Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Перший український блокбастер?
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 13-9-2006 у 13:44

Та ж таки Лариса Денисенко – невже пише гірше, аніж Дженет Іванович? Чи Марина Мєднікова з її детективами? Імхо, вони анітрохи не поступаються закордонній масовій літературі ані гумором, ані стилем, ані художньою довершеністю творів. Може, «Крутая» Мєднікової і не така відома, як Стефані Плам, але не менш цікава. :saint:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 13-9-2006 у 13:55

Наталю, Меднікова - це інший жанр. Меднікова - це пародія, і гарна вона саме тим, що це пародія.
А Лариса Денисенко... I am lost for words. Ставити на одну планку Меднікову і Денисенко, по-моєму, те саме, що ставити на одну планку Достоєвського і Акуніна з його "ФМ". Я вже мовчу про її останню книжку - "Танці в масках" - дідо Фройд нервово курить у коридорі.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 13-9-2006 у 14:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
Наталю, Меднікова - це інший жанр. Меднікова - це пародія, і гарна вона саме тим, що це пародія.

А серія Іванович про Стефані Плам - це що? Монографія з питань дослідження побуту мисливців за відпущеними під заставу правопорушниками? :rolleyes:

Цитата:
А Лариса Денисенко... I am lost for words. Ставити на одну планку Меднікову і Денисенко, по-моєму, те саме, що ставити на одну планку Достоєвського і Акуніна з його "ФМ". Я вже мовчу про її останню книжку - "Танці в масках" - дідо Фройд нервово курить у коридорі.

Sorry, що насмілилася поставити на одну планку таких двох різних, на Ваш погляд, письменниць, але, по-перше, для мене особисто Акунін нічим не гірший від Достоєвського, якого (Достоєвського, що свого часу також вважався белетристом) я взагалі не люблю, як і Толстого, того, котрий Лев (цікаво, мене будуть бити? :D, а, по-друге, я, власне, не порівнюю Денисенко з Мєдніковою, і не збираюся аналізувати, чиї твори належать до масової літератури, а чиї змушують нервуватися дідо Фройда (до слова, одне іншому аж ніяк не заважає). Я просто хочу сказати, що у нас багато цікавих письменниць, і рівня Дженет Іванович, і вище рівня. :)

А взагалі ми ось-ось дістанемо за оф-топ. :baddevil:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 29-11-2006 у 12:11

Цитата:
А як вам "Помаранчеве небо"?

Недавно подивився... Дійсно, поверхневий фільм. Якийсь штучний...
Сподобалось музичне оформлення фільму - Lюк, О.Е. і т.д.

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4387
Реклама: