Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6  7
Автор: Тема: Мова у Львові
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 18-8-2003 у 13:55

Одарко, точну фразу не можу навести, я ж казала, не я там була (хоча тій людині не маю причин не вірити - і вона так само Плачів дуже цінує, їздить їх слухати, як і я). Щось там було із піснею "Вона", та то не так суттєво. Навіть ставши об"єктом якогось кпину, я б його позицію, як львівянина могла зрозуміти (не погодитися - зрозуміти) і то проблема не Музиканта і Фанів, то проблема сходу і заходу. З Вакарчуком то так само. То проблема не зірки, то проблема людини.

Про Донецьк - ну, хочеш, спитай, справді цікаво, що там було. Тільки без прожектора в лице :)

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 18-8-2003 у 13:59

Можливо, проблема Тараса є в тому, що він хоче тримати людей на відстані, щоб ніхто в дужу ближче не загалянув, коли помер батько він дуже закрився та наїжачився...Вибачте кого він образи, але я знаю, що це ненавмисно.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

cool.gif написано 18-8-2003 у 14:03

Ні, хлопчики й дівчатка - я на тему протистояння регіонів розмові з*їхати не дам. Всюди люди - це аксиома.

Щодо форми висловлення думок.
Був на концерті Нікітіна в Києві.
Людина теж має що сказати. Чесно має. Проте, може, дався в знаки його багаторічний досвід дитячих концертів, або що - він просто розповідає залові що йому болить, чим живе, що його турбує. Як на мене - найбільш сприйнятлива форма. Бесіда і пісні - ще б це все на кухню і чаю, чаю.
Що не кажи, але людина найкраще сприймає інформацію у розмові РІВНИХ.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 18-8-2003 у 14:06

Одарочко, в Донецьку не була, не знаю, а от чим на “Рок-Екзистенції” могла нарід образити фраза, сказана в контексті вірша “Із Янголом на Плечі” та дитячого видавництва А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га “Дехто з вас сам ще може читати ці книжки, а дехто вже читає їх своїм дітям” я, грім мене побий, не розумію. Я її сприйняла, як констатацію того факту, що зал був заповнений представниками різних поколінь, об’єднаних любов’ю до справжньої музики. Мені то приємно було... :)
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 14:19

2odarka: приблизно те саме, хіба не так конкретно, я сказала не так давно молодим музикантам, коли вони пошкодували, що той був надто "недосяжний", коли в одній програмі виступали, не йшов на контакт.

Втім, так подумати... Вакарчукові його прихильники теж - всього-навсього чужі, незнайомі, подекуди й невчасні люди... Ніхто ж нам не обіцяв, що він буде білим і пухнастим?

2Olexiy ми вже з теми зійшли давно і не один раз :) врешті ми пройдемо коло і повернемося до мови у Львові. :)

fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 14:30

наталко: дослівно: "половині залу ще передує прочитати, а половина читатиме діточкам"... (у мене плівка лишилася %) ) Ну а дошкільнят у залі точно не половина була :)
Втім, це не намагання довести, що Чубай завдав народові жорстокої образи :) Нарід посміявсь і кожен подумав, що він до першої половини точно не належить, а вже його сусіди - ну, не виключено :)
Але там файно було... Нарід почав стару пісню "Во-на, во-на". Теж щось Тарас був сказав з приводу, слів інших пісень не знаєте - не певна, погано було чути. Ти не пам2ятаєш, Наталю? А я, почувши оте "вона-вона" навмисне почала якомога голосніше скандувати "Ен-ді-Вор-хол" - і кілька чоловік мій крик підхопили! Але він ні тої ні іншої тоді не заспівав :)

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 14:35

Скажу вам правду. що багато поганого наслухалася про Тараса від людейі було мені прикро і погано, бо він не є нехорошою людиною, бо знаю, що не кожен хлопець, який лишився 9 річному віці напв-сиротою з двох річною сестрою та мамою не так було легко вибиватися в люди САМОМУ. Люди різні і часто колять, колять дуже боляче і на це треба закривати очі і далі йти...
Просто знаю, що Тарас ще ніколи нікому не відмовив, він завджи всім помагає (якщо це, звичайно, не дурниці), але я можу це говорити як сестра...але ми ще з ним ніколи не сварилися, і мої прохання ніколи ще не пролітали повз його вуха.
Просто деколи люди втомлюють, не можеш ти постійно до всіх усміхатися та з усіма спілкуватися, якщо у тебе не має настрою?
Не хочу, щоб у вас була погана думка про нього...Він не тільки співає і пише музику для себе, а й для вас...інколи його злить сучасна, зрусифікована тупа молодь, тому і фрази кидає в натовп, бо думає, можливо вони зачухаються, почнуть щось робити...Розумних людей ці речі не мали б зачіпати...
:):):)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 14:47

А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А!!!!
Так, а ну припинили всі присікатися до Тараса!!!!
Ви ж дивіться що робиться - вже довели Одарку же мусить за нього виправдовуватися!!!!
Не дозволю! І, отже, підсумовую все, що було ту сказано:

1. Є така думка, що ТЧ на своїх концертах іноді ставиться до аудиторії дещо зверхньо.
2. Також кажуть що особливо це позначається на мешканцях східного регіону України.
3. СЧ обіцяла (ніби) розпитатися в ТЧ чи дійсно то так і є та викласти тут пояснення/роз*яснення/спростування

Якщо хтось ще чогось бажає - прошу. Але присікатися припиніть.

2 Одарка - бач, я все владнав - більше ніхто так не буде (2 Всі: правда ж? [зла така і погрозлива усмішка]). Деякий апофеоз у цьому питання викликаний браком нових тем на форумі.

2 Всі: давайте краще про щось меньш особисте порозмовляємо - аби нікого не зачіпало! Майте совість, люде - один раз запитали й годі - нашо по голові стукати?
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 14:53

та не буду, не буду... Я зовсім не хотіла когось засмучувати і навіть намагалася дивитися на те, що кажу, з усіх сторін.

Я, до речі, перша пропонувала перейти на загальнішу тему - хто мені сказав "не дозволю"? :)

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 14:57

to Olexiy
Дуже дякую!!!!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

cool.gif написано 18-8-2003 у 15:06

Цитата:
Першим відправив користувач fish
Я, до речі, перша пропонувала перейти на загальнішу тему - хто мені сказав "не дозволю"? :)

А хто офтопи тут розводить? Для цього є окрема тема - [Чи Схід і Захід можуть жити разом?]http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1307[/url]

Але там, наче, все владнали.:cool:
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 15:38

Олексію, але це так напружує, щоразу як тебе чийсь комент сподвигне на думку, поміщати її не тут же, а сортувати десь!
Я теж проти офтопів, але у цій темі про офтопи вже смішно говорити.

ps гартуйтеся.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 15:46

Фіш, ну давай про східняків, як хочеш. Ти справді вважаєш що обабіч Дніпра (Збруча) живуть різні люди?
Я згоден лише в тому, що на цьому боці Збруча люди пережили 3 голодомори а на тому - 1. Згоден - це позначилося на свідомості людей. Занадто позначилося, проте українцями ми не перестали бути. Якщо тобі цікаво про це поспілкуватися - я із задоволенням. Вйо на відповідну тему? Напиши там - я приєднаюсь.
Все, що писано мною вище - нагадування що питання ніби обговорювалось та, ніби, вже закрите. Якщо ні - то давай далі поспілкуємося щодо цього.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2003 у 15:59

ох, Олексію, на НАШІЙ свідомості позначилися вже зовсім інші речі.
Але не робися агресивним. Якщо я десь була надто агресивна - перепрошую, я не бажала того.
З вами мені комфортно, сподіваюся, вам зі мною також. Не робімо штучних меж.

Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 18-8-2003 у 22:37

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Не хочу, щоб у вас була погана думка про нього...Він не тільки співає і пише музику для себе, а й для вас...інколи його злить сучасна, зрусифікована тупа молодь, тому і фрази кидає в натовп, бо думає, можливо вони зачухаються, почнуть щось робити...Розумних людей ці речі не мали б зачіпати...
:):):)

А розумних і не зачіпають. Я у цій надцікавій дискусії толком участі брати не могла, бо на роботі бачу Форум шматками, тому даруйте за офтопік, але я напишу, не витримаю. Не знаю, у кого могла виникнути про Тараса погана думка, хоча він - не долар, і всім подобатися не може. Мені, наприклад, імпонує у ньому і в його творчості саме те, що він деякою мірою провокаційний, я б сказала. Але це й добре, хіба ні? :) Я не можу судити про нього, я його практично не знаю, але мені він здається людиною з великою душею; він не терпить фальші в собі і в інших, але головно - в собі. На це не багато хто здатен. Звичайно наші вимоги стосуються кого завгодно, але не нас самих. А тут не той випадок. Тарас, як мені ввижається, надзвичайно цільна людина. Цілісна. Він не складений з різнокольорових уламків, від яких в очах мерехтить, як той же Вакарчук, що й не розбереш, де кінчається маска, а починається справжнє лице. Чубай - це людина, яка не здатна на підступність. І ще одне... Я зараз слухаю "Коли до губ твоїх". Хочеться сказати, що музика - це душа людини. Душа у Тараса ПРЕКРАСНА. Бо творити таку музику, маючи лише хист, неможливо. Маєш душу - вкладаєш її у пісню - отримуєш шедевр. :saint:
2 fish: Ах, так ось хто "Енді Воргол" на "Рок-Екзистенції" кричав! :D:D:D Я тебе пам’ятаю.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 07:45

о-о! от і здибалися, мені аж пришпильно, що за тим Ворголом мене запам"ятали. Хоча десь і сумно: не часто нарід Воргола вимагає. Перемагає Вона. Ну чому саме Вона? Хіба це насправді КРАЩА їх річ?
А на концерті для ангелів ти, певно, також була?

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 09:30

ВОНА - типова пісня-вбивця.
Це з того ряду пісень, які переслідують групи все їх життя навіть якщо не вбивають. Вона - пісня дуже нетипова для плачу, проте саме ця пісня зробиля гурт популярним в широких масах.
Ще є приклади:
Город золотой - Акваріуму
СхОди на небеса (даруйте - не пам*ятаю як пишеться) - Зепелінів
Готель Каліфорнія - Іглз
Але ці ще так-сяк. Були прикладу "вмирання" гуртів після спаду популярності такої пісні. Плач витримав, але багато хто досі ототожнює ТЧ саме з НЕЮ.
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 19-8-2003 у 12:01

Сьогодні "Вону" (як її часто називають) в якійсь мірі замінила "Я піду в далекі гори". Група не вмерла, хоча й справді для багатьох знайомство з творчістю Чубая принесло більше розчарувань, а не захоплень. Бо міряли не тими мірками.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 19-8-2003 у 12:27

Нє, таки потрібно цю тему переносити.
Не згоден. Для мене "Я піду.." було відкриттям, воно мене заставило передивтись деякі мої погляди.

Люби українське!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

cool.gif написано 19-8-2003 у 12:38

А я - з тих, хто зацікавився Плачем через "Завтра прийде до кімнати". Але ця пісня вже за місяць перестала подобатись, а от Плач я продовжив собі відкривати.
"Я піду" - набула популярності насамперед через кліп, що транслювався (у нас, принаймні) майже по всіх каналах. Але пісенька дуже добра. Вміла людина писати.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 12:59

а давайте влаштуємо зовсім уже безсовісний оффтоп і нафантазуємо уявний кліп Плачам? А то мені ті, що у нас роблять, ну майже жоден не подобається

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 13:03

Нащо офтоп?
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 13:19

:D не витримала душа поета

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 13:38

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
Група не вмерла, хоча й справді для багатьох знайомство з творчістю Чубая принесло більше розчарувань, а не захоплень. Бо міряли не тими мірками.

Чи міг би ти пояснити свою фразу, бо я щось не розумію:(
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2003 у 13:59

я думаю, він мав на увазі ось що: скрізь на радіо крутили тільки "вона" і тому шанувальниками плачів ставали не ті люди, яким би подобався їх наявний стиль, все ж Вона не типова для Плачів, а люди з іншими смаками. Чувши ж решту пісень, вони, теоретично кажучи, справді могли у певному розумінні розчаруватися, а саме: решта пісень не схожі на "Вону".
Одарко, якщо будеш усе брати до серця, то тільки намислиш собі зайвого :)
Вір нам.

Сторінки:  1  2    4    6  7

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1373
Реклама: