Сьогодні мені кинули лінк на http://www.cddoma.com.ua - прикольно зроблений онлайн магазин, дуже професійно, прикольно
що таке вже є у Львовві. Правда вимагає Flash Player 9. В нас на фірмі половина
працівників не змогли його нормально подивитись.Рост - 4-11-2006 у 09:33
Мос... гррр... Львівська фірма, в якої повністю російськомовний сайт! Крім того мене
трафляють бровзер-залежні сайти, а в мозілі він не зовсім коректно працює
місцями.
Далі, в будь-якому магазині головне не хороша веб-сторінка (хоча це теж), а якість
послуг. Тобто фаховий персонал, наявність продукції, нормальна гарантія і т.п.
Хтось мав справу з цим магазином? Як воно стосовно цього? Бо сторінку написати - це
ж як два пальці об асфальт, а бізнес якісно поставити...
До речі, чергове місце де "найкраща ціна". Знову "а у нас дешевше".Тарас Гулка - 4-11-2006 у 20:17
до Катоn:
Я так і не зрозумів в чому ж професіоналізм. В російській мові чи у флеші. Я думаю
що цей проект заздалегідь мертвий, не дивлячись ні на ціни ні на асортимент, який,
доречі не вражає.katon - 5-11-2006 у 03:12
На російську мову я не зважаю, мені хоч англійською. Професіоналізм у технічному
виконанні веб сайту. В моєму фоксі працює бездоганно. А стосовно асортименту - я
сподіваюсь, що він буде розширений.Hanor Narasson - 5-11-2006 у 10:02
ІМНО, ця тема - прихована реклама. Може адміністрація щось зробить?Ігор Мартинів - 5-11-2006 у 10:36
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor Narasson
ІМНО, ця тема - прихована реклама.
А я би не сказав, що прихована Тарас Гулка - 5-11-2006 у 19:27
Цитата:
Оригінальне повідомлення від katon
Професіоналізм у технічному виконанні веб сайту.
Якщо ви про флеш - то не смішіть людей.
Зробити таку штуку може будь-хто, хто має хоч невеликий досвід роботи у Флеш.
Питання в іншому : а кому воно таке потрібно? Я чомусь думаю, що це антиреклама. Хто
зайде один раз - більше не схоче.vovka - 5-11-2006 у 20:35
Оці бігунки по 5 штук на сторінку - ну дуууже заважають.katon - 19-11-2006 у 19:40
Як на мене, бракує сортування в межах однієї категорії. Наприклад 185 дисків в
категорії програми - це трохи забагато, коли доводиться переглядати всі диски від
початку до кінця.