Володимир Озерянко - 3-1-2013 у 11:50
Рецепт "Новорічний"
ДРУЗІ мене вже ПРИВІТАЛИ цим рецептом, а я – вас вітаю:
Візьміть 12 місяців, очистить їх від заздрості, гіркоти почуттів, скупості і
надмірного педантизму. Розділіть кожний місяць на 30 або 31 частин так, щоб запасу
вистачило на цілий рік. Кожний день слід сервірувати окремо, змішавши в рівних
частинах працю, веселу вдачу і гумор. Додайте до цього три повних столових ложки
оптимізму, одну чайну ложку толерантності, пару зерняток іронії і щіпку такту.
Отриману масу рясно полийте любов'ю.
Готове блюдо прикрасьте маленькими букетиками уваги і щодня подавайте
безкорисливо людям з непідробною особистою радістю.