Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Помаранчева революція. Рік минув. Результат?
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 23-11-2005 у 10:26

Учора на Майдані було повне дежа вю Революції: ті ж люди, той же настрій, ті ж пісні... Звук був організований не кращим чином, вождів практично чути не було, тож люди більше спілкувалися між собою. Дуже добре зустрічали Луценка. Юлю і Ющенка - також. Пономарьов проникливо співав гімн. Відчуття свята було щирим.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Ромашка
Академік

Зареєстрований: 22-11-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Ідеальний ;)

[*] написано 23-11-2005 у 11:02

Як на мене то нічого не вібдується безслідно. Хоча я більшості видків незадовлений але є і позитивні.
Як сказав один мій товариш "тепер хоч телевізор дивитися не противно".
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 23-11-2005 у 14:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Бачите, німецька для них нормальною не була

:lol: :lol: :lol: :lol:

Das ist gar nicht lustig. Es machte mich voellig verrueckt. Sind wir nicht Menschen, dass man uns so betreut?

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-11-2005 у 14:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Добре тоді, коли кожен громадянин відчуває те добро покращення. Навіть бомж, який риється в смітниках! Що вони рилися до революції, що після. І хто тут каже, як нас там сприймають, ви поясніть це людині. яка кілька днів не їла, і хоче їсти. Верх ніколи не бачив низу, і я сумніваюся, що колись побачить. Хочу помилитися. Так що підстав для радості немає, і бути не може. Принаймні в мене.

Дуже мені дивно, Ігорку. Я думав, шо ти не повинен вірити у такі попсові і вже перевірені ідеї як всезагальна рівність, спільний добробут... коротше, рай на землі. Сам знаєш, шо стояло за тими лозунгами.

Згоден, що соціальні проблеми існують, але ти знаєш, шо, наприклад, у Німеччині понад 3 млн безробітних? У всіх країнах є безпритульні і, на жаль, таку проблему вирішити неможливо.

(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Городецький
Дійсний член

Зареєстрований: 10-11-2005
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 23-11-2005 у 14:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Добре тоді, коли кожен громадянин відчуває те добро покращення. Навіть бомж, який риється в смітниках! Що вони рилися до революції, що після. І хто тут каже, як нас там сприймають, ви поясніть це людині. яка кілька днів не їла, і хоче їсти.

То як на Вашу думку, революція мала нагодувати жебрака, чи надати йому можливість працювати й заробляти? А роботу можна знайти, не надто прибуткову але некваліфіковану. Що до революції що по ній. Спитайте якось у такого жебрака чи хоче він працювати.

Щодо покращення для кожного, тут Ви праві. На Вашому прикладі з бомжем - він знаходитиме більш якісні (споживні, вартісні) речі у смітниках. Напевне за рік якість сміття не покращилася, це не значить що революція була марною.
Yuliya Kovalenko
Новак
*

Зареєстрований: 20-11-2005
Місто: Dnipropetrovsk
Нема на форумі

[*] написано 23-11-2005 у 23:54

Для мене помаранчева революція крім усього іншого стала детонатором розлучення.:) А ще я згадала свої юнацькі ідеали! Тому можу сказати, що у матеріальному плані вона мені нічого не дала, тільки складніше стало. Проте у духовному є певні зміни на краще.
Після революції треба було чесно сказати людям, що жити ми станемо гірше і пояснити чому і показати реальний план розвитку країни. І не треба було збільшувати соціальні виплати, бо було зрозуміло, що ніякого підгрунтя для цього не моє. З розмови пенсіонерів у черзі в лікарні: "Краще б пенсія була меншою, але ціна на м'ясо залишалася старою". На мою думку, гроші треба було витрачати на розбудову промисловості, а не на "їжу".

До пана Городецького: цілком згодна з Вами, що і на початку 90-х у нас були національно свідомі громадяни. І святкування 500-річчя козацтва дуже добре пам’ятаю, і те, як їздили агітувати за незалежність на заводи... Але що було потім? Серед моїх знайомих, які у ті часи кричали про свою любов до України, більшість давно вже живе у Канаді. Певно бути національно свідомим там набагато легше, ніж тут. Я мала на увазі людей, у яких минулого року трохи змінився світогляд і вони почали замислюватися над питанням „хто ми і якої землі діти”.

Хто живе боячись, той ніколи не буде вільним
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 24-11-2005 у 10:36

Цитата:
Das ist gar nicht lustig.

Та ладно вам... Якщо весь час плакали б на Майдані, не перемогли б. Перемога почалася з янукдотів.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 24-11-2005 у 15:03

Цитата:
Цитата:
Das ist gar nicht lustig.

Та ладно вам... Якщо весь час плакали б на Майдані, не перемогли б. Перемога почалася з янукдотів.

Чесно кажучи, мене такі речі також не смішать. Радше bisять. :mad::baddevil: Янукдоти починаються вже потім, як охолоне перше враження.

There is no place like 127.0.0.1
KarmaPema
Новак
*

Зареєстрований: 28-10-2005
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

[*] написано 24-11-2005 у 18:50

Оригінальною мабуть не буду, коли скажу, що позитив спостерігається хіба що у галузі ЗМІ (свобода слова хочь якось та є), а також приємно тішить самолюбство покращення репутації України у західних колах. Тіки от, на жаль, реальної користі з того поки що нема. Ми для всих ци західних ідеалістів така собі "романтична революційна країна", у них бо вдома таких розваг нема: пересит, спустошеність, цинізм та постмодернізм. А тут тобі грандіозний атракціон емоцій, боротьба... с е н с врешті-решт. Помаранчева революція була для нас (і для них у якості глядачів) в і д н а й д е н н я м с е н с у. Тепер вона поступово для багатьох вільних і невільних акторів ціого дійства сенс втрачає. Втрачає, бо емоційний заряд боротьби був надто сильний, такі емоції передбачають докорінність змін, люде хотіли раю, утопії, за щ а с т є боролися, а виявилося, шо посадили у крісло звичайного собі дядька, який так само краде, і бреше, і бозна шо робить подібно до попередніх дядьків. Не знаю, що буде далі, і до яких наслідків дійде те, шо нині в Україні коїться, і яка справжня роль Помаранчевої революції в історії України. Знаю тіки, що не жалію про то шо було, і про свою участь у тому. Це було щиро і прекрасно, і вже саме тому - добре...а шо далі - як в анекдоті "дєло ясноє, что дєло тьомноє" ;)
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2005 у 15:53

Цитата:

Я також проти голосіння, але є речі з яких не варто сміятись. Це вияв якогось єврейського або російського шовінізму... Тому і не смішно

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 31-1-2008 у 12:07

Схоже, ще одне досягнення Помаранчевої революції (можливо останнє) - сводоба слова (а чи була вона), відходить у небуття. Один з останніх аргументів, яким прикривалися колишні керманичі революції, була свобода слова.
І ось нарешті почали "закручувати гайки" і в цьому напрямку. Симптоми: 5 канал, відсутність громадьского телебачення, тепер що цього списку у Львові додають Ратушу і Львівську газету.
Пройшло з того часу лише 3 роки, а всі досягнення знівельовані? Сумно.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2008 у 00:24

Пройшов ще рік. Думаю опитування виглядало б зараз зовсім інакше :)

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2008 у 10:08

Точно інакше... Але то саме можна сказати за кожну революцію

(с) Невідомий
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 21-11-2008 у 12:54

Менше з тим. Голосування на УНІАН (його теж не можна назвати цілком репрезентативним, до того же запитують не зовсім про те саме, а проте...):

Якби Ви вернулися на 4 роки назад, чи повторили б свій вибір під час голосування? (%, в дужках російська версія сайту)
Так – 59,3 (49,2)
Ні – 30,4 (38,1)
Не знаю – 5,2 (3,4)
Я не голосував – 4,4 (8,1)
Свій варіант – 0,6 (1,0)
Усього проголосувало (на цей час): 1891 (1644).

Тобто нарід, назагал, повторив би свій вибір, яким би він тоді не був.

Усе мине. Усе мене мине
Горват Корнелія
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі

Настрій: Задовільно-задоволений

[*] написано 21-11-2008 у 17:03

Це опитування таки радує. Було почуття змін, сподівань і, судячи з опитування нарід не втратив оптимізму!

Ми - те, що думаємо про себе.

Найчастіше багато що сходить з рук тому, хто встигає їх умити, заздалегідь добре погрівши. Е.Севрус
Степанюк Василь
Дійсний член

Зареєстрований: 19-7-2008
Нема на форумі

[*] написано 22-11-2008 у 14:27

Звичайно що зміни відбулись, але не такі на які усі сподівались :(
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2008 у 10:03

На четвертий рік помаранчевої революції охоронці Ющенка дали тягла бабі Парасці: http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/15/86085.htm :)
Лікують її, правда в Феофанії. За що така честь?

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-11-2009 у 21:07

Цього року День Свободи щось зовсім не святкують. Звісно, є на то причини, але зараз не про це.
УТ-1 відзначився трансляцією концерту за участи львівських і екс-львівських виконавців: Чубай, Морозов, Терція. Може ще хто був, я все не захопив.
Якщо хтось записав - поділіться.

Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 7-7-2009
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: щаслива

[*] написано 22-11-2009 у 22:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Цього року День Свободи щось зовсім не святкують. Звісно, є на то причини, але зараз не про це.
УТ-1 відзначився трансляцією концерту за участи львівських і екс-львівських виконавців: Чубай, Морозов, Терція. Може ще хто був, я все не захопив.
Якщо хтось записав - поділіться.

Я теж не спочатку дивилась. Ось кого ще запам'ятала О. Білозір, Марічка Бурмака, ТАРТАК, Кому вниз.

WebStyleTalk - дослідження Інтернет-комунікації

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 23-11-2009 у 01:00

До теми - цікаво би зараз то саме опитування провести, чи сильно результат змінився.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 24-11-2009 у 10:48

Роздуми та висновки про Майдан від Ірини Бекешкіної - http://www.pravda.com.ua/news/2009/11/22/105746.htm

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2009 у 21:28

Цитата:
До теми - цікаво би зараз то саме опитування провести, чи сильно результат змінився.

Очевидно, що змінився. Країна втратила дуже добру нагоду до якісних змін. :(

Але сама революція для її учасників залишиться дуже яскравим, позитивним спогадом.

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 30-11-2009 у 20:19

Щось якісь суперечливі почуття..

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Лінда Коваль
Дійсний член

Зареєстрований: 25-7-2009
Нема на форумі

Настрій: замислений

[*] написано 30-11-2009 у 22:07

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Паславський
http://russia.ru/video/diskurs_8391/ (рос.) думка Васермана

Вибачте, а Васерман - це хто? :o

Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 1-12-2009 у 05:04

Останнім часом - сливе, НІХТО.

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4082
Реклама: