Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  13    15    17  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 28-4-2006 у 14:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
були "АбиМС" з Тетяною Радостєвою, балакалося про етно-джазовий альбом "F5". Звичайно, балачка була з музичнмим ілюстраціями, які переконали мене в тому, що диск вартує пошукати:)

Після "пошукати" вартує ще "купити", а потому ще й "послухати". Ознаки для ідентифікації при пошуку:
1) він зелений;
2) на ньому немає вказівок, що то - АбиМС.
Але то справді - АбиМС у повному складі, навіть з Яковченком, хоча і без Тані Радостєвой (цікаво, чому на передачі за її участі теревенили про цей альбом?)

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 29-4-2006 у 13:55

Я думав, що він має назву "Зелене", чи то щось інше?

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 29-4-2006 у 23:12

Після "Зелене" був ще один альбом (вже у 2006р.).

Інформація на сайті студії "Кофеїн"
Абы МС + Таня Радостєва
F5: the refresh of Ukrainian folk
http://www.kofeinstudio.com.ua/news.php?id=240

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 5-5-2006 у 15:42

Вчора Олег Скрипка афішував фест "Рок-Січ" (6-7 травня, Труханів острів). Обіцяв роздачу пива в обмін на здані мішки сміття:sing::lol:
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-5-2006 у 19:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Captivitas

Абы МС + Таня Радостєва

Ага, із "Зеленим" і F5 ми тут трохи наплутали. Тепер ясно, чому Таня Радостєва. Виявляється, він теж фольковий.
Насправді, з F5 я у становищі віслючка Іа: "А якого кольору? А якого розміру?" Це перший за кілька років сіді, який у мене геть глючить - буквально весь, жодний трек не грає (і де тепер той Метроград шукати, та і до чого він, власне?) Так що кохвеїнам привіт! :mad:

Усе мине. Усе мене мине
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 7-5-2006 у 23:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Captivitas

Абы МС + Таня Радостєва

Ага, із "Зеленим" і F5 ми тут трохи наплутали. Тепер ясно, чому Таня Радостєва. Виявляється, він теж фольковий.
Насправді, з F5 я у становищі віслючка Іа: "А якого кольору? А якого розміру?" Це перший за кілька років сіді, який у мене геть глючить - буквально весь, жодний трек не грає (і де тепер той Метроград шукати, та і до чого він, власне?) Так що кохвеїнам привіт! :mad:

На цьому тижні купив - все грає. Доволі непоганий альбом - як на мене навіть кращий за Зелене.
А те, що зробила Млада, то це взагалі шедевр.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: РФ, Москва
Нема на форумі

Настрій: конструктивний

[*] написано 10-5-2006 у 12:45

Передусім хочу щиро подякувати Тарасові Сокальському за нещодавнє повідомлення про зустріч на Промені з Бурмакою, а також за інформацію, яку я отримував від нього СМС-ками, перебуваючи серед гір Кавказу;) І от я повернувся додому, прочитав на цьому форумі таку приємну мені інформацію, також і про відповідь на моє запитання стосовно пісеньки Білик "Не плач, Марічко".
Спасибі всім, хто відгукнувся на мій заклик і допоміг мені відчути це маленьке свято! Адже людині для доброго настрою потрібно зовсім небагато...

Україна там, де ми є.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-5-2006 у 15:29

АНОНС
ЗУСТРІЧ: Приступа-Діля-НеДіля з альбомом "Кілька теплих слів"
УРНР -- плани тримаються в таємниці ;) Будемо чекати.
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 15-5-2006 у 18:35

Нещодавно проводив моніторінг середньохвильового ефіру (СХ) у ближньому Підмосков"ї подалі від джерел індустріальних поміх. Приємно було почути Промінь на частоті 1377 кГц з досить задовільною якістю для вечірньо-нічного часу! Навіть слухав програму Олі Смоляр УРнР. Цей передавач за інформацією Тараса Сокальського, що підтверджується на офіційному сайті Національної радіокомпанії України, відновив трансляцію у Чернівцях з потужністю 50 кВт (от якби збільшити до 150 кВт!). Між тим поки що незрозуміло чому не зміг почути більш потужніші передавачі р/ст Промінь з Києва та Миколаїва на частоті 549 кГц, 150 кВт. Водночас приємно здивував передавач 3-ої програми - Культура також з Чернівців: 657 кГц, 25 кВт! Його було дуже добре чутно! Доречі, це єдиний СХ передавач радіо Культура в Україні! Також дуже добре можна було почути передавач 1-ої програми Українського радіо з Миколаїва на частоті 972 кГц, і зрозуміло чому - 500 кВт!
Звичайно, першу и третю програми можна слухати в Інтернеті на сайті http://www.nrcu.gov.ua і тут багато чого цікавого можна почути, але всеж-таки більше хочеться мати можливість слухати Промінь!
Таким чином, поза великим містом слухати українські СХ и ДХ станції можна. А серед мегаполісу це мабуть проблематично :)

Україна там, де ми є.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-4-2007 у 12:15

Кияни! Плз хто може запишіть нині з тюнера 105 ФМ з 21.00 до 23.00 -- ПИВО ґарантоване!
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 26-10-2007 у 23:42

це ж учора півроку пройшло з часу останноьго допису. Треба то якось відзначить.

Цитата:
Кияни! Плз хто може запишіть нині з тюнера 105 ФМ з 21.00 до 23.00 -- ПИВО ґарантоване!

Переглянув сової записи - таки є записана Марія Бурмака. Якщо не пропав інтерес - звязуйся.

З останніх передач хочу відзначити - Жінки в рокмузиці. Багато треба було попрацювать над цією передачею. Цікава добірка як виконавців (-вчих) так і інтервю.
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 27-10-2007 у 09:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
це ж учора півроку пройшло з часу останноьго допису. Треба то якось відзначить.

Цитата:

Переглянув сової записи - таки є записана Марія Бурмака. Якщо не пропав інтерес - звязуйся.

З останніх передач хочу відзначити - Жінки в рокмузиці. Багато треба було попрацювать над цією передачею. Цікава добірка як виконавців (-вчих) так і інтервю.

БУДЬМО! Можно цокнутись з екраном монітора!:sing:

Україна там, де ми є.
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 30-10-2007 у 16:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Дмитро Аусянікоу

БУДЬМО! Можно цокнутись з екраном монітора!:sing:

Цок.

Останні передачі, зловлені мною в Києві:
- про Фоззі та альбом Моно
- про Покальчука
- про Пікардійську Терцію

Зараз вилежуюсь в Вінниці. Промінь не ловлю. Чахну.
Якщо хтось зможе скидать анонси або короткий зміст передач що відбулись, буду вдячний.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 13-11-2007 у 14:34

Запитання до Юрася Кириченка: а Ви впевнені, що у Вінниці неможливо ловити " Промінь"? Наскільки мені відомо, "Промінь" навіть зараз повинен працювати у тому місті на середніх хвилях (на імпортних приймачах позначаються як AMабо MW). Частота 549МГц. Спробуйте упіймати раптом пощастить!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 13-11-2007 у 18:30

Важливе повідомлення для всіх шанувальників програм Ольги Смоляр! "Український рок-н-рол" найближчими днями можна буде у запису слухати в Інтернеті у форматі МР3!:sing:Для цього треба буде зайти на сайт Нацрадіо (http://www.nrcu.gov.ua ) і у розділі "передачі МР3" знайти "Промінь". На сайті вже вміщено посилання на УРнР, однак за ним зараз перекачується якась дитяча програма. Проте мені повідомили, що це просто помилка і УРнР з'явиться найближчим часом. Сподіваюся, після того спілкування на цій гілці Форуму пожвавиться, бо зараз воно зовсім завмерло:(Агов, люди, озовіться!
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-11-2007 у 19:23

Цікаво, що в ролі першочергових було обрано саме "Футболоманію" і "Український рок-н-рол".
Чи це означає, що ці програми - найретинговіші, принаймні, у Києві?
Тоді Олі - вітання: всіх мастодонтів обскакала!

