Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  19    21    23  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 11-1-2008 у 17:20

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
Грає в мене без проблем :sing: (ну з нечастими перебоями, але то терпимо), Вінамп v5.32. Питання в тому, як записати, щоб потім ще послухати;)
Цього і я не знаю.:( Вчора сам хотів записати "Терцію", але безуспішно:(...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 11-1-2008 у 18:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
а крім того, здається крім Вас, Максиме вони нікого не цікавлять, а Ви й так у курсі ;)

Ну, ще є такі люди, як я, скажімо, які уважно все перечитують та прослуховують, а пишуть рідше. Зате з певністю можу стверджувати, що мене ще й як цікавлять (ну майже, окрім повторів, хоча вони також є корисною річчю).

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-1-2008 у 17:48

Цитата:
Юрасю, а чи могли б Ви мені повідомити (можна на ел-пошту) які саме записи у Вас є?:rolleyes: Мо' в мене чогось немає?:(

У мене є такі передачі (УРНР та "Зустріч перед мікрофоном"). Записано мп3 плеєром. Деякі передачі не повністю. Бувають шуми - це я ходю по хаті, шукаю хвилю ;)
Отже:

D.lemma
Whait
Whait2
Аби МС. Генадій Сидоров про диск Ф5
Андрухович
Арніка та Віктор Морозов
АтмАсфера
Божичі про фільм, етнографічні експедиції
Бурмака
ВВ
Дазл Дрімс
Дримба Да Дзиґа
Жінки в рокмузиці
Квадраджесіма
Кліпмейкер
Крок
Макс Чорний
Оксана Малєцька. Рок музика, оперний голос
Олег Сабчук зі Ская
ОЯК
Пікардійська Терція (11.10.2007)
Покальчук
Полтавські галушки
Про Рокпролом і Тінь Сонця
Про фестиваль Фортеця
Рокери в навчанні
Сестри Тельнюк про альбом Жарптиця
Тартак
Тартак про Сльози та соплі
Тетяна Ша про Шопіг ауер
Трансформер
Україна – зона культурного лиха
Фозі про альбом Обране 2007
Фозі про альбом Моно
ЮрА
Малкович
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 14-1-2008 у 16:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
У мене є такі передачі (УРНР та "Зустріч перед мікрофоном"). Записано мп3 плеєром. Деякі передачі не повністю. Бувають шуми - це я ходю по хаті, шукаю хвилю ;)
Отже:...
...
ОЯК
...
Про Рокпролом і Тінь Сонця
...

Дякую за вичерпну відповідь:) Уточніть будь-ласка ОЯК - у Вас за минулий рік? чи ще давня програма? бо остання у мене є, а перша десь загубилася :( і навпаки є дебют "Тінь Сонця", а торішня пропала майже відразу, якісь вороги постаралися:mad:
smolyar
Академік

Нема на форумі

exclamation.gif написано 14-1-2008 у 16:55
халява

Днями влаштувала у себе на роботі 'генеральне прибирання' під час якого було виявлено, що деякі диски у мене у двох примірниках. Якщо хтось зголоситься:rolleyes: можу вислати через нашу експедицію, або передати якось:) Ось список:

White - Бий першим

White – Максі-синґл Кинь тачку

Mad Heads XL - Надія є

АтмАсфера – Знайти... - зарезервовано Dmy-тром

Вомбад – демонстраційний (2 шт.)

Гайдамаки – Гайдамаки - зарезервовано Максимом Стюфляєвим

ОтВінта – Дарма я наївся цибулі

РАСкрутка – рок-збірка полтавських гуртів- зарезервовано Юрасем Кириченком

Таліта Кум – Гаряча і гірка - зарезервовано Максимом Стюфляєвим

Флайза – Тепло за годину - зарезервовано Юрієм Сєровим

Щастя - PIENSAS YA EN EL AMOR - зарезервовано Юрієм Сєровим

Ю-Ра – Радіосни
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-1-2008 у 16:59
частковий анонс на 17-01-08

22.05-23.00 - Юркеш
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-1-2008 у 20:37

Цитата:
Уточніть будь-ласка ОЯК - у Вас за минулий рік? чи ще давня програма? бо остання у мене є, а перша десь загубилася :( і навпаки є дебют "Тінь Сонця", а торішня пропала майже відразу, якісь вороги постаралися:mad:

Передача про ОЯК за 24.05.2007, передача про Тінь Сонця за 31.08.2006
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-1-2008 у 00:00

Цитата:
Якщо хтось зголоситься:rolleyes: можу вислати через нашу експедицію, або передати якось

А шо таке експедиція, вона до Вінниці доходить?

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 15-1-2008 у 20:10

Цитата:
Днями влаштувала у себе на роботі 'генеральне прибирання' під час якого було виявлено, що деякі диски у мене у двох примірниках. Якщо хтось зголоситься:rolleyes: можу вислати через нашу експедицію, або передати якось:)
Ой, як славненько! :sing:
Яка все-таки гарна штука - генеральне прибирання: я якось теж краватку знайшов, а до того вже 4,5 роки гадав, що десь загубив по-п'яні, нову купив.

Тут, в іншій гілці, де мужуки про кобіт патякають (звісно, не абияких, а лише тих, що співають гучно), мені АТМАСФЕРОЮ всі вуха про...співали. То я, мабуть, претендуватиму. Реклама - двигун розпродажу, ніц не втнеш :cool:

Тим паче, маю досвід. Для зацікавлених можу засвідчити: в тамтої експедиції довгі руки - не знаю, як до Вінниці, а до Донецька дотягуються, і то хутко.
А взагалі: експедиція - то такі гарні дівчатка, що запакують, обгорнуть, зав'яжуть бантиком, підпишуть, обнімуть і поцілують... Але не всіх, не всюди і не завжди, а лише, якщо трапитеся під гарячу ніжну ручку.

ЗІ. to Оля. А бонус буде? Від себе, від душі, від щирого серця?

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 11:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
Цитата:
Якщо хтось зголоситься:rolleyes: можу вислати через нашу експедицію, або передати якось

А шо таке експедиція, вона до Вінниці доходить?

Dmy-тро Вам уже відповів :)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 11:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Ой, як славненько! :sing: ... Тут, в іншій гілці, де мужуки про кобіт патякають (звісно, не абияких, а лише тих, що співають гучно), мені АТМАСФЕРОЮ всі вуха про...співали. То я, мабуть, претендуватиму. Реклама - двигун розпродажу, ніц не втнеш :cool: ...

уже відклала;) я лишень забула попередити:(, що це той альбом, де вони зі санскритом бавляться:o, сподіваюся, Вас це не засмутить?
Цитата:
...
ЗІ. to Оля. А бонус буде? Від себе, від душі, від щирого серця?

бонус? я подумаю ...:saint: і що ж Ви хочете у якості бонуса :rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 12:14

уточнений анонс на 17-01-08
21:05 - 22:00 - сестри Тельнюк
22:05 - 23:00 - Юркеш

на обидвох ефірах, можливо:rolleyes: будуть призи :sing:, тож не бийте байдики:mad:, як лінуєтеся на ефір дзвонити(239-60-19), то можете питання-коментарі-висловлювання надсилати на ел.пошту ukrrock[песик]gmail.com (до 20:30) або смс на номер 8-066-22-15-15-4(цей номер працює під час ефіру). Не чекайте халяви, а то як розізлюсь:baddevil:

запитання до знавців
а чи може мені, невігласу, хтось сказати як би так зробити, щоб коли заходиш на форум, то пароль висвічувався автоматично. А то він у мене якийсь такий неоковирний та 'засекречений':o що ну його... або чи можна мені зробити виняток і присвоїти простіший пароль, бо з першого разу мені рідко вдається набрати комбінацію на кшталт OАrlsmd7:(
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-1-2008 у 12:43

Для Олі Смоляр:
1. Ви можете змінити свій пароль на змістовніший. Для цього потрібно зайти в профіль користувача (верхня частина, права сторона) і там вибрати пункт меню "редагувати профіль" і встановити новий пароль.
2. Якщо ви працюєте на комп'ютері, який не є публічним (вдома чи на роботі користаєтеся лише Ви), ви можете дозволити бровзеру запам'ятати пароль. (Але будьте обережні, щоб ніхто інший не писав :) )

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 20:06

Цитата:
уже відклала;) я лишень забула попередити:(, що це той альбом, де вони зі санскритом бавляться:o, сподіваюся, Вас це не засмутить?
Не засмутить. Наскільки мені відомо, санскрит - це версія української для бідних [філософів]. Про це ще у "Шляху аріїв" написано.
Цитата:
і що ж Ви хочете у якості бонуса :rolleyes:
А я знаю? Я ж казав "від себе, від душі, від щирого серця." Хіба можна заглянути в чужу душу?

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 20:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Для Олі Смоляр:
1. Ви можете змінити свій пароль на змістовніший. Для цього потрібно зайти в профіль користувача (верхня частина, права сторона) і там вибрати пункт меню "редагувати профіль" і встановити новий пароль.
2. Якщо ви працюєте на комп'ютері, який не є публічним (вдома чи на роботі користаєтеся лише Ви), ви можете дозволити бровзеру запам'ятати пароль. (Але будьте обережні, щоб ніхто інший не писав :) )

дякую за допомогу, пароль уже змінила - 'совсєм другоє дєло' :sing: а от як "дозволити бровзеру запам'ятати пароль" поки не розібралася:(?
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 21:09

"ви можете дозволити бровзеру запам'ятати пароль" та ще й "будьте обережні" звучить справді лячно.
Не як не системний адміністратор, а як пересічний користувач можу порадити таке (звісно, якщо ніхто більше комп не користує, принаймні, на ФоРуМ не лазить):
Ще на початку історії Андрій Пелещишин наполегливо радив виходити через кнопу "Вийти". Так ось я ніколи в житті через неї не виходив. Виходив, як із будь-яких інших програм: хрестик у правому верхньому куті (або Alt+F4). В такому випадку при наступному відвіданні ФоРуМу він вас впізнає (за рідкисними випадками генерального прибирання - тоді треба логінитися по-новій), і не треба вводити не лише паролю, а й навіть імені.

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 21:13

Цитата:
Цитата:
і що ж Ви хочете у якості бонуса :rolleyes:
А я знаю? Я ж казав "від себе, від душі, від щирого серця." Хіба можна заглянути в чужу душу?

ги-ги, "від щирого серця" кажете? та де ж у мене те серце? я безсердечна злючка :baddevil: ... а у душу заглядати не варто - там таке робиться, страх Господній:o
але треба працювати над собою :saint: "будет Вам и кохфе и какава з чаем" :lol: нагадайте лише адресу куди висилати бонус і те що до нього.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 21:22

Цитата:
"ви можете дозволити бровзеру запам'ятати пароль" та ще й "будьте обережні" звучить справді лячно.
Не як не системний адміністратор, а як пересічний користувач можу порадити таке (звісно, якщо ніхто більше комп не користує, принаймні, на ФоРуМ не лазить):
Ще на початку історії Андрій Пелещишин наполегливо радив виходити через кнопу "Вийти". Так ось я ніколи в житті через неї не виходив. Виходив, як із будь-яких інших програм: хрестик у правому верхньому куті (або Alt+F4). В такому випадку при наступному відвіданні ФоРуМу він вас впізнає (за рідкисними випадками генерального прибирання - тоді треба логінитися по-новій), і не треба вводити не лише паролю, а й навіть імені.

О, поки відписувала з'явилося ще одне повідомлення, дякую за пораду, вже завтра спробую розібратися, тре' бігти додому, бо завтра вставати о 5:40:(
... а комп'ютери (і вдома і на роботі) у мене персональні:P, ну не люблю коли хтось "сидить на моїму стільці чи п'є з моєї чашки":mad: а ви кжете комп'ютер...
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 21:27

"нагадайте адресу" ... Невже Ви забули про історичну назву "Семашка"?
Далі - в приваті

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 21:32

Цитата:
"нагадайте адресу" ... Невже Ви забули про історичну назву "Семашка"?
Далі - в приваті

так-так, було таке:rolleyes: але детальнішу інформацію мені довелося б шукати, а так вже маю;)
Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 17-1-2008 у 04:48

Цитата:
здається крім Вас, Максиме вони нікого не цікавлять

Олю, мене от теж цікавить усе, про що тут пишеться, тільки попри всі нововведення я все ще не маю змоги слухати передачі! Зловити "Промінь" у Черкасах не вдається (може, хтось підкаже хвилю, га?!. буду вдячний неймовірно!), доступу до компа зараз нема, все чекаю, доки на роботі допустять до такого щастя, а на телефоні плеєр чомусь не справляється з такими файлами! Капець, одним словом... І тільки й лишається, що читати і виловлювати інформацію тут.

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-1-2008 у 08:34

Цитата:
Цитата:
Ой, як славненько! :sing: ... Тут, в іншій гілці, де мужуки про кобіт патякають (звісно, не абияких, а лише тих, що співають гучно), мені АТМАСФЕРОЮ всі вуха про...співали. То я, мабуть, претендуватиму. Реклама - двигун розпродажу, ніц не втнеш :cool: ...

упс! я прокололася :o і ніхто не виправив. "Знайти..." - це україно-мовний проект, а на санскриті вони співають у "...forgotten love".
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 17-1-2008 у 10:59

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко

... Зловити "Промінь" у Черкасах не вдається (може, хтось підкаже хвилю, га?!. буду вдячний неймовірно!) ...

Цитата:
...Цілодобово слухати той Промінь (105FM у Києві, навколо 71FM - для всіх інних, нецентрових)...

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 17-1-2008 у 11:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко

... Зловити "Промінь" у Черкасах не вдається (може, хтось підкаже хвилю, га?!. буду вдячний неймовірно!) ...

Цитата:
...Цілодобово слухати той Промінь (105FM у Києві, навколо 71FM - для всіх інних, нецентрових)...
Та ні, пане Романе, це застаріла інформація. На жаль, наразі "Промінь у Черкасах не транслюється (як, втім, і в Луганську). Відключили ще у 2005 році по всій Україні крім Києва.:( Тому інет зараз- єдина можливість. Правда, можна спробувати упіймати "Промінь" на середніх хвилях (частота 549 кілогерц) , але до Черкас навряд долітає...
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 17-1-2008 у 11:54

Цитата:
упс! я прокололася :o і ніхто не виправив. "Знайти..." - це україно-мовний проект, а на санскриті вони співають у "...forgotten love".

О. А то я довго думав, що ж таке, той санскрит означає:)

Як на мене, то оцінювати вокальні дані краще буде якраз у "...forgotten love", особливо у однойменній композиції україномовній версії, там Юля така, сексуальна, чи що. Вірніше голос її.
І ще отих дві композиції, що не ввійшли до альбомів, але були на Глобальній битві бендів україномовні - взагалі неймовірно красиві.

Люби українське!
 Сторінки:  1  ..  19    21    23  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: