Dмитрик - 8-4-2004 у 00:04
Цього року львівські хлібзаводи майже в два рази збільшили випікання пасок!
Аргументи дуже прсті:
- куплена паска є втричі дешевшою;
- це економить час господині;
- виключає можливість невдачі на кухні;
- в минулому році попит перевищував пропозицію тощо...
Як на мене, то куплена паска це вже крайність. Коли мені самому одного разу
довелося пекти паски (яєць же йде на це, мати рідна! ), так вже трапилося, то я не можу похвалитися отриманим результатом... Так,
паски вийшли, але... десь припалилась, якась не піднялась – так завжди буває. Тож з
5-ти випечених пасок я залишився задоволеним лиш однією
Згоден – витратив на це заняття увесь день, але – своя сорочка до тіла ближча!
Приємно їстоньки свою паску, чи не так?
А яка паска буде у Вашому кошику цього року?
fish - 8-4-2004 у 09:45
я люблю порпатися в тісті, але пасочки сама пекла тільки раз. Вийшла теж одна, яка й
була урочисто і дужже обережно всіма скуштована, а потім, як не дивно, залюбки
з"їдена. батьком... він завше залюбки ласує навіть найжахливішими моїми
кулікарними експериментами...
Captivitas - 8-4-2004 у 09:57
полюбляю пекти (рулетики там усіляки, печиво) - саме пекти- бо підготовку тіста
залишаю більш обізнаній матусі.
Але на пасковиробництво мабуть не наважимось.
Відьмочка - 8-4-2004 у 10:11
У нас вдома взагалі не інує поняття - куплена паска. Але, на мою думку, паску треба
пекти з відповідним настроем. А у мене цього року поганенько на душі. Краще вже не
братися
Остап_М. - 8-4-2004 у 15:02
Стовітсотково буду купувати. Просто матусі не буде поруч. А самому братись
ненаважуусь. Проте хрін копати буду сам !!!
Asmera - 8-4-2004 у 15:27
Куплена
У мене в родині крім прабабусі ніхто пекти не вміє...
Dмитрик - 8-4-2004 у 16:19
2 Остап
А хрін буде з буряком чи цитриною? Я б не проти скуштувати
Наталка - 8-4-2004 у 23:44
Так само дуже соромно, і хоча для мене справжня паска - то лише вимішана і випечена
власноруч, бо ти вкладаєш у неї душу, віру у світле Христове Воскресіння, чи просто
повагу до древніх традицій (хто що вкладає ),
та сей рік буде купована. І саме через брак
коштів. Страшенно прикро, але... що є, то є. А ще... такої паски, як моя бабця пекли, я
все одно не зроблю.
Остап_М. - 9-4-2004 у 09:06
2 Dмитрик
Хрін буде таким як вкопаю. Потім легенько потерти на свячене яйце ... - ... СМАКОТА !!!
Dмитрик - 9-4-2004 у 15:36
Ням - ням Що, Ви кажете, робите в неділю?
Asmera - 9-4-2004 у 21:45
Хех...почитала все це...Подумала...довго думала....
А сьогодні, хоч часу й взагалі нема, хоч ніколи не робила такого...пішла та купила
все, що тре на паску ЗАватра прокинуся
раненько та буду пекти...
Сподіваюся, у мене вийде!
Влодко - 10-4-2004 у 07:59
Я всіх закликаю печіть паски вдома, бо в час Великодня студенту нічого їсти. Вчора
рогаликів не було в місті, ба більше хлібо-булочна промисловість перейшла на
паски. ПІДТРИМАЙТЕ НАРОДНІ ТРАДИЦІЇ І ШЛУНОК СТУДЕНТІВ.
Dмитрик - 10-4-2004 у 12:05
2Asmera
Сподіваюсь у Вас усе вийшло просто супер!!! Вдалого випікання - прабабусені
рецепти стануть Вам у пригоді
Класно, що ця тема хоч когось витягла до братрури
2 Влодко !!!
Ти забагато рогаликів поїдаєш! Звернися до міської влади з проханням зробити т.зв.
"День поїдання рогаликів", а ще краще - тиждень Ото погуляєш! А якщо серйозно, то я також вчора не знайшов своїх
улюблених кексів і весь день проходив голодним!!!
Asmera - 10-4-2004 у 12:42
2 Dмитрик
Мене не тільки ця тема витягла - швидше, знайома
А рецепт у мене не прабабусин, а з журналу - та ж сама знайома і дала. От
почаласьогодні о 9тій годині, і все ще продовжую -зараз як раз чекаю черговий каз
(знов годину) доки тісто підійде. Здається, тісто вдалося. 4 етапи пройдено і
лишилося ще 3!Вах!