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 14-11-2007 у 18:48

Не знаю, але думаю, що в межах каналу показники у них непогані. Погодьтеся, ці програми- не найгірше з того, що є на Промені:) До речі "Футболоманія"- це зовсім новий проект, раніше його не було. Цікаво, чи з'явилися на "Промені" останнім часом ще якісь цікаві передачі? Може хтось, хто зараз слухає "Промінь" розкаже про це? Буду вдячний.
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 16-11-2007 у 13:19

"Український рок-н-рол" вже можна качати. Бажаю приємного прослуховування!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 16-11-2007 у 18:19

Сьогодні за допомогою мейлу вдалося трошки поспілкуватися з Олею. На жаль, найближчим часом вона не зможе завітати на Форум, бо йде у відпустку (усі повтори, що лунатимуть під час відпустки, будуть у мп3, тому зможемо їх почути:)) Але Оля люб'язно відповіла на запитання Dmy щодо рейтингів. Далі дозволю собі процитувати її відповідь (сподіваюся, Оля за це на мене не образиться;)). Цитата: "А щодо рейтингу, то не смішіть людей :-) Приблизно рік тому (більше-менше не пам'ятаю) на сайті НРКУ з'явилася можливість розміщувати програми у мп3 форматі. Один з тих хто був причетний до цієї події також інколи слухає "у-р-н-р"... Від так, мені відразу було запропоновано скористатися цією можливістю. А повертаючись до рейтингу, хочу сказати, що я НОРМАЛЬНА людина без ілюзій і пихи, я знаю що слухають її лише окремі люди. Щоб розміщувати передачі в ін-ті треба лише звалити ведучому на себе додаткові обов'язки - написати, підписати службову записку, переконати віце-президента в актуальності передачі, потім ще тримати під контролем 2-3 служби які займаються безпосередньо виконанням поставленої перед ними задачі... "
Оля також надала мені анонси програм, що лунатимуть під час відпустки. Наводжу цей список, аби зацікавлені знали наперед, що вони качатимуть
25 жовтня - група «Мафія» із Івано-Франківська.

1 листопада - Олег Білий(Шевченко) знайомить зі своєю новою групою «White» і представляє дебютну платівку "Бий першим!"

8 листопада - продвження розмови із Білим + його спогади 15-річної давнини про попередні проекти.

15 листопада - спогади про студентське життя різних музикантів (Ярмола, Білий, Положинський, ОтВінта, Красноокий, Фагот, Бурмака, Середа)

на час моєї відпустки будудь з'являтися такі повтори :

22 листопада - розмова з Ю. Андруховичем про "Самогон", який він 'нагнав' разом із поляками "Карбідо"

29 листопада - Фоззі (із ТНМК) представляє 2-гу платівку "Моно", яка вийшла у рамках проекту "МетаМорФозі"

6 грудня - "Моно" - МетаМорФозі - 2 частина.

Отож, маєте вибір :-)
Після повернення з відпустки Оля, цілком можливо, завітає на Форум. Але для цього треба, щоб ми регулярно наповнювали цю гілку цікавими та змістовними дописами. Невже тільки я маю сюди писати?:mad: Доведімо Олі, що вона надто самокритична і шанувальників у неї значно більше, ніж вона гадає:D Хтось уже слухав першу програму в новому форматі? Які враження? Звісно, якщо чули в старому форматі (по радіо), теж можите писати:lol:
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2007 у 17:34

Бачу, я поспішив радувати Олю повідомленням про "пробудження" Форуму. Бо всі мовчать:mad: Особливо мене дивує мовчання Тараса Сокальського. Тарасе, Ви ж ,наскільки я знаю, чуєте "Промінь". Ви створили цю тему. Саме Ви розповіли мені про Форум і запропонували обговорювати програми Ольги Смоляр. Я, власне, заради цього і зареєструвався. Чого ж ви мовчите?:mad::mad::mad: Чи когось взагалі цікавить ця тема і те, що я пишу? Якщо ні- так і скажіть, аби я не марнував час. Бо мені вже здається, що я тут розмовляю сам із собою. Скажу прямо- відчуття не дуже приємне:mad: Щоб остаточно з'ясувати істину, я ставлю питання жорстко і радикально: від понеділка я тиждень нічого не писатиму на цю гілку. Якщо за тиждень тут не з'явиться жодного нового допису, пропоную Адміністратору закрити тему як нецікаву і непотрібну.
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 18-11-2007 у 21:42

Привіт, Максиме!

Я тільки читаю зараз, нажаль. Але неодмінно буду відповідати. Спасибі тобі за дописи!

Україна там, де ми є.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2007 у 15:58

Поставив на закачку.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 19-11-2007 у 16:12

Максиме, навіщо Ви понамальовували таку величезну купу червоних дядьок? У мене виникають асоціації з комуністами...
Тема цікава - а Промінь не цікавий - бо я не мав змоги його слухати:(
З того, що таки вдавалось почути - Оля дійсно молодець за змогу підформатувати неформат та донести як-не-як у "широку масу вузького кола слухачів".

У викладці інтернету - це вже цікавіше - хто качав, поділіться інформацією про якість звуку.

Люби українське!
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2007 у 19:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Після повернення з відпустки Оля, цілком можливо, завітає на Форум. Але для цього треба, щоб ми регулярно наповнювали цю гілку цікавими та змістовними дописами
Здається, десь ми це вже чули :rolleyes: Які, все-таки, ці дівчата капризні! Постійно хочуть, аби їх розважали, умови ставлять, панімаїш: "цілком можливо ... для цього треба" :( Ото так і живеш з ними "на перманентному електричному стільці" :cool: :lol:
Цитата:
Оля люб'язно відповіла на запитання Dmy: "...щодо рейтингу, то не смішіть людей :-)"

За будь-якої відповіді, не думаю, що моя версія Олю засмутила ;)
Отож, попри все, сказане раніше, а як же ж приємно викликати у жінки посмішку (а то й усмішку) :saint:

Рефлексуючи на власний текст, я роблю висновок, що
"пані - улюблена ведуча - широких верств українського населення - які останніми роками знають про неї лише з чужих переказів"
не права. От мовчав, я, мовчав (бо ніц не слухав), а кинула вона недбало щось через плече, лаштуючись у Туреччину, Єгипет, Папуа Нову Гвінею - куди цього разу? - і все, заговорив.
Морал: передачі - передачами, їх ніхто не забороняє, але варто давати інформаційний привід, і - відчуєте різницю!
(прямо, як в анекдоті: "а поговорить?")
Цитата:
Щоб остаточно з'ясувати істину, я ставлю питання жорстко і радикально: від понеділка я тиждень нічого не писатиму на цю гілку. Якщо за тиждень тут не з'явиться жодного нового допису, пропоную Адміністратору закрити тему як нецікаву і непотрібну
А це вже плагіат, Максиме! :mad: Це ми з Тарасом свого часу практикували, але були витривалішими, бо мовчали цілий місяць! Вигадайте щось своє :P

А щодо "спілкуюсь сам із собою" чи як там? Раджу дивитися статистику не лише відповідей, а й кількості переглядів - часто-густо допомагає. От є на ФоРуМі тема про собачок. Тему ту з певного часу Марина наповнює самотужки, але якщо подивитися, скільки люду то всьо читає, стає очевидним - пише вона не намарно.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2007 у 21:22

Оскільки моя маленька провокація (в хорошому розумінні цього слова:) ) таки виконала своє призначення і спонукала Вас не лише "переглядати", а й писати, я, ризикуючи наразитися на критику за непослідовність у своїх діях, знімаю з себе "обітницю мовчання" і пишу. Справді, як я можу мовчати, якщо тут, нарешті, завирувало Життя?!:lol: Як писав колись тут Dmy, "Людина- слабка істота". Якщо серйозно, то я дуже радий, що всі Ви обізвалися:) Стосовно плагіату, не заперечую, що застосував перевірену ідею. Волів би називати це творчим використанням наробок попередників:lol: Головне, що подіяло. Усе нове- добре забуте старе. Тепер можна спокійно дописувати далі, якщо знаєш, що це когось цікавить. Назаре, я- антикомуніст:D Просто ті смайли ідеально показували мій учорашній настрій, спричинений тривалою відсутністю спілкування на цій гілці. Тут я не згоден з Dmy. Читати треба книги. А Форум- це, насамперед, спілкування і змістовна дискусія. Без діалогу він не має сенсу. Тому прошу Вас- будьте активними! Щодо чутності на мп3- запевняю, чути значно краще, ніж на радіо. Тож слухайте! Дякую всім. Сьогодні Ви довели- тема потрібна! Дякую:)
 Сторінки:  1  ..  13    15    17  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: