Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2  3
Автор: Тема: Українське кіно (ukrainske kino)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 18-2-2005 у 18:34

2 polindrom я вже 12 відсотків взяв, але хтось у нас на канал міцно сів. Я так исподіваюсь до понеділка зняти, але зняв чи ні до понеділка не знатиму.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 18-2-2005 у 20:21

OK, я качаю, на завтра маю вже мати, як скачаю - виставляю на secure ftp. Тобто ті, хто хоче качати, хай приготують собі клієнта для того, для мастдая (вінда) пропоную winscp, може ще якісь є, для лінуха konqueror, krusader, gftp і ще купа інших, або з консолі sftp або scp. За айпі, логіном,паролем звертатися u2u. Я дещо теж стягнув з того сайту фільмів на шару, може теж виставлю.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
polidrom
Дописувач
**

Зареєстрований: 26-6-2003
Місто: Канада
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 18-2-2005 у 21:08

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олексій
2 polindrom я вже 12 відсотків взяв, але хтось у нас на канал міцно сів. Я так исподіваюсь до понеділка зняти, але зняв чи ні до понеділка не знатиму.

Та ніхто в спину не жене. Просто як стягнеш, то дай знати, щоб я поставив наступний фільм. Користувач Олесь вже стягнув (швидкий священно-римський інтернет, однако), Ярема каже, що завтра.

Питання, який фільм, з двох, що залишилися ставимо наступним?
І, в основному до Олексія, чи не розбити наступний фільм на кілька кавалків?
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Я дещо теж стягнув з того сайту фільмів на шару, може теж виставлю.

Вистав, будь ласкавий, якщо можеж. Я, тимчасово, не в стані, в силу обмеженого free space на веб сервері.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-2-2005 у 22:26

OK, народ, я готовий виставити на скачку то що маю. Прохання/попередження - не тягнути більше ніж 1 файлу нараз - я зараз не в штатах, аплоад в мене не 150, а набагато менший, тож дайте і іншим можливість потягнути щось. По лінк і т.п. - на ю2ю. Що стягну-теж там появиться, по мірі того як я сам це стягну.
polidrom
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 18-2-2005 у 22:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
А на скачування торрентом українських кін/музики часом лінків не маєш? Я б з задоволенням кинув на скачку торрентом, але я за firewall, а для трекера треба мати хоч один порт відкритий для seeding.

Я на торренті пару разів обпікся, в тому плані, що закачувався файл, але замість того, що сподівався був зовсім інший контент. Це нетипово для популярних лінків, яко Голівуд і т.д., але трапляється для менш поширених.
Тому надаю перевагу ослу(дуже влучна назва) -- хоч і неспішно але вперто і впевнено.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-2-2005 у 10:46

В мене таке враження від Мамая, ніби його знімали для того, щоб його ніхто не дививися. Мене стало на хвилин 10 безперервного перегляду.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-2-2005 у 10:48

2 polidrom:
Я на данкі мав то само:-) поки не почав перевіряти форуми на предмет відповідності назви фільма його вмістові. Для торрента то само діє, між іншим.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 11:00

ЕГГОГ, хто програмував на калькуляторі - знає що то за фігня :(
Я скачав Мамая - 734 мб. Але програється тільки фрагмент на одну хвилину :(

Це проблема мого качання, чи у всіх так?
polidrom
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 11:27

Якщо, ти дійсно накачав 734 мб, то має грати все. Якщо, десь глюкнуло, то попробуй VirtualDub (http://www.virtualdub.org/index). Ним можна поправляти відео любого рівня "побитості".

Мамая знімаю. Нескореного ставити?
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 11:55

Став Нескореного!

Мамай в мене нормально йшов. Правда, в mplayer завжди все добре іде, навіть глючні файли.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 12:48

Питання - скільки часу триває фільм? Бо він у мене з 19 хвилини спочатку починається :o
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 13:34

Можна не відоповідати :((
Те, що я скачав - набір з 4 уривків від початку до 19-25 хвилини. Можливо, в процесі були збої і регет починав спочатку, але ліпив до кінця скаченого файлу :(
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 21-2-2005 у 13:42

Та давай я тобі запишу, чого мордуватись?

Люби українське!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 14:34

Ого, так ти маєш? А я питав вже - хто подилиться???
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 21-2-2005 у 17:51

Тай я ніби то натякв на то.
давай - давай.:saint:

Люби українське!
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2005 у 12:03

Тааааак, таке качання має недоліки. Дійсно, я скачав Нескореного, фільм ніби і має розмір такий самий, але насправді складається з уривків, оскільки напевно за кожним переривом фільм починав записуватися наново в кінець файлу. Підозрюю, тут особливість вебсервера. З Мамаєм такого не було, бо качалося безперервним потоком. Розв'язок: треба давати чексум для перевірки файлу. До polidrom:
може ти б мені сам поклав файл в директорії інкомінг, логін пессворд ти маєш?
polidrom
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2005 у 18:24

Поклав. Каже, десь за десять годин перекине.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2005 у 18:37

У мене інет доволі тонкий і розбиття буде полюбе. Тому качати припинив.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2005 у 20:39

2 polidrom: Дякую, завтра тоді подивлюся
polidrom
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 10:14

2 Ярема П.
Здаюся, але на твій фтр більше 10-15мб не лягає. За 15-20хв. поєднання рветься і пропонує починати сесію спочатку...
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 11:38

Я спробую тоді ще раз, може не буде переривів
Олексій Зайцев
Новак
*

Зареєстрований: 11-3-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 12-3-2005 у 07:36

Обмінююся українськими фільмами по звичайній пошті.
Олексій
waw@aport.ru
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-3-2005 у 10:12

2 Олексій Зайцев:

Яким чином на звичайну пошту 700-800 мег прийде? Що за зв'язок такий?
Олексій Зайцев
Новак
*

Зареєстрований: 11-3-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 12-3-2005 у 15:09

Відправлю бандероль.
Пояснюю що таке звичайна пошта: Записуєш фільм на СД, ДВД чи ВХС, кому що більш подобається. Мені наприклад ВХС.
ДВД з українськими фільмами я ще не зустрічав.
Йдеш на пошту , пишеш поштову адресу країна, місто, вул. .... Може хто забув про такий вид зв’язку.
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 12-3-2005 у 16:19
Кіно врятують ”бандитські” гроші?

Українського кіно немає, тому за те, що нині знімають українські режисери, народному артистові України Іванові Гаврилюку відверто соромно. Правда, актор наголошує, що не має на увазі молодих режисерів, які, власне, знімають цілком достойні фільми. Йдеться, радше, про іменитих режисерів, які за великі суми з держбюджету знімають бездарні фільми. ”Треба дати дорогу молодим талантам. Зараз в українському кіно дуже мало нових облич. Щобільше, тих, хто дійсно відкриває для світу українське кіно, ніхто не знає. Впевнений, що про успіх Тараса Томенка, чий фільм зайняв Гран-прі на Венеційському бієнале, мало хто знає,” - розповів Іван Гаврилюк. Тому держава повинна підтримувати починання саме таких молодих талантів, а не викидати мільйони доларів на бездарні фільми титулованих режисерів.

До речі, у тих же США, за словами актора, держава фінансує близько 50% кіновиробництва. В Росії на кіноіндустрію щороку виділяють приблизно 100 млн доларів, в Україні ж ця сума в 25 разів менша. Крім того, державним дотаціям в Росії суттєво допомагають інвестори. Передовсім тому, що через кіновиробництво там ”відмивають” бандитські гроші. ”І це прекрасно розуміє влада. Але вони пішли на це, щоб залучити гроші для кіно. Бачите, скільки там тепер фільмів знімається? Їх якість- тема іншої розмови. Важливо, що кіно там існує. Можливо й нам варто піти таким шляхом...” - роздумує Гаврилюк.

Але не тільки у грошах проблема. Щоб підняти українське кіно з руїни, на думку народного артиста, треба щоб цим зайнялися фахівці з досвідом, а не працівники міністерства культури. Найкраще, якби кіно виокремили зі згаданої структури в окреме міністерство або держдепартамент. ”І справа не в особистостях, що очолюють міністерство. Цим мають займатися фахівці з відповідним досвідом і відповідною освітою”, - сказав артист. На запитання, хто б цей департамент мав очолити, Гаврилюк відповів ухильно, проте натякнув, що він недарма так активно просуває цю ідею.
газета ”Поступ”

Джерело - "Щоденний Львів"

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
 Сторінки:  1  2  3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3463
Реклама: