Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6  ..  16
Автор: Тема: "Формула-1".Обговорення.
Ігор+
Дійсний член

Зареєстрований: 5-11-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 21-6-2005 у 22:53

Мішелінські команди пропонували взамін (за шикану) віддати всі очки тим сами 6 машинам, які потім їздили самі, лиш би глядачі не постраждали.

Вини феррарі немає, але якби вони приєдналися до 9 команд і надавили на ФІА всі разом, то їх авторитет непомірно б зріс.
Зараз можливо любе. Якщо БАР знов дискваліфікують, то я б на місці всіх решта команд просто відмовився від чемпіонату і накінець створив альтернативну GPWC

-i-
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
ZT
Дійсний член

Зареєстрований: 8-1-2003
Місто: ЛЬВІВ
Нема на форумі

Настрій: гуд )

[*] написано 22-6-2005 у 20:08

... А ще був прикол в тому, коли на наступний день після гонки, ще в спортивних новинах не встигли розказати про саму гонку, як у фінансових сказали про падіння курсу акцій Мішеліна на декілька пунктів :)

Нарахунок Ферарі, то погоджуюся з Вовкою, вони правильно зробили, що нічим не поступились.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 23-6-2005 у 14:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від ZT
Нарахунок Ферарі, то погоджуюся з Вовкою, вони правильно зробили, що нічим не поступились

на рахунок Ферарі, погоджуюся з тією думкою, що Шума наразі може виграти або в Мінарді, або в Барікели (іноді), або в обох відразу (зрідка) :P.
Справді, "Кобилкам" не було сенсу погоджуватись з усіма іншими командами (не лише Мішленівськими, між іншим) - могло ж так статись, що всесвітній чемпійон усіх часів, мослів і еклстовнів і в призи жодного разу не попав би. Як потім від ганьби відмиватись? (хоча, може, він випадково уже чиплявся за 3 місце, щось не пригадаю. Тоді це вже - запаморочливий успіх!)

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 23-6-2005 у 15:01

Привіт усім! Хоч гонки я й не бачив, але вона лишає дуже двояке відчуття. По-перше, всі команди дарують очки Шуму, дивно, тупо. По-друге, це небезпечно, дуже небезпечно, а ну як Шумахер знову почне всевигравати, і пропаде інтрига в чемпіонаті. Ну і по-третє, Джордан та Мінарді завоювали перші і мабуть останні очки в цьому чемпіонаті. Тут справа навіть не в гумі Мішлен, а в спротиві, суперечці, протистоянні, між командами та ФОКА й ФІА. Пахне, дуже сильно пахне розколом чемпіонату. А це буде погано і для нас глядачів, погодьтеся. Щось по типу того, як в боксі. Поясів більше ніж боксерів.
Ігор+
Дійсний член

Зареєстрований: 5-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 23-6-2005 у 18:19

В мене вже давно впав інтерес до Ф1. Це не чемпіонат пілотів, а грошей і політики. Якби далі всім однакові шассі, мотори і гуму, тоді було б цікаво хто кого.

-i-
ZT
Дійсний член

Зареєстрований: 8-1-2003
Місто: ЛЬВІВ
Нема на форумі

Настрій: гуд )

[*] написано 23-6-2005 у 19:19

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy

на рахунок Ферарі, погоджуюся з тією думкою, що Шума наразі може виграти або в Мінарді, або в Барікели (іноді), або в обох відразу (зрідка) :P.

- повністю згідний :D
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор+
Якби далі всім однакові шассі, мотори і гуму, тоді було б цікаво хто кого.

- Здається, до цього все і йде... Хоча, я не думаю, що це аж так потрібно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 24-6-2005 у 10:24

Цитата:

Страшенно не любив і не люблю Шумахера (ще з тих часів, коли його називали Золотим хлопчиком), але ж не можна так глумитись над, що там не кажи, найбільш видатним гонщиком Ф-1 за всі часи. Пам"ятається два етапи назад (в Канаді) Шумахер був ... другим і програв Райконену лише секунду.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2005 у 11:26

В чемпіонаті має бути інтрига, боротьба, як колись у протистоянні Сенни, Проста, Менсела, Піке. Чи ще раніше Стюарт, Фіттіпальді, Лауда. Ех були часи! Хоча після відходу Міхаеля Шумахера в на намічається цікава ера, ну подивіться Алонсо, Райкконен, Баттон, Веббер, Хайдфельд, я думаю що боротьба буде ще та...
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-7-2005 у 16:17

Результати ГП Франції:
Поул-Позишн Ф.Алонсо.
1.Ф.Алонсо
2.К.Райкконен
3.М.Шумахер
4.Д.Баттон
5.Я.Труллі
6.Д.Фізікелла
7.Р.Шумахер
8.Ж.Вільньов
Що можу сказати про гонку, Алонсо виграв у спокійному красивому стилі, Райкконен з 13 прорвався на 3 місце. Нарешті комвнда БАР заробила перші очки. І Жак Вільньов заробив одне очко, що не може не радувати його прихильників.
В минулому році команда БАР в підсумку посіла 2-ге місце, в цьому вище 6-го не піднятися. Надто багато втрачено. Це лише моя думка, хто думає інакше?
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-7-2005 у 14:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Що можу сказати про гонку, Алонсо виграв у спокійному красивому стилі, Райкконен з 13 прорвався на 3 місце...
Це лише моя думка, хто думає інакше?

Я думаю інакше: Ряйконен з 13 прорвася не на 3, а на 2 місце! Цікаво, а якби стартував із третього? Маки цього року пізно прокинулись (тобто один - іншого треба гнати в шию, а краще було би взагалі не запрошувати :mad: ), але все одно фініш сезону обіцяє БУТИ!
Шума підтвердив нашу спільну думку про справжній клас "найкращого пілота всіх часів і народів" - як тільки правила трохи підрівняли боліди, він миттєво здувся: не може навіть своє місце зберегти!

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-7-2005 у 17:50

Якщо Макларен підтягнеться, то буде діло, але ще треба і атаки Феррарі витримати, а червоні свого останнього слова ще не сказали.
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 5-7-2005 у 08:47

Цитата:
... а червоні свого останнього слова ще не сказали.

В цьому сезоні вже і не скажуть... Вже, думаю, всім стало ясно, що зміна правил це хід проти Фераррі. Як на мене, то формула стала менш цікавою...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-7-2005 у 11:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас ЗадорожнийВ цьому сезоні вже і не скажуть... Вже, думаю, всім стало ясно, що зміна правил це хід проти Фераррі. Як на мене, то формула стала менш цікавою...

Та навпаки, у Формулу повертається інтрига та боротьба після тривалого застою(домінування Феррарі). Попереду ще все цікаве. Історія, то історія, але ж ми маємо сьогодення.
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-7-2005 у 11:56

Цитата:
Та навпаки, у Формулу повертається інтрига та боротьба після тривалого застою(домінування Феррарі). Попереду ще все цікаве. Історія, то історія, але ж ми маємо сьогодення.

Просто формула програє від цього... Краще Алонсо би ганявся по сліду Шумахера ще зо 2 сезони, тоді для нього це би було додатковим досвідом. Згадайте як колись Шумі їздив за Хілом і Сенною... А після пенсії першого і смерті другого став тим Шумахером, якого навіть в цьому сезоні побоюються всі... Формула не є лише змаганням на найкращого гонщика (чи то пак пілота), а також і змагання авт. Тому обмежувати Фераррі просто не справедливо... Мені також надоїли червоні подіуми... Але це не може бути причиною того, щоб правила писали проти команди.
А проблема з шинами Мішлен? Коли минулого року Бріджстоуни частенько підводили, ні Фераррі, ні, навіть, Мінарді не не дозволяли собі зривати гонку...
А Ви бачили, друже, засідання дисциплінарного комітету Ф1? Я мав нагоду бачити кілька сюжетів... Просто катавасія... Всі звинувачують Фераррі у відмові "одноразово змінити правила" і всі авта "переобути". І головне хто волав на ті правила? Ті команди, які їх підтримували до початку сезону. Феррарі завжди були ними не задоволені. Я б на місці концерну Фіат зробив би так само... Це свого роду справедлива кара за, вибачте, неповноцінні правила.

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-7-2005 у 14:17

Тут нагло спогади нахлинули
Трохи кавалків зі звитяжної біографії "назвитяжнішого"
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Згадайте як колись Шумі їздив за Хілом і Сенною... А після пенсії першого і смерті другого став тим Шумахером, якого навіть в цьому сезоні побоюються всі...

Згадали...
За Сенною Шума, здається, ніколи не їздив: 92-го - за Менселом і ще за всіма іншими, кому не в лом було їздити попереду німців; 93-го їздив за Простом (і за Гілом, так); а 94-го за Сенною їздити було важкувато, бо той до самої смерті не виграв жодного етапу. До самого кінця Шума з Гілом ішли майже поруч (+1 очко), а на останньому етапі перший заради другого прямо на старті повторив "подвиг Гастелло" (рімейк Сенна vs Прост). Так із розривом ув очко і завершили. Казє панятна, жодна Мосьлі Михаська не чіпала.
Якщо брати його біографію у Фірі, то спочатку Шума, справді, їздив за Гілом, а потім-таки - за Вільньовом. Залишається питання, чи вже став він,нарешті "справжнім Шумахером, якого всі побоюються", коли 2 сезони поспіль їздив за Хакіненом? Доречи, в перший із них спробував повторити трюк із тараном, але Міка виявився неХІЛЛим, і Шумахеру довелось відпочивати на травці самьотньо. І що з ним зробили? Страшно покарали! Зняли всі очки того сезону (який він і без того продув)!! Хоча були й інші пропозиції, наприклад, дискваліфікувати на кілька перших гонок наступного сезону - за рецидивне хуліганство. Та ні, як же можна - хлопець же із Фіри - найстаршої та наславетнішої стайні - їй можна тільки пальчиком грозити.
І цього правила Бєня Еклстовн разом зі своєю Мосьлєю завжди твердо дотримувались.
Наприклад, усім чудово відома стратегія Феррарі з "командним ордером", яка ними застосовувалась постійно (а іноді і демонстративно, коли Барікелло фактично зупинявся на останньому колі), і за яку ним жодного разу ніц не було, окрім громадського осуду. Натомість, коли Макі 1 раз повторили цей прийом, і Култхард пропустив Хакінена, Фіра миттєво подала протест, а ФІА так само миттєво попередила Макларен: ще раз - і вам гаплик!

Також мені цікаво стало, хто ті всі, які і досі бояться Шумахера? Алонсо чи Ряйконен? Монтоя? Може, Вільньов, який, навіть їдучи на "ровері" на 7 кіл позаду ніколи Шуму за людину не мав? От Кімі так злякався, що навіть не помітив, як із 13 місця попереду "неперевершеного" вискочив. І до чого тут правила? Вони, начебто, місткість баків у "Фіри" більше за інших не обмежують - чиста тактика.

Тим паче, я не згідний, що злі чи хороші правила написані проти Феррарі. Вони написані проти того, щоб Фіра, яка завжди мала найбільший бюджет, будувала авта, на яких чемпіоном може стати навіть мавпа. Це, звичайно, не вихід, але власники Ф1 лоханулись не зараз, а років 8-9 тому, коли в період оновлення Феррарі створювали для тієї "зелену вулицю" і багато на що закривали очі. Догралися, Фіра за своє неміряне бабло побудувала космічний корабель і чхати на всіх хотіла - тепер можна бути чесним, спокійно тікати зі старту, і фінішува, коли всі інші щойно закінчили прогрівочне коло. Зрозуміло, що інтерес до перегонів стрімко впав, разом із Бєніними доходами. Тра було щось робити...

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-7-2005 у 14:35

Цитата:

Також мені цікаво стало, хто ті всі, які і досі бояться Шумахера? Алонсо чи Ряйконен? Монтоя? Може, Вільньов, який, навіть їдучи на "ровері" на 7 кіл позаду ніколи Шуму за людину не мав?

Jarno Trulli
Rubens Barrichello
Nick Heidfeld
Mark Webber
Ralf Schumacher
Giancarlo Fisichella
David Coulthard
Juan Pablo Montoya
Felipe Massa
Tiago Monteiro
Alexander Wurz
Jacques Villeneuve
Jenson Button
Narain Karthikeyan
Christijan Albers
Pedro de la Rosa
Christian Klien
Patrick Friesacher
Vitantonio Liuzz

Оцим дядькам Шуму вже в цьому сезоні не догнати... То чого б не боятись? А Райконнен знає шо 5 очок відриву- це пусте місце:P

(с) Невідомий
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-7-2005 у 14:42

Цитата:

Тим паче, я не згідний, що злі чи хороші правила написані проти Феррарі. Вони написані проти того, щоб Фіра, яка завжди мала найбільший бюджет, будувала авта, на яких чемпіоном може стати навіть мавпа.

Я думаю, друже, шо Фіра (якшо так подобається) любить економити... І якби не прийшлось платити Шумахєру дужи би ся тішила... Вони би в минулім році всадили ту Мавпу за руль і виграли. Думаю, шо тоді ні Райконнен, ні Вільньов, ні Алонсо, ні навіть Клімт у ф1 би не їздили... Могло б довести до суїциду і так зденервованого Монтою... І Вам їх всіх не шкода... Ай-яй-яй:D

(с) Невідомий
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-7-2005 у 14:51

Цитата:

За Сенною Шума, здається, ніколи не їздив: 92-го - за Менселом і ще за всіма іншими, кому не в лом було їздити попереду німців; 93-го їздив за Простом (і за Гілом, так); а 94-го за Сенною їздити було важкувато, бо той до самої смерті не виграв жодного етапу.

Так от
1992 - Сенна виграв 2 етапи, Шум - 1 (Майже все решта Менсел)
1993 - Сенна - 5, Шум - 1, Хілл - 3 (Решта Прост)
1994 - Шум - 8, Менсел - 1!, Бергер - 1, решта Хілл
Ну то значить таки може пaру раз і їздив Шума за Сенною?

(с) Невідомий
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-7-2005 у 17:12

Їздив-їздив у 1991, на "Джордані".
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-7-2005 у 13:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Оцим дядькам Шуму вже в цьому сезоні не догнати... То чого б не боятись?

Ну це, мабуть, не арґумент – мені Шуму також не догнати, в цьому сезоні, зокрема, але я його чомусь не боюся. Наполягатиму на своїй попередній думці: ні Монтоя, ні Вільньов ніколи Шумахера не боялися, не бояться, і боятися не збираються, яке б хто там місце не займав. Скоріше навпаки – це він від них завжди шарахався, лише бачив, жи хлопці в доброму гуморі і самі тікати не збираються.
Барікелло цього сезону також рідкісно знахабнів – час від часу дозволяє собі випереджати «найславетнішого», навіть не спитавши у того дозволу.
Цитата:
А Райконнен знає шо 5 очок відриву- це пусте місце:P

FIA має нагоду показати всім, а не тільки Ряйконену, що не лише 5, а і 29 очок – пусте місце: просто дискваліфікувати всі мішленівськи команди етапи так на 3-4 і гаразд.
Цитата:
Я думаю, друже, шо Фіра (якшо так подобається) любить економити

Суперечлива думка. Ніколи не чув, жиби Коні економили на Ф1, скорше навпаки. А Міхаель – це ж іще і бренд: розкрутив – і продавай футболки. Тіпа Бекхем.
До того ж казали (хоча я й не бачив), що він незлий тестер (піде з гонок – без роботи не залишиться :D.), нащо ж такого з команди виганяти, самими Бадоєром із де ла Росою ситий не будеш. Хай собі поки катається.
Цитата:
1992 - Сенна виграв 2 етапи, Шум - 1 (Майже все решта Менсел)
1993 - Сенна - 5, Шум - 1, Хілл - 3 (Решта Прост)
1994 - Шум - 8, Менсел - 1!, Бергер - 1, решта Хілл
Ну то значить таки може пaру раз і їздив Шума за Сенною?

Пропоную не бути такими дріб’язковими, так же ж можна докатитись і до: «поїхав Михасько на піт-стоп, заправився, виїхав позаду Кліма – є нагода стверджувати: Шумахер певний час їздив за Клімом!»

Доречи, подивився нарешті останній етап. І що? Міхаель своєму, збереженому після кваліфікації 3 місцю мусить завдячувати
1) вдалій тактиці заправок, тобто роботі штабу;
2) черговому подвигу Монтої (я не знаю, він жирні пальці об шини витирає, чи що?!)
Шансів дістати Ряйконена в нього було менше, ніж опинитися п’ятим. Скоріше би, Кіми зробив Алонсо (хоча і це було би із розряду фантастики: судячи з крупних планів після гонки, Мішлен на домашньому етапі відверто віддав кращий комплект домашній команді – алонсова гума була значно краще, як на Ряйконені, настільки, наскільки остання виглядала краще за «бріджі» Шумахера)
І все це при тому, жи Шума був на своєму звичному рівні, помилок не робив. Висновок?

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-7-2005 у 13:59

Ми говоримо про одне і те ж просто з різних поглядів. Я вже казав, шо Ферарі не захищаю, але і не люблю безпідставних наїздів. Багато з чим з написаного згоден, але з дечим таки ні! У кожного гонщика є свої злети і падіння. Може Шума просто старіє? Тоді за сезон він взагалі піде на пенсію, а хлопці тут розберуться. Скажу чесно, хотів би успіху Алонсо, бо не подобається мені агресія Монтойї, а фінів я в Ф1 взагалі не признаю...
Нове гран-прі принесе нові дискусії... Можемо і з точки зору історії подискутувати. Приємно знайти завзятого фаната

(с) Невідомий
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-7-2005 у 15:39

Ну в історії Іспанія взагалі нікого більш менш помітного у формулі-1 не мала. Перемоги Алонсо, це перші перемоги Іспанії взагалі. Так як доречі і Колумбії-Монтої. А найбільше перемог має Великобританія, ну гляньте хто у них: Менселл, Стюарт, Г.Хілл, Д.Хілл, та ще можна перечислювати й перечисльвати. Друге місце у Німців, в основному завдяки Шумахеру, треті бразильці Сенна, Піке, Фіттіпальді, четверті французи-Прост.
Команди, щкода, що збанкрутував Лотус, така команда була, ех! Ну а так Феррарі, Макларен, Вільямс,... а далі прірва.
Гума. Гудєар пішов, але залишив такі рекорди, що треба років 20, щоб їх побити.
Двигуни. Феррарі, Форд, Рено, Хонда..., і знову прірва.
Знаєте, щоб я хотів побачити? Команду Лотус з двигуном Форд, гумою Гудєар, і пілотами Фернандо Алонсо і Кімі Райкконен, або Нік Хайдфельд і Дженсон Баттон, або іншими.
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-7-2005 у 10:52

Які шанси на чемпіонство у Алонсо-Рено?
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-7-2005 у 16:33

Цитата:
Які шанси на чемпіонство у Алонсо-Рено?

Офігенні!!
Особливо, якщо підтвердиться, що Рено заслало шпигуна у Мерседес, яких періодично згвинчує гайку з мотора Ряйконена. :mad::lol:

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-7-2005 у 11:00

А букмекерські контори називають шанси Алонсо-Райкконена приблизно рівними, а в кубку конструкторів, навіть у Макларена більше шансів. Може тому, що Фізікелла трохи не дотягує.
 Сторінки:  1  2    4    6  ..  16

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3226
Реклама: