т.д. Чому не захотіли? Моливо пам'ятали досвід турніру, коли було купа відборів, а "виграли" в результаті Гринджоли.
Формат того відбору, імхо, був найкращим.

Цитата:
Жоден з нас же не вважає обличчями країни отих потвор, що перемогли минулого року?)))))

Ті "потвори" мені сподобалися. Це їхній сценічний образ, який мабуть більше вплинув на перемогу ніж пісня. Тому звичайних фінів з Lordi не асоціюю.
Цитата:

А Ізраїль всеж не сприймається нацією трансвеститів після перемоги отого трансвестита Дани Інтернешнл з піснею Віва Ла Діва?

Дана не трансвестит, а транссексуал.

Сторінки:  1  ..  3    5    7  ..  14

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2633
Реклама: