Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: 1 квітня - День сміху чи день усіх дурнів (або дурнуватих) жартів?
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 6-4-2010 у 23:16

Ну, в житті завжди є місце подвигу.

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 7-4-2010 у 10:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Соломія Федушко
Так я була просто розлючена! І на моє почуття гумору чи, тим паче, його відсутність, ніхто не жалівся :)
Цікаво, якби ви відреагували на такий "жарт"? Телефонує вам о 6 годині ранку сусід, який живе в квартирі під моєю і в істериці кричить:
"Що ти робиш? В мене в хаті води повно, по коліна, ти мене затоплюєш і не тільки мене ... і т.д." Я зриваюсь з ліжка біжу у ванню, кухню і балкон (сама і досі не знаю чого на балкон:) ) і уявляєте все в порядку... Ще раз телефонує той телепень і чую в трубку слова: "Сонечко моє, з 1 квітня!" (звичайно, ось тоді всі антоніми слова "сонечко" і пролунали...)
Гарним жартом у відповідь було б після того віткнути шланг у вентиляіцю, відкрити воду, відключити телефон і лягти спати...
:baddevil:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 8019
Реклама: