Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Як Вам оновлений "Скрябін" без Шури та Ростіка?
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 6-8-2003 у 11:44

може він сам їх і ставив? :)

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
pit
Новак
*

Зареєстрований: 5-8-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-8-2003 у 11:45

Можливо, але у всіх випадках маємо те, що маємо!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 6-8-2003 у 16:34

То Юрій

"Чому я повинен поважати почуття людей, яких не знаю".

Та тут все дуже просто. Винен тому, що той моцний хлоп якому сьогодні дівчина відмовила або ж взагалі послала, замість того, аби намилити тобі мармизу, коли ти йому наступиш на ногу або зачепиш сумкою, та отримати від того щире своє задоволення, почекає вибачень - а раптом ти і дійсно ненавмисне?

Винен тому, що коли твоєму сусідові для дитини потрібна буде нирка, то він тебе не заб'є - розумітиме що ти теж людина і маєш свій внутрішній світ, свою думку, свій світогляд, своє право на повагу, право на існування.

Це називається правила існування у спільноті. Хто їх переступає - переступає спільноту і протиставляє себе їй. Починається цей шлях із зневаги до ближнього. В кращому випадку він веде за грати.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Східняк
Дописувач
**

Зареєстрований: 13-6-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: нормальний

[*] написано 6-8-2003 у 18:54

Але ж на М1 працює ще й "Андрон" Підлужний, чи він у "Скрябіні" на "півставки"?
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 7-8-2003 у 10:07

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Винен... Винен... за грати.

Прокурор? Слідчий? Чи просто "експерт з людських стосунків"? Як твоя професія називається?

Запам'ятай, чоловіче, я НІКОМУ НІЧОГО НЕ ВИНЕН на цім світі. А якщо й був колись, чи забув випадково - то вже мої гріхи, не тобі їх рахувати.

Тебе в'їла моя відповідь в розділі "Культура", так ти ще й сюди пришився... Повторю для тебе ще раз: я НЕ ПОВАЖАЮ фанатизм, затятість, гордість, сліпе наслідування-мавпування. Люди - це лише носії ідей. Вони змінюють свої переконання як шкарпетки, викидаючи на смітник старі та пірвані і вдягаючи на голови новіші.

Нажаль, тема "Як Вам оновлений "Скрябін" без Шури та Ростіка?" не передбачає обговорення суспільства в людині і людини в суспільстві. Шанвний Олексій, може ти по-темі щось скажеш, га?

не беріть важкого в голову!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 7-8-2003 у 10:31

Я - прокурор? Та Ви що? Ні, звісно.
Щодо Скрябіна - я їх у новому складі не бачив і не чув. Зайшов на цю тему лишень коли люди почали "мліти" від Ваших висловів.

"Люди - це лише носії ідей. Вони змінюють свої переконання як шкарпетки, викидаючи на смітник старі та пірвані і вдягаючи на голови новіші."

Правильно. І Ви - не виключення. Тому я лишень стверджую що людина яка не повіжає інших - їх звички, стиль життя, не надає їм право на вади, помилки - не заслуговує на повагу до себе.

Не Винен? Так ніхто нікому нічого не винен.. на певному рівні абстракції. А от чи винен буде Вас рятувати лікар швидкої коли якийсь гоп в широких штанях наспівуючи Гуцул Каліпсо проломить Вам (не приведи, звісно, господи) арматурою голову? Він же теж ніби нікому нічого невинен.

Немає межі ніж "неповажаю фанатів" та "неповажаю нікого" - всі і кожний є фанатом хоч чогось. І мені здається що тут з"явилася людина що є фанатом самого себе із усіма звідси наслідками - мастурбацією, тощо.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 7-8-2003 у 10:38

Усе! Дискусію закрито!

Всім дякую за цінні та цікаві думки!

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1168
Реклама: