Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Рахунок в якому банку для ПП?
Тарас Чугай
Новак
*

Зареєстрований: 21-3-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 17-5-2006 у 10:33

Абсолютно не згоден з тезою, що вибирати слід той банк, який ближчий. Зараз більшість банків надають послуги електронними каналами, тому це взагалі не критерій. Також не згоден з тезою, що надійність банку не має значення. Це серед іншого і ваш імідж як підприємця, в якому банку ви обслуговуєтесь. У статті в журналі Експерт http://www.expert.ua/articles/21/0/1928/ є доволі цікавий рейтинг надійності українських банків.

P.S. Особисто мені подобається Укрексим і не подобається Приват.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Громов Сергій
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 27-1-2003
Місто: Львів кут площі Ринок
Нема на форумі

Настрій: Вже краще

[*] написано 17-5-2006 у 11:06

Одначе територіальний принцип буде дуже важливий, коли тобі (твому бухгалтеру) потрібно буде щоденно носити виручку у банк .......... а от заради іміжду - то можна у всіх банках відкрити по рахунку і буде супер круто !

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Чугай
Новак
*

Зареєстрований: 21-3-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 17-5-2006 у 11:13

Отут я згоден. Про готівку я щось не подумав, бо мене це не стосується. Щодо надійності, повторюсь, для мене це основний показник при виборі банку. Хочеться вночі спати спокійно.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Громов Сергій
Одначе територіальний принцип буде дуже важливий, коли тобі (твому бухгалтеру) потрібно буде щоденно носити виручку у банк .......... а от заради іміжду - то можна у всіх банках відкрити по рахунку і буде супер круто !

Громов Сергій
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 27-1-2003
Місто: Львів кут площі Ринок
Нема на форумі

Настрій: Вже краще

[*] написано 17-5-2006 у 11:30

В нашій державі діє закон: "Якщо Ви позичили 1000 гривень - це ваші проблеми, якщо 1000000000 - це проблеми банку"

Отже, до чого я все це приплів - то те що всі банки ходять під НБУ, а преценденти зникнення найпотужніших банків були.

Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3422
Реклама: