Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  17    19    21  ..  25
Автор: Тема: Українські письменники
Лінда Коваль
Дійсний член

Зареєстрований: 25-7-2009
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: замислений

[*] написано 27-7-2009 у 23:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Соломія Федушко
Щиро вдячна за інформацію! Вашому джерелу я довіряю більше, ніж інформації, що пишуть на шпальтах газет!!!:)

Завжди рада :saint:
Цитата:
Вибачте за наглість, а не скажете коли приблизно прогнозує видати нову книгу пані Ірена, щось після *Двох хвилин правди...* - тиша:(

Обіцяли на цьогорічному Форумі Видавців вже презентувати :) Це має бути збірка оповідань та невеличка повість. Приятелька казала, що пані Ірен хвилюється, як сприймуть книгу читачі - але особисто мені оповідання Роздобудько подобаються ще відтоді, як вона писала для "Наталі". :)

Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 7-7-2009
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: щаслива

[*] написано 28-7-2009 у 00:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Лінда Коваль

Обіцяли на цьогорічному Форумі Видавців вже презентувати :) Це має бути збірка оповідань та невеличка повість. Приятелька казала, що пані Ірен хвилюється, як сприймуть книгу читачі - але особисто мені оповідання Роздобудько подобаються ще відтоді, як вона писала для "Наталі". :)

Я відкрила для себе Роздобудько через книгу *Ескорт у смерть*, на мою думку- одну з найкращих!!!
Будемо чекати з нетерпінням форуму :sing::sing::sing:

WebStyleTalk - дослідження Інтернет-комунікації

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 12-9-2009 у 09:50

Цитата:
Цитата:
Вибачте за наглість, а не скажете коли приблизно прогнозує видати нову книгу пані Ірена, щось після *Двох хвилин правди...* - тиша:(

Вчора якраз я потрапив на презентацію книжок Ірен Роздобудько на Форумі. Навіть дещо купив для дружини і узяв автограф в авторки :)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 12-9-2009 у 09:52

Розмова з письменником Юрком Іздриком за результатами зустрічей на Форумі видавців у Львові - http://life.pravda.com.ua/interview/4aa91d68d4af2/

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-9-2009 у 20:06

Інтерв'ю Юрія Винничука
http://life.pravda.com.ua/interview/4aabca618ca2a/
Цитата відносно Поступу і Обсервацій. Колись їх регулярно читав.
Цитата:
Bohdanchyck: Пане Юрію, верніть нам Юзя Обсерватора!

- Юзьо існував, коли була газета "Поступ", і я щотижня туди писав. Потім, коли мер Львова, який утримував цю газету, виграв вибори і став, нарешті, мером, він газету закрив 2006 року. Вона воскресла "ПостПоступом" уже при "Експресі", але на жаль криза зробила так, що нині ця газета виходить лише раз на місяць. Там є Юзьо Обсерватор, але оскільки ця газета - загальноукраїнська, то я там не пишу галицьким діалектом.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-10-2009 у 00:04

У Львові Наталка Сняданко представить книгу «Комашина тарзанка».

23 жовтня у львівській книгарні «Є» відбудеться презентація книжки львівської письменниці та перекладача Наталки Сняданко «Комашина тарзанка», яка вийшла друком у харківському видавництві "Фоліо" (серія "Графіті").

За словами самої авторки, у книзі майже немає діалогів, проте постійно звучить натягнута струна внутрішнього голосу героїв.

Сама ще не читала, але думаю, що книга виявиться цікавою)

Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 28-10-2009 у 10:02

Закарпатська журналістка презентувала роман-репортаж про кохання та КДБ

http://www.zaxid.net/newsua/2009/10/27/174300/

Катерина Слобода
Модератор

Зареєстрований: 29-9-2008
Нема на форумі

Настрій: є...точно є...;)

[*] написано 29-10-2009 у 20:38

31 жовтня дитячі читання серболужицької літератури з Боженою Антоняк
http://kultura.lviv.ua/31-zhovtnya-dityachi-chitannya-serboluzhitsk...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-11-2009 у 15:54

Ірена Карпа вдруге вийшла заміж: http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/4af4101160eb2/

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-11-2009 у 13:35

Юрій Андрухович: У мене є свої міста-блокбастери http://zaxid.net/article/52763/

Катруська Пономаренко
Дописувач
**

Зареєстрований: 16-2-2008
Нема на форумі

Настрій: нормальненький

[*] написано 18-11-2009 у 00:09

Я влітку відкрила для себе нову авторку Люко Дашвар, читала -Молоко з кров'ю- і -Рай.Центр-, надзвичайно сподобалось
Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 10:14

*Молоко з кров'ю* мені теж сподобалось :)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 12:49

Цитата:
Я влітку відкрила для себе нову авторку Люко Дашвар, читала -Молоко з кров'ю- і -Рай.Центр-,

РайЦентр читав. Нічого такого особливого, але читається легко і цікаво.

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 18-11-2009 у 18:13

Цитата:
Я влітку відкрила для себе нову авторку Люко Дашвар, читала -Молоко з кров'ю- і -Рай.Центр-, надзвичайно сподобалось
Пані Чернову не читав, але пригадалося одна літпередача за її участі (на Ері, здається?) - давня - рік-півтора, де вже лавреатка, так-сяк привітавшись, відразу спитала ведучу: "А можна я буду розмовляти російською?" І таки розмовляла, до кінця програми. Дивно було чути про таку класну українську письменницю, яка не може витримати спілкування українською мовою і 45 хвилин поспіль із перервами на рекламу. По тому чомусь і читати не захотілося.

Усе мине. Усе мене мине
Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 20:17

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
]Пані Чернову не читав, але пригадалося одна літпередача за її участі (на Ері, здається?) - давня - рік-півтора, де вже лавреатка, так-сяк привітавшись, відразу спитала ведучу: "А можна я буду розмовляти російською?" І таки розмовляла, до кінця програми. Дивно було чути про таку класну українську письменницю, яка не може витримати спілкування українською мовою і 45 хвилин поспіль із перервами на рекламу. По тому чомусь і читати не захотілося.

На жаль, так часто є. І дуже печально, адже такі *українські письменники* не рідкість.

Катерина Слобода
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 20:24

Цитата:
На жаль, так часто є. І дуже печально, адже такі *українські письменники* не рідкість.

То не купуйте їх книг, не ходіть на презентації, не читайте їх взагалі, вимагайте якісного продукту і вони не будуть писати незнати що...письменники ж орієнтуються на авдиторію- раз випробували- підійшло як-будь, то і надалі будуть так писати...
Не сподобалося раз- більше навіть не звертайте уваги і всім знайомим розкажіть...

Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 20:28

Справа в тому, що книги українською пишуть і досить пристойно,а розмовляти українською вибачте вони не можуть...:(

Лінда Коваль
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 21:48

Цитата:
Справа в тому, що книги українською пишуть і досить пристойно,а розмовляти українською вибачте вони не можуть...:(

Це дивлячись, які письменники. Що значить "не можуть"? Язик віднявся, чи що? Просто немає бажання, та й усе. :mad:
Мені Люко Дашвар не сподобалася - не в докір нікому, але - мило милом. Читала "Молоко з кров’ю" - присмак цупкого картону. Більше не читатиму. Власне, в житті пані Чернова, якщо не помиляюся, і є сценаристом "мильних опер".
Прочитала вже три книги цьогорічної Коронації, включно із Гран-прі - також геть не пішло. Звісно, справа смаку, але... З останнього прочитаного узагалі сподобалася збірка оповідань "Кава меланж", автор - Сергій Грабар, і також збірка оповідань :saint: - "Гра в пацьорки" Ірен Роздобудько.

Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 18-11-2009 у 21:58

Цитата:
Мені Люко Дашвар не сподобалася - не в докір нікому, але - мило милом. Читала "Молоко з кров’ю" - присмак цупкого картону.

Що значить "мило" - я розумію. А от що значить "цупкий картон"?

Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2009 у 22:35

Цитата:
Цитата:

Це дивлячись, які письменники. Що значить "не можуть"? Язик віднявся, чи що? Просто немає бажання, та й усе. :mad:
Мені Люко Дашвар не сподобалася - не в докір нікому, але - мило милом. Читала "Молоко з кров’ю" - присмак цупкого картону. Більше не читатиму. Власне, в житті пані Чернова, якщо не помиляюся, і є сценаристом "мильних опер".
Прочитала вже три книги цьогорічної Коронації, включно із Гран-прі - також геть не пішло. Звісно, справа смаку, але... З останнього прочитаного узагалі сподобалася збірка оповідань "Кава меланж", автор - Сергій Грабар, і також збірка оповідань :saint: - "Гра в пацьорки" Ірен Роздобудько.

Та багатенько таких письменників є. Якби язик віднявся, то б не так погано було б. А то показово російською говорять
З цьогорічної Коронації тільки "Молоко з кров’ю" прочитала, може і був присмак цупкого картону, але не настільки вже й погано, буває і гірше. Звичайно, з шедеврами Роздобудько її не зрівняти.
Прочитала Новели для нецілованих дівчат "Євгенії Кононенко. Сказати по правді, не дуже... але деякі новелки цікаві, правдиві..

Лінда Коваль
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2009 у 01:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Цитата:
Мені Люко Дашвар не сподобалася - не в докір нікому, але - мило милом. Читала "Молоко з кров’ю" - присмак цупкого картону.

Що значить "мило" - я розумію. А от що значить "цупкий картон"?

Моя викладачка праці (був у нас в школі такий предмет) дуже любила цей вираз. "Діточки, беремо картон, та не простий, а цупкий" (с) Тобто - щільний. :rolleyes: :saint:
2 Соломія Федушко: Та буває гірше, звичайно. Але намагаюся тепер читати тільки те, що припадає до душі. Часу шкода. Звісно, заважає звичка завжди дочитувати книгу, якщо взялася за неї - думаю тепер, шкідлива це звичка чи ні? :saint:

Катерина Слобода
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2009 у 11:33

Цитата:
Але намагаюся тепер читати тільки те, що припадає до душі.

Скажіть, будь ласка, а що саме припало вже до душі?
Можете порекомендувати щось цікаве?

Лінда Коваль
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 20-11-2009 у 17:27

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Катерина Слобода
Цитата:
Але намагаюся тепер читати тільки те, що припадає до душі.

Скажіть, будь ласка, а що саме припало вже до душі?
Можете порекомендувати щось цікаве?

Не знаю, важко рекомендувати :) Смаки у всіх різні, чужа душа, самі знаєте... А більшість із тих авторів, що припали мені до душі, уже неодноразово були згадані тут, на форумі, зокрема, й у цій темі. Марія Матіос, Ірен Роздобудько, окремі твори Лариси Денисенко, Марина Соколян, детективи Валерія і Наталі Лапікур, ще подобаються книжечки із серії Жіночий любовний роман (але, на жаль, редактура і штучна примітивізація - коли навмисне спрощується авторський текст - сильно псують враження), Марина Гримич гарно пише, ще - на мій погляд - дуже цікава річ "Зло" Людмили Баграт, але це давнє видання. Страшенно сподобався "Великий секс у Малих Підгуляєвцях" Люби Клименко, я навіть не чекала - суржиком написано, така солона тема, але реготала я, мов скажена. :D
Ще когось згадаю - напишу. ;)

Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-11-2009 у 22:51

Цитата:
Страшенно сподобався "Великий секс у Малих Підгуляєвцях" Люби Клименко, я навіть не чекала - суржиком написано, така солона тема, але реготала я, мов скажена. :D
Ще когось згадаю - напишу. ;)

Люба Клименко???:lol: Не знаю, про що книга "Великий секс у Малих Підгуляєвцях",хоча назва говорить сама за себе....а я чисто випадково, подруга пожартувала, почитала "Львівська порядна пані", правда щось не дуже, на мою думку, вона була порядною :)

Лінда Коваль
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2009 у 01:56

Цитата:
Люба Клименко???:lol: Не знаю, про що книга "Великий секс у Малих Підгуляєвцях",хоча назва говорить сама за себе....а я чисто випадково, подруга пожартувала, почитала "Львівська порядна пані", правда щось не дуже, на мою думку, вона була порядною :)

Ага, книга про ЦЕ. Про великий секс. Розмір Підгуляєвців ні на що не впливає :D
Взагалі-то, я знаю, хто пише під псевдо Люба Клименко. Але промовчу з поваги до авторки ;) Правду кажучи, для мене самої стало величезною несподіванкою те, що ця книга так мені сподобалася. Але що є, те є.
Ще згадала "Містичний вальс" своєї колеги Наталки Шевченко (Очкур), і Андрія Кокотюхи "Легенда про Безголового" - практично єдина в нього книга, яка мені справді сподобалася.

Сторінки:  1  ..  17    19    21  ..  25

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2922
Реклама: